canım ya sagolun cvp verdıgınız ıcın ıns oyledır canım valla 3 dusukten sonra tahlıll sonuclarını bekle falan aradan 6 ay gecti tahlıllerın hepsı normal cıktı daha bu ay denemeler basladık ıns hayırlısı olur rabbim hepimizin yuzunu guldursun ınsallah
NAZLIIIIIIIIIIII hamıssın kız hadı hayırlısı olsunn......
Celenim ve redrosam
galiba hamileyim :uhm: dün gece gelmesi gerekiyordu bugün 32 Gün ve tik yok.:sm_confused:
Suan isteyim eve gidince hemen test alip yapacagim bu aksam sizlere haber veririm.
Hayirlisi ben canlarimŞeniz
Celenim ve redrosam
galiba hamileyim :uhm: dün gece gelmesi gerekiyordu bugün 32 Gün ve tik yok.:sm_confused:
Suan isteyim eve gidince hemen test alip yapacagim bu aksam sizlere haber veririm.
Hayirlisi ben canlarimŞeniz
Arkadaşlar ben hepinize birşey sormak istiyorum, günlük 0,4 'lük dozdan fazla iğne kullanan varmı ? Markalara göre yoğunluk değişiyor olabilir belki ama genel olarak en fazla bu kadar veriyorlar sanırım.
nazlıcımmm, umarım hamişsindir canım...ve umarım allah sağlıkla tamamına erdirir...sevgiler...
canlarım, arada girip yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum ama fazla vakit ayıramıyorum artık...minik pelincik tüm zamanımı alıyor:ecrin_bebek: hepinizi öpüyorum...sevgilera.s.
sevgili şen inanki çok mutlu oldum.darısı hepimizin başına.umarım kızımız en kısa zamanda kendini toparlar.bende erken dogum ihtimalinden çok korkuyorum.sanırım sen igne ve coraspirini kesmemiştin.bu konuda bilgi verirsen sevinirim.ve nasıl bir anestezi uygulandı paylaşırsan sevinirim.uzun vadeli internette takılamıyorum sürekli istirahat etmem gerekiyor.28 haftalıgı bitirdik kısmetse bizde şubat ta dünyaya merhaba diyecegiz.dualarım sizlerle.hepinizi öpüyorum.saygılar.
şen sen hangi iğneyi kullanıyordun. hamileyim başlamam lazım ama çok kafam karışık clexan konusunda:çok üzgünüm:
evet canım ilk aylar kullandım.sonra bulamadık eczanelerden fraxiparine döndüm.clexane gelince eczanelere doktorum yine ona cevirdi.benm günlük dozum tek seferde 0,4lüktü..buarada neden kanda baktırmadı doktorun??kızlar hepinize teşekkür ederim inanın sizlerin sözleri moral oluyor bana. bugün gittim ben doktora rahim içi kalınlaşmış. gebelik belirtisi dedi.a.s ama daha çok erken oldıuğu için kese gözükmedi 15 gün sonra bakalım dedi. folbiol ve coraspin devam dedi. iğnelere başlayalım dedi. clexan ile ilgili bazı sorunlar olduğunu yazmıştı bazı arkadaşlar. bende geçen hamileliğimden kalan iğneler var dolapta. şu an kullanan varmı bu iğneyi doktorum kullan dedi ama insan pinpirikleniyor. celen sanırım sen de clexan vurulmuştun. kullanan arkadaşlar varmı şimdifisfisfis
Kizlar demin test yaptim ve negativ cikti moralim cok bozuk.
Benim Adetim hic gecikmezdi ya busefer ne oldu anlamadim acaba kullandigim igne ve ilaclardan olabilirmi. Yarin zaten doktora gitmem lazim birde kana baktirayim ama sanmam cünkü bu testler adet gecikmesinin 1. gününde bile dogru oluyor cok üzgünümmmmmmmm bütün ümitlerim gitti.
senağlama
kızlar hepinize teşekkür ederim inanın sizlerin sözleri moral oluyor bana. bugün gittim ben doktora rahim içi kalınlaşmış. gebelik belirtisi dedi.a.s ama daha çok erken oldıuğu için kese gözükmedi 15 gün sonra bakalım dedi. folbiol ve coraspin devam dedi. iğnelere başlayalım dedi. clexan ile ilgili bazı sorunlar olduğunu yazmıştı bazı arkadaşlar. bende geçen hamileliğimden kalan iğneler var dolapta. şu an kullanan varmı bu iğneyi doktorum kullan dedi ama insan pinpirikleniyor. celen sanırım sen de clexan vurulmuştun. kullanan arkadaşlar varmı şimdifisfisfis
kızlar hepinize teşekkür ederim inanın sizlerin sözleri moral oluyor bana. bugün gittim ben doktora rahim içi kalınlaşmış. gebelik belirtisi dedi.a.s ama daha çok erken oldıuğu için kese gözükmedi 15 gün sonra bakalım dedi. folbiol ve coraspin devam dedi. iğnelere başlayalım dedi. clexan ile ilgili bazı sorunlar olduğunu yazmıştı bazı arkadaşlar. bende geçen hamileliğimden kalan iğneler var dolapta. şu an kullanan varmı bu iğneyi doktorum kullan dedi ama insan pinpirikleniyor. celen sanırım sen de clexan vurulmuştun. kullanan arkadaşlar varmı şimdifisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?