"sakinan göze cöp batarmis "şutarafagittio hesab cnm sakindikca bizler bebisimizede rahatlik batiyor anliycann a.sgelevaracım nasılsın canım güzelim,haklısın ya!biz 50 yaşına kadar dört tane bebek doğururuz vallah.ne diyeyim artık sanatçıları kıskanır oldum.eşimede diyorumki.ya!bunlar nekadar rahatlar diyorum.ayaklarında topuklu ayakkabılar.saatlerce çalışıyorlar hatta doğumlarına kadar.o kadar rahat hamilelik geçiriyorlar dünya umurlarında değil.vallah.topaç gibide bebeklerini dünyaya getiriyorlar.ben herhamileleiğimde.annem bana adım bile atırmıyor.elimden geleni yapıyorum .elde var sıfır.cıldırıcam ya!kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
cnm cemrem iyilesmedimi daha yerim ben onu tatlimmm benimmŞenizgecemiz cmre hanımın yüzünden uykusuz gectide işte uykusuzlupun verdi gıcıklık şakkıdı
senin eşin polis veya askermi?görevdemi?
cnm beklemen normalmi benimde senin gibi oldu hep ama allah korusun zehirleme ihtimalide var diye hemen kürtaj yapiyorlar burda kendine dikkat cnm hayirlisi buymus demekten baska söz bulamiyorum rabbim sabir versinn:teselli:celencim kanamam olmadı ki diyeyim ki doz fazla geldi, gelişme geriliği oldu yine yine kalbi durdu ve hala düşük yaşamıyorum kanamam başlamadı bekleyeceğim pazartesiye kadar ki bir öncekinde 0,4 lük vuruldum yine aynı olduğu için sonuç dozu yükseltelim dediler 0,8 lik vuruldum ama yok olmuyor malesef başka bir sorunum olduğunu düşünüyorum artık ankaraya gideceğim bide orayı deneyeceğim belki bişeyi kaçırıyorlar gözlerinden bilmiyorum
cnm kendine dikkat et gecenlerdede melek düsmüstü allah korusun deneme tahtasiyiz cnm onu icinde sunu yap yok olmadi bunu yap allahim acisin bize onlar acimiyorr!kızlar ben dün düştüm bugün ağrım oldu doktora gittim çok şükür birşey yok,,,,,ama kendi doktorum iğnemin 045 yerini 035lik kullanmamı istemişti fakat bu iğneyi kendi doktoruma yazdıramıyorum özelde olduğu için,,,,mecburen başka bir doktora gittim ve iğnemin dozunu değiştirmedi çok sinir oldum moralim bozuldu sağlığı neden önemsemiyor bu doktorlar neden kafalarına göre doz yazabiliyorlar mademki 045lik dozu değiştirmicem git parayla al diyebiliyorsun neden 045liğin bana uygun olduğunu ispat etmek için pıhtılaşma veya vb test yaptırmıyorsunnnnnn deliricem yaa bebeğime birşey olsa allah korusun bunun hesabını kim verecek insan hayatı bu kadar ucuz mu
bu haberleri aldikca zaten artik hic birseye olumlu bakamiyoruz cnmm:1no2:Allah yardımcımız olsun arkadaslar, inanın hamile kalmayı cok istiyorum ama bir o kadar da korkyorumKelimelerin kifayetsiz kaldıgı noktadayım su an...
elif insallah sen güzel haberler getirirsin cnm ya insallah :Saruboceq::Saruboceq:Arkadaşlar hepinize merhaba. Yarın doktora gidiyorum Keseyi görcez. Nolur dua edin bu sefer ellerim boş dönmüyeyim. Yalvarıyorum Allahıma.
cnm cemrem iyilesmedimi daha yerim ben onu tatlimmm benimmŞeniznazar degmesinn annesi okuyalim, burdan seviyoruz kizini ama masallahda diyoruz gerci ama cok tatli icten sevdigimiz icin oluyor olabilirr rabbim korusunn
sülal en kısa zamanda anne olacağına inanıyorum senin ve diğer tüm arkadaşların
çok istediğimiz zaman isteklerimize mutlaka kavuşuruz bunu aklınızdan çıkarmayın lütfen
birde inanır mısınız bilmiyorum ama ümmüsübyan diye bir olay var,annem şu sıralar benim için onun araştırmasına girmiş durumda,bende duymuştum,araştırdımda ama bu duayı bana yazabilecek ya da okuyabilecek kimseyi bulamamıştık
pek çok kişi sürekli bebek kayıplarından sonra bu dua ile bebeklerine kavuşmuş
saol seydam cım :1hug: cemre iileşti biraz huysuz hepsi o kadarddediğim gibi diş sanırım :uhm:
mrb denden;
bende duydum bu sübyan nuskasını... özellikle erkek çocuğa olan hamilelikler ya düşükle yada doğumdan sonra hiçbir sebep olmadan ölümle sonuçlanıyormuş... sürekli düşük yapan ve doğumdan sonra kaybeden birinin yaptrıdığını ve çocuk sahibi olduğunu anlatmışlardı bana da... denemekten hiçbir zarar gelmeyeceğini düşünüyorum.. dua sonuçta...
dilerim hepiniz annelik duygusunu tadarsınız.... tabi bende:))))
umarım sağlıkla çıkarır dişlerini miniik meleğin :)
canım yaaa bir sorum olucak benim oğluşta 58 günlük oldu ama hala çok mızmız ve uyku düzenimiz yok ve hala saatte bir az yani 2-enfazla 4 dakka emiyor ve huysuzlanıp duruyor. senin bebişte durum nasıldı. ne zamana normale dönüyorlar bu bebişler. artık çok yoruldum. iğne yiyip hamişliği geçirmek daha kolaymış :)
canlarım,o subyan muskasını bana annem ikinci hamileliğimden buyana yaptırmıştı.ona okadar güveniyodum ki.malesef ben o muskaya rağmen dört bebeğimide kaybettim.
canım benimde gebeliklerimde aynı şey oluyor. 3 gebeliğimde de kalpleri atmaya başlıyor 7-8 . haftada birden bire duruyor. doktorun ne tavsiye etti. bir sonraki gebeliği düşündüğünde ne yapman gerekiyormuş. benim hiç bir neden bulunamadı da...
canım muskanın yanında daha bir sürü sey veriyorlar.okunmus su okunmus kağıtlar vs bunlarıda yapmısmıydın?
yok canım onları yapmadım.ama okunmuş suyu eğer hamile kalırsam yapılacak.arkadaşım şuan o su sayesinde 8.ayına girdi.
iyi geceler kızlar
ben yarın sabah histeroskopi olcam benim için dua edinde sorunsuz ve az ağrılı bi şekilde atlatayım
OZPOR canım iyiyim sen nasılsın
teşekkür ederim canım...cnm antikor testi icin kan aliniyor bende yaptirdim sonucu geldi bisey cikmadi allaha sükür zaten antikor bildigim kadariyla vücudunun bebegi bi nedenden dolayi disari atmasi anlamina geliyormus bu kürtajdan veya bi dogumdan sonra görülebiliyormus vücut kendini böyle bi olusuma sokabilirmis doktorumun dedigi kromozon testi esinle senden kan aliniyor bakiliyor bende de esimdede sükür bisey cikmadi rahim filmi cektirecekmissin akannehircnm allahim yardimcin olsun :bbo:
iyiyim canım sizler nasılsınız?ravza,nergis nasılsınız kızlar
iyi geceler kızlar
ben yarın sabah histeroskopi olcam benim için dua edinde sorunsuz ve az ağrılı bi şekilde atlatayım