Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bned evarım benım 18 haftalık cınsıyetı bellli değil bır dr kız diğeri ise erkek de olabılır dedı ılerleyen haftalarda tam net belli olur bende cleaxne 0.4 ve babyprın kullanıyorum genetık kan pıhtılaşmaıs varmış az da olsaa

canım sen zonguldaklımısın bende zonguldaklıyım.

Kızlarrrrrrrrr herkese merhabaaaaaaaaaaaaa;
Nuraycım duanı yazdım,teşekkür ederim canım.
Sülal cım inan çok üzüldüm,ama bizler için bu tür durumlar doğal,artık alıştık mıdır nedir,anladığım kadaryla seni de eskisi kadar yıkmıyor.Yıkılmamaız lazım zaten,Allah büyük bir gün bizlerde anne olacağızz.

herkeslere günaydınn..geçmişe bakamadım dün çok yoruldum
dün lütfü beyle tanıştık:)),önce kayıt yaptılar,lütfü beyi nerden buldunuz dediler netten (kk dan)dedim ordaki kadın nasıl güldü.sonra doktor geldi..benden önce bir kişi vardı.diyarbalırdan gelmiş.aminiosentez yaptırdı,21 haaftalık sanırım bebekte problem var.allahım yardımcısı oll:Saruboceq:
nese ben giridim tansiyonum ölçüldü.sora ultrason ,şuan 4+6 yım.doktor suan kese boyutunun normal olduğunu,03 iğneye başlamam gerektiğini söledi.doktor beklediğimdem çok daha iyiydi.bizde birde kan uyuşmazlığı var onun hakkında bilgi verdi.dün ilk iğnemi oldum ufffffffffffff ne yaktı..nese doktor hazır sevkli gelmişsiniz hacettepede raporunuzu çıkartın dedi.bu arada bazı tahliller verdi ama onlar yetişmedi.pztesiye kaldı.eğer bi aksilik olmazsa(inşallah allahım sen koru) 12 aralıkta tekrar gitcem
çok endişeliyim,heran kanamam gelecek diye..çok şükür şuan eskisi gibi sancım yok..size bişi sorcam kanaması olupta hamileliği devam eden oldumu birde kaçıncı haftada kanama oldu.
hepiniziopuyorumnanaktanöpüyorum pıhtıdaşlarım..sizin duanıza çok ihtiyacım var
cnm gecmis olsun rabbim korusun seni ve bebegini benim5 kaybim var malesef cnm bunlardan sadece bir tanesinde kanamam oldu oda zaten 4 haftalikti kanamayla beraber düstü digerlerinin ise kalbi atmadi karnimda öldü bebeklerim rabbim saglikli hamilelikler nasip etsin hepimize ins

bugün eşimle bi güzel gezdik.oda ne yapsın beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyo.o kadar mutlu olmama rağmen içimde derin bi boşluk var canım.hiçbişeyle mutlu olmuyorum.artık. o boşluğu tek dolduracak şeyde bebek diye düşünüyorum.kendimi ne kadar paralasamda oda olmuyo.ama yinede içimde bir ümit var.ogün gelecek ama daha zamanı var diyorum.
cok güzel olmus bundan sonra senin yapacagin tek sey bu olsun biraz moral topla artik cnm hamilelik öncesi herseyide kendine bu kadar sorun et:1hug:me cnm benimmm

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:14 Kasım)
(celen35)............. CEMRE'MİZ .... 1 yaşındaaaa..........Rabbim sağlıklı, güzel bir ömür versin.. maşallah...
(şen)................... Pelinsu.............11 aylık (maaşallah)
(yaren76)..............Ecesu ..............8 aylık (maaşallah)
(lal82)...................Ege..................6 aylık (17nisan dogumlu) (maaşallah)
(Marguerite)..........Azat..................5 aylık (maaşallah)
güneş5.................Selin ................5 aylık (maşallah)
gelgit)...................Yağız............... 3 aylık (27 temmuz doğumlu) (maşallah)
nazlı03..................Efe...................2 aylık (maaşallah)
seybay................... ???
29selvihan.............İpek selin..........2 aylık (20 ağustos doğumlu) (maşallah)
ecesem................Bora .................2 aylık (10 eylül)
sido .....................Doruk ...............2 aylık (11 eylül)
eserizmir...............Poyraz .............1 aylık (15 Eylül)
meryemmeryem.....Hakan ............. 1 aylık (25 eylül)
çiçeklara...............Ecrin Naz...........1 aylık (8 Ekim)
funda1980.............Efe Berk.............3 haftalık (20 Ekim)
bkale (bahar).........Doğa ................ 2 haftalık (27 Ekim)

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
sılaya...........................40 haftalık (erkek) (sılayadan haber var mı?)
papatyasüreyya............37 haftalık (kız) (12 Kasım'da doğuma gidiyor..dualarınızı eksik etmeyin)
smmm06.....................33 haftalık (erkek)
Dinamiss.....................25 haftalık (kız)
umutsevgim.[sibel]........23 haftalık (kız)
nilüfersahh....................22 haftalık (erkek)
kardelen86....................19 haftalık
simge...........................19 haftalık (kız)
aslgkh..........................18 haftalık
gulsummm....................17 haftalık
_beray_........................16 haftalık
göbete..........................15 haftalık (erkek)
umutluyuz ....................15 haftalık
gülay30.........................14 haftalık
melek76........................14 haftalık ( çookk çalıştı, başardı.. sizlerde örnek olsun hanımlar..!!!)
hatice0666.....................13 haftalık
kelebek01......................12 haftalık (kalp atışları duyuldu )
Cherry76........................10 haftalık
hummu85.......................10 haftalık (kalp atışları duyuldu maşallah)
denden............................8 haftalık
elifim...............................4 haftalık
esraben...........................4 haftalık
ahh su listeye bi de biz girsek artik rabbim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

mrb denden;
bende duydum bu sübyan nuskasını... özellikle erkek çocuğa olan hamilelikler ya düşükle yada doğumdan sonra hiçbir sebep olmadan ölümle sonuçlanıyormuş... sürekli düşük yapan ve doğumdan sonra kaybeden birinin yaptrıdığını ve çocuk sahibi olduğunu anlatmışlardı bana da... denemekten hiçbir zarar gelmeyeceğini düşünüyorum.. dua sonuçta...

dilerim hepiniz annelik duygusunu tadarsınız.... tabi bende:))))
gulsunn cnm benimde tam tersi bi tane saglikli oglum var allah bagislarsa bana da acaba kiz bebek diyemi böyle oluyor dediler bende deniycem ins faydasini görürüz hersey allahtan :Saruboceq:

Canım benimm , geldiiiimmmm :))
Ohhhh kanaman durmuş geleveracımmm , adetten sonra hemen çalışmalara başlıyosun baakkk , aralık sonu filannn...Allahım inşaallah her şey yolunda gider de bir daha problem yaşamadan bebişini kucağına alırsın...

Canım çabuk elini tutki oğluşuna kızımı vereyimm :) Aradaki yaş farkı çok açılmasınn :)

Canım inşaallah duyarsınız kalp atışlarını ve sonuna kadar da her şey yolubda gider inşaallahççç

Tatlım çok üzüldüm :KK43: Bu son olur inşaallah...

Tatlım iyiyim , sağol...Hamilelik şimdilik iyi gidiyor.Bugün bebişimi görmek için bir polikliniğe gittim , her şey yolundaynış...24 kasımdada kendi doktoruma randevum var...
Sen nasılsın canım ?
bebegini görmüssün melek cnm cok sükür hersey istegidigin gibi devam eder ins:nazar::nazar::nazar:

gulsunn cnm benimde tam tersi bi tane saglikli oglum var allah bagislarsa bana da acaba kiz bebek diyemi böyle oluyor dediler bende deniycem ins faydasini görürüz hersey allahtan :Saruboceq:
bende kız bebeklerini duymustum.
iyi olsun cemremiz ins disden oldugunu kacirmisim okuyamadim allah korusun melegini :1hug:

saol canım benm Şeniz

ya çalıkuşum neden ölüyo bu bebekler ya!ablamdan örnek vereyim.50 kilo.2 tane çocuğu var.ve iki çocuğunda da hiç doktora gitmedi.sadece cinsiyetini öğrenmek için gitti.bide doğuma gitti.ve dünyalar güzeli çocukları var.acaba biz çok sakındığımız içinmi böyle oluyo ya!anlamadım gitti.ne dediyseler yaptık,iğnemi,vitaminlerimi,dahası fazlasını bile yaptık.sonuç hep aynı.daha yapılması gereken ne canım ya!ama ben bi karar aldım.iğne bile kullanmıycam sadece coraspin içicem.bakalım ne olacak?
Canikom bizimkilerin henüz vakti gelmemis.şakkıdı
Hem ben artik takmiyorum zemuszemus leyn zaten hersey olacagina variyo :mymeka: bu dünyada bosverinnnnnn kaydirigubbakcemile2 gelen gelir, gelmeyende cani isterse.:umursamaz:
Tatliskom bizide Rabbim böyle imtahan ediyo cocugu olanlarinda baska dertleri var.a.s
Amannn kisacik dünyada aslinda hicbirsey icin üzülmeye deymez ama iste biz kendimizi ve kocisleri yiyip bitiriyoz :çok üzgünüm:. Benim bir arkadasimin 3 nur topu gibi cocugu var Masallah eee adiiii kocasi ne yapti gitti kizi aldatti.:mymeka: Simdi bosanacaklar yani dertler ortada canim Rabbim herkese tasiyacagi kadar dert veriyo.

kolay gelsin cnm calisan biri icin zor tabii birikiyorr isler allah kolaylik versin
Saol tatlimm dün hemen hemen bitirdim biraz kaldi isim onuda birazdan yapacagim

canım muskanın yanında daha bir sürü sey veriyorlar.okunmus su okunmus kağıtlar vs bunlarıda yapmısmıydın?
Celen benim o nusakadan var Annem yaptirdi kagidi nuskasi falan hepci 4. bebekten sonra yapildi 5. bebekte yapacaktim bakalim ne zaman nasip olur :çok üzgünüm:

iyi geceler kızlar
ben yarın sabah histeroskopi olcam benim için dua edinde sorunsuz ve az ağrılı bi şekilde atlatayım

Büsracigim yapildimi canim histereskopin :teselli:
calikusu ,büsra,elaynur ,merhaba büsra bugünmüydü gidecektin doktora ne yaptin ?
Canim iyilik senden

canım sende herhangi pıhtılaşma bozukluğu var mı yoksa sana da önlem amaçlı mı iğneyi vermişlerdi. eğer hamile kalırsam önlem amaçlı 0.4 lük iğne ile başlanacakmış. bana coraspirin hiç söylenmedi bende içsem mi ki? şimdi sadece elevit ve folbiol, gyno ferro sanal kullanıyorum. doktorum adetin gecikince iğneye başlayacağız dedi. bakalım herşeyin hayırlısı umarım Allah istyeyen herkese nasip eder.

bende mthfr heterozigotum bide aktif protein c rezisansı düşük.

Canim bende üzüldüm.
Rabbim Insallah en kisa zamanda yeniden hamile olmasini nasip eder ve kucagina Almayida nasip eder

X