• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bende iki düşük yaptım. biri karnımda ölmüştü kürtaj oldum üçüncü hamileligimde babypirin kullandım.2 oğlum var allah sanada nasip eder inşallah

selam vuslat06,
iyi dilekleriniz için teşekkürler, size bebe aspirini kullanmanızı öneren hekim kimdi? sadece aspirin mi yoksa iğne de kullandınız mı?cevaplarsanız sevinirim.
hoşçakalın

sevgili şen,Lütfü Bey in adres ve telefonunu yazabilirseniz sevinirim.sevgilerimle.saol paylaştıgın için randevu aldım.

arev-şen- ayşe Arkadaşlar ne olur buradan öğrendiğimiz yeni gelişmeleri birbirimize haber verelim.Bizim durumumuz hakkında kimsenin kesin bir bilgisi yok çünkü, sorularımız ve sorunlarımız aynı.Doktora giderseniz mutlaka haber verin lütfen, bende nisan da gideyim diyorum hacettepeye sadece hangi prof olacağına karar veremedim. ben bu ay orada uzmana gitmiştim ama o yurt dılına gidecekmiş. Eğer siz giderseniz buradan paylaşalım olurmu? hepinize sevgiler...

sevgili mormenekşe söylediğin gibi öğrendiğimiz her yeni bilgiyi veya doktorlarımızın görüşlerini paylaşırsak iyi olacağını düşünüyorum. Şimdi benimde aklıma iyice düşürdünüz başka bir doktora gitmeyi. Hacettepeyi düşünüyorum fakat önceki doktorum gibi oda hastane içinde olursa yine sıra beklemeler, doktoru çok az görebilmeler beni şu an için ürkütüyor. Sonuçta çalışırken doktora gitmek epey zahmetli. Hele de büyük şehirde. Açıkçası biraz beklemeyi ya da dışarda özelden bir doktora görünmeyi düşünüyorum.
Sevgili şen lütfü önderoğlu'nun özel muayenesinin adres ve telefonunu biliyorsan ulaştırırsan sevinirim. Sinan Hocanın dışarda özeli yok bildiğim kadarıyla.

hepinize geçmiş olsun arkadaşlar bende 2 düşük yaşadım kürtajla hamileliklerime son verildi bugün kan pıhtılaşması ile ilgili tahlil sonuşlarımı almaya gideceğim saat 4.30 da çok heyecanlıyım bi sorun çıkarsa arkadaşlar bana bilgilerinizle yardımcı olun allah isteyen herkese bizede sağlıklı bebek nasip etsin inşallah

Candan umarım test sonuçların iyi çıkmıştır canım.

AYŞE;

dışarıda Ankara da HRS diye bir hastane açılmış hacettepedeki prof. tarık aksu ve lütfü önderoğlu orada çalışacaklar bildiğim kadarıyla ben oraylada görüşmeyi düşünüyorum internetten araştır google ye hrsankara yaz çıkacaktır.

bende düşük yapdım ama nedeni belli değildi.böyle bir sebebi nasıl anlıyorlarki

sevgili arev74 ve ayse0607, geç cevap verdiğim için özür dilerim,bu ara çok yoğundum, prof.lütfü önderoğlu'nun özel muayenehane adresi:uğur mumcu cad. 32/2 G.O.P tel:4465299 bu arada benim sonucunu almadığım birkaç kan tahlilim vardı onları yarın alacağım,27 şubatta da kromozom sonuçlarımız belli olacak.tüm sonuçları alınca önce kendi doktoruma sonra da lütfü önderoğluna gideceğim.sizler neler yaptınız, bilgi verirseniz sevinirim.Birbirimize ışık olalım arkadaşlar...yazılarınızdan güç alıyorum, yalnız olmadığımı bilmek cesaret veriyor.Hepinize sağlık diliyorum.
Sevgiler...

merhaba arkadaşlar.bilgi için teşekkür ederim şen.kısmet ise 18 mart ta sinan bey ile görüşecegim.burdaki doktorum bu ay hamile kalmamı istedi ancak şu an bir enfeksiyon nedeni ile ilaç aldıgımdan gelecek aya erteledik.hamile kalır kalmaz düşük molekül agırlıklı heparine başlayacagız.Allah hepimizin yanında olsun.herkase hayırlı,saglıklı evlat nasip etsin.bilgileri paylaşırsak sevinirim.saygılarımla

merhaba arkadaşlar.bilgi için teşekkür ederim şen.kısmet ise 18 mart ta sinan bey ile görüşecegim.burdaki doktorum bu ay hamile kalmamı istedi ancak şu an bir enfeksiyon nedeni ile ilaç aldıgımdan gelecek aya erteledik.bilgilerimizi paylaşırsak sevinirim.

Şen bilgi için teşekkürler.
Ben de bu ay ümitle bekliyordum hamileyimdir diye. Adetimde 3 gün geçmişti. Fakat maalesef olumsuz sonuç. Dün adet oldum. Biraz onun gerginliğine düşmüştüm. Üç gün gecikince umutlanmıştım işte. Kısmet başka zamana inşallah.
Bugün sinan hocadan randevu alayım diye aradım sekreterlikten en erken nisana gün verebiliriz dediler. Bende istemedim. Sonra HRS ankarayı aradım lütfü hoca henüz orada başlamamış, sekreter yakında başlayacak dedi ama tam tarih vermedi.
Özelinin numarasını vermen çok iyi olmuş. En azından riskli gebeliklerde uzman bir doktor ve özeli olmasıda bir yönüyle daha iyi.

merhaba ayşe,
lütfen üzülme, umarım gelecek ay dileğin gerçekleşir.bende sonuçlarımı aldım, mthfr homozigot mutant ve faktör v leiden heterozigot mutant çıktı.aktif protein c düşük olduğu için faktör v in mutant çıkmasını bekliyorduk zaten ama mthfr yi beklemiyorduk, çok kafam karışık bu hafta benimde moralim bozuk, neyse sizleri üzmek istemem.kromozom sonuçlarımızı alamadık genetikten bugün öğleden sonra çıkacakmış, bakalım onlar ne diyecek??ben herşeye rağmen sinan hocadan randevu aldım 8 nisana. tabii sonuçlarımı kendi doktoruma gösterip olmazsa sinan beyden önce lütfü önderoğlunun özel muayenehanesine de gidebilirim, 8 nisan çok geç bi tarih.sonuçta ikisininde uzmanlığı maternal fetal tıp(yüksek riskli gebelikler).umut işte...umarım hepimiz için hayırlısı neyse o olur.gelişmelerimizi paylaşalım lütfen.
sevgiler...

merhaba arkaşlar benimde 8haftalıkken beeğimin kalbi durdu kürtaj oldum şimdi bybprin kullanıyorum ikinci bebeğe hazırlanıyoruz banada kan tahlili yapıldı kan pıhtılaşması düşük çıktı doktorumuz hamile olduğunda iğne vercem dedi sizce bebeğim buyüzden mi kalbi durrdu gelişemeş dedi doktor

medine canım faktör v testi yapıldımı? o çok önemli pozitif değilse iyisin.sende bakılan tahlilin adı ne? umarım bizimki gibi değilsindir faktör v varsa o yüzden düşük yapmışsındır benim de öyle olmuştu.

merhaba arkadaşlar,
nasılsınız neler yapıyorsunuz, sesiniz çıkmıyor bu aralar, herhalde hiçbirimizde bi değişiklik yok...kromozom sonuçlarımızı aldık nihayet, çok şükür bi problem çıkmadı eşiminki de,benimki de normal.bu durumda tek suçlu pıhtılaşma görünüyo...herşey gönlünüzce olsun.
sevgiler.

sevgili arkadaşlar,umutsuzluga kapıldıgım zaman bu siteye giriyorum ve inanın çok moral buluyorum.Rabbim herkesin gönlündekini versin,iyiki varsınız.18 mart ta Sinan Bey le ransevum var ve ben çok stresliyim........günler geçmek bilmiyor. sevgilerimle.

sevgili şen adres için teşekkür ederim.siz biraz bana göre daha şanslısınız.Gaziantep te bu konu hakkında tecrübeli hekim yok.ve hamile kalırsam 9 saatlik yolun riskini göze almak beni korkutuyor.artı uçak yolculuguda yapamayacagım.ve Ankara ya gelince iki hekimede muayaene olup olmayacagım konusunda kararsızım.lütfen iletişimi kesmeyelim,kendinize iyi bakın.

Kızlar Allah inşallah dualarınızı kabul etsin.Bende hamile kalmadan önce gözümden yaş hiç eksik olmazdı,hep yalvardım.Allah çok büyük umarım herkes hayırlısıyla evlatlarına kavuşur.Benimde bundan önce düşüğüm oldu ama nedeni araştırılmadı.Benim şu an gittiğim ama yakında değiştireceğim dr.umda bana babypirin ve clexane iğne verdi.Hergün bu iğneleri vuruluyorum ama iğneler heryerimi mosmor etti.Geçenlerde kan pıhtılaşma testi yaptırdım henüz bir tanesi çıkmadı onun sonucunu bekliyorum bakalım ne olacak.Eğer pıhtılaşmayla ilgili sorunlar yaşıyorsanız iğne ve aspirini sakın ihmal etmeyin.ALLAH herkesin gönlüne göre versin:nazar::nazar::nazar:

dream umarım bizde senin kadar şanslı oluruz.tahlil sonuçların çıkınca bize de haber ver olur mu?

arev ankaraya gidince seninde haberlerini bekliyoruz canım.

Back