iyi geceler arkadaşlar size bir sorum olacak benim adetim 30 ekimde başladı ama tam adet gibi değildi,14 kasıma kadar böyle devam etti.ondan sonrası adet gibiydi ve 24 kasım gibi bitti.şimdi ben hamilelik olursa şayet hangi tarihi baz almam gerekli? biliyorsunuz şu haftalar testler için felan önemli iyice gerildim stres oldum.son düşüğümden beri böyle özellikle son 6 ayda doktorum olabilir diyor,aspirinde kullanıyorum ondan mı ?birde çok kafaya takıyorum herşeyi,bilgisi olan varsa cevaplarsa çok sevinirim?kanda gebelik en erken nezaman çıkabilir?cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
saol selvihancım.bende bebişte iiyiz cok şükür.burdan aalacağımız müjdeli haberlerii bekliyoruz:1hug: canım neresi olduğunu bilmiyorum ama üniversiteden gümüşhanwye gitti dediler.heralde devlet hast.dir:sm_confused: keske bulabilsen onuşutarafagittisevgili celen nasılsın bebişin ne yapıyor.doktorun gümüşhanenin neresine taini çıkmış merak ettim.çünkü bende gümüşhaneliyim.
bence bi test daha al ve sabah ilk idrarınla yap testi.nekaadar ucuz olursa olsun yinede bu sekilde yaparsan cıkar.hayırlısı olsun be sılayacım:teselli:ya arkadaslar normalde benim adetlerim cok duzenli
31 ekimde adet oldum normalde bu ayin 29 unda adet gormeliydim hala olmadim
28 inde evde yapilan testlerden yaptim (ama test en ucuzundan di)
simdi hala adet olmadim acaba kan testine gitsemmi kararsizim
3 kez hamile kaldim 3.dede ayni sistemle hamile kaldim bu sistemi bu ay uyguladim
oyuzden kararsizim hamilemiyim diye
Ya arkadaslar hepimiz bi umut tasiyoruz, bazen umutlu, bazen umutsuz
zor bi sinav hepimizinki elbette. bi minicik eli tutmak icin ona sarilmak icin
goz yasi dokuyoruz bazen. bazen ofke, bazen hamileleri bile kiskaniyosun.
ben kucukken bile muhakkak bebegim olurdu annelik hissim vardi hep.
bebegi pusete koyardim, yemek yedirirdim, annemle gezmeye giderken yanimda goturudum kizimi
(genelde kiz olurdu) annem canim annem bu bebek yuzunden annem bile aklima gelmiyo bazen
onu bile uzuyorum. kendimi unutuyorum. meger hayat ne kadar anlamsizmis.
doguyosun oluyosun. zor cok zor inanin. parayla alinacak bisey olsa inanin esten
dosttan borc alir, esek gibi calisir alirdim. kuvvetle olsa herkezden yardim isterdim sunun ucundan bi tutun diye. ama malesef elinden hic bisey gelmiyo. sabri ogretiyo belki. ben sevmezdim
oysa sabretmeyi, hemen olmaliydi. son dusukte elime aldim baktim saatlerce dondum sanki
benim cok istedigim sey elimde simdi dedim ama can veremiyorum
alipta yerine koyamiyorum. evet umudum hayalini ettigim sey elimde ama neye yarar. kirildim hayata
sonra. Aylarca kimseyle konusmadim evden cikmadim. beni dogurmus, yememis yedirmis annemi aramadim hic(zaten gurbetteyim) esimle kustum. hayata yasamaya. Ben kendimi affetmiyorum
annemi uzdum. ben cocuk icin kendi derdime dustum oysa ben onun cocuguydum.
aglam nobetleri gecirdim. benden sonra evlenenler 2. cocugunu yapti
ben arkalarindan baka kaldim. yoruldum inanin cok yorgunum
arkadaşlar normalde bugün adet tarihim. sabah test yaptım çok silik ama 2. çizgi gözüktü. galiba hamileyim.ama biraz daha bekleyip doktora öylemi gitsem acaba. sabah çift çizgiyi görünce sevindim ama içim öyle buruk ve korku dolu ki ya bir sorun çıkarsa diye.umarım bu sefer kavuşabiliriz bebeğimize.
calikusu nerdesin seni cok merak ettim tahlil yapicaktin sonuc ne oldu bize haber vermedin lutfen en kisa zamanda guzel haberlerini bekliyoruz eger sonuc olumsuzsada sakin uzulme ne olur birdahakine de hayirlisi boyleymis de ve uzulme her bekleyisinizin sonu umut olur insallah arkadaslar sevgilerlea.s.
sevgili celen nasılsın bebişin ne yapıyor.doktorun gümüşhanenin neresine taini çıkmış merak ettim.çünkü bende gümüşhaneliyim.
canim insallah bebegini kucagina alirsin. cok bi sinav ama bunada hamt olsun demek lazim. insallah bi sorun yasamazsin. bizde duyariz burdan olumlu dusun.
arkadaşlar normalde bugün adet tarihim. sabah test yaptım çok silik ama 2. çizgi gözüktü. galiba hamileyim.ama biraz daha bekleyip doktora öylemi gitsem acaba. sabah çift çizgiyi görünce sevindim ama içim öyle buruk ve korku dolu ki ya bir sorun çıkarsa diye.umarım bu sefer kavuşabiliriz bebeğimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?