Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

celencim sana birşey sorcam sen folbiolu ne kadar kullandın
ben folik plus kullandım.hamile kalmadan 1 ay önce basladım ona.hamileliğimin 3.ayında bıraktırdı doktorum.onu boraktırıp kan ilacına baslattı..

canım cok saol.annelik süper.eğlenceli..mucizevi bi okadarda riskliymişkaydirigubbakcemile3:uhm:sevgisi olmasa cekilecek gibi deil coğu zamanda.bizim zilli tam bir kucak delisi ve meme biti:ecrin_bebek:yalancı emzik almadı sıpa.habire beni cukcukluyo:ecrin_bebek:
canımm bende umudumu cok yitirdim.tamam dedim bu benm kaderim.ööleki evliliğimin 2.yılında eşim evlat edinmeden bahsetti.kabul etmedim.ama 7.kaybımdan sonra konustruk ve basvurduk.2007nin ekim ayında bi kız cocuğu için basvurumuzu yaptık.bundan 4 ay sonrada cemreye hamile kaldım.herkes baskı yaptı cekin dosyanızı diye.ama ben o kızımdanda vazgecmedim.ilk anneliği onunla tattım.daha gelmeden üstelik.onun adıda belli.melek.meleğim gelicek 4 sene sonra inşallah.yani bnm zilli şimdiden abla.eğer 2.cocuk olursa ozaman düşünücez tabi.maddi manevi bebbişleri düşünmek lazım dimiyerimseniben

oh oh oldu oldu bu sefer..hiiç canını sıkma.allaha emanet et.ben koruyamam sen koru allahım benm deil senn de onun esirgediğine zarar gelmez:)

celencim evlat edinme konusunda yazdıklarını okudum çok etkilendim dogrusu. bebegin olmasına ragmen evlat edinmekten vazgecmemişsin. ne büyük bi sevgi bu.. hayran kaldım dogrusu

kızlar ya çok ufacık bir kahverengi leke geldi sabah..çok panikledim.benim doktorum bana progestan falan da vermedi.

kızlar ya çok ufacık bir kahverengi leke geldi sabah..çok panikledim.benim doktorum bana progestan falan da vermedi.

benimde ilk 6.haftamın içinde gelmişti dr. aspirini kestirip , proluton iğne yaptırın dedi, ve istirahat verdi. Bunları uyguladıktan sonra kesilmişti 7.haftada tekrar aspirine başldık fakat günaşırı bir tablet , düne kadar birşey yoktu iyiydim dün yine geldi bir miktar, yani bende dertiliyim o konuda.Sende bence hemen doktoruna ulaşmaya çalış .Geçmiş olsun inşallah birdaha tekrarlamaz .

Celencim ağzından bal damlıyor , çok teşekkür ederim canım ya , inşallah olur bu sefer hayırlısıyla, sende çok üzülmüşsün canım ama ,sıkıntılarının sonucunda aldığın hediyenin tatlılığına bak maşallah, şu alttaki fotoğrafı çok tatlı yanakları tam sıktırmalık:) Allah hayırlı uzun ömürler versin inşallah.a.s.

çok sağol canım bende işten izin alıp yatmayı düşünüyorum.coraspin alıyorum bende iğneyle beraber.hemen arıyım bari.

papatyacım ıyı yapmıssın
bende dıkkat edıyorum her an kalabılırım dıye kısıtlıyordum kendımı yedıklerımı falan
gecen annemlere gıttık baktım cıgkofte var oturdum 1 porsıyon yedım oh be dedım:teytey:
ne yapalım sıkıntı yapsakda yapmasakta olacaksa olyor
Rabbım bekletmesın yınede bızlerı:CüvCüv:

çok sağol canım bende işten izin alıp yatmayı düşünüyorum.coraspin alıyorum bende iğneyle beraber.hemen arıyım bari.

nazlıcım hemen progestana basla.yararı var zararı yok.ve evine git.ayaklarının altına yastık koy.yatmadan önce telefonunu suyunu falan al ki cok zorda kalmadıkca kalkmayasın..tabi mutlaka doktorunu aradıktan sonra bizleri hbaberdar etŞeniz

teşekkür ederim celencim.çok korktum şimdi yok ama devam ederse diye.aradım ama ulaşamadım doktoru doğumdaymış.şimdilik yatıyorum.

Beni sormuşsun papatyasüreyyacım evet hala çok üzgünüm ve beni çok iyi anladığını biliyorum çünkü seninle bir gün arayla verdik hamilelik haberimizi tabi benim için miniğimin kalp atışını duyduktan sonra kaybetmek daha acı oldu hala düşündükçe çok üzülüyorum bu üç oldu en kötüsü yoruldum artık sanki kendimi üç kez doğum yapmış ve yaşlanmış gibi hissediyorum yorgunum artık umudumu kaybediyorum en erken ağustos gibi Allah kısmet ederse tekrar düşünüyorum gebeliği yenilen pehlivan güreşe doymazmış bizimkide o hesap evet bazı testler yaptırdık anti fakör Xa diye bir test yapıldı ve pıhtılaşma düzeyimin beklenenden çok üstte olduğunu söyledi (bu arada ben sadece mthfr c677t heterezigotum) dolayısıyla iğne dozunun artırılması gerektiğini söyledi 0,8 lik veya 12 lik iğne vurulmam gerektiğini söyledi ve beni hemotoloja yönlendirdi oda PA1 diye bir test istedi üç hafta içinde sonucun çıkacağını söylediler ondan sonra iğne dozum belli olacak tekrar deneyeceğiz ve en kötüsü yine garantisi yok 0,8 lik az gelebilir 12'lik çok gelebilir bakalım sabır ediyorum etmeye çalışıyorum gayret gösteriyorum kendimi toparlamak için bu arada yine kilo aldım sıkıntıdan onu vermeye çalışıp yaza kadar toparlanıp sıkıntılarımdan kurtulabilirsem 4. kez cesaret edebilirim belki aslında heterezifotlarda bu sorunla karşılaşılmıyormuş genellikle ama normal olmayan bir genin sebep olabileceğini söylediler ve en kötüsü şimdide bu moda oluyor sanırım dedi doktor ben böyle 4 hastasıymışım öncesinde iğne her zaman sorunu çözüyordu doz konusunda sıkıntı yaşamıyorduk şimdide buna başlıyoruz sanırım dedi ve telaşlanmamı mutlaka olacağını doğru olanı mutlaka bulacağımızı ve kesinlikle çocuk sahibi olacağımı söyledi ama artık emin değilim Allah hepimizin yardımcısı olsun

merhaba arkadaslar dun ultrasona girdim hersey yolunda cok sukur su kaybinida soyledim ama hicbir sorun yok cinsiyetini ogrenelim dedik net olarak cunku gecen sefer yuzde 80 kiz demisti ama bu sefer cok ugrasti doktorum ama maalesef bizimki kendini gostermiyor doktor biraz sarsti ama yinede belli olmadi neyse cok mutluyum hersey yolunda ama yarin tahlil sonuclarimi alicam mongol diabet hepatit A ve C bakalim ne cikacak cok merak icindeyim doktorum kotu gelirse amniyosentez yapicaz dedi ondanda ben cok korkuyorum dusuk riskini arttirdigi icin dua edin benim icin ne olur :Saruboceq: ayrica size bir haberim var dogumu sordum doktora ne sekilde olacak diye normal dedi normal dogum yapan varmi merak ettim simdi ve sasirdim tabi ama sevindimde normal olmasina neyse allah hepimizin yardimcisi olsun hepinizi cani gonulden opuyorum :1hug:

bende seni merak ediyordum :1hug:marguerite,hadi gözün aydın testlere çok kafanı takma onlarda güzel gelir inşaallah,bana doktorum son haftaya kadar bekleyemez sizin bebekleriniz demişti.sezeryanla alırız,diye söylemişti.ama ben mthfr homozigotum bilmiyorum fark eder mi heterezigotla ama...herşey gönlünce olsun..a.s.

canım ınsallah bı problem yoktur ıcını ferah tut Allaha emanett progestanı da dr gorus al derım bence dualarımız senle ve butun hamıslerle guzel haberlerını beklıyoz canımmmm

papatyacım merhaba, hepinizi çok özlüyor ve merak ediyorum canım...ama benim bıdık çok yaramaz ve gazlı...onunla mücadele halindeyim...nasıl bir telaş anlatamam...hiç fırsaat vermyor inan...arada kaçamak yapıp haberlerinizi okuyabiliyorum sadece....gönlüm sizlerle...hepiniz için herşeyin yolunda gitmesini diliyorum..öpüyorum...sevgiler...

merhaba kızlar.dr cuma gunune randevu verdi.cuma 5 te randevum var.mide bulantım başladı cok fena ama ben razıyım tabı sağlıklı olsunda.ancak size başka bi sorum olacak bu hafta asırı akıntım geliyor gecen haftada vardı ama rahatsız etmiyordu birde olabilir demişlerdi bende takmadım fazla ancak bu hafta 4 gundur falan afedersiniz baznbeyazımsı bazende sarımı yeşilmi tam bilemedim oyle bir akıntı geliyr ama öyle az diyemem.normalmı bu acaba.

nazlıcım 5. haftada bende de olmuştu hafif bir lekelenme...doktorumu aradığımda sadece istirahAT vermişti iki gün dinlen artarsa gel demişti...progestana da gerek yok kullanma demişti ama ben riske edemezdim ve hemen progestana başlamıştım günde 3 defa birer tne yuttum 3 ay bitene kadar...birde benim lekelenmem 5+1 iken olmuştu daha iğnelere başlamamıştık..hemen o gün iğneyede başladım ve anında kesildi leke olayı...zaten çok azdı bozuk parA büyüklüğündeydi ama endişelenmeme yetmişti...ihmal etme canım önlemini al geçmiş olsun...yanlış yönlendirmek istemem tabii yinede doktorunla görüş mutlaka herhangi birşey yapmadan önce...ama sonuçta kaybettiklerimiz bizim bebeklerimiz...birazda kendi doktorumuz kendimiz olucaz...öpüyorum..

nazlıcım geçmiş olsun canım. bizim gebeliklerimizde hertürlü şeyde diğer gebelillere göre daha fala korkutuyor bizleri.inşallah sağlıklı bir gebelik geçirir ve sğlıklı bir evlat nasip eder allahım bizlere.

bende endişelendim hemde çok. ama sadece bir kez geldi durdu şimdi yok. ama tabi devam ederse diye panik içindeyim. sizler sayesinde moralim düzeliyor çok sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…