Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

çalıkuşum ya ben çok fazla geçmişi bilmiyorum .sen kaç tane bebek kaybetmiştin.yani hiç iğne felen kullandınmı.

Canim ben 4 tane kaybettim 4. bebekten sonra türkiyeye gittim sonuclarimi doktorlara gösterdim onlardan duydum ilk defa igne kullanmam gerektigini burdakiler bu tam olarak kan pihtilasmasi degil ve bu kesinlikle düsük yapmaz diyorlar ama türkiyedekiler ise mutlaka kullanman lazim diyo, her doktor kafasina göre tedavi uyguluyo

Benim bütün testler yapildi burdaki universite hastanesinde 3. düsükten sonra.
Ve ortaya sadece MTHFR heterezygot oldugum cikti ve buna göre verdikleri dedavi 0,5 g Folik asit.
Doktorlarin bana dedigine göre bu Vitaminle ilgili Problemim varmis genetik olarak ve vucutta kalsin diye yüksey dozda verdiler ihtiyacini vucut alip ihtiyaci olmayini zaten disari atar dedi doktor..
Aspirin istersen 100 mhg kullan dedi ama igen kesinlikle vermediler.
Bende 4. bebekte hem aspirin hemde yüksek dozda folik asit aldim ve bebegimin kalbi atti ama olmasi gerekenden daha kücük oldugu icin aldilar.
Benim dikkatimi ceken dün bütün dosyami bastan inceledim hülyaya bir ilac ismi yazmak icin ve bana verilen ulrason resimlerinde hangi haftada bebegin kac ml oldugunu yazdim ve bu 4. kesinlikle hepsinden daha gelismisti.
Benim süpe ettigim birsey daha var.
Benim hamile olmadan önce miyomum vardi 2 cm.
4. Hamile kalinca 3 haftada progesteron kullandigim icin o miyom oldu 6 cm yani cocuga gidecek bütün herseyi miyom aldi ve o büyüdü.
Allah biliyorya belkide o miyom yüzünden bebegim yasamadi.
Cünkü yüksek dozda folik asit kullaninca ilk defa bebek gelismisti.
Aspirin kullandigim icinde ilk defa kürtajdan önce hafif bir kahverengi akintim basladi ve doktor bir iki gün daha beklersek kanaman olur en iyisi biz kürtaj yapalim dedi.
Özlemcigim benim diger gebeliklerimde hic aspirin kullanmadim ve kesinlikle bir damla bile kan gelmemisti 9 . haftaya kadar bebegi icerde beklettiler kalpleri atmadi ama yinede emin olmak icin

Ozporcum Çalıkuşum histeroskopi bugün oldum rahmimde kocaman bir septum varmış klap şeklindeymiş rahmim septumla ikiye ayrılmış ve çok darmış zaten orda bebeğin beslenme ve büyüme ihtimali çok düşükmüş birde rahmim çok darmış.
Önümüzdeki ay ameliyat için gün verdi doktorum hem septumu kesecek hemde rahmimi genişletecek.
Ama histeroskopi yapılırken bi ara canım çok yandı kızlar o sıvıyı veriyorlar ya sancıdan nasıl terledim doktor bak büşra şuan rahminin içindeyim dedi ama ağrıdan doğru düzgün bakamadım bile baktığım kadarıylada pek parlak bi yer deil orasıakannehir içerde uçusan bişeyler vardı yosun gibikaydirigubbakcemile3

canım ya!çok gemiş olsun.allah bir daha yaşatmasın.ben de sen gibi mthfr lütfü bey debana bunun hastalık bile olmadığını söyledi.ben şuan dışarıdan kırk kişiyi çevirsem kırk kadında da bu durum söz konusudur dedi.yani bunu problem haline getirmeyin dedi.ben daha çok hamilelik öncesi tedaviye bakarım dedi.ısrarla coraspirini 3 ay önceden kullan dedi.hata.bir ay sonra tekrar deniyceksin dedi.aslında her doktor bu durumun çok basit bi durum old.söylüyorlar.bide benim.ailemde de kadın doğumcu var.oda diyoki en büyük özellğiniz hamile kalmanız diyo.gerisi gelecek.,ümidini sakın yitirme diyo.geçenlerde bi hastam geldi diyo .aslen almanyada oturuyomuş.tam 10 tane bebek kaybetmiş diyo.şimdi doğumdan çıktı.çok güzel bebeği var dedi.

Kizlar size doyum olmaz ama benim yemek yapmam lazim aksam icin kocise sonrada bici bici yapip kiz arkadaslarla ilk defa 7 seneden beri bulusacagit yemege gidecegiz.
Evlendim evleneli dogru dürüst eski arkadeslerle görüsemedik.
Zaten hepisini couklari oldu hatta ikincisini ücüncüsünü yaptilar kalles arkadesler.
Beni kimse beklemedi. Kocise bir hafta önce arkadaslarim aradi bu cumartesi aksami bulusuo yemek yemege eglenmeye gidecegiz deyince adam acayip sayirdi.
Senin 7 seneden beri dogru dürüst arkadasin kalmadiki dedi. Hicbirine gitmeye gitmeye koptun hepsinden dedi.
Bazen kendini sucluyordu kocis benimle evlendikten sonra seni arkadaslarindan ettim diye. Resim albümlerimize görünce o arkadaskarimdan eser kalmadigi gördü.
Ama aslinda benim düsüklerden sonra ben kendim istedemedende olsa uzaklastim hepsinden ancak dügünlerde bayramlarda falan selamlasim iki sohbet tamam.
Halbiki bekarken hepsinle hergün hepsinle mutlaka görüsürdük.
Hafta sonlari biryerlere giderdik birimizin evinde toplanir eglenirdik halaylar cekerdik.
Offf offff gecmic gencligim farkina varmadan. 5 Seneden beri cocuk cocuk diye baska birsey görmedi gözüm. Cevremden uzaklastim kendimi isten eve evden ise verdim.
Onun icin 1 Haftadan beri onlarla hepsinle tekrar birarada olacagim icin heyecanlandim.
Bakalim kimler gelecek.

canım benim ya !ben de seni merak ediyodum.inşl canım ya bu durum halolunca sağlıklı bebeiş dünyaya getirirsin.aslında ben istiyorum rahim filmi ama lütfü bey bile gerek görmedi.ben istesem bile doktorlar yapmıyo.biz hiç hamilelik yaşayamayan kadınlara yapıyoruz diyorlar.kürtajımı yapan doktorumda rahimde hiç bi sorun yok dedi.ama.

ay canım benim ya gönlünce eğlen canım bebek diye herşeyden alıkoyduk kendimizi.ee.birazda biz hayatımızı yaşayalım.

büşracım,zaten öyle bir rahimde bebeğin durması şans.bence o durum halledikten sonra sende anne olucan.bak artık düşün bebek tamammı?sen düşünmeyince ben üzülüyorum.

Ayyy bayiltmadanmi yaptilar :1shok: izleseydin kiz delikafadulden icerde ne var ne yok baksayin şakkıdı Canim gecmis olsun bak gördünmü herseyde bir hayir vardir iyiki yaptilar canim Insallah ameliyat olduktan sonra cok güzel bir hamilelik gecirirsin :Saruboceq:
Öyle valla adam hakli.
Bende diyorum beterin beteri var ben önceden hic sorunsuz hamile kalabiliyordum ama iste bebegim yasamiyodu. Sükretmedim isyan ettim neden ben diye.
Eee simdi ne oldu simdide yollarim kapaliymis ( yani doktorlar öyle diyo ) ben bunu gec anladimki sükrünü bileceksin.
Bunu duyduktan sonra cok kötü oldum sadece tüp bebek ile sansim o,acagini söylüyorlar oda tabiki düsmesse.
Yani tutsa bile düsebilir ama ben yinede yinede bu halime binlerce sükrediyorum ve Allahimi cok seviyorum cünkü o hic kimseye sebebsiz dert vermez bundada vardir bir hayir diyorum. Annem hep kendinden yüksek olana degil kendinden düsük olani gör ve sükret der hep.
Kendini cocugu olanla degilde cocugu hic olmayacak en kücük bir ümidi bile olmayan kadinla kiyasla ve sükrünü bil.

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:14 Kasım)
(celen35)............. CEMRE'MıZ .... 1 yaşındaaaa..........Rabbim sağlıklı, güzel bir ömür versin.. maşallah...
(şen)................... Pelinsu.............11 aylık (maaşallah)
(yaren76)..............Ecesu ..............8 aylık (maaşallah)
(lal82)...................Ege..................6 aylık (17nisan dogumlu) (maaşallah)
(Marguerite)..........Azat..................5 aylık (maaşallah)
güneş5.................Selin ................5 aylık (maşallah)
gelgit)...................Yağız............... 3 aylık (27 temmuz doğumlu) (maşallah)
nazlı03..................Efe...................2 aylık (maaşallah)
seybay................... ???
29selvihan.............ıpek selin..........2 aylık (20 ağustos doğumlu) (maşallah)
ecesem................Bora .................2 aylık (10 eylül)
sido .....................Doruk ...............2 aylık (11 eylül)
eserizmir...............Poyraz .............1 aylık (15 Eylül)
meryemmeryem.....Hakan ............. 1 aylık (25 eylül)
çiçeklara...............Ecrin Naz...........1 aylık (8 Ekim)
funda1980.............Efe Berk.............3 haftalık (20 Ekim)
bkale (bahar).........Doğa ................ 2 haftalık (27 Ekim)

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
sılaya...........................40 haftalık (erkek) (sılayadan haber var mı?)
papatyasüreyya............37 haftalık (kız) (12 Kasım'da doğuma gidiyor..dualarınızı eksik etmeyin) çok merak ediyorum papatyayı

smmm06.....................33 haftalık (erkek)
Dinamiss.....................25 haftalık (kız)
umutsevgim.[sibel]........23 haftalık (kız)
nilüfersahh....................22 haftalık (erkek)
kardelen86....................19 haftalık
simge...........................19 haftalık (kız)
aslgkh..........................18 haftalık
gülsummmm.................18 haftalık
gulsummm....................17 haftalık
_beray_........................16 haftalık
göbete..........................15 haftalık (erkek)
umutluyuz ....................15 haftalık
gülay30.........................14 haftalık
melek76........................14 haftalık ( çookk çalıştı, başardı.. sizlerde örnek olsun hanımlar..!!!)
hatice0666.....................13 haftalık
kelebek01......................12 haftalık (kalp atışları duyuldu )
Cherry76........................10 haftalık
hummu85.......................10 haftalık (kalp atışları duyuldu maşallah)
denden............................8 haftalık
elifim...............................4 haftalık
esraben...........................4 haftalık

Evet canım doktorum basit bi işlem anestezi almanı tavsiye etmem dedi zaten 1 ay önce aldın dedi bende tamam dedim ama bi ara var ya çok pişan oldum almadığma ama iyikide almamışım 10dakikalık bi ağrı geldi geçti.
Ay içeriyi izledim 20 dakika boyunca havada uçuşan bir sürü şey gördüm
ama ne oldukları çözemedim dediğim gibi çok karışık biyer orasıkaydirigubbakcemile3
İnşallah dediğin gibi ameliyattan sonra sorunsuz bi hamileik geçirim canım tabi hemen istemiyorum yinede bebek biraz daha zaman ihtiyacım var
İnşallah en kısa zamanda sende hamiş kalır sorunsuz bi hamilelik geçirsin canım benim

Canım doktorun iyiyse eğer öyle bir sorunun olsaydı kürtajda mutlaka görürdü. benim doktorum kürtajda gördü şekil bozukluğunu vajinal ultrasyonda bile belli olabiliyormuş onun için kafanı takma sen.
İnşallah tek sorunum budur canım ve ameliyatla düzelir tek sorun bu olsun yeterki

büşracım,zaten öyle bir rahimde bebeğin durması şans.bence o durum halledikten sonra sende anne olucan.bak artık düşün bebek tamammı?sen düşünmeyince ben üzülüyorum.

Evet canım ya bende kendi gözümle gördüm dedimki nasıl böyle bi yerde bebek büyür doktorumda yani dedi. Ama ben yinede şimdilik bebek düşünmüyorum canım inan o hevesim isteğim gitti belkide korkudan bilmiyorum ama şimdilik bebek lafı bile duymak istemiyorum.

BÜSRA bende bugün olacagini bildigim icin sana yazmistim simdide seni merak ettigim icin girdim cnm atlatmissin sonunda seninde problemin anlasildi bence cok sanslisin buna göre bi yok izler artik doktorun hersey istedigin gibi olsun cnm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…