- 29 Nisan 2008
- 6.431
- 2
- 156
ben folik plus kullandım.hamile kalmadan 1 ay önce basladım ona.hamileliğimin 3.ayında bıraktırdı doktorum.onu boraktırıp kan ilacına baslattı..celencim sana birşey sorcam sen folbiolu ne kadar kullandın
canım cok saol.annelik süper.eğlenceli..mucizevi bi okadarda riskliymişkaydirigubbakcemile3:uhm:sevgisi olmasa cekilecek gibi deil coğu zamanda.bizim zilli tam bir kucak delisi ve meme biti:ecrin_bebek:yalancı emzik almadı sıpa.habire beni cukcukluyo:ecrin_bebek:Celencim düzeltiyorum tatlım ...Bence sen çok özel tebrikleri hakediyorsun... Bu kadar çok kaybına rağmen umudunu hiç yitirmemen , mücadele etmen inanılmaz ... Sabrının armağanı da muhteşem oldu..Tatlının tatlısı bir kızın oldu...Umarım kızınla , eşinle , sevdiklerinle daha da güzel mutluluklar seni bekliyordur...
Bu arada annelik nasıl gidiyor ? Sana yardımcı olan biri var mı ? Annen mi yanında yoksa sen mi bakıyorsun ? Kızınla vakit geçirmek çok keyiflidir herhalde ...
Şencik ne durumda acaba , onu da merak ediyoruz ama , yoğun olduğunu tahmin ederek yazamamasına anlayış gösteriyoruz..Buradan ona , kızına da çok sevgiler...
Herkese selamlar , görüşmek üzere...
canımm bende umudumu cok yitirdim.tamam dedim bu benm kaderim.ööleki evliliğimin 2.yılında eşim evlat edinmeden bahsetti.kabul etmedim.ama 7.kaybımdan sonra konustruk ve basvurduk.2007nin ekim ayında bi kız cocuğu için basvurumuzu yaptık.bundan 4 ay sonrada cemreye hamile kaldım.herkes baskı yaptı cekin dosyanızı diye.ama ben o kızımdanda vazgecmedim.ilk anneliği onunla tattım.daha gelmeden üstelik.onun adıda belli.melek.meleğim gelicek 4 sene sonra inşallah.yani bnm zilli şimdiden abla.eğer 2.cocuk olursa ozaman düşünücez tabi.maddi manevi bebbişleri düşünmek lazım dimiyerimseniben
oh oh oldu oldu bu sefer..hiiç canını sıkma.allaha emanet et.ben koruyamam sen koru allahım benm deil senn de onun esirgediğine zarar gelmez:)Merhaba papatyacım, , ah keşke başarabilsek bu şekilde düşünebilmeyi. Bende aynı senin gibi yapıyorum alışverişlerimi, 2006 yılından beri hep bir beden büyük aldım,ama şimdi hepsini giyebiliyorumkaydirigubbakcemile3, 8.haftamdayım 4 kilo almışımlaelaelaelaelae Kalp atışını 6+3 de aldık ama en riskli dönemim benim bu hafta kayıplarım hep bu dönemde oluyor, birkaç gün sonra kontrolüm var, inşallah yine alabiliriz. Şuan sıkıntılı bir bekleme dönemindeyiz yani gamyoncuiremsu