Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

arkadaşlar yeni yıl hepimize istediklerimizi getirir inşallah.biz oğlumla hastanede giriyoruz yeni yıla malesef.sarılığı tekrarladı 3 gecedir yatıyoruz yine.umarım bütün yılımız böyle geçmez.sevgiler...

oncelikle yeni yilinizi zn icten dileklerimle kutlari.
insallah bu yil hepimiz bebelerimizi kucagimiza aliriz.
cimen, sulal, ipek, calikusu, sonuyok, tugce,redrose, kahvlukum, papatya sureyya
simge, umit sevgim ve daha sayamadigim butn arkadaslar
insallah bu yil hepimiz icin sansli gelir.
dualarimda sizi unutmuyorum arkadaslar sizde beni unutmayin .

çok sağol canım benim bende senin ve tüm arkadaşların yeni yılını kutluyorum bu yıl sağlıkla bebeklerimizi kucaklayalım,Allah hepimize sağlıklı,hayırlı,akıllı evlatlar nasip etsin ,bebeklerini kucaklayan arkadaşlarda onlarla ve eşleriyle sağlıklı güzel nice yıllar geçirir inşallah,inanın hep dualarım sizlerle anneme bile dua ettiriyorum sizler ve kendim için,bu yılla beraber bütün güzellikler sizlerle olsun acılarınız son bulsun:1hug:

Son düzenleme:
Günaydınnnnn benim en yakın en candan en samimi en korkusuz tüm sıkıntılarımı paylaştığım arkadaşlarım allah hepimizin gönlüne göre hepimiz için en hayırlısını versin bu yıl inşllah hepimize mutluluk, sağlık, şans, bol para, huzur veeeeeeeeee en büyük dileğim sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat versin hepinizi öpüyorum

canım testlerimi sistem labaratuvarı diye bir yerde yaptırdım alsancakta,4 testi toplam 350 ye taptılar faturasız,özel sigortan varsa bir kısmını karşılıyor sanırım ama benim yok.ömer sudekan izmirde baya ünlü bir doktor,herhangi bir hastanede malesef çalışmıyor,özel muayenehanede sadece,o yüzden test yaptırmak biraz sorun olcak gibi.benim testlerin sonucu çıktı.
TOKSOPLAZMA IgM NEGATIF 0.04 T.V. NEGATIF <0.55 POZITIF >0.65
ACA IgM (Antikardiolipin Ant.) NEGATIF < 2.0 PL-U/mL NEGATIF <12 POZITIF >=12
FAKTOR V LEIDEN PCR 1691 G>A N/N
MTHFR 677 MUTASYON ANALIZI 677 C>T Mt/N
yani mthfr heterezigot taşıyıcısıyım,evvelsi gün aradılar doktorun ordaki hemşire kız,sonuçlarınız gayet normal dedi önce sevindim,sonra hamile kalınca hemen iğneye başlıcaz dedi,fraksiparine,o zaman demekki gende bir bozukluk var dedim eve dedi,sonra da bu sonuçlar geçti elime işte.peki dozu ne kadar olcak dedim 0,3 veya 0,4 lük olcak onu hamile kalınca dr. ayalayacak dedi.işte böyle canım,başka bişey sormak istersen memnuniyetle cevaplarım

slm arkadaşlar benim 1. gebeliğimde bebeğin kalp atışı olmadığı için kürtajla alındı. şimdi 2. gebeliğimdede aynı problem war. bende acaba kan pıhtılaşmasından mı diye şüpheleniyorum. sizin hangi testlerle ortaya çıktı böyle bi sorununuz olduğu?

herkese mutlu yıllar...dileklerimiz karşılıklı... buradan birbirimize hep güzel haberler vermek dileğiyle...

Merhaba arkadaşlar ;

Bir yılı daha geride bıraktık...

Hep birşeyleri bekleye bekleye seneyi geçirdim ben...Geçen yıl Ocak ayında histereskopi olmuştum ,
2.si Nisanda oldu , nisana kadar bekledim..Sonra bekleme dönemi verildi onu bekledim ..Sonra gebelik denemeye başladım , hamile kalmayı bekledim..Yumurtlama gününü bekledim , adet gününü bekledim...Bekledim , bekledim....Derken hamile kaldım , kayıp yaşadım , toparlanmayı ve yeniden denemeyi bekledim ...Ve böylece hep zamanın geçmesini bekledim , gün saydım , ay saydım...Günler su gibi akıp geçti...Bu arada geçen günler hep ömrümüzden gidiyor tabii farkında değiliz....

Geçen yıl birlikte çok şey paylaştık ...Mutlu sona ulaşan arkadaşların sevincini paylaştık , kayıplarımız oldu , üzüntülerimizi paylaştık...Paylaştığımız şeyler bizi birbirimize yakınlaştırdı...Aramızda görünmeyen ama güzel , sıcak bir bağ oluştu...Güzel paylaşımlarla , dayanışmayla daha da güçlenerek devam eder arkadaşlığımız umarım...

Bu sene için umarım hep güzel haberleri paylaşırız...Hepimiz hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz...Sağlığımız ve huzurumuz yerinde olur inşallah ve yanımızda da sevdiklerimiz tabii...Bebeği olan arkadaşlar da yeni yeni mutluluklar tadarlar inşallah...

Herkese en iyi dileklerle iyi yıllar diliyorum...Çok sevgiler...

tesekkur ederım arkadslar bu yıl rabbımden bı dılegım vaar ınsallah bu yıl bıze meleklerımızı,saglıklı ve mutlu bı yıl getırsın uzuntuler mutsuzluklar bı daha yanımızdan bıle gecmesın ınsallah herkese mutlu yıllar rkadslar........

kizlar cok kotuyum yine adet oldum.
bun eboyle ya hamile bile kalamiyorum
acaba neden. once 3 dusuk yasadim simdi olmuyo .
bu ay ovulasyon test yaptim denedik ama gene olmadi.
cok umutsuzum arkadaslar yorgunum inanin .
ne yapacagimi bilmiyorum .
fransada yasiyorum doktorlar pek onemsemiyor dogal yoldan olsun
diye bi agri kesice bile vermediler. simdi internetten kurlere bakiyorum.
kuru incirimi deneyim yoksa sogan kurum? cok kotuyum arkadaslar.
mutsuzum, yoruldum, hayat ne kadarda anlamsizlasiyor gittikce.........................................

merhaba arkadaşlar aranızda beni tanıyanlar ve bilenler vardır..bilmeyenler için kısaca özet geçmek istiyorum tüp bebek sonucu 1 erkek bebeğe hamile kaldım 27 haftalık doğum yaptım bebeğim 4,5 ay yoğun bakımda kaldı ..bu sreçte bi srü sıkıntı yaşadık erken doğuma bağlı prematurelerde oluşan tüm aksilikleri yaşadık ameliyat,enfeksiyon aklınıza ne gelirse..sonuç bebeğim uçtu gitti..

pataloji sonucuna göre plesental yetersizlikti bebeğe giden bi damar yoktu ve kan akışı yavaştı..herneyse tekrar tüp bebek deneme isteiğimizi doktorumuza söyledik ve önce seni araştıralım dedi ve genetik test yaptı sonuca göre bende de kan pıhtılaşması bulgularına raslandı bi dahaki gebeliğimde ilaç verilecekmiş..1 ay dinlen ve adetin 2.günü gel dedi tüp bebek için..şimdi bu kan pıhtılaşması hamilelikte tedavi edilir sanırım sizce de değilmi pek bi bilgim olmadığı için soruyorum tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum beni aydınlatırsanız sevinirim ..herkese umut dolu yıllar diliyorum herhalde postacı aynı kapıyı iki kere çalmaz...kayıp çok zor...

Sevgili umut sevgim , senin hikayeni bilmiyorum canım , kayıpların olmuş muydu ? Kaç kez gebelik kaybı yaşadın ( yaşadın mı ? ) Lütfü bey herhangi bir problem yok dediğine göre sonrası için de yol göstermiştir herhalde...Yani gebelik deneyip deneyemeyeceğin hakkında birşey söylemiş olmalı...

Lütfü beye devam etme konusuna gelince...Benim Lütfü beye gitme sebebim riskli gebelikler konusunda uzman oluşu ve bizim durumumuzda olan pekçok hastası olmasıydı...Eğer herhangi bir sorun yoksa , gebeliğin riskli gebelik gibi değerlendirilmeyecekse bence seni zorlamayacak başka bir doktora da gidebilirsin ...Bak pıhtılaşma sorunun yokmuş , ne güzel...Eğer iğne kullanman gerekseydi , dozuna Lütfü beyle karar vermen iyi olur diyecektim , ama öyle bir sorunun yokmuş çok şükür ...İnşallah kısa zamanda hamile kalıp , mutlu sona ulaşırsın ...Sevgiler...

simgecim sistem laboratuarı tam olarak nerde bende kromozom testlerimi orda yaptırmak istiyorum tam olarak nerde olduğunu yazarsan sevinirim

benimde faktor 5 testim ocak 15 gibi çıkacak dediğim gibi genetik test yapılmadığı için bilmeden hamile kalmak istemiyorum

laboratuarın yerini söylersen sevinirim canım
ayrıca dr özel demişsin acaba muayene ücreti nedir onuda öğrenmek istiyorum çünkü kendi dr umdan pek memnun değilim bu arada yeni yılın kutlu olsun senin ve bütün arkadaşlarımızın herkese mutlu ve sağlıklı bebişli yıllar inş daha fazla bekletmez rabbim:Saruboceq:

Merhaba benimde senin gibi bebeğimi 9.haftada kalp atışı olmadığından dolayı aldırmak zorunda kaldım.Doktorum böyle birşeyi tekrar yaşamamam için gerekli testleri önceden yaptı ve kan pıthılaşması oldupunu tespit etti şimdi iğne ve aspirin kullanıyorum ve kanımdaki antikor düzene girince tekrar hamile olmama izin verecek sana tavsiyem pıhtılaşma testini birdaha gebe kalmadan önce yaptır

canım sana özelden mesaj yazdım labaratuvarın telefonunu,dr.un muayene ücretini.bu arada senin yaptırdığın faktör 5 genetik test zaten ona ilave olarak mthfr ,antikardiolipin antikor ve toksoplazma yaptıracasın,hayret sana nasıl yaptılar 9 eylülde bana 3 düşük diye ısrar etti salak bi dr. vardı,illa smear alcakmış,öğrenciler var tabi yanında onlar öğrensin diye açıp bakcaklar,yaptırmadım tabi orda.
bizde eşimle kararsızız önümüzdeki ay denesek mi artık:asigim:

Son düzenleme:
herkese iyi seneler. allahım bizlere bu seneden itibaren güzel günler yaşatsın inşallah. sevgilerle...

faktör 5 kan pıhtılaşma testi değilmi? ben öyle sanıyordum alla alla bana kan pıhtılaşma testi yapılacaktı dr karıştırmış olmasınkafamçokkarıştı
aslında ben de genetik test deyip durmuştum dr yanlışlıkla onu yazmış olabilirdelikafadulden ama o zamanda kan pıhtılaşma testini yaptırmam gerekecek :bbo:

arkadaşlar merhaba .10 aylık evliyim 5 ay once bi düşük yaşadım dr um bütün tahlil ve testleri yaptı ve kan pıhtılaşması çıktı hamile kalana kadar folik asit + be aspirini verdi.hamile kalınca aylık iğne tedavisi yapılacak dedi.. ama ÖNEMLİ Bİ NOT : bana yapılan tahlileri (adanadayım bu tahliller sadece Çukurova Üni.Tıp Fak. de yapılıyor) dr um bu tahlilleri en az 3 kez düşük yapanlara yapıyolar dedi,hastanede sorduklarında evet 3 kez düşük yaptım ded dedi. ve gerçekten tahlil yapılacağı yerde doktor bana kaç düşüğün var dedi,bende 3 kez dedim ,oyle yaptılar 3 tüp kan aldılar ve hematoloji ve patoloji bölümüne verildi,testlerin adını tam bilmiyorum ,kağıtlar evde,şuan işyerindeyim. ama sizlere önerim gerekirse yakan söyleyin ve bu testleri yaptırın ne varsa çıkıyor en azından doktorunuz ona göre önlem alıyor..

faktör 5 pıhtılaşmayla ilgili genetik test canım bildiğim kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…