• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bende aynı dertten muzdariptim 3 düşük yaptım fakat sonra anlaşıldı neden ve aşılama ile hamile kaldımm 2.aşılamada meleğime kavuştum çok zor bir hamilelik dönemi geçti benim için 9 ay doğuma 2 hafta kalana kadar koldan iğne yedim kendim yaptım çoğunu çoğunu da eşim yaptı kollarım delik deşik mosmor olmuştu ama bebeğime kavuştum ya geçti unuttum o günleri rabbim herkese nasip etsinn

bende aynı dertten muzdariptim 3 düşük yaptım fakat sonra anlaşıldı neden ve aşılama ile hamile kaldımm 2.aşılamada meleğime kavuştum çok zor bir hamilelik dönemi geçti benim için 9 ay doğuma 2 hafta kalana kadar koldan iğne yedim kendim yaptım çoğunu çoğunu da eşim yaptı kollarım delik deşik mosmor olmuştu ama bebeğime kavuştum ya geçti unuttum o günleri rabbim herkese nasip etsinn

canım gule gule buyut ınsallah ne guzel sonunda sabrınını meyvesını almıssın darısı bızlere ınsallahhh

kızlar ya gelgıttende haberınız varmı onuda merka ettım selvıhan gelgıtt hadı guzel haberlerle gelın meraktayız valaaaa.........

kızlar bugün7+1 olduk diye seviniyorken az önce akıntı şeklinde pembemsi kan geldi.çok korkuyorum.dr.uyi aradım yat dinlen diyor ama benim içim içimi yiyor burda progestan kullanan arkadaşlar vardı.ne yapmalıyım sizce başlıyayım mı bu ilaca.lütfen acele cevap bekliyorum.

cnm sıkıntıya girmemeye calıs ama hiç kalkmada yat ben hamile kalınca doktor progestanı vermisti sonra 2 ayın icinde kanamam oldu doktoru aradım dozunu artırtı normali hiç kalkmadan yatcan dedi yanlız iğne kullanıyordum bıraktırdı iğneyi yaklasık 15 kadar yattım ilk gittiğim kontrölde iyidi bebek 3 4 gün sonra yine gittim ölmüs sen iğne kullanıyormusun cok dikkat et cnm kendine dualarım seninle Allah yardımcın olsun

Selvihancim cok gecmis olsun canim.
Hayirli haberlerle bekliyoruz seni canim.
Allahim herkesin duasini kabul eder ve hepimizin Insallah hayirli bir sekilde bebeklerimize kavusturur.

canım benm gecmiş olsun.gece gündüz basucunda ışıldak yak kuzunun.bizim cemrenin ööle düştü sarılığı.florasan ışıldaklar varya.bide bebiş hangi odadaysa o odanında ışığını florasan yapın.hiç hastaneyle uğrasmassın gecirir ışıldak..

teşekkür ederim canım.bide onu deneyim sağol bilgilendirdiğin için.peki gözlerine zarar vermiyormu ışıldak.çünkü hastanede gözlerini bantlıyorlar ışıkların altında yatrken.gerçi ordaki ışık çok yoğun.ama yinede emin olayım direk ışıldak zarar verirmi?yine yükseliyor çünkü artık hastaneden çok yoruldum.dün kontrolümüz vardı yükselmişti yine bu kez ilaç verdi oda çok ağır bir ilaç çok korkutuyor beni.yarın yine ölçülecek ama gittikçe sararıyo farkediliyo bariz.ilacında faydası olmadı sanırım.ne yapacağımı şaşrdım artık.

Doktora gittim ve bana her gün 1 adet vurulmak üzere CLEXAN iğne verdi.. bunun kan pıhtılaşması için koruyucu olacağını söyledi.. bebeğim şimdi 8 haftalık ve herşey yolunda.. umarım sonuna kadar böyle gider ve sorunsuz bi şekilde onu kucağıma alabilirim...

Doktora gittim ve bana her gün 1 adet vurulmak üzere CLEXAN iğne verdi.. bunun kan pıhtılaşması için koruyucu olacağını söyledi.. bebeğim şimdi 8 haftalık ve herşey yolunda.. umarım sonuna kadar böyle gider ve sorunsuz bi şekilde onu kucağıma alabilirim...

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.:nazar:

canlarım şimdi dr.den geldim.çok şükür iyiyiz fakat önümüzde riskli iki hafta var.dr.heşey ozaman belli olacak dedi.yani tam ortadayız çok duaya ihtiyacım var.ne olur dualarınızı eksik etmeyin canlarım benim.dr.ultrasyona baktı rahim içi kanama varmış.bu kanama ilerleyen günlerdede artabilirmiş .inşallah rabbim artmaz.o yüzden aspirini hemen kes iki hafta içme dedi.iğneyi kesersek bebek düşer dedi.galiba sadece hetorozigot olduğum için galiba iğne ve aspirin çok geldi.inşallah bebişime bişey olmaz.ben akşam hocaya sormadan progestan aldım bugün hiç içmemiş gibi sordum.kesinlikle progestanı önermiyoruz dedi.hormon ilaçları ve bunlar kan pıhtılaşmasında çok tehlikeli dedi.bende şimdi ne yapacağımı şaşırdım.içsem mi içmesem mi.sonuçta hacettepede yılların profu amerikaya gidip geliyor.zaten faydalı olsakendi niye önermesin bilmiyorum kafam karışık yani.
birde öyle bütün gün hiç bişey yapmadan kesinlikle yatma diyor.evin içinde gez diyor.kan pıhtılaşması hastalarına kesinlikle sürekli yatış önermiyoruz.hareket etmeliymişim kendimi yormadan iş yapmadan.bakalım şindi evdeyim zaten raporluydum dışarı çıkmadan evde inşallah sorunsuz iki hafta geçiririm ve güzel haberler veririm size.hepiniz allaha emanet olun dualarımdasınız lütfen sizde beni unutmayın.şu iki hafta süresince.

canlarım şimdi dr.den geldim.çok şükür iyiyiz fakat önümüzde riskli iki hafta var.dr.heşey ozaman belli olacak dedi.yani tam ortadayız çok duaya ihtiyacım var.ne olur dualarınızı eksik etmeyin canlarım benim.dr.ultrasyona baktı rahim içi kanama varmış.bu kanama ilerleyen günlerdede artabilirmiş .inşallah rabbim artmaz.o yüzden aspirini hemen kes iki hafta içme dedi.iğneyi kesersek bebek düşer dedi.galiba sadece hetorozigot olduğum için galiba iğne ve aspirin çok geldi.inşallah bebişime bişey olmaz.ben akşam hocaya sormadan progestan aldım bugün hiç içmemiş gibi sordum.kesinlikle progestanı önermiyoruz dedi.hormon ilaçları ve bunlar kan pıhtılaşmasında çok tehlikeli dedi.bende şimdi ne yapacağımı şaşırdım.içsem mi içmesem mi.sonuçta hacettepede yılların profu amerikaya gidip geliyor.zaten faydalı olsakendi niye önermesin bilmiyorum kafam karışık yani.
birde öyle bütün gün hiç bişey yapmadan kesinlikle yatma diyor.evin içinde gez diyor.kan pıhtılaşması hastalarına kesinlikle sürekli yatış önermiyoruz.hareket etmeliymişim kendimi yormadan iş yapmadan.bakalım şindi evdeyim zaten raporluydum dışarı çıkmadan evde inşallah sorunsuz iki hafta geçiririm ve güzel haberler veririm size.hepiniz allaha emanet olun dualarımdasınız lütfen sizde beni unutmayın.şu iki hafta süresince.
canım iyi olmanıza çok sevindim Allah esirgesin bebeğini,rahim içi kanaması benimde oldu progestan kullandım ayrıca proluton depot iğne kullandım ama bendeki bayağı yoğun bir kanamaydı ve dr kesinlikle yatırdı şimdi sen bu kanamanın büyümemesi için uğraş kesinlikle çok fazla hareket etme.

canım ıyı olmanıza cok sevındım.her doktorun gorusu ayrı.ama sonucta kutfu hoca bu konuda artık uzmanlasmıs bırı. bende bılıyosun rıza hocaya gıtmıstım.ve oda ban demıstı heterozıgot ıcın ıgne gereksız.gereklı olsa nıye vermeyelım demıstı.ben kullanancagımı soylemıstım.progestanı sormustum.progestan pıhtılasmaya egılımı artırıyomus.oyle soyledı bana.ama dusuk tehlıkesı oldugunda onlem olarak verıyoruz dedı.dusugu engellemıyo ama progestron hormonu alındıgı ıcın faydası dokunabılır ıhtımalı ıcın verılıyomus. sen sımdı kafanı hıc karıstırma.kendını ve bebısını once allaha sonra doktoruna teslım et.ne derse onu yap.ıcme dedıyse ıcme. ben senı bılırım sımdı hem aspırını hemde progestanı kesınce ıcın ıcını yer senın. ama rahat olmaya calıs canım.bunlar olucak ve gecıcek.bak mınıgının kalbı atıyo.ıyı demekkkı..merak etme.dualrım senle...a.s

ohhh beeeeeeee sukurler olsun valla aklım sende kaldı ınsallah senınde kımsenın de sevıncı yarıda kalmaz dualarımızdasın tabıkı sımdı dınlen canım opt ıns hersey cok guzel olacak

şimdi sıra gelgitten haber gelmesinde.bide ondan ii haberler alırsak bizden iisi olmaz..

selvihancım kendine iyi bak rahat ol dr güveniyorsan ne derse yap inan gözyaşlarım sel oldu burda senin yazılarını okurken inan kendimin başına gelmiş gibi korktum lütfen sakin ol dualarım seninle

simgecim sanada çok teşekkür ederim bende senin test yaptırdığın laoratuvarda test yaptırıcam inş çok yardımcı oldun senin durumun nasıl hangi dr gidiyorsun şimdi

kızlar bende kan pıhtılaşma testimin sonucunu cuma günü alcam inş fazla bir sorun yoktur rabbim bizleri darda komasın dualarım sizlerle sizlerde benim için dua edin lütfen çok ihtiyacım var
bu topiğe her girdiğimde ağlamaktan mahvoluyorum ama sevinçli haberlerede bir o kadar benmişim gibi çok seviniyorum allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin öpüyorum hepinizi lütfen kendinize iyi bakın birbirimize ihtiyacımızvar çünkü bizi bizden başkası anlamıyor

SELVİHANcım geçmiş olsun canım. sen doktorun dediklerinden çıkma ama hareket ederkende dikkatli ol, iş falan yapma. inşallah bir an önce azalır ve biter. stres yapmamaya çalış. geçmiş olsun öpuyorum

selvihancım kendine iyi bak rahat ol dr güveniyorsan ne derse yap inan gözyaşlarım sel oldu burda senin yazılarını okurken inan kendimin başına gelmiş gibi korktum lütfen sakin ol dualarım seninle

simgecim sanada çok teşekkür ederim bende senin test yaptırdığın laoratuvarda test yaptırıcam inş çok yardımcı oldun senin durumun nasıl hangi dr gidiyorsun şimdi

kızlar bende kan pıhtılaşma testimin sonucunu cuma günü alcam inş fazla bir sorun yoktur rabbim bizleri darda komasın dualarım sizlerle sizlerde benim için dua edin lütfen çok ihtiyacım var
bu topiğe her girdiğimde ağlamaktan mahvoluyorum ama sevinçli haberlerede bir o kadar benmişim gibi çok seviniyorum allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin öpüyorum hepinizi lütfen kendinize iyi bakın birbirimize ihtiyacımızvar çünkü bizi bizden başkası anlamıyor
ne demek canım,inşallah test sonuçlarında güzel çıksın.ben ömer südekan'a devam ediyorum işte,cuma günü görüşmeye gittim senin durumunda tek çare fraksiparin 0,3 dedi,ilk defa 17 yıl önce böyle bir hastası gelmiş kadın 8 düşük yapmış,kuşadasından gelmişler bu doktora. sonra 100 den fazla bu şekilde hastamı doğurttum dedi,gerçi bana bu 100 rakamı az geldi ama benim durumumda kendiliğinden çocuk doğuran bile var diye düşündüm.doktora güvenmekten başka çare yok galiba.şimdi coraspin 100 de içiyorum,hamile olduğunu öğrendiğin anda iğneye başlıcaksın ve hemen geliceksin dedi.bu ay kayınvalidemler bende,fırsat bulursak denicez bakalım adetim yeni geçti,2 haftadır onlar yüzünden tık yok:utangac:

selvihancım çok geçmiş olsun. bütün doktrolar farklı farklı düşünüyor. ama sen kendi doktorunu dinle tabiki. uzun süre yatmanın bizim için uygun olmadağını bana da söyledi doktorum ara sıra kalkıp dolaş uzun süreli oturma demişti. ama sen kanaman geçene kadar dikkat et canım. Allah seni ve bebeklerimizi korusun. kendine iyi bak. ve panik yok... gerçi diyene bak ama panik insanı asıl benim:)))

Back