• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

nasılsın tuğçe.epey ilerlermiş gebeliğin maşallah.uzun zamandır girmiyordun sanırım.cinsiyeti belli oldumu? olmustur muhakkak.girmeyınce sen kötu bişe mı oldu diye endişe etmiştim.ama anladığım kadarıyla şimdi iyisiniz.

canım bazı sıkıntılar yaşadım ama şimdi hamd ı senalar olsum inşallah iyiyiz:nazar:bebeğim cinsiyeti kız:emir_bebek: Allah isteyen herkese versin,sen nasılsın neler yapıyorsun:1hug::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

allah bağışlasın sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah bundan sonra.ben hala hamle kalmayı bekliyorum.

şen nasıl? haberi olan varmı? yanlış hatırlamıyosam bu aralar izine çıkmış olmalıydı. insallah bize bişeler yazar. eminim benim gibi merak edenler vardır

ayy nihayet lalcim ya...bende beni merak etmiştir arkadaşlarım diye düşünüyorum günlerdir....yeni fark ettiniz :oklava:

ayy nihayet lalcim ya...bende beni merak etmiştir arkadaşlarım diye düşünüyorum günlerdir....yeni fark ettiniz :oklava:

Olur mu öle şey yaa...Bu topikte yokluğu en fazla hissedilecek kişilerin başındasın sen tabi ki..Ama belki doğum hazırlığı telaşı yoğunluğundan giremediğini düşünmüştüm ben ama merak etmiyor da değildim tabi..
Senin bizi haberdar edeceğini biliyoruz..Senin bilgilerin hep yardımcı oldu bize..Moral verdi yazdıkların..
Yeğenimizi ve seni hep merak ediyoruz..Herşey gönlünce olur inş....Dualarımız seninlea.s.

merhaba canlarımmmm....
merak eden arkadaşlardan özür diliyorum ama haber verecek fırsatım olmadı malesef....
celenin cemresinden sonra ikinci umut ışığımız minik kızım "pelinsu tuana" biraz erken olmakla birlikte teşrif ettiler....kaydirigubbakcemile2hihoyyyt:asigim
daha izne bile ayrılmamıştım....14 kasımda izne ayrılacaktım ama 10 kasım günü okul dönüşü biraz dinlenmek için uzanmıştım ki suyum geldi aniden:bbo: ardından hemen hastaneye tabii ve sezeryanla bebişimi biraz erken olsada aldım kucağıma şükürler olsun...her ikimizde iyiyiz çok şükür...daha sonra uzun uzun yazarım doğum hikayemizi...
allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...nasıl güzel bir duygu anlatamam...rabbim hepinize yaşatsın inşallah...
herşey yolunda çok şükür ama bebişim biraz minik, 2-3 haftayı tamamlayana kadar azda olsa risk var tabii, sonuçta prematüre sınıfına giriyor...yani, dualarınıza ihtiyacımız var teyzoşları...umarım dualarınızı eksik etmezsiniz bizlerden...şu anda belli bir sebep bulunamadı erken olmasına ilişkin...
vee lütfü beye devam eden arkadaşlar, gebeliğim boyunca zaten çok memnundum biliyorsunuz kendisinden, doğumum ve sonrasında da hiç yanıltmadı bizi, inanılmaz memnunduk kendisinden, şiddetle tavsiye olunur...
ayrıntıları fırsat buldukça yazarım, şimdi müsadenizle miniğimle ilgilenmeye gidiyorum...
öpüldünüz hepiniz...darısı tüm kalbimle başınıza inşallah...tez vakitte...:1hug:a.s.

Son düzenleme:
Olur mu öle şey yaa...Bu topikte yokluğu en fazla hissedilecek kişilerin başındasın sen tabi ki..Ama belki doğum hazırlığı telaşı yoğunluğundan giremediğini düşünmüştüm ben ama merak etmiyor da değildim tabi..
Senin bizi haberdar edeceğini biliyoruz..Senin bilgilerin hep yardımcı oldu bize..Moral verdi yazdıkların..
Yeğenimizi ve seni hep merak ediyoruz..Herşey gönlünce olur inş....Dualarımız seninlea.s.

melincim, çok sağol canım, bende sizler için dua ettim doğuma girerken....sizlerin desteği ile yalnız olmadığımı bilerek sağlıkla tamamlandı gebelğim çok şükür...hep güç verdik destek olduk burada birbirimize...bundan sonrada fırsat buldukça sizleri yalnız bırakmamaya çalışırım inşallah...öpüyorum...

ŞENCİM bende seni çok merak ettim hatta LÜTFÜ BEYE seni soracaktım.çok sevindim Allah anneli babalı büyütsün PELİNSU TUANAYI öperim.doğumu mesadamı yaptın merak ettim.acaba erken doğumun iğnelerle ilgisi varmı .sen iğneyi kesmedenmi doğumun oldu acaba. LÜTFÜ BEY ameliyata girdimi.seni sorularla fazla yormıyayım.hoşçakal

LAL82 canım ben 24 günde adet oluyorum 25. günü baktığımda idrarda hamile olduğumu öğrendim. günde 2 iğne vuruluyorum. 3 ayda 90 gün 2ile çarparsak 180 eder.5 günde erken başladım adeti erken görünce. sanırım sen günde 1 iğne vuruluyorsundur. onun için hesaplama yalnış.

Şen inan kendim doğum yapsam bu kadar sevinirdim. kızını sağlıcakla huzur içinde büyüt inşallah.... seni hamile kaldığın ilk günden bugüne kadar hep okudum ....neden siteye girmediğinide merak etmeye başlamıştımki tuana gelmiş... halbuki 5 aralık diye yazmıştım kafama senin doğumunu..yaşadığın mutlu sona ulaşabilmek için şu anda çok şey feda edecek durumdayım ama nasıl bir son bekliyor beni onu bilmiyorum.... şimdi hamile değilim ,önümüzdeki ay denemeye başlıcam ama hamile kalamamaktan hemde kalmaktan çok korkuyorum... iki kez kaybettim 3. sünü yaşamak ihtimali bile beni üzüyor ama eldende bişey gelmiyo malesef..... sen hep benim için bir umut oldun...doktor olarak lütfü beyi seçtik.... doğumunu ,tuanayı ve yaşadıklarını anlatırsan çok sevinirim.... tabi cimcimeden fırsat kalırsa.... :)

EFTELYASU ben 3 lü testimi cumartesi aldım normal çıkmış sevindim. inşallah seninde normal çıkar sanırsam çarşamba alacaksın. 2li test normalse çoğu doktor 3 lü ye gerek görmüyor.bende isim olarak Yağız.Batuhan..Tunahan gibi isimler düşündüm. henüz erken ama hayal etmesi bile güzel.benimde iğnelerle başım dertte. frakspirinin üretimi sıksık durduruluyor. bulamıyorum.yine durdurulmuş elimdede 1 haftalık iğne var. tek tek eczaneleri dolaşıyorum parayla almak zorunda kalıyorum.bulduğum eczanelerin bizim kurumla anlaşması olmadığı için.doktora soracam değiştirebilirsel claksem e geçeyim diyorum kabul ederse.geçen bayram 9 tane parayla aldım.neyse kendine iyi bak. yastık işine yararsa bende alayım

sevgili şen nasıl sevindim bilemezsin sağsalim kızına kavuşman çoook güzel .güle güle büyüt sevgili kızını.bende 32. haftamda minik kızımı bekliyorum .seninkinin erken gelmesi beni çok heyecanlandırdı.sanırım 35 hafta dolduğunda doğmuş oldu.iğneleri ve coraspini kesmeden doğum yapman sorun olmamıştır umarım. izninle çok tedirgin olduğum için sana birşeyler sormak istiyorum yanıtlayabilirsen çok sevinirim canım.doğum sonrası iğne ve coraspine vede folbiole devam ettinmi ,ne kadar devam edeceksin ,doğum sonrası varis çorabı kullandırdı mı lütfü hoca sana .senin ve minik kızın için herşeyin yolunda gitmesini dilerim .sevgilerimle onu ve seni öpüyorum canım

merhaba canlarımmmm....
merak eden arkadaşlardan özür diliyorum ama haber verecek fırsatım olmadı malesef....
celenin cemresinden sonra ikinci umut ışığımız minik kızım "pelinsu tuana" biraz erken olmakla birlikte teşrif ettiler....kaydirigubbakcemile2hihoyyyt:asigim
daha izne bile ayrılmamıştım....14 kasımda izne ayrılacaktım ama 10 kasım günü okul dönüşü biraz dinlenmek için uzanmıştım ki suyum geldi aniden:bbo: ardından hemen hastaneye tabii ve sezeryanla bebişimi biraz erken olsada aldım kucağıma şükürler olsun...her ikimizde iyiyiz çok şükür...daha sonra uzun uzun yazarım doğum hikayemizi...
allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...nasıl güzel bir duygu anlatamam...rabbim hepinize yaşatsın inşallah...
herşey yolunda çok şükür ama bebişim biraz minik, 2-3 haftayı tamamlayana kadar azda olsa risk var tabii, sonuçta prematüre sınıfına giriyor...yani, dualarınıza ihtiyacımız var teyzoşları...umarım dualarınızı eksik etmezsiniz bizlerden...şu anda belli bir sebep bulunamadı erken olmasına ilişkin...
vee lütfü beye devam eden arkadaşlar, gebeliğim boyunca zaten çok memnundum biliyorsunuz kendisinden, doğumum ve sonrasında da hiç yanıltmadı bizi, inanılmaz memnunduk kendisinden, şiddetle tavsiye olunur...
ayrıntıları fırsat buldukça yazarım, şimdi müsadenizle miniğimle ilgilenmeye gidiyorum...
öpüldünüz hepiniz...darısı tüm kalbimle başınıza inşallah...tez vakitte...:1hug:a.s.

canım,
tüm kalbimle kutluyorum seni. inşallah sağlıcakla büyütürsün minik yeğenimizi. yazdıklarını okuyunca nasıl duygulandığımı anlatamam. sevinçten mutluluktan ağladım. umutlarım dahada arttı. inşallah rabbim benim gibi tüm bekleyenlere de tattırır bu duyguyu. seni ve pelinsu kızımızı tüm kalbimle öpüyorum. kaydirigubbakcemile3

lal nasıl bir kaşıntı.benimde vardı çok kaşıntım.sürekli duş alıyordum.göğüslerim zaten çok fena oldu.

canım benım tanıdıgım butun hamıleler hep kasınıyor ayrıca gozle bıle gorulmeyen yırtıklar oluyormus ayrıca kanımız vucudu dolasırken de kasınıyo bu hamılelıkten oluyo

merhaba canlarımmmm....

canım çok sevindim Allah analı babalı büyütsün yokluğunu göstermesin inan senin adına çok sevindim inşallah bende sağlıkla alırım bebeğimi dualarım seninle mutluluğun daim olsun:1hug::nazar::nazar::nazar::

sevgili sennnn tebrikler canim ne kadar cok sevindim anlatamam seni nasil merak etmeyiz boyle dusunmene inan cokda uzuldum sen bizim onderimiz oldun herkes eminim senin gebeligin takip etti benim gibi allah anali babali buyutsun insallah:nazar: erken olmasinin sebebi belli olmadimi birde kac kilo dogdu kizin merak ettim canim pelinsuyu ve seni cok opuyorum darisi bizim basimiza insallah:1hug:

sevgili şen ciğim canım benim.bende diyordum nerelere kayboldun diye.hadi gözün aydın.allah mutluluğunu daim etsin.bebişinle bir ömür boyu sağlıklı mutlu güzel günler diliyorum.bu arada canım fırsat bulunca sorularımızı cevaplarsan çok seviniriz.şimdi seni yormak istemem ama doğumunu hangi hastanede yaptın ben de lütfü beye gitmeye başladım son kararım.sevgilerle:emir_bebek:

:nazar::nazar::nazar:sevgili şen ciğim canım benim.bende diyordum nerelere kayboldun diye.hadi gözün aydın.allah mutluluğunu daim etsin.bebişinle bir ömür boyu sağlıklı mutlu güzel günler diliyorum.bu arada canım fırsat bulunca sorularımızı cevaplarsan çok seviniriz.şimdi seni yormak istemem ama doğumunu hangi hastanede yaptın ben de lütfü beye gitmeye başladım son kararım.sevgilerle:emir_bebek:

Back