Silaya cumartesi test yapacaktin yaptinmi canim merak ettim .
Benim Sali günü test yapmam gerekli tabi ozamana kadar adet görmessem
canim normalde gecen ayin 31 de regl oldum, bu ay 29 unda olmaliydim olmadim
henuz olmadim 28 inde evde test yaptim ama negatif cikti
yani anlamadim hic gunum sasmazdi ama bilmiyorum artik hayirlisi insallah senin test sonuclarin pozitif cikar
haberini bekliyorum canim
Merhaba kızlar dün doktora gittim kasıklarımdaki ağrı sebebiyle ultrasonda baktık bebek gayet iyi görünüyordu ama malesef kalp atışaları durmuştu yani yine bebeğimin kalbi durmuş ve içimde ölmüştü yine 7. haftayı bile geçemedik anlayacağınız artık ne yapacağımı bilmiyorum doktor kan aldırmamı istedi ankaraya gitmesi için anti on diye bir test varmış kanımda ona bakılacak inşallah o çıkar tedavisi var çünkü sanırım şimdide bu moda oluyor eğer sendede çıkarsa 4. hastam olucaksın aynı sotunu olan dedi o kadar iğne ilaç sonuç yine sıfır yani bakalım şu testin sonucunda ne olacak salı günü tekrar gideceğim bu testi yaptıran varsa ve benide aydınlatırsa sevinirim
çok geçmiş olsun canım benim.sakın üzme kndini hepimiz bak aynı durumdayız.bende iki bebişimi kaybettim aklıma geldikçe çok üzülüyorum ama görüyrumki değişen bişey olmuyor.yıpranıyorsun o kadar.en güzeli umutlanıp hayata sımsıkı sarılmak ve pes etmemek .çünkü bazı şeyler bizim isteğimiz dışında gerçekleşiyor.herşeyin gerçkleşme zamanı var.o zaman mutlaka gelecek buna sen de inan.çok çok dua et ve edelim birbirimize.allah hepimizin yardımcısı olsun.sevgilere
canım benim tam olarak tahlil sonuçlarınıyazarmısın.ben hacettepeden bir dr.gidiyorum.mthfr 677t hetorozigot ve mthr 1298 hetoroziigotum.diğer bütün değerlerim normal çıktı.bizim gibi olanlara bazen iğne fazla gelebilior.bu nedenle bebek gene düşebiliyormuş.bende bu konuda araştırıyorum.sadece aspirinle de sağlıklı hamileleik olabiliyormuş.senin bu kaçıncı hamileliğin daha önce gördüğün tedai var mı.yazarsan sevinirim
Merhaba kızlar dün doktora gittim kasıklarımdaki ağrı sebebiyle ultrasonda baktık bebek gayet iyi görünüyordu ama malesef kalp atışaları durmuştu yani yine bebeğimin kalbi durmuş ve içimde ölmüştü yine 7. haftayı bile geçemedik anlayacağınız artık ne yapacağımı bilmiyorum doktor kan aldırmamı istedi ankaraya gitmesi için anti on diye bir test varmış kanımda ona bakılacak inşallah o çıkar tedavisi var çünkü sanırım şimdide bu moda oluyor eğer sendede çıkarsa 4. hastam olucaksın aynı sotunu olan dedi o kadar iğne ilaç sonuç yine sıfır yani bakalım şu testin sonucunda ne olacak salı günü tekrar gideceğim bu testi yaptıran varsa ve benide aydınlatırsa sevinirim
mumamu öncelikle hamileliğin sorunsuz geçer inşaallah ,bende zinco kullanıyorum ama haftada bir defa sen zincoyu nasıl kullanıyorsun.birde ankarada hangi doktora gidiyorsun.yanıtlarsan sevinirim.sevgiler... lal82 demek bir oğlun olacak yeni gördüm,Allah bağışlasın nasıl gidiyor hamilelik gelişmelerden haber verirsen sevinirim .görüşürüz...
mrb celen 7 kere düsük yasadım demisin ya diğer gebeliklernde hiçbir tedavi uygulamadılarmı sadece en son gebeliğindemi kullandın iğneyi
evet celen 7 kez dusuk yasadim demissin.
onceki hamileliklerinde tedaviye baslamadinmi.
kan pihtilasmasini ne zaman farkettiler.
galiba once sadece asprinle tedavi etmek istediler.
sonra igneye karar verildi dimi.
gecmis olsun canim.
celen kullandigin igneler kac mg likti. bide o igneler basladiginda
doktor sana laboratuar testi verdimi kanin sivilik oranini olcmek icin.
allah cemrene uzun omurler versin acisini
tatdirmasin Rabbim.
Şencim , napıyosun biraz toparlanabildin mi ? Pelinsu nasıl ? Hızlı bi şekilde büyüyordur umarım..Biraz minik doğduğu için hiç endişe etme ..Bi arkadaşımın ikiz bebekleri var.İkiz gebelikte zaten erken doğum yaygın oluyor..Bebekleri 7. ayın sonunda doğmuşlar , çok miniklermiş , ama arkadaşımın anlattığına göre çok hızlı büyümüşler .. Hatta arkadaşım bebeklerinden erkek olana Sarper ismini vermiş. Sebebi de Sarperin anlamı mücadele eden , mücadeleci demekmiş.. Bebekler öyle güçlü , mücadeleciydiler ki kısa sürede büyüdüler , güçlendiler diyordu..Biri kız , biri erkek nasıl şekerler anlatamam..Son derece de sağlıklılar..
Şencim bu arada , benim yeni doğum yapmış arkadaşlarıma sorduğum fiks sorular var , o soruları sana da sorucam şimdi..Hazır mısın , geliyor ..süprizzzzz
1- Sezeryan hakkındaki efsaneler doğru mu , ameliyattan sonra çok ağrı duydun mu ? ( Tabii sezeryanda doktorun hüneri çok önemli , bence doktora bağlı olarak ağrı oluyor ya da olmuyor ..)
2- Sütün hemen geldi mi , hemen emzirebildin mi ? Şu an sütün nasıl , emzirebiliyor musun ?
3- Genellikle her yenidoğan bebekte olan yenidoğan sarılığı oldu mu ?
Şencim bir de şeyi merak ettim..Ben de senin gibi MTHFR de homozigotum..Lütfü bey doğumdan sonra da , bundan sonraki yaşamımızda her gün aspirin ve folik asit almamız gerektiğine dair birşey söyledi mi ?
Bu arada aynı şeyleri Celencik e de sormak istiyorum..
Kendinizi iyi hissettiğinizde müsait olduğunuzda cevaplarsanız seviniriz sevgili şen ve Celen..Pelinsu ve Cemreye çok sevgiler , öpücükler...
oglumun hareketlerini hissetmeye basladım kızlar galiba. özellikle şekerli şeyler yedigimde kıpırdamaya baslıyor. diger hamiş kızlar dogrumu hissediyorum acaba? 18+0 haftalıgım. 1 haftadır hissediyorum. dokunuş gibi hissediyorum, çok hafif. böylemi oluyor?
canım benim tam olarak tahlil sonuçlarınıyazarmısın.ben hacettepeden bir dr.gidiyorum.mthfr 677t hetorozigot ve mthr 1298 hetoroziigotum.diğer bütün değerlerim normal çıktı.bizim gibi olanlara bazen iğne fazla gelebilior.bu nedenle bebek gene düşebiliyormuş.bende bu konuda araştırıyorum.sadece aspirinle de sağlıklı hamileleik olabiliyormuş.senin bu kaçıncı hamileliğin daha önce gördüğün tedai var mı.yazarsan sevinirim
guzelim oncelikle gecmis olsun dileklerimi iletmek isterim.
bi tahlilden daha bahsetmissin anti on diye.
ne testi tam olarak. bilmek istiyorum.
bende yaptirmak isterim.
onlem almak amaciyla. testin adini ve neden yapildigini anlatirmisin.
cevabini bekliyorum kendini uzme gecmis olsun.
cnm sendede kan pıhtılasması varmıs bu iğneler neden iyi gelmedi anlamayamdım ama belki dozu fazla gelmis olabilir ben 0.2 lik kullanıyorm diğer haplar aynı sadece deltacortil yyok onunda neye yaradığını bilmiyorm bu kancıncı hamileliğin bilmiyorm ama iğne yerine sade aspirin kullanmakta kimine iyi geliyorms hiç bunu denedilermi ,ben sadece aspirin kullanmıstm ama yine biseye yaramadı bakalım iğneler ne sonuc verecek doktoruda.kardesim hüma hastanesinde calısıyor kadın doğumcunun yanında onun için sormustum bilgili bir doktor demisti bu arada bende kayseriliyim ama esimin görev nedeniyle burdayız cnm üzülme oldumu A llah hayırlısını versin İnsallah A LLAH bir daha yasatmaz hoscakal
evet sorularınızı tek tek yanıtlamaya çalışacağım benim pıhtılaşma problemim mthfr c677t heterezigot benim problemim iğnenin fazla gelmiş olması değil yetersiz olmuş olabileceğini söyledi çünkü ben düşük yaşamadım yine kalbi durdu yani sorun fazla gelmiş olması değildi o gün bebeğimin kalbi durduğunu öğrendiğim gün bir kan daha verdim ve sadece 6 aydır bu testin yapıldığını ve sadece ankadarada yapıldığını söyledi doktorum ve kan aldırıp özel bir laboratuvar aracılığı ile ankaraya gönderdik sonuç çıkmış salı günü doktoruma gideceğim ve neticeyi öğreneceğim o çaman bu testin ne olduğunu sizlere yazarım şimdi benimdi bir bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?