cnm test olarak genetik test yapılmıstı esimle bana sorn yoktu ondanda coraspirin 0.2lik fragmin folbiol progestan kullanmıstım hamileliğimin 2.ayında lekeler gelmeye basladı doktorda iğneyi bırakmamı söylemisti bende bıraktım 2 3 gün sonrada bebek öldü ben hamileyken trombofoli tetkikleri diye bir testt duymustum bu test nerde yapılıyo sizede yapıldımı bende kan pıhtılısması varmı yokmu bilmiyorm doktor kafasına göre verdi ama biseyede yaramadı
merhaba kahvelokum benimde rahatsızılıklarım var hemşireyle görüştüm arada sorun gelin görüşün dedi inan gözüm yemiyor yine böyle olmuştu adetim düzensizdi stresten demişti o kadar yol git birde bunu duy geri gel.benimde 12 gündür adet oluyorum.burdaki polikinlikte aspirin yapabilir dediler.birde ben daha önce yazdım.21 aralıkla 24aralık arası antibiyotik kullandım .kullandığım antibiyotik hamile kalsam adet bitimi etkiler diye diğer aya ertelemiştim ama şimdi benim adettim bitmedi ki..ne yapcağımı bilmiyorum kafam çok karışıkkafamçokkarıştı.neyse canım kusura bakma halimizi anlayana anlatıyoruz.bir başkası anlamıyor bizlerimerhaba 06EE.. paı homozigot ve faktor V heterezigot olması sorunum.. (mthfr 1298 i yeni istedi doktor inş onda da sorun çıkmaz) sinan beyle görüştüm.. şikayetlerim için strestendir dedi...ne söylediysem hepsine strestendir dedi ya neyse :) nisan da kaybetmiştim bebeğimi, 6 ay beklememi söylemişti... romatoloji doktorumla da görüşmeyi bekledim.. o da izin verdi... bakalım ne zaman kısmet olacak.. ben 2.5 mg deltacortril, günde 2 defa quensyl, aspirin kullanıyorum.. bunlar bağışıklık sistemindeki problemler için... sinan beyde b12 vitamini ile folibol kullan dedi, hafta da kaç kere.. ama ben onun söylediği gibi yapmıyorum her gün folik plus alıyorum.. folik plus ile folibol arasındaki fark nedir bilmiyorum.. b12 de aklıma gelince kullanıyorum.. işte böyle.. kaydirigubbakcemile3
merhaba kahvelokum benimde rahatsızılıklarım var hemşireyle görüştüm arada sorun gelin görüşün dedi inan gözüm yemiyor yine böyle olmuştu adetim düzensizdi stresten demişti o kadar yol git birde bunu duy geri gel.benimde 12 gündür adet oluyorum.burdaki polikinlikte aspirin yapabilir dediler.birde ben daha önce yazdım.21 aralıkla 24aralık arası antibiyotik kullandım .kullandığım antibiyotik hamile kalsam adet bitimi etkiler diye diğer aya ertelemiştim ama şimdi benim adettim bitmedi ki..ne yapcağımı bilmiyorum kafam çok karışıkkafamçokkarıştı.neyse canım kusura bakma halimizi anlayana anlatıyoruz.bir başkası anlamıyor bizleri..bu arada folik plus ın 3 tanesi folbiol ün 1 tanesine eşit bunuda belirtiyim yani (folikplus 3=folbiol 5 mg ) folbiol5 mg içmeni tavsiye ederim sevgiler...a.s.
oncelikle merhaba uzucu seyler yasayan herkeze gecmıs olsun.bende ıkı bebegımı kaybettım.ılkı 18 haftalıktı dogum yaptım.2. 8 haftalıktı kalbı durdu.genetık arastırma yapıldı.kan pıhtılaşması cıktı.suan corasprın ve folık asıt kullanıyorum.hamile kalınca iğne kullanmam gerekıcekmıs.acıbademe gıdıyorum.iğnenın dozu nasıl ayarlanıyo bılen varmı arkadaslar.ya fazla sulanıp düşerse bu sefer korkuyorum bılen varmı aranızda.allah herkezın kucagına almayı nasıp etsın.
geçmiş olsun nisaaacım,allah bir daha yaşatmaz umarım.okudukça kendim yaşamış gibi oldum.benim de 6 ay oldu 2. düşüğüm olalı.pıhtılaşma testlerini 9 eylülde yaptıramadım 2 düşükte yapmıyolarmış,bileydim 3 derdim dedim doktora da hatta,onlar için ne kadar basit deniceksin tekrar diyorlar.neyse geçen hafta özelde yaptırdım mecburen,haftaya p.tesi sonuçları alıcam bakalım.
antikardiyolipin antikor
faktor 5 leiden
mthfr c677t
yaptırdığım testler bunlar.izmide ömer sudekan'a gidiyorum o verdi bu testleri.test sonuçlarına göre bişey söylicek heralde.şu anda coraspin 100 ve elevit kullanıyorum,akşamları da folbiol içiyorum.folbiolü dr. vermedi ben kendim başladım.bir zararı olacağını sanmıyorum.yine aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum:çok üzgünüm:
merhaba bende izmirde yaşıyorum benim de iki düşüğüm oldu ve 9 eylülde test yaptırdım faktor 5 testi istedi sadece kromozom testi istedim 3. düşük olmadan yapılmıyormuş
sana sorum şu lütfen yanıtlarsan sevinirim bu testleri nerde yaptırdın ve ne kadara mal oldu pahalımı çünkü bende tekrar yaşamak istemiyorum bir düşük daha o yüzden ayrıca peki ömer sudekan bu dr bu konularda deneyimlimi ve hangi hastanede çalışıyor
lütfeeenn acil cevap yazarmısın bekliyorum
arkadaşlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun. sağlık mutluluk dolu güzel bir yıl dilerim. umarım hamile olanlarımız bebeklerine sağlıklı sıhatli bir şeklide kavuşuruz. bebeği olan arkadaşlarımız bebekleriyle güzel ve sağlıklı günler geçirir. ve bebek dileyen herkes en kısa zamanda bebeğini kucağına alır. Allah hepimize bu güzel duyguyu yaşamayı hayırlısıyla nasip etsin. nice mutlu yıllara daha geniş ailelerlehihoyyyt
merhaba eda 85 anti kardiyolopin antikorunu bilmiyorum.benimde mthfr homozigot düz kas antikoru ben aspirin aynı zamanda iğne kullanmam gerekli.benimde homosisteinle ilgili biraz bilgim var.belki diğer arkadaşların bir bilgisi vardır.peki doktorun düşmesi için diyet yada başka birşey verdimi bizde böylelikle öğrenmiş oluruz şimdiden bizede bebeklerimize kavuşuruz inşaallah...
Merhaba zeynep ,oncelikle merhaba uzucu seyler yasayan herkeze gecmıs olsun.bende ıkı bebegımı kaybettım.ılkı 18 haftalıktı dogum yaptım.2. 8 haftalıktı kalbı durdu.genetık arastırma yapıldı.kan pıhtılaşması cıktı.suan corasprın ve folık asıt kullanıyorum.hamile kalınca iğne kullanmam gerekıcekmıs.acıbademe gıdıyorum.iğnenın dozu nasıl ayarlanıyo bılen varmı arkadaslar.ya fazla sulanıp düşerse bu sefer korkuyorum bılen varmı aranızda.allah herkezın kucagına almayı nasıp etsın.
mrb arkadaslar yine bebeğimi kaybettim biraz lekeler gelmisti doktor normal olduğunu hiç kalkmadan yatmamı söylemisti doktora gittiğimde kalb atısı vardı 3 gün sonra yine gittim kalp atısı durmusyine okadar cok ağladımki sanki hiç bebeğim olmayacak gibi geliyo artık ne yapcamı sasırdım bu ücüncü bebeğim korkularım artık dahada arttı size negibi testler yapıldı arkadaslar iğne bile kullandım bende kan pıhtılasması varmı yokmu bilmiyorm doktor iğne kullandırdı ben anlam veremedim buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?