Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım sen zonguldaklımısın bende zonguldaklıyım.

Kızlarrrrrrrrr herkese merhabaaaaaaaaaaaaa;
Nuraycım duanı yazdım,teşekkür ederim canım.
Sülal cım inan çok üzüldüm,ama bizler için bu tür durumlar doğal,artık alıştık mıdır nedir,anladığım kadaryla seni de eskisi kadar yıkmıyor.Yıkılmamaız lazım zaten,Allah büyük bir gün bizlerde anne olacağızz.

cnm gecmis olsun rabbim korusun seni ve bebegini benim5 kaybim var malesef cnm bunlardan sadece bir tanesinde kanamam oldu oda zaten 4 haftalikti kanamayla beraber düstü digerlerinin ise kalbi atmadi karnimda öldü bebeklerim rabbim saglikli hamilelikler nasip etsin hepimize ins

cok güzel olmus bundan sonra senin yapacagin tek sey bu olsun biraz moral topla artik cnm hamilelik öncesi herseyide kendine bu kadar sorun et:1hug:me cnm benimmm

ahh su listeye bi de biz girsek artik rabbim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

gulsunn cnm benimde tam tersi bi tane saglikli oglum var allah bagislarsa bana da acaba kiz bebek diyemi böyle oluyor dediler bende deniycem ins faydasini görürüz hersey allahtan :Saruboceq:

bebegini görmüssün melek cnm cok sükür hersey istegidigin gibi devam eder ins

gulsunn cnm benimde tam tersi bi tane saglikli oglum var allah bagislarsa bana da acaba kiz bebek diyemi böyle oluyor dediler bende deniycem ins faydasini görürüz hersey allahtan :Saruboceq:
bende kız bebeklerini duymustum.
iyi olsun cemremiz ins disden oldugunu kacirmisim okuyamadim allah korusun melegini :1hug:

saol canım benm Şeniz

Canikom bizimkilerin henüz vakti gelmemis.şakkıdı
Hem ben artik takmiyorum zemuszemus leyn zaten hersey olacagina variyo :mymeka: bu dünyada bosverinnnnnn kaydirigubbakcemile2 gelen gelir, gelmeyende cani isterse.:umursamaz:
Tatliskom bizide Rabbim böyle imtahan ediyo cocugu olanlarinda baska dertleri var.a.s
Amannn kisacik dünyada aslinda hicbirsey icin üzülmeye deymez ama iste biz kendimizi ve kocisleri yiyip bitiriyoz :çok üzgünüm:. Benim bir arkadasimin 3 nur topu gibi cocugu var Masallah eee adiiii kocasi ne yapti gitti kizi aldatti.:mymeka: Simdi bosanacaklar yani dertler ortada canim Rabbim herkese tasiyacagi kadar dert veriyo.

kolay gelsin cnm calisan biri icin zor tabii birikiyorr isler allah kolaylik versin
Saol tatlimm dün hemen hemen bitirdim biraz kaldi isim onuda birazdan yapacagim

canım muskanın yanında daha bir sürü sey veriyorlar.okunmus su okunmus kağıtlar vs bunlarıda yapmısmıydın?
Celen benim o nusakadan var Annem yaptirdi kagidi nuskasi falan hepci 4. bebekten sonra yapildi 5. bebekte yapacaktim bakalim ne zaman nasip olur :çok üzgünüm:

iyi geceler kızlar
ben yarın sabah histeroskopi olcam benim için dua edinde sorunsuz ve az ağrılı bi şekilde atlatayım

Büsracigim yapildimi canim histereskopin :teselli:
calikusu ,büsra,elaynur ,merhaba büsra bugünmüydü gidecektin doktora ne yaptin ?
Canim iyilik senden

bende mthfr heterozigotum bide aktif protein c rezisansı düşük.

Canim bende üzüldüm.
Rabbim Insallah en kisa zamanda yeniden hamile olmasini nasip eder ve kucagina Almayida nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…