• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim ben iki düşüğümdede kan pıhtılaşmasından haberim yoktu.yani aspirin ve iğne kullanmadım.şimdi üçüncü denemem 2.düşükten sonra 5 ayda toparlayabildim kendimi ve şu an 4+6haftalık hamileyim.fraxiparin 0.3mg günde 1 kez yapıyorum gene aspirini 80mg,becozyme her gün 1 tane içiyorum.folbiolüde sadece haftada iki gün alıyorum.canım benim ben şuan korkuyla karışık heyecan yaşıyorumç.yani girdik bir yola bakalım hayırlısı inşallah bu defa rabbim yüzümüzü güldürür ve isteyen herkese nasip eder.pes etmemek lazım çok duaya ihtiyacımız var.allah hepimizin yardımcısı olsun.

Selvihancim Allah tamamina erdirsin Insallah.
Hayirlisiyla kucagina almayi nasip eder Mevlam insallah.

canım ALLAH tamamına erdırsın ınsallahh güzzel seyler dusun güzel seyler olsun .... bırbırımıze dualarımız esırgeyemeyelım elımızden gelenı yapaıyoruz ALLAHIM ne olur onlar sana emanet meleklerımızı koru saglıcakla kucagımza almayı nasıp etttt...:Saruboceq::Saruboceq:.

canım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.hepimizin duaların inşallah kabul olur.

merhaba kahvelokum bende sinan beyin hastasıyım senin rahatsızlığın ne?benimde aynıları olmuştu olabilir demişti.ama sen yinede sor derim.birde neler kullanıyorsun ne zaman tekrara dene dedi cevaplarsan sevinirim.sevgiler...

merhaba 06EE.. paı homozigot ve faktor V heterezigot olması sorunum.. (mthfr 1298 i yeni istedi doktor inş onda da sorun çıkmaz) sinan beyle görüştüm.. şikayetlerim için strestendir dedi...ne söylediysem hepsine strestendir dedi ya neyse :) nisan da kaybetmiştim bebeğimi, 6 ay beklememi söylemişti... romatoloji doktorumla da görüşmeyi bekledim.. o da izin verdi... bakalım ne zaman kısmet olacak.. ben 2.5 mg deltacortril, günde 2 defa quensyl, aspirin kullanıyorum.. bunlar bağışıklık sistemindeki problemler için... sinan beyde b12 vitamini ile folibol kullan dedi, hafta da kaç kere.. ama ben onun söylediği gibi yapmıyorum her gün folik plus alıyorum.. folik plus ile folibol arasındaki fark nedir bilmiyorum.. b12 de aklıma gelince kullanıyorum.. işte böyle.. kaydirigubbakcemile3

redrosecim tebrik ederim canım hayırlı evlat olsun sağlıkla sıhhatle allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

teşekkür ederim canım.amin.darısı en kısa ve hayırlı zamanda hepinizin başına inşallah.dualarım sizlerle...

mrb arkadaslar yine bebeğimi kaybettim biraz lekeler gelmisti doktor normal olduğunu hiç kalkmadan yatmamı söylemisti doktora gittiğimde kalb atısı vardı 3 gün sonra yine gittim kalp atısı durmusyine okadar cok ağladımki sanki hiç bebeğim olmayacak gibi geliyo artık ne yapcamı sasırdım bu ücüncü bebeğim korkularım artık dahada arttı size negibi testler yapıldı arkadaslar iğne bile kullandım bende kan pıhtılasması varmı yokmu bilmiyorm doktor iğne kullandırdı ben anlam veremedim buna

mrb arkadaslar yine bebeğimi kaybettim biraz lekeler gelmisti doktor normal olduğunu hiç kalkmadan yatmamı söylemisti doktora gittiğimde kalb atısı vardı 3 gün sonra yine gittim kalp atısı durmusyine okadar cok ağladımki sanki hiç bebeğim olmayacak gibi geliyo artık ne yapcamı sasırdım bu ücüncü bebeğim korkularım artık dahada arttı size negibi testler yapıldı arkadaslar iğne bile kullandım bende kan pıhtılasması varmı yokmu bilmiyorm doktor iğne kullandırdı ben anlam veremedim buna

geçmiş olsun nisa, düşük haberleri duydukça kahroluyorum. kendi başıma gelmiş gibi üzülüyorum. iğne kullanıpta düşük yaşayanları bende senin gibi anlayamıyorum. dozu mu ayarlanmıyor acaba, yoksa pıhtılaşma ile ilgili olmayan bi sebeplemi düşüyor bu bebekler????senağlama ama yine de ayakta durabilmemiz lazım. tekrar tekrar yılmadan denememiz lazım. bizlerin bebekleri zor oluyor bunu kabul ettik zaten, o yüzden yılmayalım usanmayalım nisacım. bir an önce toparlanırsın inşallah, tekrar geçmiş olsun allah sabır versin

selam nisa inan sana cok uzuldum
ben yasamis gibi uzuldum gecmis olsun
hic bis soz seni teselli edemez biliyorum
bende 3 dusuk yasadim nasil oldugunu biliyorum
canim insallah bidaha boyle seyi yasamazsin
benimde sanki bebegim olmayacak gibime geliyor
cok ozluyorum gelsin istiyorum hayirlisi
gecmis olsun canim

29 SELVİHAN merhaba bendede kan pıhtılaşması var ve doktorum fraxiparin 0,3 ve aspirin kullandırtıyor hergün sen inşallah bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşursun.sana sormak istediğim ilaçlar işe yarıyormu bende tekrar düşük yaşamak istemiyorum.doktorun ne diyor

ne denir bilmiyorum Allah bu acıyı birdaha yaşatmasın çok zor inşallah sağlıklı hayırlı bebekler sahibi olursun

Sülal'ciğim tabi bana mail adresinide verebilirsin, eklerim seni.

29 Selvihan teşekkür ederim ilgin için, ben PAI-1 testini hamile kalmadan önce yaptırdım. Hematoloğa'da gittim bana bu testin tek başına bir şey ifade etmediğini söylediler fakat MTHFR heterezigotda olduğum için az miktarda pıhtılaşma var dedi. Yani çok önemli değil dedi. Ve iğne dozu konusunda doktorlar farklı dozlar söylediler. Hematologla sonunda karar verdik 0,8 'liğe çıkardık dozu ama kalp atımı yavaşlamıştı. Yani yine aynı sonuç eğer bir daha deneme cesaretim olursa 0,8'likle başlayacağım. Hematoloji doktoru iğne dozunun vucut yapısına görede verilebileceğini söyledi, senin vucuduna göre 0,8'lik doz uygun dedi, ve kan tahlilleri yaptırdık sonuç normal çıkmıştı. Yani kanımdaki sulanma fazla değildi. Ben 0,8'lik doz fazla gelir diye korkmuştum. İlginiz için sagolun arkadaşlar.

geçmiş olsun canım.olumsuz dusunme kendini bırakma canım.ne diyebilirim.okuyunca böyle seyler kendi basıma gelmiş kadar üzülüuorum.

tsk ederim arkadaslar sizden ricam ne gibi tesler uygulandı yazarsanız sevinirim kafam cok karıstı artık iğnenin iyi gelceni düsünmüstüm ama olmadı

canım beni çok geçmiş olsun.allahtan ayırlısı böyleymiş demekki.allh sabır versin.canm benim tahlil sonucun ve tdavin neydi.yazarsan sevinirm.

geçmiş olsun nisaaacım,allah bir daha yaşatmaz umarım.okudukça kendim yaşamış gibi oldum.benim de 6 ay oldu 2. düşüğüm olalı.pıhtılaşma testlerini 9 eylülde yaptıramadım 2 düşükte yapmıyolarmış,bileydim 3 derdim dedim doktora da hatta,onlar için ne kadar basit deniceksin tekrar diyorlar.neyse geçen hafta özelde yaptırdım mecburen,haftaya p.tesi sonuçları alıcam bakalım.
antikardiyolipin antikor
faktor 5 leiden
mthfr c677t
yaptırdığım testler bunlar.izmide ömer sudekan'a gidiyorum o verdi bu testleri.test sonuçlarına göre bişey söylicek heralde.şu anda coraspin 100 ve elevit kullanıyorum,akşamları da folbiol içiyorum.folbiolü dr. vermedi ben kendim başladım.bir zararı olacağını sanmıyorum.yine aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum:çok üzgünüm:

cnm test olarak genetik test yapılmıstı esimle bana sorn yoktu ondanda coraspirin 0.2lik fragmin folbiol progestan kullanmıstım hamileliğimin 2.ayında lekeler gelmeye basladı doktorda iğneyi bırakmamı söylemisti bende bıraktım 2 3 gün sonrada bebek öldü ben hamileyken trombofoli tetkikleri diye bir testt duymustum bu test nerde yapılıyo sizede yapıldımı bende kan pıhtılısması varmı yokmu bilmiyorm doktor kafasına göre verdi ama biseyede yaramadı

geçmiş olsun nisaaacım,allah bir daha yaşatmaz umarım.okudukça kendim yaşamış gibi oldum.benim de 6 ay oldu 2. düşüğüm olalı.pıhtılaşma testlerini 9 eylülde yaptıramadım 2 düşükte yapmıyolarmış,bileydim 3 derdim dedim doktora da hatta,onlar için ne kadar basit deniceksin tekrar diyorlar.neyse geçen hafta özelde yaptırdım mecburen,haftaya p.tesi sonuçları alıcam bakalım.
antikardiyolipin antikor
faktor 5 leiden
mthfr c677t
yaptırdığım testler bunlar.izmide ömer sudekan'a gidiyorum o verdi bu testleri.test sonuçlarına göre bişey söylicek heralde.şu anda coraspin 100 ve elevit kullanıyorum,akşamları da folbiol içiyorum.folbiolü dr. vermedi ben kendim başladım.bir zararı olacağını sanmıyorum.yine aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum:çok üzgünüm:
tsk ederim arkadasım Allah kimseye yasatmaz insallah bir daha bende böyle testler yapılmadı ben bunları yeni öğrendim doktor bana bu testlerle igili bisey söylemedi acaba kendim istesem yaparlarmı

Back