Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

nazlicim silik olmasi onemli degil onemli olan cikmasi yani hamilesin canim allah nazarlardan korusunbence biran once doktorla irtibata gec gec kalmadan gozun aydin olsun insallah sorunsuz bir gebelik gecirirsin darisi diger bekleyen arkadaslara sevgiler seninle olsun :dance:

nazlıcım bencede hamilesin.margueriteninde dediği gibi gec kalma.
calıkusum inşallah hayırlı hberleini alırız bitanem.inşallah göbüşünde evinde bebişle dolar:)

arkadaşlar hacettepe üniv. bir hematologla görüşmek istiyorum. daha önce gideniniz oldumu hacettepeye...eğer bildiğiniz ve güvendiğiniz bir doktor varsa ismini yazarsanız çok sevinirim...

arkadaşlar hacettepe üniv. bir hematologla görüşmek istiyorum. daha önce gideniniz oldumu hacettepeye...eğer bildiğiniz ve güvendiğiniz bir doktor varsa ismini yazarsanız çok sevinirim...

sevgili ecesem ben hacettepede hematologa gittim fakat ismi aklımda soyadını çıkaramadım.akşam eşimden öğrenip yazarım.hatta ismini şimdi yazayım ordan bile ulaşabilirsin.doç.dr.yahya bey.sevgilerle

aslında haklısın gitmem lazım biran önce bende hala inanabilmiş değilim sanırm. Allah yardımcımız olsun..hepimizi korusun.iyiki varsınız.

Canim seni okadar iyi anliyorumki.
Allahtan hayirlisini istemekten baska ne geliyorki elimizden.
Insallah bu sefer bebegini saglikli bir sekilde alirsin kucagina :teselli:

umarım seninde güzel haberlerini alırız.iyi dileklerin için çok sağol. seni de merakla beklliyorz. Allah yardımcımız olsun

nazlıcım bencede hamilesin.margueriteninde dediği gibi gec kalma.
calıkusum inşallah hayırlı hberleini alırız bitanem.inşallah göbüşünde evinde bebişle dolar:)

şimdi doktorumdan randevu alcam doğru söylüyorsun. ama içimdeki korku geçmiyor sanki.ama gitmem lazım. inşallah güzel haberler veririm.

Kızlar ya sıze bı soru soracam benım adet kanamalarımda degısıklık var normalde adet belırtılerı 1hafta kadar baslarken 3 aydır 15 gun kala belırtı vermeye baslıyo goguslerde cok sızlama falan oluyo yani bu ayda sadce 1 gun oldum ve 2. Gunu kahverengı akıntı olmus sımdı bu nedemek oluyo dr gıtmektende sıkıldım artık ıns bı hastalıgın belırtısı falan degıldır bılgılerınızı paylasırsanız sevınırım saglıcakla kalın.......

nazlıcım bencede hamilesin biran önce doktoruna gitmelisin.zaten oda önce kanda baktıracaktır muhakkak.inşallah yanılmıyoruzdur ve inşllah herşey güzel olur canım.Allah yardımcımız olsun.sevgiler...

çalıkuşu canım güzel haberlerini bekliyoruz dört gözle.bende çatlıycam diyebilirim.hadi hayırlısı inşallah...

canım bu konuda pek bilgim yok ama inşallah dediğin gibi umarım olumsuz bişey değildir.çok stresliysen ondanda olabilir.malesef vücudumuzun en büyük düşmanı stres.anlıyorum canım her şeyde doktora gitmek çok sıkıcı,yorucu ve yıpratıcı ama mecburuz bazen.istersen biraz rahatlatıp kendini bir adet dönemini daha bekle devam ederse ondan sonra gidersin.naçizane fikrim tabi ama bu dönemde dahada çok strese girebilirsin istersen hemen git için rahatlar biran önce.sevgiler...

sevgili umut_sevgim sanirim gebelik bekliyorsun yanlis anlamadiysam ne zamandir korunmayi biraktin eger korunmayi biraktiktan sonra bunlar olduysa gebelige hazirlik oncesi bu tur seyler olur yani kalmak uzeresin hadi hayirlisia.s

canım ya sagolun cvp verdıgınız ıcın ıns oyledır canım valla 3 dusukten sonra tahlıll sonuclarını bekle falan aradan 6 ay gecti tahlıllerın hepsı normal cıktı daha bu ay denemeler basladık ıns hayırlısı olur rabbim hepimizin yuzunu guldursun ınsallah
NAZLIIIIIIIIIIII hamıssın kız hadı hayırlısı olsunn......

ya sen bırak onu bunuda haber ver artık bize.ben catladım burdaşakkıdı

Celenim ve redrosam
galiba hamileyim :uhm: dün gece gelmesi gerekiyordu bugün 32 Gün ve tik yok.:sm_confused:
Suan isteyim eve gidince hemen test alip yapacagim bu aksam sizlere haber veririm.
Hayirlisi ben canlarimŞeniz

kızlar hepinize teşekkür ederim inanın sizlerin sözleri moral oluyor bana. bugün gittim ben doktora rahim içi kalınlaşmış. gebelik belirtisi dedi.a.s ama daha çok erken oldıuğu için kese gözükmedi 15 gün sonra bakalım dedi. folbiol ve coraspin devam dedi. iğnelere başlayalım dedi. clexan ile ilgili bazı sorunlar olduğunu yazmıştı bazı arkadaşlar. bende geçen hamileliğimden kalan iğneler var dolapta. şu an kullanan varmı bu iğneyi doktorum kullan dedi ama insan pinpirikleniyor. celen sanırım sen de clexan vurulmuştun. kullanan arkadaşlar varmı şimdifisfisfis

Celenim ve redrosam
galiba hamileyim :uhm: dün gece gelmesi gerekiyordu bugün 32 Gün ve tik yok.:sm_confused:
Suan isteyim eve gidince hemen test alip yapacagim bu aksam sizlere haber veririm.

calikusu insallah hamilesindeir cevabini mutlaka yaz .
malesef ben regl oldum. ama az once eczaneden
ovulasyon testi aldim. adetinin 12. gunu baslayip her sabah ayni saate uyguluyosun yumurtladigin gun sana haber veriyo 48 saati degerlendirmen icin bakalim benim umut obur aya kaldi. ama olsun insallah senin vardir. hamile kalinca burayi birakma yasadigin tecrubeleri bize aktar oldumu. bizde yararlanalim hadi bay bay....:lepi:

CELEN ya bebeginin resmini koyma valla cok tatli cikmis
inan nazar degecek. hep yazini okurken kizina gulumsuyorum valla kanim isindi

Celenim ve redrosam

sevgili çalı kuşu senin adına çok sevindim.allah inşallah tamamına erdirir.güzel haberlerini bekliyoruz.sevgilerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…