Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba kızlar...bana tam olarak tarıf edersenız cok sevınırım.gobekten ıgneyı nereye yapıyosunuz? ve bacaktan ıgneyı nereye yapıosunuz? cunku yarın onlara gecıcem...cok sagolun...bıde bı sorum daha var gebelık belırtılerı bazen belırgınlesen bazen ortadan kaybolan varmı? ben panık oluyorumda...

nazlıne kadarlıktın sen ve progestan kullandın mı

11+4 oldum. evet kullandım bir ara. 6 ya da 7. haftalıkta başladım. 10. hafta bittince bıraktım. ağızdan aldım. ilk başlarda günde 5 tane sonra 3 taneye düştü. çok az kahve leke gelmişti benim.

ben daha bacağa geçmedim sido. göbekten yapıyorum hala. göbek deliğinin iki, üç parmak aşşağısına vuruyorum.sağ ve sol taraf dönüşümlü olarak. morarma oluyor bazen korkma. sertliklerde oluyor. yarın doktora sorucam ayrıntılı yazarım sana. ama önemli olan göbek derini iki parmak arasına al sıkıştır. iğneyi vur ve çekerken sıkıştırmayı bırak ilaç dışarı çıkmasın. pamukla tutup iğneyi çek. biraz bastır. en azından bana denen bu ben böyle yapıyorum. burada daha deneyimli olan arkadaşlar daha ii biliyorlardır. bildiklerimi söylemek istedim bende. bu arada gebelik belirtisi dediğin kusmaysa ben hiç kusmadım sadece çok az bulantım oldu. onun için rahat olmak lazım sanıırm. bende panik oluyordum neden kusmuyorum diye...Allah hepimizin bebeklerini korusun:Saruboceq: kendine ii bak.:teytey:

arkadaslar kaç haftalar da düşük yaptınız aranızda keseyi görmeden düşük yapan var mı

ben kullandım eserizmir. ama progestanı oldugu gibi koyuyordum. yani içini açıp jeli boşaltmaya çalışmadım. hap gibi zaten, agızdan alır gibi vajinal yerleştiriyordum. zaten yumuşacık bi ilaç, eriyor içerde.

nazlıcım ben bacagı hiç denemedim aslında. doktorum igneyi ögretirken bana şöyle dedi, ben ilerleyen zamanlarda bacaga ve kola geçebilirsiniz diyorum ama bütün hastalarım göbekten vurmaya devam ediyor, dedi. nasıl istersen öyle yap dedi. göbek deliginin 2 parmak ara ver dedi. sonra birer parmak arayla igneleri yap dedi. bana gösterdigi şekilde yapınca göbek deliginin sağ tarafı 15günde bitiyor. sonra sola geçiyorum, sol tarafı da 15günde bitiyor. yani saga vururlurken sol taraf 15 gün dinlenmiş oluyor. sola vurulurken sag taraf 15gün dinleniyor. böylece göbekte herzaman yer buluyorum. sende böyle dene istersen. biz rahat yapıyoruz böyle olunca, hemde planlı oluyor, nereye yapacagımızı şaşırmıyoruz. sevgiler:1hug:

arkadaslar kaç haftalar da düşük yaptınız aranızda keseyi görmeden düşük yapan var mı

MERHABA, ben önceden 2 düşük yaptım ve 3.ya hamleyim. kese bnede gözüküyordu. Gözükmediği olmadı. Gözükmezse bildiğim kadarıyla dış gebelik oluyor sanırım. ve bu konuda bilgili arkadaşlar var burada.
Benim ilk düşüğüm 10. haftada ikincisi 8 hafta civarıydıama kesin haftaları belli değildi ilkinde13 haftalık olmam lazımken 10.hafta dediler ikinciside ne zaman ultrasonda baksak 3 hafta üst üste 6haftalık görünüyordu. ilkinde kalp atışlarını gördük ama 2.de kalp atışları hiç oluşmamıştı.

sido benimde belirtim yok hiç ve bende korkuyorum açıkcası... ne bulantı ne can çekmesi ne göğüslerde bir değişiklik ne de akıntım var... bende kötü bişi olmasından korkuyorum açıkçası. bakalım 2 şubatta kontrolüm var ortaya çıkar elbet. eski dr.um sordu değişiklik var mı diye bende akıntım bile kesildi bi değişiklik yok dedim çok şaşırdı. kötü yorumlarda bulundu ki hatırlamak bile istemiyorum. Hamileliğinde hiç akıntısı kesilen veya azalan olmuşmuydu bilgi verirseniz memnun olurum.

canım içini ferah tutmaya çalış,ben ilkini hatırlamıyorum ama ikinci hamileliğimide kanamam başladığı güne kadar akıntı vardı,yani sağlıksız gebelikte de akıntı oluyo.
2 şubata kadar bekleme git burak beye tekrar bence,ben olsam o gün tekrar giderdim meraktan.için rahat etsin en azından.

korkmayın kızlar benimde başta biraz göğüslerim ağrımıstı sonra hissetmedim bişey ancak bulantılarım cok kötuydu bu hafta iyi gibiyim.öncesinde yatakta bile dönerken midem bulanıyordu.

sevgili eser izmir bence moralini bozma baksana sana tam bir cevap dahi verememiş bence sen kendi doktoruna git bekleme gün geçtikçe daha kaygılı olacaksın buda sana ve bebeğine zarar verebilir o yüzden sakin ol ve hemen kendi doktoruna git herşey gönlünce olsun

kızlar bu ay bana dua edermisiniz bende korunmayı bırakıyorum dualarınızı benden esirgemeyin lütfen

merhaba gelgit, şükür kavuşturana :) nerelerdesin yahu??? merak ettik iyimisin nası gidiyor?

kızlar bu ay bana dua edermisiniz bende korunmayı bırakıyorum dualarınızı benden esirgemeyin lütfen

Fundacım dualarımız seninle hayatım ama sana bir kaç sorum olucak cevaplarsan sevinirim senin kaç düşüğün oldu pıhtılaşma değerin neydi ve neden pa1 testi yapıldı ve iğne kullanmış olmana rağmen hiç kayıp yaşadınmı cevaplarsan çok svenirim öpüyorum

teşekkür ederim lal çok şükür bebeğimle iyiyiz.ancak mide bulantılarım cok fazla oldu su bile içemez hale gelmiştim.yatakta dönerken bile içim bulanıyordu.1 ayda 5 kilo verdim.kendimden geçmşi birşekldeydim.öteki hamileliklerimde bukadar olmamıştı.suan şükür mutfağa girebiliyorum zorda olsa.eskiye göre daha iyiyim 2 haftaya kadar tamamen geçer sanırım.aman ben razıyım iyi olsunda bebeğim.bu gunler stresli geçiyor bana biraz gecen sene bu zamanlarda düşük yapmıstım 1 hafta sonra korkularımda geçecektir.

bulantıyı iyi bilirim bende çok çektim, benimki biraz geç bitti 4.ayda falankafamçokkarıştı. inşallah seninki 3ay biterken geçer.. bebegin erkekmi seninde?
korkularını anlıyorum gelgit, bende 5aylık düşük yapmıştım ya bu hamileligimde 5 aylık olana kadar stres içinde yaşadım. çok şükür atlattık. inşallh seninde sıkıntıların biter bir an önce. hamileligimin tadını bile yeni yeni çıkarıyorum:CüvCüv:

daha cinsiyeti belli değilki.sağlıklı olsun tai önce ama eşimde bende kız cocuklarını cok seviyoruz.erkek oluncamı mide bulantısı cok olurmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…