Sevgili arev 74 ; geçen yazışmamaızda sorunumu bildirmemi istemiştin. Hasta dosyamdan bakarak söylüyorum: Faktör 5 leiden -normal , protrombin 20210 A mutasyonu- normal , MTFHR mutasyonu- homozigot . Lütfü Önderoğlunun bana reçetesi şöyle ; günde 1 adet 80 lik babyprin ve folik asit. Sen henüz hamile değilsin değil mi ? iğneye başlamışsın. Bana gebelikten sonra iğneye başlayacağım söylendi. Ben de multivitamin desteği alıyorum. Ayrıca hamilelikten itibaren omega 3 almayı düşünüyorum doktoruma danışarak. Çünkü omega 3 ün kanı inceltici etkisi varmış , ayrıca bebeğin beyin ve zeka gelişimine de faydalı.sevgili papatyasureyya ;bende sizinle aynı fikirdeyim.iletişimi koparmayalım.umarım herşey gönlümüzce olur.Allah hepimizin yanında olsun.saygılar
Sevgili Şen ve sevgili ayşe 0607 ;sevgili papatyasüreyya, ayşenin sorduğu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum, vaktin olurda yanıtlarsan sevinirim. önceki yazdıklarımızı okuma fırsatın olduysa hatırlarsın, doktorum rutin bütün tahlilleri yaptırdı,ancak bizim durumumuzda olanlardan rahim filmi veya histeroskopi istendiğini okudum birkaç yerde ama benim doktorum bunlara gerek olmadığını söyledi. yapışıklık olduğu sonucuna ultrasonla mı ulaştı?
sevgiler...
Sevgili şen , ayşe 0607 ve arev74 , arkadaşlarım ve kaderdaşlarım ;sevgili papatyasüreyya,
benim, arev 74 ün ve senin pıhtılaşma yapan tahlil sonuçları anladığım kadarıyla aynı. Ben de mthfr c677t homozigot mutant'ım. benim gittiğim doktor sadece şu an için aspirin ve folbiol kullanmamı hamile kalınca gelmemi söyledi. Ayrıca rahim filmide önermedi. lütfü hoca rutin testler içerisinde mi istedi senden bu filmi merak ettim. Aslında yapılmayan tek rahim filmi kaldı bende ve ya orada da bir sorun varsa diye düşünmeden edemiyorum. Çünkü tekrar demememde keşke bunu dikkate alsaydım demek istemiyorum. Bilgilendirirsen sevinirim.
Bu arada bende bu ay içerisinde lütfü hocaya gitmeyi düşünüyorum. Süreçlerimizi paylaşmaya devam edersek sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?