Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

BÜSRA bende bugün olacagini bildigim icin sana yazmistim simdide seni merak ettigim icin girdim cnm atlatmissin sonunda seninde problemin anlasildi bence cok sanslisin buna göre bi yok izler artik doktorun hersey istedigin gibi olsun cnm benim

Çok saol canım benim geçmişi okumadım onun için görmemişimdir.
İnşallah tek problem budur bi ameliyatla halledilebilecek bişey bu
eğer tek sorun buysa gerçekten çok şanslıyım

Sen nasılsın canım bu ara giremiyorum onun için kimseyi takip edemiyorum
ama hep aklımdasınız valla

Çok saol canım benim geçmişi okumadım onun için görmemişimdir.
İnşallah tek problem budur bi ameliyatla halledilebilecek bişey bu
eğer tek sorun buysa gerçekten çok şanslıyım

Sen nasılsın canım bu ara giremiyorum onun için kimseyi takip edemiyorum
ama hep aklımdasınız valla
insallah cnm tek sorun dedigin gibi budur sende benim aklimdasin takip ediyorum cnm seni ben de sali günü sonuclarimi alip muayne olup artik ne uygulanacaksa onu ögrenmeye gidecegim cnm bekleme bitti bende buna seviniyorum

insallah cnm tek sorun dedigin gibi budur sende benim aklimdasin takip ediyorum cnm seni ben de sali günü sonuclarimi alip muayne olup artik ne uygulanacaksa onu ögrenmeye gidecegim cnm bekleme bitti bende buna seviniyorum

İnşallah sonuçlar iyi çıkar canım bende salı günü bebeğin genetik test sonucunu alcam inşallah salı günü ikimizinde yüzü güler ve en kısa zamandada hamiş haberini alırız inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

İnşallah sonuçlar iyi çıkar canım bende salı günü bebeğin genetik test sonucunu alcam inşallah salı günü ikimizinde yüzü güler ve en kısa zamandada hamiş haberini alırız inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
insallah cnm mutlaka yaz sonucu bende yazarim görüsürüz cnm benim cikmam gerekiyor

Kizlar size doyum olmaz ama benim yemek yapmam lazim aksam icin kocise sonrada bici bici yapip kiz arkadaslarla ilk defa 7 seneden beri bulusacagit yemege gidecegiz.
Evlendim evleneli dogru dürüst eski arkadeslerle görüsemedik.
Zaten hepisini couklari oldu hatta ikincisini ücüncüsünü yaptilar kalles arkadesler.
Beni kimse beklemedi. Kocise bir hafta önce arkadaslarim aradi bu cumartesi aksami bulusuo yemek yemege eglenmeye gidecegiz deyince adam acayip sayirdi.
Senin 7 seneden beri dogru dürüst arkadasin kalmadiki dedi. Hicbirine gitmeye gitmeye koptun hepsinden dedi.
Bazen kendini sucluyordu kocis benimle evlendikten sonra seni arkadaslarindan ettim diye. Resim albümlerimize görünce o arkadaskarimdan eser kalmadigi gördü.
Ama aslinda benim düsüklerden sonra ben kendim istedemedende olsa uzaklastim hepsinden ancak dügünlerde bayramlarda falan selamlasim iki sohbet tamam.
Halbiki bekarken hepsinle hergün hepsinle mutlaka görüsürdük.
Hafta sonlari biryerlere giderdik birimizin evinde toplanir eglenirdik halaylar cekerdik.
Offf offff gecmic gencligim farkina varmadan. 5 Seneden beri cocuk cocuk diye baska birsey görmedi gözüm. Cevremden uzaklastim kendimi isten eve evden ise verdim.
Onun icin 1 Haftadan beri onlarla hepsinle tekrar birarada olacagim icin heyecanlandim.
Bakalim kimler gelecek.
cok iyi olmus cnm bizim yerimizede eylen kendimizi bu konuda ihmal ediyoruz bende senin gibiyim :nazar:

ozpor ve diğer arkadaşlar merhaba
eve biraz önce geldim ve hemen pc nin başındayım
ozpor'cum iyiyim çok şükür bugün doktor CRL ölçümü yaptı ve ölçüme göre bebiş 7+5 çıktı SAT a göre ben 8+2 hesaplıyordum ama doktorum normal dedi 3-5 gün hata payı varmış zaten bu ölçümün,kalbi biraz daha hızlı atmaya başlamış,geçen hafta 119 du bu hafta 142 maşallah
ve bugün ayrıca evimize yakın camiiye gittik ve hoca bana okudu,suyada okudu aynı anda ve içirip artanıda 7 gün içmem için bana verdi,üzerimde taşımak için bir duanın fotokopisini verdi,onda da Ayetel Kürsi,Esmaül Hüsna ve birkaç dua daha var dedi,evine de as,yanınızda da taşıyın dedi.Göbeğe bağlanan şeylerden bahsettim, kızım onlar hurafe dedi,biz tedbir olsun diye okuduk,sen Allah'a bırak dedi gerisini,öyle işte,zaten bende akışına bıraktım
doktor istirahate devam dedi,bol bol dinlenicem bir kaç hafta daha,umarım sonu iyi olur
sizler nasılsınız,sen nasılsın?
bu arada nerede öğrencisin,yaşın bende epey küçük senin galiba ozpor : ))ne güsel genç olmak : ))

bende iyiiyim cnm gözün aydin bebeginin gelisimi normalmis insallah böyle devam eder saglikla kucaklarsin bebegini cnm benim:1hug:

doktorumda her ne kadar öyle desede ben 8+2 çıkmadı diye kafama da takmıyor değilim,çünkü SAT tarihimden falan eminim,gerçi o tarihte gebe kalınması zaten mümkün değl ama,elimde değil işte,kendi kendime ne kadar terapi falanda yapsam elimde değil
beyler ne kadar rahat,eşim karşımda uzanmış tv izliyor,kendisinden bahsettiğimi hissetti herhalde ne yazıyosun dedi bana şşşşşşşşştt

doktorumda her ne kadar öyle desede ben 8+2 çıkmadı diye kafama da takmıyor değilim,çünkü SAT tarihimden falan eminim,gerçi o tarihte gebe kalınması zaten mümkün değl ama,elimde değil işte,kendi kendime ne kadar terapi falanda yapsam elimde değil
beyler ne kadar rahat,eşim karşımda uzanmış tv izliyor,kendisinden bahsettiğimi hissetti herhalde ne yazıyosun dedi bana şşşşşşşşştt
bence takma canim benim doktorunda normal demis bak stres yapmadan dualarinda etkisiyla insallah dünyaya saglikla :Saruboceq: getirirsin bebeginievet erkekler cok sansli dogup önlerine gelecek bebekler hazirca ne güzelllkaydirigubbakcemile3

Büşra canım çok geçmiş olsun. Sorunun ne olduğu anlaşılmış, çok sevindim, inşallah bundan sonra sağlıkla bir hamilelik geçireceksin tatlım.:Saruboceq:

Esraben canım inşallah sana da allah sağlıkla kucağına almayı kısmet eder canım. Kanamayı sormuşsun, ben de 7. haftamda kanama geçirdim, bildiğin adet gibiydi, düşük yapıyorum sandım ama allaha şükürler olsun bebeğim bırakmadı beni. Kızım şimdi 26 haftalık oldu, ama 7. haftadan sonra yaklaşık 40-45 gün yatttım..Zor bi zamandı ama atlattık şükürler olsun.
ınşallah bundan sonra sıkıntı olmadan ilerleriz hepimiz:Saruboceq:

ozpor'cum iyiyim çok şükür bugün doktor CRL ölçümü yaptı ve ölçüme göre bebiş 7+5 çıktı SAT a göre ben 8+2 hesaplıyordum ama doktorum normal dedi 3-5 gün hata payı varmış zaten bu ölçümün,kalbi biraz daha hızlı atmaya başlamış,geçen hafta 119 du bu hafta 142 maşallah
ve bugün ayrıca evimize yakın camiiye gittik ve hoca bana okudu,suyada okudu aynı anda ve içirip artanıda 7 gün içmem için bana verdi,üzerimde taşımak için bir duanın fotokopisini verdi,onda da Ayetel Kürsi,Esmaül Hüsna ve birkaç dua daha var dedi,evine de as,yanınızda da taşıyın dedi.Göbeğe bağlanan şeylerden bahsettim, kızım onlar hurafe dedi,biz tedbir olsun diye okuduk,sen Allah'a bırak dedi gerisini,öyle işte,zaten bende akışına bıraktım
doktor istirahate devam dedi,bol bol dinlenicem bir kaç hafta daha,umarım sonu iyi olur
bu arada nerede öğrencisin,yaşın bende epey küçük senin galiba ozpor : ))ne güsel genç olmak : ))
denizcim ii haberlerle gelmene cok sevindim.rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
fakat taktığın konu cok geeksiz.1 haftaya bile normal denirken sen bir kac günü hesaplamıssın :teselli: lütfen bunları takma ve tadını cıkar yerimseniben

buarada bugun elif te gidicekti doktora?haber varımı gecmişi okuyamadımda :kedi:

face i olan butun canlarımı ekleyebilirm :hulya: özelden isminizi gönderin ordada arkadaslığa devam opuyorumnanaktan

canım senin adına çok sevindim .allah senle ve bebeğinle birlikte olsun.buarada ben çok genç sayılmam 29 yaşındayım.ben önlisanstan .işletme bölümüne geçtim.açıköğretim.dördüncü sınıfım.ama birtürlü bitiremiyorum.malüm.şu bebeklerimiz yüzünden.:çok üzgünüm:

X