sido benimde belirtim yok hiç ve bende korkuyorum açıkcası... ne bulantı ne can çekmesi ne göğüslerde bir değişiklik ne de akıntım var... bende kötü bişi olmasından korkuyorum açıkçası. bakalım 2 şubatta kontrolüm var ortaya çıkar elbet. eski dr.um sordu değişiklik var mı diye bende akıntım bile kesildi bi değişiklik yok dedim çok şaşırdı. kötü yorumlarda bulundu ki hatırlamak bile istemiyorum. Hamileliğinde hiç akıntısı kesilen veya azalan olmuşmuydu bilgi verirseniz memnun olurum.
11+4 oldum. evet kullandım bir ara. 6 ya da 7. haftalıkta başladım. 10. hafta bittince bıraktım. ağızdan aldım. ilk başlarda günde 5 tane sonra 3 taneye düştü. çok az kahve leke gelmişti benim.
canım senin nasıl gidiyor bebişin iyimi sana baştan beri dua ediyorum inşallah sen ve hamile olan herkes sağlıkla bebeklerini kucağına alır,alırız
Fundacım dualarımız seninle hayatım ama sana bir kaç sorum olucak cevaplarsan sevinirim senin kaç düşüğün oldu pıhtılaşma değerin neydi ve neden pa1 testi yapıldı ve iğne kullanmış olmana rağmen hiç kayıp yaşadınmı cevaplarsan çok svenirim öpüyorum
iyiyim canım çok sağol.dualarını eksik etme.aslında bugün gidecektim doktora ama yarına kaldı, işyerimden çıkamadım sınav yaptım bugün.yarın 2li testim var. kan tahlillerim falan. biraz panik oldum sanırım. sabahtan beri açım. yemeye zamanım olmadı. içim huzursuz ondan. bulantım falan yok benimde. senin bebiş nasıl. sen şükür baya yol aldın. dualarım seninle benim de. İnşallah hepimiz alırız sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza
sevgili hıfzıys ve nazlı 03 öncelikle tebrik ederim allah atmamına erdirsin sizde hangi faktörlerde sorun vardı siz hamilelik öncesi ve sonrası hangi tedavileri uyguladınız hangi ilaçları kullandınız cevap verirseniz sevinirim
sevgili sülal teşekkür ederim öncelikle :1hug:ben bir defa ikiz bebeklerim karnımda öldü birinin kalp atışı vardı birinin yoktu 6 gün sonrada ikisininda kalp atışları duyulmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım 5 hafta 6 gün 6 hafta 1 gün paı 1 testi faktör 12 testinde isteğin zaman çıkıyor ben istedim sonucu 4g/5g çıktı ama bununla ilgili doktorum bir açıklama yapmadı benim sorunum mthfr 677 ve 1298 heterezigot . kanda pıhtılaşma değerimide bilmiyorum ben bununla ilgili hacettepeden 12 şubata randevu aldım hemotoloji bölümünden bunların hepsini soracağım.
ayrıca hiç iğne kullanmadım
MERHABA, ben önceden 2 düşük yaptım ve 3.ya hamleyim. kese bnede gözüküyordu. Gözükmediği olmadı. Gözükmezse bildiğim kadarıyla dış gebelik oluyor sanırım. ve bu konuda bilgili arkadaşlar var burada.
Benim ilk düşüğüm 10. haftada ikincisi 8 hafta civarıydıama kesin haftaları belli değildi ilkinde13 haftalık olmam lazımken 10.hafta dediler ikinciside ne zaman ultrasonda baksak 3 hafta üst üste 6haftalık görünüyordu. ilkinde kalp atışlarını gördük ama 2.de kalp atışları hiç oluşmamıştı.
bilgisi olan yok mu....................kızlar meraba bu topicte biraz da olsa bilgilendim
bana yardımcı olursanız çok sevinirim
benim sorunum şu;
ben 2 sene içerisinde 3 düşük yaptım bütün tahlillerim 2.düşükte oldu
hiçbir problem olmadığını 3 ayrı dr söyledi.3.bebeğimide kaybettim
dr'um şimdi benden farklı testler istedi kan pıhtılaşması olabilir mi diye
testlerimi henüz yaptırmadım ama benim hamileliklerimin hiçbirinde bırakın kalp atışını keseyi bile göremedik.inanın çok üzgünüz tamemen ümitsizliğe kapıldım
dr'um eğerki bunlarda da bir problem çıkmazsa 4.hamileliğnde hergün iğne yapıcaksın dedi
eğer ki yine düşük olursa 5.si tüp bebek dedi.
benm gibi aynı derdi paylaşan var mı arkadaslar ne olur yardımcı olun
benim de bi bebeğim olucak mı
bilgisi olan yok mu....................
dış gebelik değil kimyasal gebelikcanım ümitsizliğe kapılma tabiki senin de bir bebeğin olacak olmsuz düşünceleri öncelikle kafandan atma burda 5 düşük 2 dış gebelikten sonra bile bebeği olan arkadaşlar var yine de herşeye rağmen şükür.sen de dış gebelik mi vardı canım normal gebelikse eğer doktorun keseyi görmesi gerekirdi
bilgisi olan yok mu....................
dış gebelik değil kimyasal gebelik
ben tekim galiba vakalarımla
gerçekten mi sonuçlarını nedirkimyasal gebelik hakkında pek bilgi sahibi değilim ama senin gibi olan arkadaşlar vardı burda
beray canım üzülme bende de sekizinci gebeliğime kadar bir şey bulunmadı her şey normal dendi 3 dış gebelik biri ameliyat 5 normal gebelik kese görülmedi düşükle sonuçlandı bir de tüp bebek oda tutmadı allahtan tutmamış çok üzülmüştüm ama iyi ki tutmamış yoksa onuda düşürecektim taki yeter artık deyipte ya bu durumuma bir açıklık getirirsiniz yada ben canımdan olacağım deyip isyan edenekadar bir devlet hastanesinde sağolsun onlarda ellerinden geleni yaptılar ve sonuç kanda pıhtılaşama dendi proteyin s eksikliği tespit edildi bakalım bir yıldır hamile kalmak için çırpınıyorum ama bu kez de olmuyor hala beklemedeyim ve yurt dışında bir iş yeri açtım eşimlede şu sıralar ayda bir görüşüyorum nasıl olacaksa olmadı yeniden tüp bebek diyoruz ama hayırlısı allahtan bence pıhtılaşma ile ilgili bir problem sendekide sabırlı ol test sonuçlarını bekle derim artık tıp çok ilerledi ben bu gebelikleri 11 sene içinde yaşadım ama şimdi daha çok bilgi sahibi doktorlar ünüverste hastaneelerinden ve devlet hastanelerinden şaşma derim ve bu siteden arkadaşları takip et ve bağzen doktorlardan alacağın bilgilerden çok daha fazlası var bence burda geçmiş olsun allah yardımcın olsun sana ve bizim gibileredış gebelik değil kimyasal gebelik
ben tekim galiba vakalarımla
gerçekten mi sonuçlarını nedir
problem pıhtılaşmamıydı
beray canım üzülme bende de sekizinci gebeliğime kadar bir şey bulunmadı her şey normal dendi 3 dış gebelik biri ameliyat 5 normal gebelik kese görülmedi düşükle sonuçlandı bir de tüp bebek oda tutmadı allahtan tutmamış çok üzülmüştüm ama iyi ki tutmamış yoksa onuda düşürecektim taki yeter artık deyipte ya bu durumuma bir açıklık getirirsiniz yada ben canımdan olacağım deyip isyan edenekadar bir devlet hastanesinde sağolsun onlarda ellerinden geleni yaptılar ve sonuç kanda pıhtılaşama dendi proteyin s eksikliği tespit edildi bakalım bir yıldır hamile kalmak için çırpınıyorum ama bu kez de olmuyor hala beklemedeyim ve yurt dışında bir iş yeri açtım eşimlede şu sıralar ayda bir görüşüyorum nasıl olacaksa olmadı yeniden tüp bebek diyoruz ama hayırlısı allahtan bence pıhtılaşma ile ilgili bir problem sendekide sabırlı ol test sonuçlarını bekle derim artık tıp çok ilerledi ben bu gebelikleri 11 sene içinde yaşadım ama şimdi daha çok bilgi sahibi doktorlar ünüverste hastaneelerinden ve devlet hastanelerinden şaşma derim ve bu siteden arkadaşları takip et ve bağzen doktorlardan alacağın bilgilerden çok daha fazlası var bence burda geçmiş olsun allah yardımcın olsun sana ve bizim gibilere
geçmiş olsun canım doktor sana neden iğne önermedi aslında en etkili yöntem iğne diye biliyorum ben .kaç tene düşüğün oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?