merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak ama cevaplarsanız sevinirim.artık iyice panik oldum.şu an ben adetim ve antibiyotik kullanıyorum 100 mg lık adetimin bitimine kadar bitecek sizce adetten sonraki günlerde hamile kalsam antibiyotiğin bir zararı olurmu?aslında olmaz daha 20 gün felan sonra öğrenilir hamilelilik olsa ama gel gör ben evhamlandım yinede size sormak istedim.birde doktor fitil vermişti adet bitimi kullancam birşey olurmu acaba?antibiyotik sinüzit için bu arada kullanıyorum.şimdiden teşekkürler...
merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak ama cevaplarsanız sevinirim.artık iyice panik oldum.şu an ben adetim ve antibiyotik kullanıyorum 100 mg lık adetimin bitimine kadar bitecek sizce adetten sonraki günlerde hamile kalsam antibiyotiğin bir zararı olurmu?aslında olmaz daha 20 gün felan sonra öğrenilir hamilelilik olsa ama gel gör ben evhamlandım yinede size sormak istedim.birde doktor fitil vermişti adet bitimi kullancam birşey olurmu acaba?antibiyotik sinüzit için bu arada kullanıyorum.şimdiden teşekkürler...
merhaba şen şu an seni bulmuşken sorayım bu soruyu bari?bu arada bebiş nasıl iyimi?bizim için öp ve kokla sevgiler..
sevgili sennn nasilsin iyimisin bebis nasil cok yogunsun degilmi bayadir foruma giremiyorsun nasil toparlanabildinmi bari bebis buyuyormu kilo aldimi biraz ayy cok sordum galiba napalim seni buldukmu soru yagmuruna tutuyoruz senin yasadigin tecrubeleri merak ediyoruz neyse bebiside senide cok opuyoruz kendinize iyi bakin kucak dolusu sevgiler
merhaba, bebiş iyi canım çok şükür, biraz gaz problemimiz var ama her bebekte ilk zamanlar oluyormuş geçer zamanla diyorlar..
antibiyotiğin adet bitiminde bitecekse sorun olmaz tabii endişe etme...ama adetten sonra korunmayacaksan,adet bitiminden itibaren sakın antibiyotik kullanmaya devam etme..fitili ne için kullanacaksın bilmiyorum canım, birde ben hiç fitil kullanmadım bu konuda bilen arkadaşlar varsa yardımcı olacaklardır...sevgiler
merhaba kahvelokum bende sinan beyin hastasıyım senin rahatsızlığın ne?benimde aynıları olmuştu olabilir demişti.ama sen yinede sor derim.birde neler kullanıyorsun ne zaman tekrara dene dedi cevaplarsan sevinirim.sevgiler...
selam kızlar, kan pıhtılaşması olan hetorozigot olan gebe arkadaşlar sorum size. günde folbiolu ne kadar içiyorsunuz. folbiolu dr.bana haftada 2 gün içmen yeterli olur dedi.burdaki arkadaşların çoğu hergün içiyor.her gün içmenin bizim gibi olan hastalara zararımı varki.haftada iki gün folbiol yeterli diyor.bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarlarsa çok sevinirim.tüm canlara sevgilerle .
celen benım eşımde de heterezigot var ben dekı genlerden bırıyle aynı gende.böyle olunca tedavı oluyor mu .yada daha da mı zor oluyor.ya da hıç tedavı olmuyor mu* bılgın var mı hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?