oncelikle yeni yilinizi zn icten dileklerimle kutlari.
insallah bu yil hepimiz bebelerimizi kucagimiza aliriz.
cimen, sulal, ipek, calikusu, sonuyok, tugce,redrose, kahvlukum, papatya sureyya
simge, umit sevgim ve daha sayamadigim butn arkadaslar
insallah bu yil hepimiz icin sansli gelir.
dualarimda sizi unutmuyorum arkadaslar sizde beni unutmayin .
merhaba bende izmirde yaşıyorum benim de iki düşüğüm oldu ve 9 eylülde test yaptırdım faktor 5 testi istedi sadece kromozom testi istedim 3. düşük olmadan yapılmıyormuş
sana sorum şu lütfen yanıtlarsan sevinirim bu testleri nerde yaptırdın ve ne kadara mal oldu pahalımı çünkü bende tekrar yaşamak istemiyorum bir düşük daha o yüzden ayrıca peki ömer sudekan bu dr bu konularda deneyimlimi ve hangi hastanede çalışıyor
lütfeeenn acil cevap yazarmısın bekliyorum
Sevgili umut sevgim , senin hikayeni bilmiyorum canım , kayıpların olmuş muydu ? Kaç kez gebelik kaybı yaşadın ( yaşadın mı ? ) Lütfü bey herhangi bir problem yok dediğine göre sonrası için de yol göstermiştir herhalde...Yani gebelik deneyip deneyemeyeceğin hakkında birşey söylemiş olmalı...ıyı aksamlar kızlar bo zor yolda ınsallah sonunda meleklerımıe saglıcakla kavusuruz...sızın fıkırlerınızı almak ıstıyorum ankaralı arkadslar bılır ben lutfu hocanın hastasıyım yapılan tum tahlılerde hersey normal cıktı ve dr herhangı bır tedavı uygulamayacagımızı soyledıı aspırın bıle kullanmana gerek yok dedi...sımdı hamıle kaldıgımda dr devmmı etsem yoksa normal bı dr gıtsem cunku her gıdısımde maddı olarak zorlanıyorum bı sorun olsaydı herseye ragmen gıdecektım ama sorun olmayınca kafam karıstı fıkırlerınızı beklıyorum rabbım herkesın gonlune gore versınnn...
canım testlerimi sistem labaratuvarı diye bir yerde yaptırdım alsancakta,4 testi toplam 350 ye taptılar faturasız,özel sigortan varsa bir kısmını karşılıyor sanırım ama benim yok.ömer sudekan izmirde baya ünlü bir doktor,herhangi bir hastanede malesef çalışmıyor,özel muayenehanede sadece,o yüzden test yaptırmak biraz sorun olcak gibi.benim testlerin sonucu çıktı.
TOKSOPLAZMA IgM NEGATIF 0.04 T.V. NEGATIF <0.55 POZITIF >0.65
ACA IgM (Antikardiolipin Ant.) NEGATIF < 2.0 PL-U/mL NEGATIF <12 POZITIF >=12
FAKTOR V LEIDEN PCR 1691 G>A N/N
MTHFR 677 MUTASYON ANALIZI 677 C>T Mt/N
yani mthfr heterezigot taşıyıcısıyım,evvelsi gün aradılar doktorun ordaki hemşire kız,sonuçlarınız gayet normal dedi önce sevindim,sonra hamile kalınca hemen iğneye başlıcaz dedi,fraksiparine,o zaman demekki gende bir bozukluk var dedim eve dedi,sonra da bu sonuçlar geçti elime işte.peki dozu ne kadar olcak dedim 0,3 veya 0,4 lük olcak onu hamile kalınca dr. ayalayacak dedi.işte böyle canım,başka bişey sormak istersen memnuniyetle cevaplarım
slm arkadaşlar benim 1. gebeliğimde bebeğin kalp atışı olmadığı için kürtajla alındı. şimdi 2. gebeliğimdede aynı problem war. bende acaba kan pıhtılaşmasından mı diye şüpheleniyorum. sizin hangi testlerle ortaya çıktı böyle bi sorununuz olduğu?
simgecim sistem laboratuarı tam olarak nerde bende kromozom testlerimi orda yaptırmak istiyorum tam olarak nerde olduğunu yazarsan sevinirim
benimde faktor 5 testim ocak 15 gibi çıkacak dediğim gibi genetik test yapılmadığı için bilmeden hamile kalmak istemiyorum
laboratuarın yerini söylersen sevinirim canım
ayrıca dr özel demişsin acaba muayene ücreti nedir onuda öğrenmek istiyorum çünkü kendi dr umdan pek memnun değilim bu arada yeni yılın kutlu olsun senin ve bütün arkadaşlarımızın herkese mutlu ve sağlıklı bebişli yıllar inş daha fazla bekletmez rabbim:Saruboceq:
canım sana özelden mesaj yazdım labaratuvarın telefonunu,dr.un muayene ücretini.bu arada senin yaptırdığın faktör 5 genetik test zaten ona ilave olarak mthfr ,antikardiolipin antikor ve toksoplazma yaptıracasın,hayret sana nasıl yaptılar 9 eylülde bana 3 düşük diye ısrar etti salak bi dr. vardı,illa smear alcakmış,öğrenciler var tabi yanında onlar öğrensin diye açıp bakcaklar,yaptırmadım tabi orda.
bizde eşimle kararsızız önümüzdeki ay denesek mi artık:asigim:
faktör 5 kan pıhtılaşma testi değilmi? ben öyle sanıyordum alla alla bana kan pıhtılaşma testi yapılacaktı dr karıştırmış olmasınkafamçokkarıştı
aslında ben de genetik test deyip durmuştum dr yanlışlıkla onu yazmış olabilirdelikafadulden ama o zamanda kan pıhtılaşma testini yaptırmam gerekecek :bbo:
faktör 5 kan pıhtılaşma testi değilmi? ben öyle sanıyordum alla alla bana kan pıhtılaşma testi yapılacaktı dr karıştırmış olmasınkafamçokkarıştı
aslında ben de genetik test deyip durmuştum dr yanlışlıkla onu yazmış olabilirdelikafadulden ama o zamanda kan pıhtılaşma testini yaptırmam gerekecek :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?