sevgili şen nasılsın canım.inşallah bebişinde sende çok iyisindir.izin verirsen sana bir kaç bişey sormak istiyorum.mesa hastanesini seçmende ne etkili oldu.kaç gün kaldın.memnunmusun yani bizede tavsiye eder misin.benim eşim hacettepede dr.ben bebek olursa orda düşünüyorum.ama gende kesin değil araştırıyorum.hastane ve hoca senden ne kadar aldılar.hastaneler ek masraf çok çakarıyorlrmış diye duymuştum.doğumu ücreti ne kadar aldı hoca.ay çok soru sordum galiba kusura baka lütfen .müsait olduğunda kısa kısa yazabilirsen sevinirim.bu arada bende lütfü beye başldım.sevgilerle
merhaba canlarımmmm....
merak eden arkadaşlardan özür diliyorum ama haber verecek fırsatım olmadı malesef....
celenin cemresinden sonra ikinci umut ışığımız minik kızım "pelinsu tuana" biraz erken olmakla birlikte teşrif ettiler....kaydirigubbakcemile2hihoyyyt:asigim
daha izne bile ayrılmamıştım....14 kasımda izne ayrılacaktım ama 10 kasım günü okul dönüşü biraz dinlenmek için uzanmıştım ki suyum geldi aniden:bbo: ardından hemen hastaneye tabii ve sezeryanla bebişimi biraz erken olsada aldım kucağıma şükürler olsun...her ikimizde iyiyiz çok şükür...daha sonra uzun uzun yazarım doğum hikayemizi...
allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...nasıl güzel bir duygu anlatamam...rabbim hepinize yaşatsın inşallah...
herşey yolunda çok şükür ama bebişim biraz minik, 2-3 haftayı tamamlayana kadar azda olsa risk var tabii, sonuçta prematüre sınıfına giriyor...yani, dualarınıza ihtiyacımız var teyzoşları...umarım dualarınızı eksik etmezsiniz bizlerden...şu anda belli bir sebep bulunamadı erken olmasına ilişkin...
vee lütfü beye devam eden arkadaşlar, gebeliğim boyunca zaten çok memnundum biliyorsunuz kendisinden, doğumum ve sonrasında da hiç yanıltmadı bizi, inanılmaz memnunduk kendisinden, şiddetle tavsiye olunur...
ayrıntıları fırsat buldukça yazarım, şimdi müsadenizle miniğimle ilgilenmeye gidiyorum...
öpüldünüz hepiniz...darısı tüm kalbimle başınıza inşallah...tez vakitte...:1hug:a.s.
Kizlar ben size birsey soracagim,
bana asilama yapilali 1 hafta falan oldu yani gecen pazar oldum.
Haftaya Sali gününe kadar beklemem lazim ve henüz adet görmediysem doktora gidip bhcg bakilacak.
Ben isten eve geldim ve dayanamadim esimi eczaneye gönderip test aldirdim. Demin yaptim ama tek cizgi cikti moralim bozuldu.
Prospekte yaziyor adet gününü bir gün gecince bu testi uygulayin diye ve benim daha adet günüme 1 hafta ama dayanamadim iste.
Sizce acaba ne olabilir.
cnm tsk ederim insallah Allaha kucağıma almayıda nasip eder insallah genetik kan pıhtılasması ile ilgili demistinya o kromozom testiydi esimle bana yapılmıstı genetik sonucunu baska bir doktora daha göstertmistik kardesim kayseride hemsire kadındoğumcunun yanında o doktardan bilgiler aldık bise yok sonucunda dedi düsük için okadar cok sebep vardırki dedi ama bu sebepler acıklnamıyor , bazı hastalarımızda hiç sebep bulamıyoruz demisti 2. gebelimde iğne yerine aspirin tedavisi vermisti bise yaramadı sanırım suanda iğneyi deniyorz yapılacak baska bir yolda yok gibi ama kafam karma karısık cnm ya yine bisey olrsa diye cok korkuyorm bende sağlıkcıym her doktor farklı bilgiler uyguluyor buda insanın kafasını karıstırıyo ALLAH hayrlısını versin herkeze
sevgili selvihan cevapladığın teşekkür ederim .. benim homosistein değerim 9.7 çıkmıştı. yaklaşık 2 aydır bu diyeti yapıyorum kafam çok karışık,,, canım çok sııkkın. sinan bey haricindeki herkes bu değere normal diyor. senin homosistein ne çıkmıştı canım...
ecesem,
canım bende yaklaşık 6 ay önce gitmiştim sinan beye. ben mthfr c677t homozigotum, homesistein değerimde 7.6 çıkmıştı. sinan hoca kılasik olarak genelde herkese bu diyeti veriyor anladığım kadarıyla. bana kendisi söylememişti fakat ben önceden bildiğim için sorduğumda da dikkat edersem daha iyi olacağın söylemişti. birde hamileliğimi erken öğrenmemi ve hemen 4. haftada 0,2 lik iğnelere başlamam gerektiğini söylemişti. şu an hatırlamıyorum haftanın bazı günlerinde folbiol, bazı günlerinde bemiks ve hergünü bebe aspirini önermişti. ben hemen o ay lütfü hocaya gittim. o bu diyeti ilaçlarımıda hergün yarım folbiol, bir bemiks, bir aspirin olarak devam ediyorum.bahsettiğin konuyla ilgili kendi tecrübelerimi paylaşmak istedim.
Haftaya Sali gününe kadar beklemem lazim ve henüz adet görmediysem doktora gidip bhcg bakilacak.
Ben isten eve geldim ve dayanamadim esimi eczaneye gönderip test aldirdim. Demin yaptim ama tek cizgi cikti moralim bozuldu.
Prospekte yaziyor adet gününü bir gün gecince bu testi uygulayin diye ve benim daha adet günüme 1 hafta ama dayanamadim iste.
Sizce acaba ne olabilir.
sevgili şen inanki çok mutlu oldum.darısı hepimizin başına.umarım kızımız en kısa zamanda kendini toparlar.bende erken dogum ihtimalinden çok korkuyorum.sanırım sen igne ve coraspirini kesmemiştin.bu konuda bilgi verirsen sevinirim.ve nasıl bir anestezi uygulandı paylaşırsan sevinirim.uzun vadeli internette takılamıyorum sürekli istirahat etmem gerekiyor.28 haftalıgı bitirdik kısmetse bizde şubat ta dünyaya merhaba diyecegiz.dualarım sizlerle.hepinizi öpüyorum.saygılar.
Sizce acaba ne olabilir.
merhaba çalıkuşu
canım öncelikle bu kadar erken hemde idrar testinde sonuç alabilmen pek mümkün gözükmüyor zaten. bence biraz aceleci davranmışsın. benim buradan araştırdığıma göre aşılamadan sonra en erken 10. gün oda kanda sonuç alabilirsin yazmıştı tecrübesi olanlar. tabi yumurtan belkide aşılamanın yapıldığı gün değilde daha sonrasında çatlamışsa 10. gün bile çıkmayabilir. içini rahat tut canım. beklemek çok zor biliyorum. seni çok iyi anlıyorum bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?