canlarım şimdi dr.den geldim.çok şükür iyiyiz fakat önümüzde riskli iki hafta var.dr.heşey ozaman belli olacak dedi.yani tam ortadayız çok duaya ihtiyacım var.ne olur dualarınızı eksik etmeyin canlarım benim.dr.ultrasyona baktı rahim içi kanama varmış.bu kanama ilerleyen günlerdede artabilirmiş .inşallah rabbim artmaz.o yüzden aspirini hemen kes iki hafta içme dedi.iğneyi kesersek bebek düşer dedi.galiba sadece hetorozigot olduğum için galiba iğne ve aspirin çok geldi.inşallah bebişime bişey olmaz.ben akşam hocaya sormadan progestan aldım bugün hiç içmemiş gibi sordum.kesinlikle progestanı önermiyoruz dedi.hormon ilaçları ve bunlar kan pıhtılaşmasında çok tehlikeli dedi.bende şimdi ne yapacağımı şaşırdım.içsem mi içmesem mi.sonuçta hacettepede yılların profu amerikaya gidip geliyor.zaten faydalı olsakendi niye önermesin bilmiyorum kafam karışık yani.
birde öyle bütün gün hiç bişey yapmadan kesinlikle yatma diyor.evin içinde gez diyor.kan pıhtılaşması hastalarına kesinlikle sürekli yatış önermiyoruz.hareket etmeliymişim kendimi yormadan iş yapmadan.bakalım şindi evdeyim zaten raporluydum dışarı çıkmadan evde inşallah sorunsuz iki hafta geçiririm ve güzel haberler veririm size.hepiniz allaha emanet olun dualarımdasınız lütfen sizde beni unutmayın.şu iki hafta süresince.