• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

şencim ne zamandır takip ediyorum ama bir türlü fırsat bulup tebrik edemedim.Allah analı babalı hayırlı evlat yetiştirmek nasip etsin:nazar:.lütfen bana da dua et ..:Saruboceq:.

mumamu öncelikle hamileliğin sorunsuz geçer inşaallah ,bende zinco kullanıyorum ama haftada bir defa sen zincoyu nasıl kullanıyorsun.birde ankarada hangi doktora gidiyorsun.yanıtlarsan sevinirim.sevgiler... lal82 demek bir oğlun olacak yeni gördüm,Allah bağışlasın nasıl gidiyor hamilelik gelişmelerden haber verirsen sevinirim .görüşürüz...

Merhaba kızlar dün doktora gittim kasıklarımdaki ağrı sebebiyle ultrasonda baktık bebek gayet iyi görünüyordu ama malesef kalp atışaları durmuştu yani yine bebeğimin kalbi durmuş ve içimde ölmüştü yine 7. haftayı bile geçemedik anlayacağınız artık ne yapacağımı bilmiyorum doktor kan aldırmamı istedi ankaraya gitmesi için anti on diye bir test varmış kanımda ona bakılacak inşallah o çıkar tedavisi var çünkü sanırım şimdide bu moda oluyor eğer sendede çıkarsa 4. hastam olucaksın aynı sotunu olan dedi o kadar iğne ilaç sonuç yine sıfır yani bakalım şu testin sonucunda ne olacak salı günü tekrar gideceğim bu testi yaptıran varsa ve benide aydınlatırsa sevinirim

Merhaba kızlar dün doktora gittim kasıklarımdaki ağrı sebebiyle ultrasonda baktık bebek gayet iyi görünüyordu ama malesef kalp atışaları durmuştu yani yine bebeğimin kalbi durmuş ve içimde ölmüştü yine 7. haftayı bile geçemedik anlayacağınız artık ne yapacağımı bilmiyorum doktor kan aldırmamı istedi ankaraya gitmesi için anti on diye bir test varmış kanımda ona bakılacak inşallah o çıkar tedavisi var çünkü sanırım şimdide bu moda oluyor eğer sendede çıkarsa 4. hastam olucaksın aynı sotunu olan dedi o kadar iğne ilaç sonuç yine sıfır yani bakalım şu testin sonucunda ne olacak salı günü tekrar gideceğim bu testi yaptıran varsa ve benide aydınlatırsa sevinirim

mrb cnm cok gecmis olsn inan cok üzüldüm okuyunca Allah hayırlısını versin kayseride hangi doktora gidiyosun kan pıhtılasması varmıydı sende bu iğneleri kullandığında yoksa doktor tedbir amaclımı vermisti kasık ağrıların süreklimi oluyodu canım ya benimde ara sıra karnı ağrıyo kasıklarıma giriyo bazen bende cok korkuyorm yine bise olcak diye dikkat et kendine

mrb cnm cok gecmis olsn inan cok üzüldüm okuyunca Allah hayırlısını versin kayseride hangi doktora gidiyosun kan pıhtılasması varmıydı sende bu iğneleri kullandığında yoksa doktor tedbir amaclımı vermisti kasık ağrıların süreklimi oluyodu canım ya benimde ara sıra karnı ağrıyo kasıklarıma giriyo bazen bende cok korkuyorm yine bise olcak diye dikkat et kendine

Bence hiç telaşlanma kasık ağrısı için çünkü hep normal olduğunu söylediler rahim büyüdüğü için olurmuş ama benimki sol tarafımda ve bıçak batar gibi oluyordu evet iğne kullandım 0,4 lük clexane hegün aspirin progestan deltacortil folbiol ve elevit ve tüm bunlara rağmen sonuç değişmedi 8+3 günlük olması lazımken 7. haftada kalbi durmuş bilemiyorum hakkımızda hayırlısı

Kayseride Prof Mustafa BAŞBUĞA gidiyorum bu arada

çok geçmiş olsun canım benim.sakın üzme kndini hepimiz bak aynı durumdayız.bende iki bebişimi kaybettim aklıma geldikçe çok üzülüyorum ama görüyrumki değişen bişey olmuyor.yıpranıyorsun o kadar.en güzeli umutlanıp hayata sımsıkı sarılmak ve pes etmemek .çünkü bazı şeyler bizim isteğimiz dışında gerçekleşiyor.herşeyin gerçkleşme zamanı var.o zaman mutlaka gelecek buna sen de inan.çok çok dua et ve edelim birbirimize.allah hepimizin yardımcısı olsun.sevgilere

canım benim tam olarak tahlil sonuçlarınıyazarmısın.ben hacettepeden bir dr.gidiyorum.mthfr 677t hetorozigot ve mthr 1298 hetoroziigotum.diğer bütün değerlerim normal çıktı.bizim gibi olanlara bazen iğne fazla gelebilior.bu nedenle bebek gene düşebiliyormuş.bende bu konuda araştırıyorum.sadece aspirinle de sağlıklı hamileleik olabiliyormuş.senin bu kaçıncı hamileliğin daha önce gördüğün tedai var mı.yazarsan sevinirim

guzelim oncelikle gecmis olsun dileklerimi iletmek isterim.
bi tahlilden daha bahsetmissin anti on diye.
ne testi tam olarak. bilmek istiyorum.
bende yaptirmak isterim.
onlem almak amaciyla. testin adini ve neden yapildigini anlatirmisin.
cevabini bekliyorum kendini uzme gecmis olsun.

çok geçmiş olsun SÜLALCİM.gerçekten çok üzüldüm.ama lütfen umudunu kaybetme.herşeyin doğru hayırlı bir zamanı var.demekki bu zaman henüz gelmemiş diye düşün lütfen.Allah yardımcın olsun canım bir daha yaşatmasın inşallah.sevgiler...

Bence hiç telaşlanma kasık ağrısı için çünkü hep normal olduğunu söylediler rahim büyüdüğü için olurmuş ama benimki sol tarafımda ve bıçak batar gibi oluyordu evet iğne kullandım 0,4 lük clexane hegün aspirin progestan deltacortil folbiol ve elevit ve tüm bunlara rağmen sonuç değişmedi 8+3 günlük olması lazımken 7. haftada kalbi durmuş bilemiyorum hakkımızda hayırlısı

cnm sendede kan pıhtılasması varmıs bu iğneler neden iyi gelmedi anlamayamdım ama belki dozu fazla gelmis olabilir ben 0.2 lik kullanıyorm diğer haplar aynı sadece deltacortil yyok onunda neye yaradığını bilmiyorm bu kancıncı hamileliğin bilmiyorm ama iğne yerine sade aspirin kullanmakta kimine iyi geliyorms hiç bunu denedilermi ,ben sadece aspirin kullanmıstm ama yine biseye yaramadı bakalım iğneler ne sonuc verecek doktoruda.kardesim hüma hastanesinde calısıyor kadın doğumcunun yanında onun için sormustum bilgili bir doktor demisti bu arada bende kayseriliyim ama esimin görev nedeniyle burdayız cnm üzülme oldumu A llah hayırlısını versin İnsallah A LLAH bir daha yasatmaz hoscakal

1- Sezeryan hakkındaki efsaneler doğru mu , ameliyattan sonra çok ağrı duydun mu ? ( Tabii sezeryanda doktorun hüneri çok önemli , bence doktora bağlı olarak ağrı oluyor ya da olmuyor ..)

2- Sütün hemen geldi mi , hemen emzirebildin mi ? Şu an sütün nasıl , emzirebiliyor musun ?

3- Genellikle her yenidoğan bebekte olan yenidoğan sarılığı oldu mu ?

Bu arada aynı şeyleri Celencik e de sormak istiyorum..

Kendinizi iyi hissettiğinizde müsait olduğunuzda cevaplarsanız seviniriz sevgili şen ve Celen..Pelinsu ve Cemreye çok sevgiler , öpücükler...
1- ne ameliyat sırasında ne dde sonrasında hiö ağrım olmadı.tabi nede olsa bıcak yarası sızlamalar oluo ama kork tuğum gibi deildi.kesinlikle belden asağısı uyusturularak olmalı ki bebeğide görebilmeli.
2- odaya geldiğimde bebeği aldım hemen emzirmek için.ve sütüm de o an geldi(allahın hikmeti)bebişte içeride baya bi antremanını yapmıs gibi cuk cuk cekti(sonrakş yaraları saymırumsenağlama) şimdide hala var cok şükür:nazar:
3- evet cemrede hastaneden cıktığı günün ertesi sarılık oldu.cok korktum hastaneye yatar die.büyüklerimin yönlendirmesiyle basucunda gece gündüz florasan ışığı (ışıldak) yaktık.3-4 günde bişiciği kalmadı:lepi: coköptük bizde teyzosumuzuŞeniz

sülalcim canım benm cok üzüldüm:çok üzgünüm: hersey bukdar yolundayken sonucun buna varmasını ben tam 7 kez yasadım sulalım.seni o kadar ii anlıorum ki:çok üzgünüm: ama bunlar hep sabır sınavı diorum ben.allahım sabrını versin sabrınında karsılığını bitanem..

canım ya ne desemkı bılmıyom mevlam hayırlısını ve saglıklısını versın bende kan pıhtılasması yoktu yanı dr oyle soyluyo kullansak bı turlu kullanmasak bı turlu yanı mevlam nasıp ederse her sekılde oluyo allah yardımcımız olsun canımmm

mrb celen 7 kere düsük yasadım demisin ya diğer gebeliklernde hiçbir tedavi uygulamadılarmı sadece en son gebeliğindemi kullandın iğneyi

evet celen 7 kez dusuk yasadim demissin.
onceki hamileliklerinde tedaviye baslamadinmi.
kan pihtilasmasini ne zaman farkettiler.
galiba once sadece asprinle tedavi etmek istediler.
sonra igneye karar verildi dimi.
gecmis olsun canim.
celen kullandigin igneler kac mg likti. bide o igneler basladiginda
doktor sana laboratuar testi verdimi kanin sivilik oranini olcmek icin.
allah cemrene uzun omurler versin acisini
tatdirmasin Rabbim.

sulalcim canim ya cok gecmis olsun rabbim birdaha yasatmasin insallah ne olur uzulme gene olur demekki zamani degilmis boyle dusun boyle teselli olsun yapacak birsey yok cunku allah sabir versin optum sevgiler:1no2:

Sülalcim cok cok gecmis olsun canim. Allah birdaha yasatmasin insallah.
Ignelerin fazla geldigini düsünmüyorum canim belkide kaninda baska bir problem var .Insallah oda anti on testinde cikar ve tadavisine baslar ve saglikli bir bebek getirirsin dünyaya.
Ben doktoruma sormustum igneler fazla gelince bebegin düsme sekli kalbinin durmasiylami olur diye. Doktorun dedigine göre eger igneler fazla gelirse bebek kendiliginde kanamayla düsermis. Tekrar cok gecmis olsun canim :teselli:

Silaya cumartesi test yapacaktin yaptinmi canim merak ettim .
Benim Sali günü test yapmam gerekli tabi ozamana kadar adet görmessem

Back