Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

anım ilk haftalar (8. haftaydı galiba) benm tazze kan geldi.baya kıpkırmızı.ertesi gün azar azar azaldı.ama doktorum hiç kesmedi iğneyi.13.haftada olan kanamam aynen dediğin gibi kahverengi geldi.aslında kan deildi gelen ama bi anormallik vardı.hemen hastaneye gittim ööleki sınıfta cocukları hademeye bırakmak zorunda kalkdık.saolsun m.yardımcısı cok idare etti.ama yine iğneyi kesmedi.

canlar eczaneyi aradım progestan hap varmış onu getirdiler bende iki tane içtim inşallah bişey olmaz.şu dr.lerin rahatlığı yokmu beni öldürüyor yat dinlen yapacak bişey yok diyor.kafamıza göre ilaç alıp içtim vallahi.inşallah şifa olur.kızlar lütfen benim için çok dua edin.şu an evde yalnızım şansızlık eşimde nöbetçi allah yardımcım olsun.korkudan ölüyorum.inşallah bu defa bebişim beni terk etmez çok alıştım ona.

canım ben alıyorum progestan 6. haftamda olmuştu bende çok az lekelenme doktorum başla demişti günde 5 tane aldım. sonraki hafta günde 3 e düştü. şimdi 3 tane alıyorum ağızdan. bir arkadaşım daha etkili olduğu için vajinal yoldan kullanmıştı fitil gibi sabah akşam. bence doktorunu ara ve sor. başla derse akşam başla.

canı nolur rahat ol...bak celen ve dıger arkadaslarımızda yasamıslar bu durumu.bence ıyı yapmıssın progestan al mutlaka.doktor bana gebelıgı ogrendıgımız an baslarız demıstı. sende ıc mutlaka.gunde en fazla 6 adet.vajınal daha etkılı sanırım.ama agızdanda ıse yarıyo.sunu soylemek ıstıyorum sana, bızımkıler bıraz daha zorlu ve rısklı gebelıkler...bunu kabul etmek zorundayız. onemlı olan bu kucuk taslara kafamızı fazla takmadan yolumuza devam etmek. kalbın pır ıprdır sımdı sesın bılırım ben.ama lutfen ılacını aldıktan sonra, ıgnenı olduktan sonra ve doktorunla gorustukten sonra yapacagın tek sey kendını ve bebısını allaha emanet etmek.sakın ol canım.bu leklenmeler normal gebelıklerde bıle oluyo.bızde bıraz daha muhtemel olması. sen ıcını ferah tut lutfen.sen kalp atısı gordun.ve rısk yuzde 3 e kadar dustu.rahatla bıraz.dınlen guzelce...:CüvCüv:

canım gecmıs olsun sıkıntı stres yapma sakın ol bakalım ccanım begın kalp atıslarını aldıktan sonra ıns bısey olmaz celene dr kullanma demıs ama yanlıs hatırlamıyosam celen progestan kullanmıs gercekten kanamyı falan durduruyo sen dr bosver kullan bence sımdı nasıl oldun merak ettım dualrımız senınle guzel haberlerle gel olurmu ankaranın nerseınde oturuyosun sen vaalla yakın olsaydı atlar gelırdım yanına canım benım sıkma canını

canlarım benim allah razı olsun şu an hiç kıpırdamadan yatıyorum.progestan içtim iki tane .ondan mı yoksa normal bi kanama mı bilmiyorum iki kez tuvalete gittim şimdilik bişey yok.allahıma çok dua ediyorum.yenişehir çankayada oturuyorum.dua edin lütfen çok zor rabbim kimseyi yalnız ve çaresiz bırakmasın.

nazlı 03 sido,celen umut sevgim herşey için allah razı olsun içimi rahatlattınızya rabbimde sizin dualarınızı kabul etsin zaten hep dualarımdasınız.

arkadaşlar bende 24 haftalık oldum hayırlısıyla .karnım müthiş kaşınıyor egzama gibi oldu yoldum her yerini elimde olmadan. acaba neden olabilir.geçen hafta LÜTFÜ BEYE GİTTİM o zaman pek yoktu. hafif kaşıntı vardı. şimdi arttı. çatlar olmasın diye bebe yağı kullanmıştım yapabilirmi acaba.

canım sorunla ilgili değil ama birşey rica edeceğim lütfü beyin telefonunu verirmisin ismini çok duydum hangi hastanede çalışıyor soyadınıda öğreneyim netten araştırayım kendi dr iyice canımı sıkmaya başladı

ŞENCİM. ben teşekkür edeim iğneler için sayende 20 günü atlattık. PELİNSU için küçük bir armağan.seninle aynı zamanda LÜTFÜÜ BEYİN yanındaymışız bir türlü tanışamadık. kızın biraz büyüsün görüşürüz inşallah.2 ay heyet raporu alırsan 2 ayda ücretsiz izin yaz tatiline kadar hepey büyütürsün.bizim arkadaş kırıkkaleden 2 aylık heyet raporu almış. küçük yerlerde daha kolay alınıyor.kendine ve bebişe iyi bak. hoşçakal

selvihana baktım ama gelmemiş (( naptı acaba??gece nasıl gecti??

selvihan,
iyi haberlerle gelirsin inşallah... Allah'ım bebeğini sana bağışlasın... çok merakda bırakma bizi...

arkadaşlar bugün iğneyi karnıma yaptım çok kan geldi tamda bebeğin olduğu yere yapmışım ya deymez bebeğe herhalde ama yinede canım sıkıldı vucuduna kafasına gelirse diye çok korkuyorum

selvihan bende senin için dua ediyorum Allah bebeğinede sanada sağlık versin yokluğunu göstermesin inşallah iyi haberlerle dönersin.

arkadaşlar bugün iğneyi karnıma yaptım çok kan geldi tamda bebeğin olduğu yere yapmışım ya deymez bebeğe herhalde ama yinede canım sıkıldı vucuduna kafasına gelirse diye çok korkuyorum

canım ınsallah bısey olmaz lutfu önderoğlu sen hangı dr gıdıyosun opt

selvıhan hadı guzel haberllerle gel ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canım ınsallah bısey olmaz lutfu önderoğlu sen hangı dr gıdıyosun opt

selvıhan hadı guzel haberllerle gel ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

teşekkür ederim canım ben tavsiye üstüne o dr gittim bana çok emeği geçti ama son gittiğimde beni nerdeyse ağlattı zaten duygusalım bir dr bu kadar insanın üstüne gitmez yinede doktorluğuna bişey diyemem burada kötülemekte istemem çünki gebeliğim Allah ın izniyle lütfuyla oldu ama bu konuda onunda emeğini inkar edemem o yüzden ismini vermeyeyim.

selvihan nasılsın işler yolunda değilmi... bak bende de olmuştu ama durdu. sakın panik yapma. dinlen dikkatli haraket et.. hadi güzel haberlerini bekliyoruz hepimiz canım.

off acaip merak ediyorum.bu saat oldu hala haber yok.keske dün tel.no sunu alsaydım.allahım bi kayıp daha vermeyelim noluuurrr(((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…