Şencim , napıyosun biraz toparlanabildin mi ? Pelinsu nasıl ? Hızlı bi şekilde büyüyordur umarım..Biraz minik doğduğu için hiç endişe etme ..Bi arkadaşımın ikiz bebekleri var.İkiz gebelikte zaten erken doğum yaygın oluyor..Bebekleri 7. ayın sonunda doğmuşlar , çok miniklermiş , ama arkadaşımın anlattığına göre çok hızlı büyümüşler .. Hatta arkadaşım bebeklerinden erkek olana Sarper ismini vermiş. Sebebi de Sarperin anlamı mücadele eden , mücadeleci demekmiş.. Bebekler öyle güçlü , mücadeleciydiler ki kısa sürede büyüdüler , güçlendiler diyordu..Biri kız , biri erkek nasıl şekerler anlatamam..Son derece de sağlıklılar..
Şencim bu arada , benim yeni doğum yapmış arkadaşlarıma sorduğum fiks sorular var , o soruları sana da sorucam şimdi..Hazır mısın , geliyor ..süprizzzzz
1- Sezeryan hakkındaki efsaneler doğru mu , ameliyattan sonra çok ağrı duydun mu ? ( Tabii sezeryanda doktorun hüneri çok önemli , bence doktora bağlı olarak ağrı oluyor ya da olmuyor ..)
2- Sütün hemen geldi mi , hemen emzirebildin mi ? Şu an sütün nasıl , emzirebiliyor musun ?
3- Genellikle her yenidoğan bebekte olan yenidoğan sarılığı oldu mu ?
Şencim bir de şeyi merak ettim..Ben de senin gibi MTHFR de homozigotum..Lütfü bey doğumdan sonra da , bundan sonraki yaşamımızda her gün aspirin ve folik asit almamız gerektiğine dair birşey söyledi mi ?
Bu arada aynı şeyleri Celencik e de sormak istiyorum..
Kendinizi iyi hissettiğinizde müsait olduğunuzda cevaplarsanız seviniriz sevgili şen ve Celen..Pelinsu ve Cemreye çok sevgiler , öpücükler...