• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sevgili Şen nasıl sevindim anlatamam Allahım analı babalı sağılıklı büyütmek nasip etsin
Canım nasıl mutlusunuzdur tahmin ediyorum yerim ben o bebişi, canım biraz kendine gelinca daha detaylı anlatırsın eminimki benim kadar herkes merak ediyordur , iğne ve bebek aspirini kesmişmiydin. kesmediysen kanamanın şiddetli olabileceğini düşünüyorum kafam çok karıştı benim dişim kanadığında bile uzunca bir süre durmuyor doktora sordum iğnelerden dolayı demişti kendine gelince bizi iyice aydınlatırsan sevinirim sen benim umudumsun bu arada belki okudun bebeşim erekek miş %90 dedi doktorum bende hemen isimlere bakmaya başladım mumamu ile fikir alış verişinde bulunuyoruz seninde aklına gelirse sende fikir veririsen sevinirim . Bu arada sezeryan genel anestezimiydi nasıl geçti sancın çokmuydu seni bunalttım galiba kendini iyi hissettikce yanıtlarsın artık canım kendine ve bebeşine iyi bak tebrik ediyorum darısı bizlerin başına

boyle guzel haberleri alinca inanin bende umutlaniyorum heyecanlaniyorum onun disinda biraz umudsuzum sanki hic anne olamayacakmisim gibi allah hepinize guzel hayirli birer evlat versin saglikli sihhatli hepimize biliyomusun bi arkadasa yada esimize yada ailemize bile bu kadar net herseyi anlatmiyoruz burada kac kisinin mutluluguna kac kisinin mutsuzluguna dogmamis bebeklerine mektup yaznlara esine kirgin olanlara umudunu kaybedenlere rasladim. yani kisacasi dert ortagiyiz ni tekim yol arkadasiyiz hepinize mutluluk ve isteklerinizin olmasini diliyorum

şen tebrik ederim canım oh ne güzel hamiş haberleri bir yana doğum haberleride umut oluyor bana.allah analı babalı buyutsun allah bağışlasın evladını size.amin. çok sevindim gerçekten güzel haberler duymak umut oluyor.

merhaba canlarımmmm....
merak eden arkadaşlardan özür diliyorum ama haber verecek fırsatım olmadı malesef....
celenin cemresinden sonra ikinci umut ışığımız minik kızım "pelinsu tuana" biraz erken olmakla birlikte teşrif ettiler....kaydirigubbakcemile2hihoyyyt:asigim
daha izne bile ayrılmamıştım....14 kasımda izne ayrılacaktım ama 10 kasım günü okul dönüşü biraz dinlenmek için uzanmıştım ki suyum geldi aniden:bbo: ardından hemen hastaneye tabii ve sezeryanla bebişimi biraz erken olsada aldım kucağıma şükürler olsun...her ikimizde iyiyiz çok şükür...daha sonra uzun uzun yazarım doğum hikayemizi...
allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...nasıl güzel bir duygu anlatamam...rabbim hepinize yaşatsın inşallah...
herşey yolunda çok şükür ama bebişim biraz minik, 2-3 haftayı tamamlayana kadar azda olsa risk var tabii, sonuçta prematüre sınıfına giriyor...yani, dualarınıza ihtiyacımız var teyzoşları...umarım dualarınızı eksik etmezsiniz bizlerden...şu anda belli bir sebep bulunamadı erken olmasına ilişkin...
vee lütfü beye devam eden arkadaşlar, gebeliğim boyunca zaten çok memnundum biliyorsunuz kendisinden, doğumum ve sonrasında da hiç yanıltmadı bizi, inanılmaz memnunduk kendisinden, şiddetle tavsiye olunur...
ayrıntıları fırsat buldukça yazarım, şimdi müsadenizle miniğimle ilgilenmeye gidiyorum...
öpüldünüz hepiniz...darısı tüm kalbimle başınıza inşallah...tez vakitte...:1hug:a.s.

canım benim Allah analı babalı büyütsüna.s.çook sevindim emeklerinin karşılığı güsel meleğine kavuştun...Çok öpüyorum pelinsu yu...Aceleci çıktı hııı yavamazz yeğenimizkaydirigubbakcemile3 Devamında da herşey yolunda olur inş...
Darısı başımızaaa:emir_bebek:

sevgili şen;
öncelikle gözün aydın allah analı babalı büyütsün hep güzel günler görsün güzel gözleri ile...
senin adına çok sevindim doğum rahat oldu mu iğnelerden ötürü soruyorum miniğini öp benim için allah sana bağışlasın
bende 24 haftalık hamileyim fragmin kullanıyorum allahın izniyle benimde kızım olacak ve işin buruk tarafı eşim 15 gün sonra asker oluyor kendine ve meleğine dikkat et

merhaba canlarımmmm....
merak eden arkadaşlardan özür diliyorum ama haber verecek fırsatım olmadı malesef....
celenin cemresinden sonra ikinci umut ışığımız minik kızım "pelinsu tuana" biraz erken olmakla birlikte teşrif ettiler....kaydirigubbakcemile2hihoyyyt:asigim
daha izne bile ayrılmamıştım....14 kasımda izne ayrılacaktım ama 10 kasım günü okul dönüşü biraz dinlenmek için uzanmıştım ki suyum geldi aniden:bbo: ardından hemen hastaneye tabii ve sezeryanla bebişimi biraz erken olsada aldım kucağıma şükürler olsun...her ikimizde iyiyiz çok şükür...daha sonra uzun uzun yazarım doğum hikayemizi...
allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...nasıl güzel bir duygu anlatamam...rabbim hepinize yaşatsın inşallah...
herşey yolunda çok şükür ama bebişim biraz minik, 2-3 haftayı tamamlayana kadar azda olsa risk var tabii, sonuçta prematüre sınıfına giriyor...yani, dualarınıza ihtiyacımız var teyzoşları...umarım dualarınızı eksik etmezsiniz bizlerden...şu anda belli bir sebep bulunamadı erken olmasına ilişkin...
vee lütfü beye devam eden arkadaşlar, gebeliğim boyunca zaten çok memnundum biliyorsunuz kendisinden, doğumum ve sonrasında da hiç yanıltmadı bizi, inanılmaz memnunduk kendisinden, şiddetle tavsiye olunur...
ayrıntıları fırsat buldukça yazarım, şimdi müsadenizle miniğimle ilgilenmeye gidiyorum...
öpüldünüz hepiniz...darısı tüm kalbimle başınıza inşallah...tez vakitte...:1hug:a.s.

cok şüükür allahıma cok şükür minik prenses erkende olsa sağsalim kavusmus annesine-babasına:teytey:.canım benm cok tbrk ederim bianem.allah analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin:Saruboceq:..umarım hayatı boyunca hep başarılı tuttuğunu koparan ve atatürkcü bir birey olur bnm prensesim.allahım esirgesin..resmini koy sen de görelim güzeller güzelini:ecrin_bebek:

merhaba canlarımmmm....

Şencim çok tebrik ederim ,alllah analı babalı büyütsün inşallah. Size büyük bir süpriz yapmış pelinsu 'cuk.:ecrin_bebek:. İnan biz bu kadar duygulandıysak seni düşünemiyorum kim bilir ne kadar mutlusundur. İlk hamilelik haberini verdiğin günleri hatırlıyorumda zaman ne kadar çabuk geçmiş .o minicik güzelliği kucağına aldıktan sonra çektiğin bütün zorluklar geride kalmıştır. Allahım hepimize nasip etsin inşallah bu mutluluğu...:emir_bebek:
Bu arada ben yeniden hamileyim 4+5 günlük , ama 9 ayı tamamlayabileceğim düşüncesi çokkk uzak geliyor , çok endişeliyim ,
Bu arda gerçekten iğneleri kesmişmiydin sen sanırım daha bırakmamıştın doğum yaptığında , problem oolmamıştır inşallah. Kendine ve minik pelinsu tuanaya çok iyi bak a.s.

merhaba canlarımmmm....

Canım çok tebrik ederim çok sevindim gerçekten çok mutlu oldum sanki kendim doğum yapmış gibi hissediyorum sizin doğumlarınız bizim ışığmız Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun sağlıkla sıhhatle hihoyyyt

mrb arkadaslar bende yeni üyeyim bütün yazılanları okudum öncelikle şene hayırlı olsun , Allah analı babalı büyütsün diyorm okuyunca cok mutlu oldum cok şükür kavusmus bebeğine Allah olmayanlarada hayırlısıyla nasp etsin benmid 2 düsüğüm oldu 8.ve 9. haftalarda bebekler karnımda öldü 2. gebeliğimde doktor bebekaspirini ve folik asit verdi ama yine kısmet olmadı suan 5+3 günlük hamileyim doktor coraspin ve folikasit vede fragmin 0.2 lik iğneye basladım ama anlamadığım bise var kan pıhtılsaması ile ilgili bir test yapılmadı sadece genetik testi yapıldı ondada bise cıkmadı doktora bu iğneleri ne zamana kadar kullanacağımı sordum kalp atıslarını duyana kadar kullandırıyorm dedi ama ben yine bise anlayamadım iğneyi kesince cocuğuma bise olursa cok korkuyorm arkadaslar kafam cok karısık bu iğneleri 9 ay boynca neye göre kullandırıyorlar bilen varmı arkadaslar sadece 3 yada 4 ay iğneyi kullanan arkadslar varmı beni aydınlatırsanız sevinirm

belizcim hayirli olsun hamisligin cok sevindim canim insallah devami gelir sakin kafana takma olursa olur deyip baska seylerle ugras bence surekli odak noktasi haline getirme gebeligi nacizane bir kucuk oneri guzel haberlerinin devamini bekliyoruz bizi habersiz birakma canim dualarimiz seninle:Saruboceq:

Sencim,

dogum haberini okudugumda nasil sevindim anlatamam.
Gözlerim yasardi. Allah melegini güle güle büyütmeyi nasip etsin Insallah.
Yüce Rabbim Insallah bizler gibi evlat hasretiyle yanip tutusanlarinda kucagini bos birakmaz.
rose02nc1.gif

Şencim;tebrik ederim çok çok sevindim erken davranmış ufaklık biraz ama olsun sağlıklı olsunda erken olsun.demekki oda annesine kavuşmak için daha fazla sabredemedi.umarım küçük hanımda sende iyisindir sorunsuz bir doğum yaşamışsındır.Allah anneli babalı büyütsün hayırlı bir evlat olsun inşallah.darısı hepimizin başına.ikinizide öpüyorum.sevgiler...

Belizcim,
hamileligin hayirli olsun canim.
Korkunu anliyorum canim ama en azindan hemencecik yine hamile kalabildin.
Bunada cok sükür etmek lazim. Insallah bu sefer Rabbim yüzünü güldürür.
Demesi kolay ama kendini baska seylerle meskul etmeye calis.
Insan devamli acaba busefer tutacakmi tutmayacakmi demekten bile bunalima giriyor.
Bizi habersiz birakma canim

sevgili beliz;gebeliğin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin sağlıcakla inşallah...

şencim çok sevindim canım. hoşgeldin minik prenses.. nasıl sevindim nasıl duygulandım anlatamam. sen de celen gibi umut kaynağımızdın. sizlerin bu günlerini görmek hepimiz için inanılmaz bir sevinç ve umut kaynağı oluyor. minik prenses ve sen toparlandığınızda bize doğum hikayeni yazarsan seviniriz. kendine çok ii bak güzel anne prensesini de kokla bizim için:ecrin_bebek:

Bende burdan tüm Ögretmenlerimizin gününü kutluyorum.
Ben Ilkokulu Türkiyede okudum ve hicbir ögretmenimi unutmadim. Ilkokulun anilari bambaska bende.
Okumayi okulu sevmeyi o ögretmenlerim ögretti bana. Onun icin bence bir cocuk icin ilkokul cok ama cok önemli.

belizcim hayirli olsun hamisligin cok sevindim canim insallah devami gelir sakin kafana takma olursa olur deyip baska seylerle ugras bence surekli odak noktasi haline getirme gebeligi nacizane bir kucuk oneri guzel haberlerinin devamini bekliyoruz bizi habersiz birakma canim dualarimiz seninle:Saruboceq:

Teşekkür ederim canım,öyle yapmaya çalışıyorum ,inşallah güzel haberler verebilirim, benimde dualarım her zaman sizlerle,....

Back