merhaba arkadaşlar,
iki gündür yazılarınızı okuyorum. çok faydalı olduğunu düşünüyorum burdaki paylaşımların.
maalesef bende bir ay önce ikizlerimi kaybettim. 11 haftalıklardı. doktor kontrolünde 9. haftada kalplerinin durduğunu öğrendim. doktorum kan pıhtılaşması sonucu bebeklerin beslenemediği için öldüğünü tahmin etti. bende bunun bir testi olup olmadığını sordum. aslında 3 sefer aynı problem yaşandığında bu testler isteniyormuş. biraz pahalı dedi. bende o testleri yaptırmak istedim gerçekten de 650 milyon tuttu testler. şimdi testin sonucunu aldım. henüz doktora götüremedim ama sanırım kan pıhtılaşması var internetten araştırdım çünkü. doktora götürcem sonuçları bakalım bana nasıl bi tedavi diyecek.
anladığım kadarıyla aspirin ve iğne veriyolar. inşallah herkes o istediği miniklerinine kavuşur sağlıkla sıhhatle inşallah. allah dermansız dert vermesin yeter ki...
hepinize dua ediyorum inşallah bebeklerimize en kısa zamanda kavuşuruz. ben şuan korunuyorum. doktorum 3 ay bekliyelim demişti. bakalım bu sonuçtan sonra ne diyecek. sevgiler...
Sonucundan bizleri de haberdar edersen sevinirim..