Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Silaya cumartesi test yapacaktin yaptinmi canim merak ettim .
Benim Sali günü test yapmam gerekli tabi ozamana kadar adet görmessem

canim normalde gecen ayin 31 de regl oldum, bu ay 29 unda olmaliydim olmadim
henuz olmadim 28 inde evde test yaptim ama negatif cikti
yani anlamadim hic gunum sasmazdi ama bilmiyorum artik hayirlisi insallah senin test sonuclarin pozitif cikar
haberini bekliyorum canim

Son düzenleme:

Hayirlisi artik canim.
Bizim elimizde olan birsey yok verende alanda Allah.
Insallah bizlerinde sabrinin karsiligini birgün verir Rabbim.

canım inşallah yaşadığın son acı olur bu, aynı şeyleri hepimiz yaşadık çok üzüldüm geçmiş olsun Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin.

canım sakın ümitsiz olmayın bende 4 yılın sonunda şimdi bebeğimi hissediyorum maaşallahbende sizin acılarınızın aynısını yaşadım 2kez kürtaj masasına yattım ama hep Rabbim banada nasip edecek inşallah inanıyorum dedim hala korkularım var ama Allah a sığınıyorum onun esirgediğine hiçkimse hiçbir hastalık zarar veremez,bende sadece pıhtılaşma sorunu yok tansiyon ve pcosta var.inşallah herkes kısa zamanda sağlıkla bebeklerini kucağına alır.:1hug:

canım her dr gebeliği riske atmamak için iğne kullandırıyor bende heterozigotum 0,3lük fraxiparin ve yarım aspirin kullanıyorum.zaten hamileyken kanının durumuna bakmak için tahlier yapılır yani iğnenin fazla olup olmadığı anlaşılır.

sülalcim çok üzüldüm inan. ne diyecegimi bilemiyorum. doktorunun dedigi testide yaptır canım, zaten bizler alıstık çeşit çeşit testler olmaya allahım bir daha göstermesin böyle şeyler. toparlanmaya calış sülalcim. dualarım seninle

tesekkür ediyorum 06EE çok şükür iyi gidiyor. yarın kontrolum var. aslında her an bişey olacakmıs gibi geliyor:bbo:. doktora gidince rahatlıyorum. doktor 3lü test yaptırmadı 3testin 1 tanesini yaptırdı (AFP) . yarın onun sonucunu ögrenecegz doktordan. bi de grip olmusum ilaç soracam.
sen yanlıs hatıırlamıyosam dogum kontrol hapımı kullanıyordun? devam ediyomusun?

mrb celen 7 kere düsük yasadım demisin ya diğer gebeliklernde hiçbir tedavi uygulamadılarmı sadece en son gebeliğindemi kullandın iğneyi

evet canlarım 7 bebek kaybettim ben6 hamileliğimde de bicok test yapıldı neden ölüo bebekler die.sonucta hiçbişi cıkmadı.en son 7 hamileliğimden önce ki testte bu pıhtılasma cıktı(mthfr677t heterezigot)doktor sadece babyprin verdi.ama sonuc yine hüsran oldu.ve yine doktor bidahaki hamileliğimde iğne+aspirin dedi.ve cemre me ööle kavustum.ama arkadaslarında dediği gibi verende allah alanda.cok dua ettim"benm deil senn allahım sana emanet ediyorum"dedim.
sılayacım kullandığım iğne 0,4 lüktü.valla doktorum her ay bicok test yaptırıodu ama ben hiç sormadım nedir bunlar die.cunku artık benm duymak istediğim "hersey yolunDA" cümlesiydi.
benm bu sorunumu 7 hamilelikten sonra bulan ve önce allah sonra o doktor dediğim bitanecik doktorum canımın içi doktorum sayın CEMİL KAYMAZ 'a sevgilerimi minnettarlarımı saygılarımı tesekkürlerimi burdan gönderiyorum.kendisi dokuzeylül üniversitesinde öğrencidi ozamanlar.şimdi gümüşhaneye tayini cıkmıs bitanecik doktorumun..seni seviyoruz doktor..beni duymazsın benden habeirnde olmaz ama ben kızım oldu doktorcum demek istioum burdan..iiki karsıma cıktınn....a.s.

cnm celen demekki kısmet bu zamanaymıs A llah analı babalı büyütmeyi nasip etsin cok tatlı maasallah cemreyi kocaman öpüyorm sükür kavusturana keske iğne ve aspirini 2.ve 3.hamileliklerinde denenseydi belkide bu kadar cok düsüğün olmazdı cünkü gercekten cok zor insan her yönden yıpranıyo gerci Allahın takdiri ne diyelim hayırlısı birde merak ettiğim diğer hamileliklerdede bu sorunlarla , düsüklerle tekrar karsılasılıyormu acaba yada tekrar iğnelerin kullanılması gerekiyomu bi bilgin varmı bakalım bende iğne kullanıyorm ama ne kadar olumlu sonuc vercek 2.de sadece aspirin tedavisi kullandım biseye yaramadı daha ilk haftalardayım korkarak gidiyorm doktora her an ters birsey söylecek diye hayırlısı bakalım hoscakal bebeğine ve kib

merhaba lal82 inşaallah kontrolünde güzel haberler alırsın.ben doğum kontrol hapı hiç kullanmadım zaten mthfr homozigot olanlar kullanamazlar.inşaallah bende Allah nasip ederse hamile kalmak istiyorum benim içinde dua et bende tez zamanda senin gibi o 14. haftada su kesessi açılacak korkusunu atlatıyım ve bebegimi hissetip rahat bir hamillelik geçireyim (hepimiz).görüşmek üzere....

sülalim, canım benim ne desek nasıl teselli etsek faydasız biliyorum...çokkk üzgünüm:çok üzgünüm:hepimiz aynı acıları defalarca yaşadık biliyorsun ama herşeyin hayırlısını dilemek lazım, doğru zamanda hayırlısıyla gelir inşallah evladın...bak bizler varız umut olarak...rabbim en doğru zamanda gönderecektir meleğini...sen tabiiki yaptır testlerini...tedbir bizden takdir allahtan...allah tekrar yaşatmasın aynı acıyı inşallah...dualarım seninle..öpüyorum canım...allah sabır versin...

canım, ilk hafta çok üzülüp ağladım bebeğim minik bişey olursa diye ama çok şükür herşey yolunda gidiyor ve evet çevremdeki herkes bu bebeklerin mücadeleci olduklarından ve olumlu örneklerden bahsediyor...desteğin için teşekkürler...örneğin büyük moral oldu sağol...
canım sezeryan önceside sonrası da hiç ağrım olmadı gerçekten bu konuda doktor mahareti tecrübesi çok önemli...hatta doktorun bıraktığı ağrı kesicilerden taburcu olacağımda haberim oldu çünkü hiç ihtiyaç duymadım çok şlükürbirde ben 5 saat sonra hemen ayağa kalktım ve 3 saate bir gece gündüz 1 hafta boyunca yoğun bakıma pelinciği emzirmeye gittim...hiç yatmadım diyebilirim, her işimide kendim yaptım, herkes nasıl bu kadar hareketli olduğuma şaşırıyordu...
sütüm hemen geldi, emzirebildim ama bebişim çok minik olduğundan çabuk yoruluyordu çenesi, biraz emiyordu yorulup efor sarfetmemessi için sağıp biberonla takviye ediyordum, şimdi çok şükür emiyor kendisi
yenidoğan sarılığı olmadı bebeğim ama prematüre olduğundan küvözde kaldığı bir hafta süresiince bütün olabileceklere karşı önlem alıp öyle taburcu ettiler...bu önlemlerden biride sarılık olabileceği ihtimaline karşı iki gece fototerapi uyguladılar...
son soruna birkaç hafta sonra cevap verebilirim...çünkü lütfü hoca, troid hapı dışında tüm haplarımı lohusalık dönemi olan 6 hafta kesti...6 haftadan sonra görüşücez bu konuyu dedi..
öpüyorum canım...sevgiler...

lalcim doğru hissediyorsun büyük ihtimalle...böyle minik baloncuklar patlıyor gibi olur ilk zamanlar...

evet sorularınızı tek tek yanıtlamaya çalışacağım benim pıhtılaşma problemim mthfr c677t heterezigot benim problemim iğnenin fazla gelmiş olması değil yetersiz olmuş olabileceğini söyledi çünkü ben düşük yaşamadım yine kalbi durdu yani sorun fazla gelmiş olması değildi o gün bebeğimin kalbi durduğunu öğrendiğim gün bir kan daha verdim ve sadece 6 aydır bu testin yapıldığını ve sadece ankadarada yapıldığını söyledi doktorum ve kan aldırıp özel bir laboratuvar aracılığı ile ankaraya gönderdik sonuç çıkmış salı günü doktoruma gideceğim ve neticeyi öğreneceğim o çaman bu testin ne olduğunu sizlere yazarım şimdi benimdi bir bilgim yok

sana bu testin ne olduğunu ancak yarın yazabilirim çünkü sonucum çıkmış ve doktora yarın gideceğim yorumlaması ve bundan sonra ne yapacağımızı konuşmak için senağlama

Canım sorunum iğnelerin fazla gelmiş olması değil hatta az bile gelmiş olabileceğini söyledi bundan sonra bir hemotologla aynı anda beni durumu değerlendireceğini söyledi ve dediğim gibi cuma günü vermiş olduğum kan testi sonucuna görede bundan sonra ne yapacağımızı konuşacağız

Sülalcim çok geçmiş olsun..Çok üzgünüm ama üzüntümü kelimelere dökmekte zorlanıyorum..Seni çok iyi anladığımı bilmeni isterim...Benim de kaybım çok yeni biliyorsun..Allah bi daha yaşatmasın , sevindirerek unuttursun bu günleri inşallah..

İlk başta iğneye rağmen böyle olması beni de çok umutsuzluğa itmişti...Sen de o kadar iğneye ilaca rağmen sonuç böyle oldu demişsin Sülalcim . Ben de aynen öyle hissetmiştim , öyle demiştim...Ama gebelik kayıpları birçok nedenden olabiliyormuş..Son kaybın pıhtılaşmadan olmayabilir , belki de sağlıksız bir gebelikti...Belki böylesi daha hayırlıydı ..Daha üzücüsü de olabilirdi .. Böyle düşünmek zorundayız Sülalcim..Ben halen böyle düşünmeye çalışarak teselli ediyorum kendimi..Zaten hep dualarımı başında hayırlıyısıyla diyerek yapıyorum..Sen de sabır ve dirayet göstermeye çalış , kolay değil biliyorum ama herşey insanlar için böyle olmak zorundayız...

Tekrar geçmiş olsun..Allah üzüntülerini kısa zamanda unuttursun inşallah..Kendine iyi bak..

ya sulal aklima bisey takildi simdi. ben 3 dusuk yasadim.
1. 12 haftalikti ultrasonda kalbinin durdugunu soylediler.
2.6 haftalikken kanamam geldi ultrasonda doktor bebek assagiya inmis kalp atisi yoktu
dusucek kesinlikle dedi. 3. 7 haftalikti aspegic diye bi toz ilaca baslamistim
persembe gecesinden kanamam geldi cok az ertesi sabah doktora kostum
bebegin kalp atisi vardi eve geldim yine kanamam devam etti.
az az geliyodu cumartesi aksami yine gittik kanamam biraz cogaldi diye hala bebegin kalp atisi vardi. son ana kadar kalp atisi devam etti kanamam cogaldigi icinde dustu.
simdi kafama takilan bebegin kalbi durunca kan pihtilasmasindan dusuk olunca da kan fazlami sivilasmis oluyo. ama doktor bana bebek eger henuz kucukse kan yoluyla vucudun atar dedi ama buyukse asla dusmez kurtajla alinir dedi. kucuk oldugu icin kanamayla gittigini soyledi. sulal yarin doktora gittiginde bunu sorarmisin.

sülal çok geçmiş olsun. umarım en kısa zamanda yeniden güzel haberlerini duyarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…