Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

mrb nazlı ben hala göbekten yaptırıyorum eşime. 26+2deyim alıştım buna bacaga cesaret edemem. igneyi hızlı batırırsan ve içindeyken oynatmazsan morarmıyor. ama karnım büyüdükçe acı artıyor

canım çok sevindim,heyet raporunu nasıl çıkardın devlet hastanesinden.hamile kalınca çıkardıklarını biliyorum ama benim elimde özelde yaptırdığım testler var hamile kalınca onlara bakıp mı çıkarcaklar yoksa onlarda tahlil yapıyor mu,ben daha önce 9 eylüle gitmiştim 3 düşük öncesi bu tahlilleri yapmadılar bana.şimdi hamile kalınca hastanelerde sürünmek istemiyorum.[/QUOTE]
Heyet raporunu , ilk önce dr.un özeline gittim ordanda hastaneye gel dedi. gittiğimde heyete sevkidir diye yazı hazırladı heyete götürdüm( küçük oda gibi bir yerde yazı hazırlanan bir ortam) ordan yazı hazırlayıp imzaladılar tekrar dr.a gittim kaşeleyip imzalıyor en sonda başhekim di sanırım ona gönderdiler imza kaşe için. onlar sisteme girmişler ben eczaneye gidene kadar eczaneden ilaçlarımı da aldım.

elinde önceki durumlarına ait tahliller varsa onlarıda değerlendiriyor dr.lar muhakkak yanında götür onlarıda :)[/QUOTE]

teşekkürler canım.ya bi de bir dişim çürük bugün dişçiye gittim çekmedi hamilelik ihtimali var diye.aspirin kullandığımı da söyledim.eğer değilsem 5 gün aspirine ara vermemi ve antibyotik kullanmamı ondan sonra çekim olabileceğini söyledi.çok korkuyorum o yüzden hep erteledim.bu aspirine ara versem bişey olur mu ya,ne güzel 2 aydır her gün düzenli gidiyodumsenağlama

canım çok sıkıldı arkadaşlar... Bugün eski dr.umada gideyim dedim ona sölemedim dr.a gittiğimi ve ultrasona aldı. bana gebelik kesesinin göründüğünü ama ultrason cihazının gösterdiği haftaya kesenin boyutunun uymadığını söledi. bozulmuş bir gebelikte olabilir dedi. ulasonda 5+5 dedi.oysa 2 gün önce gittiğim dr. kesenin güzelolduğunu ve zamanlamaya uyduğunu sölemişti 4+6 ydı. şimdi hangisine inanmalıyım şaşırdım. birde iğnelere başladım. bana hanggi iğne yazacağına karar vermediğini söledi ve birilerine tel.açıp sordu. sonra bana bu iğneleri al nasıl uygulandığını öğren bende senden öğreneyim demez mi şaşırdım valla.... ama kese konusunda haklıysa... gene mi hüsran olucak bu işin sonu . birde akıntım yok. dr.a söleyince olamaz dedi kesin bir terslik vardır demezmi... bende gribim belki ondan yoktur dedim ama bişi demedi.... EEEEE NAPICAM ŞİMDİ BEN YAAAAAAAAAAAAAAAAAA

canım dur bakalım.bıraz karısık sanıırım durum su an.bı kesınlessın once.tabıkı cok zor ve uzucu bı durum.senı anlıyorum.ama once bı sakın ol bakalım.bellı olmaz hıcbısey.kucagına alana kadar bıcok sorun olabılıyo. ama cozulebılıyoda bu sorunlar.sen kendını benım gıbı herseye hazırla canım.ve sabırla bekle.allah ta hayırlısını ıste...haberlerını beklıoruz.dualarımız senle

canlarım...bugun doktordaydım.hcg tahlılım ıyı cıktı.973. 4 e katlamıs olması ıyı dedı doktorum.lekelenmelerım gectı.ınsallah allah esırgesın olmasın bı daha. kese ıcın vajınal bakmak ıstedı.su an karından gozukmezmıs. bende vajınal baktırmak ıstemedım.bı zararı olmadıgını bılıyorum ama cekındım ıste. doktorum 8 gunluk ızne cıktı. bende bu sure ıcınde beklemeyı tercıh ettım.umarım dogru karar vermısımdır. yanı saglıklı bı kese varsa zaten onu sonrada gorebılırım allahın ıznıyle dıye dusundum.bu sefer daha sakın ve sabırlı olmayı ıstıyorum. doktorum geldıgınde allah ızın verırse 6+4 olucam kısmetse. o gue kadar sakınce dınlenmek ıstıyorum. ınsallah bı olumsuzluk olmayacagına ınanıyorum, dılıyorum ve dua edıyorum. bu arada bana yaan ve moral veren herkese teker teker cok tesekkur edıyorum.yazdıgınız her harf bana umut oldu.cok tesekkurler tekrar kızlar.destegınızı hıssetmek cok ıyı geldı bana.bu arada fazla gıremıyorum.ama gırınce hepınızı takıp edıyorum.uzaklastım sanmayın sakın.ınanın hepınızı ayrı ayrı merak edıyorum yanı aklımda ve dualarımdasınız.sızde bana edın nolur...hepınız kendınıze ıyı bakın....

arkadaşım, allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin.
Bu arada sen ve benim dışındakiler tatile başlamış sanırım :) bizde netteyiz. Ben dualarımda hep ben ve benim gibi bebek isteyen herkes için dua ediyorum. İnşallah aksilik çıkmazda bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasiip eder allahh...
Desteğin için sağol canım, yanımda olduğunuzu bilmek bana ilaç gibi geliyor.İnşallah hayırlı haberlerle geliriz buraya...

kızlar meraba bu topicte biraz da olsa bilgilendim
bana yardımcı olursanız çok sevinirim
benim sorunum şu;
ben 2 sene içerisinde 3 düşük yaptım bütün tahlillerim 2.düşükte oldu
hiçbir problem olmadığını 3 ayrı dr söyledi.3.bebeğimide kaybettim
dr'um şimdi benden farklı testler istedi kan pıhtılaşması olabilir mi diye
testlerimi henüz yaptırmadım ama benim hamileliklerimin hiçbirinde bırakın kalp atışını keseyi bile göremedik.inanın çok üzgünüz tamemen ümitsizliğe kapıldım
dr'um eğerki bunlarda da bir problem çıkmazsa 4.hamileliğnde hergün iğne yapıcaksın dedi
eğer ki yine düşük olursa 5.si tüp bebek dedi.
benm gibi aynı derdi paylaşan var mı arkadaslar ne olur yardımcı olun
benim de bi bebeğim olucak mı

dr'um istediği testler:
-factor 5 leiden polimorfizmi
-protrombin (faktor 2 varyah)
-lupus acticoapulan
-mthfr varyatlan
-hommstein
-pa 1 -1 geninde 4g/5gpoliformizmi
-protein c/s
-at 3
-aca 1 g 6/aca 1 g m
okubildğim kadarıyla yazdım

canım üzülme inşallah birdahaki hamileliğin yolunda gider,bende 1 sene içinde 2 defa düşük yaptım ilk başta insan hormon değişiminden dolayı çok fazla yıpratıyor kendini hele bir de kalp atışını gördükten sonra kaybedince dahada yıpratmıştım ben kendimi ama önemli olan sen olduğun sürece bebek yine olur yeterki inancını kaybetme arkadaşım.banada doktorum birsürü test verdi yaptırdım faktör 5 faktör 2 ve buna benzer birsürü test hiçbirşey çıkmadı birsürü doktora gittim birşey yok dediler ama hamile kalmadan önce coraspin kullanacakmışım kanı sulandıran bir aspirin bu ve hamilelik boyunca devam edecekmişim ve kanı sulandıran iğnede verebilirmiş doktorum yani hiç korkma Birşey çıksada çıkmasa da doktorun sana bunları verebilir zararı yokmuş bildiğim kadarıyla sadece normal doğum yapamıyormuşsun.inşallah bir an önce emellerine ulaşırsın hepimiz için hayırlısı olsun canım

canım bence üzülme çünkü bu bebişini de etkiler bu arada ne biçim bir doktormuş o emin olmadan pat diye söylemiş herşeyi. bana kalırsa başka bir doktora daha git derim emin olmak için sen içini rahat tut şunu da unutma senin için bu bebek hayırlıysa ve sağlıklıysa yiyecek ekmeği varsa zaten senindir eğer değilse hayırlısını istemek lazım.üzülme herşey yoluna girer inşallah

çok teşekkür ederim arkadaşım..ben bu durumu ilk doktoruma anlattığımda hiç ciddiye almamıştı beni. benim durumum böyle değilse bile bunun yaşanabildiğini bana anlatabilirdi.ondan sonra da kendi kendime kuruyorum galiba diye hiçbir doktora anlatmadım.
dediğin gibi bende bir keresinde incelenebilir diye saklamıştım ama ertesi güne kalamadı tabi.tavsiyelerin için çok teşekkür ederim canım, uygulucam mutlaka..bu ay zaten aşılama tedavisine başlamak için doktoruma gidicem. belki cesaretimi toplarsam anlatabilirim.
sevgiyle...

slm arkadaslar ıns her gırdıgımde guzel haberlerınızı alırım burdan butun zorda kalanların allah yardımcısı olsun bebeklerıde mevlam korusun ne yapalım ne yapsakta hayat devam edıyo rabbım kucaklarımız doldursun aminnnnnnnnnn.........

Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah.. Allah'ın izniyle bi sorun olmaz umarım ama lütfen doktorun ne diyosa onu yap.. kendin ve bebişin için.. Allah'a emanet ol dualarım bütün anne adayları ve dünyaya gelmeyi bekleyen melekler için...

GÖZÜN AYDIN.. ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN.... benimde 14 hafta oldu ve onu kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.inşallah Allah banada tüm bekleyenlerede nasip etsin...:CüvCüv:

:çok üzgünüm: çok üzüldüm.. umarım herşey yoluna girer ve meleğine kavuşursun...

arkadaşlar malesef bendede kan pıhtılaşması çıktı 2 ayrı genimde varmış daha önce 8 haftalık düşük yapmıştım, bebegim gelişmemişti.3. tüp bebek tedavisine başlamadan dr kromozom analizi istedi,kromozom testinde herşey normal ancak mutasyon taraması raporunda test sonucu: MTHFR C677T-----MTHFR A1298C GENLERİNDE HETEROZİGOT MUTASYON SAPTANMIŞTIR.yazıyor henüz dr görüşemedim bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum lütfen

mrb cnm benimde 3 düsüğüm oldu hiçbir problem görünmüyo suan ama kanpıhtılasması ile ilgili testler yapılmadı bende acıkcası varmı yokmu bilmiyorm kanpıhtılasması burdaki doktorlar pek önemsemiyorlar bende gataya gitcem 2.hamilelikte corasipirn verdi doktor 3.de hemn coraspırın vede iğne verdi ama yine öldü biseye yaramadı eğer sende kanpıhtılasması cıkmazsadamı iğne vurulacaksın hergün onu anlayamadım ben kullandım iğneyi deneme amaclı biseye yaramadı

arkadaşlar, vajinal progestan kullanan oldumu... nasıl kullanacağımı keşfedemedim. prospektüsünde yazanı anlayamadım. beyaz bir plastik kare ve simit şeklinde iki ucu var içindeki jeli nasıl neyle iktiricem... bilgisi olan varssa sevinirim.şimdiden teeşekkürler

lalcim aslında bende aslında bilmeme rağmen iğnenin küçük olduğunu ve bebeğe denk gelmenin zor olduğunu bebeğe gelecek diye korkuyorum. bacağa neden geçmedin sen daha mı zor vuruluyor. birde göbeğimde sertlikler var onlara denk gelirse iğne girmiyor. dün ilacı vermekte zorlandı eşim ben şimdilik sadece 3' er parmak alta vuruyorum iğneyi sanırım alanı baya kısıtlı tuttuğum için yapacak yer bulamıyorum. yarın kontrolüm var gidince onuda sorarım. benim için dua edin arkadaşlar:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…