Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

cnm bu 3.düsüğüm ilk hamileliğimde baska bir doktordu bu iki düsükte de aynı doktor bu hamileliğimde doktora daha cok güvenmistim ama cok emin kosuyodu cünkü ama yine kaybettik bende iğnelerin iyi gelceni sanmıstım maksat denemek ikinci düsüktede aspirin kullanmıstım denenmeyen kalmadı gibi aynı seyler bendede oldu acaba doktorumuz aynımı merak ettim benim gittiğim erkek doktordu peki burdaki gittiğin doktormu yaptırdı tahlillerini yoksa ordaki doktormu 1 ay sonrada fakülteye göndercek bakalım ne olcaksa artık cnm sana yapılan tahliller nelerdi yazarmısın cünkü bende ayrıntılı olarak hiç bir tahlil yaplmadı sadece genetik 4.debise olcak diye cok korkuyorm artık seninki kacıncı düsüğündü kib öpt

ewet 13.haftaya kadar kanamam oldu.srekli deildi ama sık aralıklarla oldu.ve iğneyi asla bırakmak yok onunla alakalı deil progestan içiceksin dedişutarafagitti

umut sevgım canım sana bıseyler yzmak ıstıyorum hep ama elım gıtmıyor kelımeler bogazımda dugumlenıyor bırakıyorum yazmayı
burdakı herkes bılır az cok bu acıyı ınan ta ıcımde hıssettım yuregının yangınnı
kotu haber alacagım dıye pek sık gırmıyorum bu baslıga
Rabbımız bızım yuzlerımızı de guldursun canlarım
Bır duaya tutunalım batmaya yuz tutsada gunes...

selam arkadaşlar cuma günü doktora gittim,bir iki soru sormak amacıyla çünkü bu ay denemeye başlıycaz artık.iğneyi sordum 0,3 fraksiparin bhcg değeri 25'i geçtiği anda vurmaya başlıcaksın dedi.bu arada ben mthfr c677t heterezigotum.coraspin 100 ,elevit ve folbilol de kullanıyorum şimdi.
doktorum kurum doktoru olmadığı için bu iğneleri nerde yazdırcam izmirde bilemiyorum.benim gibi izmirde olan bu iğneleri kullanan ya da yazdıran veya heyet raporu çıkartan varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.doktorum alabilirsen depolardan al dedi.bi de bu 0,3 lük az gelir mi onun endişesindeyim.ilerde duruma göre ayarlama yapar mı acaba doktor.ama ya yetmezse diye çok korkuyorum.

şutarafagitti:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım bildiğim kadarıyla üniversite hastaneleri heyet raporunu çıkarıyor. dokuz eylül ya da ege ün.den kendine bir doktor bulup işlerini öyle halletmen daha mantıklı. hem tetkik sırasında da sorun yaşamazsın.üniversite hastanelerinde hepsi yapılıyor. ama eğer devlet hastanesinden bir doktorun olursa o da heyet raporu çıkarabilir. ama üniversite hastanlerinde bu konuyla ilgili bir çok prof var. bir araştırmanı tavisye ederim. ben öğrenir öğrenmez başladım iğnelere yani 4+ 1 falandı. folbiol iğne ve coraspin devam.iğne dozuna kafanı takma zaten başlarda çok etkilemez bebeğin küçük olduğu için beslenmesi daha rahat önemli olan ilerleyen haftalarda yeterli gelmesi onu da. dopler ve bazı tetkiklerle anlayabiliyorlar. sen sadace herşey güzel olacak diye olumlu düşün. Allah en kısa zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin:ecrin_bebek:

selvihancım nasılsın bulantıların ne durumda umarım azalmıştır biraz merak ettim seni

canımbenım 4. dusugum malesef zaten samsuna gıttıgımde 3. dusur gel oyle tahlıl yapalım demıslerdı sınır oldum ben samsunda belırlı bı dr gıtmedım asıstanlar ılgılenmıstı bı suru testler genetık testler falan zaten hepsını bı arada yapmıyolar paketı astıgı ıcın 15 gunde bır geelceksın dedıler bıde sasırdıgım sey tahlıller ıcın para aldılar cok bekletıylor yanı onun ıcın sana ozelıne gıt dıyorum belkı dr hızlandıdır tahlıllerını bende genetık testımın sonucunu aldım zaten ankaraya tasındık burda yaptırdım hepsını canım bıde neden 1 ay beklıyosunkı randevu al ama allah yardımcımız olsun canım

Son düzenleme:

tesekkur ederım canım yanımda oldugunu bılmek bıle rahatlatıyo rabbım yuzumuzu guldursun ınsallah kısmetten oteye gecılmıyo

merhabalar tekrar ben şimdilik metioninden sınırlı diyete başladım . folik asit coraspirin, b vitamini ve delcotril kullanıyorum. ve hamile kalma şansım en erken 7 ay sonra başlıyacak hamileliktede bu diyet devam ediyormu? eger öyleyse çok şey yememem gerekiyo biraz zor bir diyet bence ama sonu güzel olsun diye aynı şeyleri bir daha yaşamamak umuduyla tolerans göstermeden uyuyuom. Allahım kolaylık versin hepimize.

saol cnm bilgilerin için evt sonuclar hemen cıkmıyo üstelikte para alıyorlar sende hiçbir sorun cıkmadımı peki budüsüğünden sonra ne uygulayacaklar merak ediyorm insallah hayırlı haberler alırsın ALLAHyardımcın olsun doktora gidince bilgilendirirsen sevnirim öptm

ewet 13.haftaya kadar kanamam oldu.srekli deildi ama sık aralıklarla oldu.ve iğneyi asla bırakmak yok onunla alakalı deil progestan içiceksin dedişutarafagitti

cnm celen bende 2 ayın içindeyken baslamıstı hergün azar azar kahverengi lekeler geliyodu sonra pıhtı seklinde gelmeye basladı doktor yatmamı iğneyi kesmemi söyledi sonrada öldü iğneyi kesince seninkide hergün azar azarmı geliyodu pıhtı seklinde geldimiydi hiç kafama takıldı arkadasım acaba iğneye devam etseydim bisey olurmuydu diye düsünüyorm bebisini ve seni öpüyorm

Sevgili nisa , benim de son gebeliğimde ara ara 3-4 kez kahverengi lekelenmelerim oldu...Bir tanesi pıhtı şeklindeydi...Ertesi gün de düşük başladı... O yüzden herkese kahverengi lekelenmeler konusunda dikkatli olmalarını öneririm...Boş gebeliğin en önemli belirtilerinden biri kahverengi lekelenmelermiş...

Birçok arkadaşımızın ilk 3 ay boyunca ara ara kanamaları olmuş , sonra kesilmiş...Benim bi arkadaşımın da öyle oldu..3 ay boyunca ara ara kanaması oldu...İstirahat etti bir de iğne oldu ( sanırım progestan iğnesiydi ) Şu an bi kız çocuğu annesi...

Yani her kanama kötüye alamet değil ama kahverengi lekelere dikkat edin kızlar...

evt arkadaslar bende cok dikkatli olmanızı öneriyorm lekeler konusunda doktor bazen nekadar normal desede ben normal olarak görmüyorm coğunluk tehlike var demektir

hayır canım hıc bı sorun cıkmadı dr gebelıgı takıp edecez dedı hıc bı ılac kullanmadım sımdı dr degıstırmeyı dusunuyorum bı arayıs ıcındeyım yanii...... dr saglıklı bı gebelık elde edene kadar deneyeceksınız dedı bıde o kadar ısraralarıma ragmen esıme hıcbır tahlıl yapılmadı bakalım zamn herseyın goztergesıdır rabbım yuzumuzu guldursun.....

cnm sen yine doktorunu degistir bakalım o nediycek doktorlara göre böyle düsükler bazen normal geliyo sürekli olana kadar deniyceksiniz demisti bana insan 2.ye 3.ye dayanamıyoki dahafazlasına dayansın heryönden zor ölünce mutlaka bir sorn vardır diye düsünüyorm birde gataya gitsen keske imkanın varsa yazın gitmeyi düsünüyorm artık sürekli doktor değistirmem gerekecek gibi

peki rahim filmi cektilermi sende birde onu duymustum ama benim rahmim kalp seklindeymis doktor öyle söylemisti bu düsük olmasına sorundeğil ama erken doğum veya sezaryan olabilir demisti birde benm o sorunum var yani cokzor hamilelikler bekliyo beni

kızlar bugün7+1 olduk diye seviniyorken az önce akıntı şeklinde pembemsi kan geldi.çok korkuyorum.dr.uyi aradım yat dinlen diyor ama benim içim içimi yiyor burda progestan kullanan arkadaşlar vardı.ne yapmalıyım sizce başlıyayım mı bu ilaca.lütfen acele cevap bekliyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…