cnm celen bende 2 ayın içindeyken baslamıstı hergün azar azar kahverengi lekeler geliyodu sonra pıhtı seklinde gelmeye basladı doktor yatmamı iğneyi kesmemi söyledi sonrada öldü iğneyi kesince seninkide hergün azar azarmı geliyodu pıhtı seklinde geldimiydi hiç kafama takıldı arkadasım acaba iğneye devam etseydim bisey olurmuydu diye düsünüyorm bebisini ve seni öpüyorm
kızlar bugün8+1 olduk diye seviniyorken az önce akıntı şeklinde pembemsi kan geldi.çok korkuyorum.dr.uyi aradım yat dinlen diyor ama benim içim içimi yiyor burda progestan kullanan arkadaşlar vardı.ne yapmalıyım sizce başlıyayım mı bu ilaca.lütfen acele cevap bekliyorum.
canlar eczaneyi aradım progestan hap varmış onu getirdiler bende iki tane içtim inşallah bişey olmaz.şu dr.lerin rahatlığı yokmu beni öldürüyor yat dinlen yapacak bişey yok diyor.kafamıza göre ilaç alıp içtim vallahi.inşallah şifa olur.kızlar lütfen benim için çok dua edin.şu an evde yalnızım şansızlık eşimde nöbetçi allah yardımcım olsun.korkudan ölüyorum.inşallah bu defa bebişim beni terk etmez çok alıştım ona.
canlar eczaneyi aradım progestan hap varmış onu getirdiler bende iki tane içtim inşallah bişey olmaz.şu dr.lerin rahatlığı yokmu beni öldürüyor yat dinlen yapacak bişey yok diyor.kafamıza göre ilaç alıp içtim vallahi.inşallah şifa olur.kızlar lütfen benim için çok dua edin.şu an evde yalnızım şansızlık eşimde nöbetçi allah yardımcım olsun.korkudan ölüyorum.inşallah bu defa bebişim beni terk etmez çok alıştım ona.
canım gecmıs olsun sıkıntı stres yapma sakın ol bakalım ccanım begın kalp atıslarını aldıktan sonra ıns bısey olmaz celene dr kullanma demıs ama yanlıs hatırlamıyosam celen progestan kullanmıs gercekten kanamyı falan durduruyo sen dr bosver kullan bence sımdı nasıl oldun merak ettım dualrımız senınle guzel haberlerle gel olurmu ankaranın nerseınde oturuyosun sen vaalla yakın olsaydı atlar gelırdım yanına canım benım sıkma canını
arkadaşlar bende 24 haftalık oldum hayırlısıyla .karnım müthiş kaşınıyor egzama gibi oldu yoldum her yerini elimde olmadan. acaba neden olabilir.geçen hafta LÜTFÜ BEYE GİTTİM o zaman pek yoktu. hafif kaşıntı vardı. şimdi arttı. çatlar olmasın diye bebe yağı kullanmıştım yapabilirmi acaba.
HIFZIYS tel 4465299LÜTFÜ BEYİN numarası.adresi Uğurmumcu cad no 32
arkadaşlar bugün iğneyi karnıma yaptım çok kan geldi tamda bebeğin olduğu yere yapmışım ya deymez bebeğe herhalde ama yinede canım sıkıldı vucuduna kafasına gelirse diye çok korkuyorum
canım ınsallah bısey olmaz lutfu önderoğlu sen hangı dr gıdıyosun opt
selvıhan hadı guzel haberllerle gel ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?