arkadaslar sizden öğrenmek istediğim birsey var iğne kullanırken ilk 3 ayın içinde sizlerdede kanama olmusmuydu eğer olduysa iğneye devam ettinizmi bu arada bende kanama oldu o arada bebek yasıyodu doktor sonra iğneyi bırakmamı söyledi bırakıncada 2 3 gün sonra öldü ama yasıyor sandım inanamadım doktor ilk baslarda normal dedi ama normal cıkmadı bilgilendirirseniz sevinirim
merhabalar mthfr 1298 homozigot olanlar varmı arkadaşlar ne yoldayım bilmek istiyorum
şutarafagitti:ecrin_bebek::ecrin_bebek:selam arkadaşlar cuma günü doktora gittim,bir iki soru sormak amacıyla çünkü bu ay denemeye başlıycaz artık.iğneyi sordum 0,3 fraksiparin bhcg değeri 25'i geçtiği anda vurmaya başlıcaksın dedi.bu arada ben mthfr c677t heterezigotum.coraspin 100 ,elevit ve folbilol de kullanıyorum şimdi.
doktorum kurum doktoru olmadığı için bu iğneleri nerde yazdırcam izmirde bilemiyorum.benim gibi izmirde olan bu iğneleri kullanan ya da yazdıran veya heyet raporu çıkartan varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.doktorum alabilirsen depolardan al dedi.bi de bu 0,3 lük az gelir mi onun endişesindeyim.ilerde duruma göre ayarlama yapar mı acaba doktor.ama ya yetmezse diye çok korkuyorum.
cnm bu 3.düsüğüm ilk hamileliğimde baska bir doktordu bu iki düsükte de aynı doktor bu hamileliğimde doktora daha cok güvenmistim ama cok emin kosuyodu cünkü ama yine kaybettik bende iğnelerin iyi gelceni sanmıstım maksat denemek ikinci düsüktede aspirin kullanmıstım denenmeyen kalmadı gibi aynı seyler bendede oldu acaba doktorumuz aynımı merak ettim benim gittiğim erkek doktordu peki burdaki gittiğin doktormu yaptırdı tahlillerini yoksa ordaki doktormu 1 ay sonrada fakülteye göndercek bakalım ne olcaksa artık cnm sana yapılan tahliller nelerdi yazarmısın cünkü bende ayrıntılı olarak hiç bir tahlil yaplmadı sadece genetik 4.debise olcak diye cok korkuyorm artık seninki kacıncı düsüğündü kib öpt
umut sevgım canım sana bıseyler yzmak ıstıyorum hep ama elım gıtmıyor kelımeler bogazımda dugumlenıyor bırakıyorum yazmayı
burdakı herkes bılır az cok bu acıyı ınan ta ıcımde hıssettım yuregının yangınnı
kotu haber alacagım dıye pek sık gırmıyorum bu baslıga
Rabbımız bızım yuzlerımızı de guldursun canlarım
Bır duaya tutunalım batmaya yuz tutsada gunes...
ewet 13.haftaya kadar kanamam oldu.srekli deildi ama sık aralıklarla oldu.ve iğneyi asla bırakmak yok onunla alakalı deil progestan içiceksin dedişutarafagitti
Sevgili nisa , benim de son gebeliğimde ara ara 3-4 kez kahverengi lekelenmelerim oldu...Bir tanesi pıhtı şeklindeydi...Ertesi gün de düşük başladı... O yüzden herkese kahverengi lekelenmeler konusunda dikkatli olmalarını öneririm...Boş gebeliğin en önemli belirtilerinden biri kahverengi lekelenmelermiş...cnm celen bende 2 ayın içindeyken baslamıstı hergün azar azar kahverengi lekeler geliyodu sonra pıhtı seklinde gelmeye basladı doktor yatmamı iğneyi kesmemi söyledi sonrada öldü iğneyi kesince seninkide hergün azar azarmı geliyodu pıhtı seklinde geldimiydi hiç kafama takıldı arkadasım acaba iğneye devam etseydim bisey olurmuydu diye düsünüyorm bebisini ve seni öpüyorm
saol cnm bilgilerin için evt sonuclar hemen cıkmıyo üstelikte para alıyorlar sende hiçbir sorun cıkmadımı peki budüsüğünden sonra ne uygulayacaklar merak ediyorm insallah hayırlı haberler alırsın ALLAHyardımcın olsun doktora gidince bilgilendirirsen sevnirim öptm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?