Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

simgecim gecmişler olsun.allahım tez zamanda kucağını doldursun.canım bunları yaptırmak istiyorsan dokuz eylül hastanesini öneririm.bende testlerimi orda yaptırdım.daha sonra beni o hastanein genetik doktoruna sevk ettier.ve işin ehli birinden neler yapmam gerektiini öörendim.tavsiye ederim..

Merhaba ÇALIKUŞU;biliyorum beklemek çok zor ama sabırlı olmaya çalış lütfen.ben adet gecikmemin 5.gününde kanda baktırmıştım çıkmamaıştı yinede.sonra 12.gününde doktoruma gittim niye bu kadar gecikti diye hamile olabileceğimi düşünmemiştim kanda çıkmadığı için.inşallah hayırlısıysa güzel haberler verirsin ama acele edip strese girmemeye çalış lütfen.sevgiler...

canim haklisin.

ben cok aceleci davranip daha asilamanin 8. gününde test yaptim.
Aslinda daha bir hafta daha beklemem lazim.
Hem bu ilk asilamamdi birincisinde tutmasi cok nadir. Kendimi baska seyler ile mesgul etmem lazim. Beklemek cok zor canim.

Kizlar benim burdaki doktorum bana sadece 0,3 ml fraxiparin verdi ve aspirini sordugumda ona gerek yok demisti. Ben Türkiyeden gelirken 0,4 ml igne getirmistim onlari kullanabilirmiyim önce dedim evet dedi ve onlar bitincede 0,3 ml basla demisti. Benimde Kafama takildi acaba birden bire düsük doza baslasam ve hamile kaldigimda bebege bir zarari olmazmi diye.
Bende Lütfü beye e-mail yazip sordum. Lütfü bey aspirinide kullan diye yazmis ve 0,4 ml den 0,3 ml düsersem problem olmayacagini yazmis, hatta benim hastalarim türkiyede bu 0,4 ml bulamassalar bazen bizde daha düsük dozda igne yaziyoruz dedi .

ya arkadaslar bisey sormak istiyorum. kan pihtilasmasi olan arkadaslar kolay hamile kala biliyomu . yani diger insanlara nazaran dahami zor hamile kaliyo, yoksa aynimi . 3 dusuk yaptim simdi hamilekalamiyorum. acil cevap yazarmisiniz bekliyorum

ya arkadaslar bisey sormak istiyorum. kan pihtilasmasi olan arkadaslar kolay hamile kala biliyomu . yani diger insanlara nazaran dahami zor hamile kaliyo, yoksa aynimi . 3 dusuk yaptim simdi hamilekalamiyorum. acil cevap yazarmisiniz bekliyorum

Yok cnm ..Ben de 2 defa düşük yaptım bu kan pıhtılaşmasından..Ama çok şkr beklemeden istediğim ilk ayda tekrar hamile kalabildim..Diğer ikisi de yine istediğim ilk aylarda olmuştuHamiş kalamama farklı bir problemden kaynaklanıyodur muhtemelen...

canım sağol teşekkür ederim cevapladığın için.9 eylüle kadın doğuma mı gitmem lazım ilk önce,ilk düşüğümde 1 hafta yatımıştım 9 eylülde gerçi,dosyam mevcut orda.yoksa direk genetik bölümüne mi gidecem.bir de testler için hemen sıra veriyorlar mı yoksa ileri bir tarihe mi gün veriyorlar.bu arada görümcem gatada hemşire yapılıyosa gidip orda da yaptırma imkanım var hemen.yarın haber gelicek bakalım.sen hangi doktora gittin izmirde,doğumunu hangi hastanede yaptın,iğneye doğuma kadar devam ettin mi,ömer bey bana 33. haftaya kadar iğne dedi,ondan sonra kesiyomuş.çok korkak biriyim ben nasıl altından kalkıcam bilmiyorum.ve manisada oturuyorum her gün manisa izmir arası gidip geliyorum,işim de devamlı koşturmaca halindeyim hem büro içi hem büro dışı,kendi işim olduğu için ara vermem de mümkün değil.hamilelik olursa ne yapıcam bilmiyorum.

cnm sadece kromozom testi yapıldı esimle bana kan pıhtılasması ile ilgili herhangi bir test yapılmadı trombofoli tetkikleri kanpıhtılasması bende varmı yokmu bilmiyorm iğne kullanıyorm suan bu testi hamile olnca öğrendim hoscakal

papatyasüreyya selam , nasılsın burda olduğunu görünce hemen yazayım dedim, nasılsın ankaradaymışsın, tedavi içinmi giitin ,

celencim çok teşekkür ederim, hep dua ediyorum, hepimiz için, bebeğine kırkbinkere maşalllah canım yaa oyuncak bebek gibi, Allah nazarlardan korusun inşallah.

teşekkür ederim ayşecim, evet aynen öyle bir durumdayım sevinemiyorum, hayal kuramıyorum, hamile kalabildiğim için Allaha çok şükrediyorum tabi, beklememnin ne kadar zor ve yıpratıcı olduğunu çok iyi biliyorum, sende umudunu kaybetme canım nolur en doğru zamanda sağlıkla gelsin ve seni hiç bırakmasın, aşılamayı tekrarlamayı düşünüyormusun, kendine çok iyi bak a.s.

ŞENCİM ben LÜTFÜ BEYLE henüz doğumu konuşmadım erken olduğu için. ama senin yazdıklarını okuyunca epey masraflı olmuş özel hastane.yaklaşık 13 milyarı bulmuş.7 gün küvezde olunca doktor anaestesi parasını yine versek hastanede yapmazmı doğumu.acaba. bizi bu masraflar zorlar. yada kendinin asistanları girebilirmi doğuma. senin bu konuda bilgin varmı.eşimle dün konuştuk.bu yüzden doktormu değiştirsek diye düşündük. sonuçta 9 ay gideceğiz. kendinin önereceği biri vardır kendi girmese bile.

papatyasüreyya selam , nasılsın burda olduğunu görünce hemen yazayım dedim, nasılsın ankaradaymışsın, tedavi içinmi giitin ,
Merhaba belizcim , mesajını şimdi gördüm.Bir süredir foruma girememiştim , bugün geçmiş mesajları okudum..

Neler olmuş neler ..Şencik kızına kavuşmuş , Şen'in mesajını görünce şok oldum zaten .. Doğum tarihi aklımdaydı çünkü , nasıl yani erken değil mi falan diye şaşırdım..Hemen ona yazdım , bugün de eski mesajları okuyabildim.. O arada senin hamileğini öğrendim bugün.. Canım ben de sana yazmayı düşünüyordum..Tebrik ederim belizcim hamileliğini..Son kaybından sonra hepimiz üzülmüştük , bak Allah üzüntünün arkasından sevinç yaşattı sana ne mutlu..Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah.Darısı da başımıza olsun ..

Benden haberler sorarsan belizcim ... Biliyorsun 3 hafta kadar önce gene gebelik kaybım oldu..( Düşük yaptım demek istemiyorum , bu ifadenin kendini suçlayıcı bi anlamı varmış gibi geliyor bana , sanki düşüğü biz yapmışız gibi , düşük oldu ya da gebelik kaybım oldu demek daha doğru )

Son kaybım tahmin edebileceğin gibi beni çok üzdü. Duygularımı burada yazmıştım zaten..Eşim de ben de artık çocuk istemiyoruz psikolojisine girmiştik..Eşim , seni çok yıpratıyor , üzüyor istemiyorum çocuk demeye başlamıştı.. Gebelik kaybından sonra normal ruh haline dönmek kolay olmuyor..Neyse biraz o duyguyu attık galiba , biraz toparlandım ben..

Geçen hafta eşimin Ankarada işleri vardı , ben de Lütfü beyle bir görüşmek istiyordum , onun için gittik..Giderken niyetimiz aşılama ya da tüp bebek denemek istediğimizi Lütfü beyle görüşmekti..Bu sayede sağlıksız gebelik riskini azaltırız diye düşünüyorduk , tüp bebekte embriyo genetik incelemeye tabi tutuluyor galiba , sağlıklı embriyolar seçiliyor sanırım , bu yüzden öyle düşünmüştük..

Bu konuyu görüştük Lütfü beyle , önce düşük sonrası olduğu için muayene etti , tahlil sonuçlarıma baktı.Bir sorun görmediğini söyledi.Bu son kaybımı tesadüfi bir kayıp , şanssızlık olarak değerlendirmem gerektiğini söyledi. Sizin için üzücü olduğunu biliyorum ama bunu böyle görün ve bir daha hamile kalmaktan korkmayın , bir daha aynı şey olacak diye de düşünmeyin dedi. .Bu sabır isteyen bir süreçtir , dirayet lazım dedi..

Aşılama , tüp bebek konusunda da şu an biraz daha denememiz gerektiğini , daha önce doğal yoldan hamile kalabildiğim için şansım olduğunu , acele etmememizi , eğer uzun süre gebelik elde edemezsek ona da başvurabileceğimizi , kendisinin bu konuda yönlendirebileceğini ama şu an gerek görmediğini söyledi. Ayrıca aşılamayla hamile kalmak da gebelik kaybı olmayacağını garanti etmez dedi. Gebelik kayıplarının pek çok nedenden olabileceğini söyledi..

Biraz uzun yazdım ama , belki benim gibi düşünenler- hissedenler vardır diye fikir versin diye de yazıyorum..

Lütfü beyle görüşmemiz çok olumlu geçti , hep moral verici, olumlu konuştu sağolsun..Biz de onun söyledikleri doğrultusunda 2 ay ara verdikten sonra tekrar deneyeceğiz bakalım..Hayırlısı Allahtan..

Benden haberler bu kadar belizcim , gebeliğinin seyrini , heyecanlarını bizimle paylaş..Endişelerini yaz , elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışalım..Bence umutlu ve sevinçli olmalısın..Dualarımız seninle , inşallah herşey yolunda gidecek...Kendine iyi bak , sevgiler...

PAPATYASUREYYA
senin dusunduklerini aynen bende dusundum canim.
yani boyle olmuyosa en azindan tup bebek tedavisine bas vurmak istedim.
bilirsin biz kadinlar biseyi isteyince hemen olsun diyoruz ama sanirim buda bizim sinavimiz
parayla alinacak bisey olsa calisir cabalarsin .
ama bu oyle biseyki insani kitleyip duruyo.
fransada yasiyorum tup bebek sansimda yok burda hemen istedigin zaman yapmiyolar her sey dol olsun diyolar biliyomusun doktorum bana folic asit bile vermedi dogal olsun diye.
ama Allah buyuk hic kafani yorma olur insallah en azindan hamile kalabiliyoruz bu duyguyu yasaya biliyoruz bide bunu bile yasayamayanlari dusun. insallah gonlunce olur

kiz lar normalde bu ay cocuk icin yumurtlama haftasini degerlendirdik. normalde
bu ayin29 unda adet olmam lazim .
calikusu gibi dayanamiyorum simdi yapsam cikarmiki.
hic biseyde hissetmiyorum varmi yok mu diye bana dua edin arkadaslar biliyomusunuz.
"muminin mumine yaptigi dua gercermis"

sevgili şen mesajlarımıza yanıt vermek için zamanını ayırdığın için çok teşekkür ederiz çok iyi bir insansın seni tanıdığım için çok mutluyum bu zor günlerimizde bizi inanılmaz rahatlatıyorsun.kızın çok şanslı senin ve kızın için herşey ömür boyu iyi olur ihşallah canım.darısı bana ve kızıma .seni ve kızını öpüyorum

ŞENCİM doktor benden henüz hiç tahlil istemedi. bizmi isteyeceğiz yoksa hemşiresimi yazıyor tahlilleri.

yok canım sen istemeyeceksin...doktor zamanı gelince istiyor sırayla merak etme...doktor kendisi yazıyor istediği tahlilleri...zaten rutin yapılan kan şeker vs. gibi tahlilleri tüm gebelik boyunca sadece iki kez yaptırıyor, bi ortalarda bi de son haftalarda...endişe etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…