Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba şen şu an seni bulmuşken sorayım bu soruyu bari?bu arada bebiş nasıl iyimi?bizim için öp ve kokla sevgiler..

KIZLAR YA BİŞEY SORACAĞIM.BENDE BEBEĞİMİ KAYBETTİM TEMMUZ AYINDA.TESTLERİM YAPILDI KAN PIHTILAŞMASI DEĞERLERİMİ BEĞENMEDİ DR. AMA ANLAMADIĞIM SİZ HETEREZİGOT OLDUĞUNUZU NERDEN ANLADINIZ.BENİM SONUÇLARIM BÖYLE...

Protrombin
Zamanı(Sn) :* 16.5 sn YÜKSEK 10,4 15,0
Protrombin
Zamanı(INR) :* 1.18 INR YÜKSEK 0,80 1,20
Aktive Protein C Rezistans :* 10.12 R Y 0.0 0.0
Negatif 2,6 - 7,8
Heterezigot 1,2 - 2,5
Homozigot 1,0 - 1,1

YANİ SİZDEKİ DEĞERLERE BENZİYOR MU BU DEĞERLER.LÜTFEN YARDIMMMMMMMMM

belizcim, canım benim, allah sabır versin demekten fazla birşey gelmiyor elimizden malesef...umarım bu son kaybın son acın olur...inşallah biran önce toparlanırsın...umudunu yitirme canım, dualarım seninle...rabbim yardımcın olsun, dayanma gücü versin...

merhaba 06EE canim bana sorarsan ben antibiyotigi kullanma derim biliyorsun gebe kalmadan en az uc ay onceden hazirlikli olunmali bu tabi normal gebeler icin hele bizim icin cok daha dikkatli olmamiz gerekli onun icin bence kullanma eger seni cok rahatsiz ediyorsa sinuzitin sana birsey tavsiyede bulunayim ben denedim ve kurtuldum sinuzitten bitkisel tedavi on gun boyunca her aksam yatmadan once 1 yemek kasigi keten tohumu ve az miktar su ile pisir lapa haline gelince yani suyunu cekince dayanabilecegin sicaklikta bir miktar pamugun uzerine dok ve bir tulbentle bunu agriyan bolgeye bagla sabaha kadar boyle kalsin sabah ilik suyla yuzunu yika ve kremle bunu 10 gun kadar uygularsan seni cok rahatlatir ben bunu sik sik uygulardim cunku benim cok siddetliydi yalniz tek kotu yonu bogazina aktigi icin bogaz yarasi yapabiliyor yani faranjit onun icin dikkatli ve bence azbir sure yap neyse yinede antibiyotikten daha iyidir tekrar gecmis olsun sevgilerle

merhaba şen şu an seni bulmuşken sorayım bu soruyu bari?bu arada bebiş nasıl iyimi?bizim için öp ve kokla sevgiler..

merhaba, bebiş iyi canım çok şükür, biraz gaz problemimiz var ama her bebekte ilk zamanlar oluyormuş geçer zamanla diyorlar..
antibiyotiğin adet bitiminde bitecekse sorun olmaz tabii endişe etme...ama adetten sonra korunmayacaksan,adet bitiminden itibaren sakın antibiyotik kullanmaya devam etme..fitili ne için kullanacaksın bilmiyorum canım, birde ben hiç fitil kullanmadım bu konuda bilen arkadaşlar varsa yardımcı olacaklardır...sevgiler

sevgili sennn nasilsin iyimisin bebis nasil cok yogunsun degilmi bayadir foruma giremiyorsun nasil toparlanabildinmi bari bebis buyuyormu kilo aldimi biraz ayy cok sordum galiba napalim seni buldukmu soru yagmuruna tutuyoruz senin yasadigin tecrubeleri merak ediyoruz neyse bebiside senide cok opuyoruz kendinize iyi bakin kucak dolusu sevgiler

teşekkürler marguerite 3 gündür kullanıyorum benim endişem hamileliğimde iyice ilerlemesi ondan kullanıyorum biraz ağrım vardı.olmadı kullanmam toplam sabah kaşam 6 tane felan kullandım adet bitimime yaklaşık 3,4 gün var.dediğini uygulayacağım keten tohumu çekilmiş mi olacak yani toz halinde ya şimdi sen 3 ay önce felan deyince ben bugün bıraksam birşey olurmu iyice korktum.artık evhamlarım hat safhada...

canım merhaba, bebiş de bende iyiyiz çok şükür...toparlandım biraz daha, nasıl bir yoğunluk anlatamam, maması kakası gazı sütü uykusu uykusuzluğu vs. vs.... ama nasıl tatlı bir telaş hiç yorulduğumu hissetmiyorum...biraz kilo aldı teyzesi, büyümeye çalışıyor...darısı hepinizin başına olsun tüm kalbimle diliyorum...öpüyorum...

teşekkürler şen adetimin bitimine daha var ama ben bırakacağım iyice korktum.evet adet bitimi hamile kalmak istiyorum inşaallah bende artık cesaretlenip sizin sayenizde Allah ın izniyle denemeye karar verdim.ama gel görki sinüzitim için antibiyotik almak zorunda kaldım.hiç yapmayacağım bir şey ama hamilelikte iyice artmasından korktum.fitili mantar için verdi doktor.hamilelikte kullananlar lal le celen onlarla görüşmüştük.şimdi bıraksam hamile kalsam şimdi içtiklerimin zararrı olur mu acaba?margueriteye sordum sanada sorayım ilgin için çok sağol sevgiler..:ecrin_bebek:öp bizim için..

kızlar hastanenin hemşiresiyle konuştum aynı zamanda doktorumun hemşiresi bana bu sana kalmış birşey iiçin rahat olsun istiyorsan birdahaki aya düşün gebeliği dedi.bende artık öyle yapacağım inşaallah herşeyde bir hayır var hiç yapmayacağım işi yaptım antibiyotik kullandım.2 senedir hiç bir ilaç alma gel bu ay kullan işte neyse benim bu evhamlarım ne olacak neolur bebeği olan ve şu an hamile arkadaşlar benim için dua edin aşırı evhamlı oldum elimde değil....

06EE once sakin ol panik yapma canim bazi durumlarda gebelikte bile antibiyotik kullaniliyor bunu biliyorsundur bende gebeligim ilk zamanlarinda dis rontgeni cektirmistim mesela doktora sordum allahtan sorun olmaz dedi onun icin sorun etme artik biliyorsun antibiyotik vitamin eksikligi ozellikle folik asit eksikligi yapar diye biliyorum keten tohumuna gelince tohum seklinde yapicaksin ama gebe kalinca sakin onuda yapma gebelikde bitkisel tedavilerde zararli (maydanoz adacayi vs.)gebe kalinca allah nasip ederse hicbirsey yapma ve korkma sakin ol hersey allahtan opuyorum

Belizcim cok gecmis olsun canim.
Allah birdaha yasatmasin Insallah. En azindan cok cabuk hamile kalabiliyorsun canim.
Aylardan beri bekleyipte kayip yasamak dahada cok üzüyor insani.
Allahim herkesin kucagini tez vakitte doldurur Insallah.

Paptyasüreyya canim beni sormussun.
Bende bu ay asilama olmadi doktorum tatilde. Bizde esimle dogal yollarla denemeye karar verdik. Hayirlisiyla Insallah tutar ve önemli olan tabiki hamileligi devam ettirebilmek.
Bazen bunalimlara giriyorum, helede cevremdeki hamile olan benden kücük olan arkadaslarimi görünce.
Iki arkadasim cok yakinda dogum yapacak. Benden kücük olan kardasim martta dogumu ve görümcemse iki aylik hamile.
Yani cevrem hamile kadinlarla dolu ve bu cok zor dayanilmasi cok güc olan bir duygu.
Icim buruk bu siralarda. Morelim ise yerlerde sürünüyor.
Bazen esime beklemekten biktigimi söylüyorum.
Sana cocuk falan yapamam ben cok istiyorsan git baska bir kadinla evlen o sana yapsin cocuk ben yapamiyorum iste diye isyan bile ettigim oluyor.
Günler iste böyle gelip geciyor senağlama

celen benım eşımde de heterezigot var ben dekı genlerden bırıyle aynı gende.böyle olunca tedavı oluyor mu .yada daha da mı zor oluyor.ya da hıç tedavı olmuyor mu* bılgın var mı hayatım

merhaba sido, asıl rahatsızlığım sjögren sendromu. yani bağışıklık sistemiyle ilgili sorunum var. pıhtılaşmayla ilgili paı ve factor V de problem var.. deltecortril (2.5 mg) günde 2 quensyl ve aspirin kullanıyorum..
ben de regl azalmasının yanında 2 aydır sol kasığımda sızlama var.. sen böyle bir şey yaşadın mı? kist olmasındn korkuyorum... bakalım, sinan beye derdimi anlatabilecek miyim??...

sevgili redrose çoook sevindim oğluşunla uzun mutlu yıllar dilerim. darısı bizim başımıza benimde 2 haftam kaldı tatlı kızıma kavuşmama sevgilerimle

selam kızlar, kan pıhtılaşması olan hetorozigot olan gebe arkadaşlar sorum size. günde folbiolu ne kadar içiyorsunuz. folbiolu dr.bana haftada 2 gün içmen yeterli olur dedi.burdaki arkadaşların çoğu hergün içiyor.her gün içmenin bizim gibi olan hastalara zararımı varki.haftada iki gün folbiol yeterli diyor.bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarlarsa çok sevinirim.tüm canlara sevgilerle .

canım bende heterozigotum hergün alıyorum folbiol aynı soruyu bende Şen'e sordum. o da hergün kullanmış. benim doktorrumda hergün dedi. yarın kontrolüm var gidince tekrar sorarım ne kadar devam edilecek diye.ama hergün alan çok onu biliyorum.

celen benım eşımde de heterezigot var ben dekı genlerden bırıyle aynı gende.böyle olunca tedavı oluyor mu .yada daha da mı zor oluyor.ya da hıç tedavı olmuyor mu* bılgın var mı hayatım

hiç bi bilgim yok canım yaa:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…