Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

süperrrrr şakkıdı yunana gittik cok güzeldi eski günlerden konustuk anlattik valla kizlik zamanim aklima geldi

günaydın uyku tutmadı bu sabah
haklısın celen aslında,bunu bende biliyorum ama beynimle savaşıyorum işte : )

Günayın denden cim:)
Bence de bu kadar ince hesap yapıp da kendini sıkıntıya sokma. Benim doktorum da her zaman ultrason ile SAT'ın 1 hafta öne ya da geriye doğru farklılık göstermesinin normal olduğunu söylemişti.

ya bu sübyan muskası olayından bendede var ve ne yapacagımı bılemıyorum ne zaman hamıle kalsam bebısım rahmıme tutunma asamasına geldıgı zaman cok kotu ruyalar goruyorum aglayarak uyanıyorum hep gecelerı baada muska getırdıler onu taktıgım zaman bısey olmuyo ama pek te takmak ıstemıyorum kocaman kotu gorunuyooo ama boyle olursa hep mecbur takıcam bırde gecen ı bayanla tanıstım tesaduf bı ortamda oturuyoduk kadın benı gorunce rahatszılanmay basladı bende cok nazar varmıs kadın onun elektırgını almıs benden sonra yanlız bı odaya gıttık kadın benı bı guzel okudu ufledı bılıyosunuz belkı bende ıltıhap vardı kasıklarıma dokundu kadın senın kasıkların rahatszı dedı evet dedım kasıklarım bu ıltıhap yuzunden cok agrıyodu benım kadın o gun okuduktan sonra bı daha hıc agrımadı sasırdım kaldım ve senın nıye cocugun olmuyo dedı bende pıhtılasamyı anlattım soyle bana bı baktı senın bu yuzden olmuyo dusuklerın dedı bol bol dua okuman lazım dedı kadın ıcımde cok buyuk bı huzur bıraktı ınsallah onun dedıgı gıbı pıhtılasmadan falan degıldır ınsallah dualarla caremızı buluruz.

bırde bol bol mevlanayı zıyerete gıt dedı onun hurmetıne dua oku ıste dedı mevlana hemn suracıkta ama ıste gıdemıyorum kı her zaman.:1no2:

günaydın....
bu gece sabaha kadar rahim filmi çektirdim..mafoldumben bu kadar çok korkar mı bir insan ya... kabusum oldu. salı ya kadar bu şekilde nasıl durcam bilmiyorum.
büşracım geçmiş olsun...hep düşündüğüm şey biliyomusun .bu forumda iğneye rağmen düşük yaşayanlar var acaba onların rahim filmleri nasıl çıktı diye?

günaydın ..ben de uyku tutmayanlardanım..pazar pazar..

geçmiş olsun canım..ben de de hsg de anlaşıldı rahimde anomali olduğu..ama bende perde yok yani öyle olsa basit bir operasyonla alınabiliyormuş perde..sevindim senin adına..benimde rahmim olması gerekenden küçük ve darmış..birde üst kısmı yukarıya bombeli olması gerekirken içeriye eğimliymiş..kalp şeklinde gibi..bebek genellikle o üst tarafa tutunurmuş..ama benim o üst taraf düz olmadığı içeriye eğimli olduğu için bebeğin tutunması zormuş..bundan önceki bebeklerim kan pıhtılaşmama ve rahmimin bu haline rağmen 4 ay kaldılar benimle..ümidimi kaybetmek istemiyorum..

günaydın uyku tutmadı bu sabah
haklısın celen aslında,bunu bende biliyorum ama beynimle savaşıyorum işte : )

canım..bir-iki gün oynama olabilir bence bu kadar takılma..rahat ol..bak bebeğin seninle..

slm kızlar ben bu dualara cok ınanıyorum hergun okur yatarım bende subyan muskası yaptırdım cunku onun ıcınde butun dualar varr.... dun cok korktum ama hep esım korkutuyo beni uyurken gece bıleklerımden tuttu bırak benım dıyorum ınanmıyo yok sen degılsın kandırma benı falan dıyo oyle bı sıkı tututusu varkı lambayı bıle yakamadım anı bır haraket yapar bebegıme bısey olacak dıye aglamaya basladım sonra ısıgı yaktı kendıne geldı ama bende hayır kalamdı aglamaya basladım okadar cok korktumkı elbıselerım terden su ıcınde kaldı artık ne yapacagımı bılmıyorum odalara ayırsam tek uyuyamam memelekete gıtsem bılmıyorum ınsalllah bebeısıme bısey olmamıstır dua edın kızlar rabbım herkesın bebegını korusun......

BÜŞRAAAA gecmıs olsun canımya narkozla yapılsaydı o anda onuda hallederlerdi benım dr bı sorun varsa o anada mudahale ederız demıstı ama sebebını ogrenmene cok sevındım ınsalllah bebeıslerın bu tedavıden sonraa orda rahat edıp annesının kucagına gelırler opt canımmm.....

:1shok: ama bu cok tehlikeli bir durum.uyku haliyle mi yapıyor bunları?eğer öyleyse yarın bir gün yanlıs bir sye yapabiir allah korusun :1no2: acaba sen mi rüya gördün CADIARZU
eğer odaları ayıramıyorsan yatağın yanına yer yatağı yap o veya sen orda yatın biriniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…