Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

evet canım ya
tatlım sen şu sübyanı yaptırmışın sanırım.nasıl bişey di. bende yaptırmak istiyorumda.

evet canım ya
tatlım sen şu sübyanı yaptırmışın sanırım.nasıl bişey di. bende yaptırmak istiyorumda.

canım ya ben aslen zonguldaklıyım.annem zonguldağın bi köyünde yaptırmış,bn her hamileliğimde taktım ama faydasını görmedim.ama inanç işte her hamile kaldığımda onu takmadan duramıyorm.sanırım bu bebeklerin canlanmasına yakınkaen su perileri bebeği boğuyomuş.oyüzden adı subyan muskası.ama hiç nedeni olmayan sebepsiz yere düşük yapan kadınlarda etkili olyomuş,ama bizim hastalıklarımız belli canım.ne bileyim ben şahsen hamile kalırsam yinede takıcam.

canım ya ben aslen zonguldaklıyım.annem zonguldağın bi köyünde yaptırmış,bn her hamileliğimde taktım ama faydasını görmedim.ama inanç işte her hamile kaldığımda onu takmadan duramıyorm.sanırım bu bebeklerin canlanmasına yakınkaen su perileri bebeği boğuyomuş.oyüzden adı subyan muskası.ama hiç nedeni olmayan sebepsiz yere düşük yapan kadınlarda etkili olyomuş,ama bizim hastalıklarımız belli canım.ne bileyim ben şahsen hamile kalırsam yinede takıcam.

canım ben gebe kalınca gece rüyamda çok korkuyorum.hatta en son gebeliğimde gördüğüm rüyayı anlatayım: böle bakımsız çirkin bir yaşlı benim peşimden koşuyo ve karnıma bakıyo...hamile olduğum aklıma geliyo ve kaçıyorum...
o gün arkadaşıma dedim ki bu bebek düşmese bari...böyle bir rüya gördüm dedim ve 2 gün sonra kanamam başladı ve düştü.....

canım ben gebe kalınca gece rüyamda çok korkuyorum.hatta en son gebeliğimde gördüğüm rüyayı anlatayım: böle bakımsız çirkin bir yaşlı benim peşimden koşuyo ve karnıma bakıyo...hamile olduğum aklıma geliyo ve kaçıyorum...
o gün arkadaşıma dedim ki bu bebek düşmese bari...böyle bir rüya gördüm dedim ve 2 gün sonra kanamam başladı ve düştü.....

bilmiyorum canım istersen yaptır.ama yaptırıpta faydasını gören çok kişi old.duymuştum.ben zaten hiçbişyin yararını görmedim.neyi elimi sürdüysem kuruttum.

ederiz canım senin istediğin dua olsun.büşracım biz senle hemen hemen aynı zamanlarda kürtaj olmuştuk hemde iğneye rağmen bebeklerimizi kaybetmiştik.bundan sonra ne yapmayı düşünüyosun canım.ben lütfü hocaya gidiyorum artık.bakalım onun tedavisine girdik.

canım bu ameliyattan sonra kromozon testi yaptırcaz salı günüde bebeğin genetik test sonucu çıkacak ona göre bakıcam ama tek bildiğim şey uzun bir süre bebek ve tedavi lafı bile duymak istemiyorum. Bütün testlerimi yaptırcam sonrada ara vercem canım ama ankaraya gitmeyi düşünmüyorum çünkü burdaki doktoruma güveniyorum ama belki kadın doğum deilde hematoloji için ankaraya gelebilirim çünkü bizim için hemetoloji doktoruda çok önemli ben bi doktorla yazıştım hemotologla bana iğne dozumun düşük kaldığını söledi onun yüzünden bebeğimi kaybetmiş olabilirmişim. Onun iiçn iyi bir hemetolog şart

mrb arkadaşlar... benim sorunum sizinle aynı olsa da kaynağı biraz faklı... bende paylaşmak ve deneyimlerinizden faydalanmak istedim...
öncelikle hamile kalmak için çabalayan herkese bol şanslar.. çabalarının karşılığını alıpta hamile kalanlara da allah kolaylık versin..
benimkalp kapağım 11 yıl önce değiştirildi ve mekanik takıldı.. dolayısı ile her gün düzenli olarak kan sulandırıcı ilaç almak zorundayım... kapağımın bozulmaması için... ilerde çocuk sahibi olmak istersem, kullandığım kan sulandırıcı bebeğin gelişimine zararlı ve bende clexan kullanmak zorundayım... ama çok endişeliyim bu konuda... hem kapağım bir zarar görmemesi gerekir, hemde bebeğimin.. allah korusun iğne yetersiz geldiğinde oluşabilecek bir pıhtı benim hayatıma mal olucak.. ama diğer yandan da çocuğumun olmasını çok istiyorum... 5 ay sonra düğünüm var, nişanlım ve ailesi durumu biliyorlar ve anlayışlı davranıyorlar bu konuda....

umarım herşey yolunda gider ve bende çocuk sahibi olabilirm...

sevgiler..

merhaba... tıp çok ilerledi,üzülmeyin.. iyi kontrol ve doktor ile hamile de kalırsınız, bebeğinizi kucağınıza da alırsınız inş..

tşkederim canım,inşlh dediğin gibi olur.aslında beni daha çok geren lütfü hocanın rahimimden aldığı o sıvı patolojiye gönderildi.rahimağzı kanseri için araştırılıyo.hiç bu yokken bide bu çıktı başıma.aslında almasını istemedim.neden gerekli gördü bunu da bilmiyorum.sende bu hastalık var diye almadım dedi.zaten her kadının senede birkere bu testi yaptırması gerekli dedi.ama yinede korkuyorum.onun sonucuda bir hafta sonra çıkacak.bi rahatsızlığım yok ama insan sonuç çıkana kadar tedirgin olyo işte.

kız ozpor, kızıyprum saa .... o yapılan rutin bir kontrol... insan kendini üzmek için böyle çalışmaz ki ama... kendine sıkıntı yapmaktan vazgeç ltfen.. üzülüyorum...

ne yapalım canım ya!ev işi,daha bitmedi.bulaşıkları makineye attım.evi süpürdüm.tuvaletleri banyoyu yıkadım.evi silecek halim kalmadı.kafamçokkarıştı

ya sen ne kadar çalışkansın böyle..

Kızlar size şok bi haber vereyim. Bizim içn inanılmaz bir süpriz oldu. Ablamda 3 aylık evli . Bugün tahlil yaptı ve sonuçlar pozif çıktı . Bu işe ne dersiniz. Annem havalara uçmuş durumda. Allahım olmayanlara sağlıkla tez vakitti versin

oh oh maşallahhh...

ozporum canimin ici ömrümü yedin kiz bi gecmisi oku artik bu testte bi problem yoktur burda bize 6 aydan 6 aya yapilan bi test bu bisey cikmayacak sakin oll :1hug:

vereliniortak

iiyim cnım cemre atesli onu avutuyorum habire :ecrin_bebek:

geçmiş olsun canım..

esracımm hamile misin? bakamıyorum bu ara yavv, kızçe rahatsız birazda..
canımmm harika bi haber bu, rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah...öptüm

geçmiş olsun şen... noldu bizim tatlılarımıza ya... ikisi de hasta..

kızlar malesef kalp atışını alamadık daha doğrusu kalp atışı olmuş bir gün kadar daha büyümüş embiryo sonra yine kalbi durmuş pazartesi veya salı hangi gün daha iyi hissedersem kürtaj olmak için gideceğim bakalım hayırlısı

:sinifsinif:

iyi geceler kızlar
ben yarın sabah histeroskopi olcam benim için dua edinde sorunsuz ve az ağrılı bi şekilde atlatayım

kolay gelsin canım.. tez elden biter inş..

kahvelokum nasılsın uzun süreden beri yoksun sanırım.

merhaba canım... iyiyim.. sen de şu elhamlarından kurtulsan daha iyi olacağım... lütfen üzme kendini olur mu?

bilinçaltı canım bunlar.. korkuyoruz tabi.. sonra rüyalarımıza giriyor..
rabbim kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inş...

merhaba arkadaşlar..
3 gündür okuyamadım burayı.. şimdi biraz göz attım.. umarım herkes iyidir... ben yoğun çalışıyorum...

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:14 Kasım)
(celen35)............. CEMRE'MıZ .... 1 yaşındaaaa..........Rabbim sağlıklı, güzel bir ömür versin.. maşallah...
(şen)................... Pelinsu.............11 aylık (maaşallah)
(yaren76)..............Ecesu ..............8 aylık (maaşallah)
(lal82)...................Ege..................6 aylık (17nisan dogumlu) (maaşallah)
(Marguerite)..........Azat..................5 aylık (maaşallah)
güneş5.................Selin ................5 aylık (maşallah)
gelgit)...................Yağız............... 3 aylık (27 temmuz doğumlu) (maşallah)
nazlı03..................Efe...................2 aylık (maaşallah)
seybay................... ???
29selvihan.............ıpek selin..........2 aylık (20 ağustos doğumlu) (maşallah)
ecesem................Bora .................2 aylık (10 eylül)
sido .....................Doruk ...............2 aylık (11 eylül)
eserizmir...............Poyraz .............1 aylık (15 Eylül)
meryemmeryem.....Hakan ............. 1 aylık (25 eylül)
çiçeklara...............Ecrin Naz...........1 aylık (8 Ekim)
funda1980.............Efe Berk.............3 haftalık (20 Ekim)
bkale (bahar).........Doğa ................ 2 haftalık (27 Ekim)

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
sılaya...........................40 haftalık (erkek) (sılayadan haber var mı?)
papatyasüreyya............37 haftalık (kız) (12 Kasım'da doğuma gidiyor..dualarınızı eksik etmeyin)
smmm06.....................33 haftalık (erkek)
Dinamiss.....................25 haftalık (kız)
umutsevgim.[sibel]........23 haftalık (kız)
nilüfersahh....................22 haftalık (erkek)
kardelen86....................19 haftalık
simge...........................19 haftalık (kız)
aslgkh..........................18 haftalık
gulsummm....................17 haftalık
_beray_........................16 haftalık
göbete..........................15 haftalık (erkek)
umutluyuz ....................15 haftalık
gülay30.........................14 haftalık
melek76........................14 haftalık ( çookk çalıştı, başardı.. sizlerde örnek olsun hanımlar..!!!)
hatice0666.....................13 haftalık
kelebek01......................12 haftalık (kalp atışları duyuldu )
Cherry76........................10 haftalık
hummu85.......................10 haftalık (kalp atışları duyuldu maşallah)
denden............................8 haftalık
elifim...............................4 haftalık
esraben...........................4 haftalık

canım ben,en son bebeğimi kaybettiğimde 0,2 clexen iğne kullandım.ama buna rağmen bebeğim öldü.şimdi lütfü hocaya gidiyorum.ama daha hamile değilim sadece muane için gittim.benden ve eşimden kromozon testi istedi.bizde yaptırdık.ama sonuçlar bir ay sonra çıkacak.bana özellikle şunu sordu.daha önce kaybettiğin bebeklerinde hamile kalmadan 3 ay önce coraspin aldınmı dedi.ben,hiç kullanmadım dedim.oda bana ben iğneden daha çok hamilelik öncesi coraspin içilmesine önem veririm dedi
bakalım dediklerini yapıyorum. taktir allahtan

canım sende herhangi pıhtılaşma bozukluğu var mı yoksa sana da önlem amaçlı mı iğneyi vermişlerdi. eğer hamile kalırsam önlem amaçlı 0.4 lük iğne ile başlanacakmış. bana coraspirin hiç söylenmedi bende içsem mi ki? şimdi sadece elevit ve folbiol, gyno ferro sanal kullanıyorum. doktorum adetin gecikince iğneye başlayacağız dedi. bakalım herşeyin hayırlısı umarım Allah istyeyen herkese nasip eder.

herkeslere günaydınn..geçmişe bakamadım dün çok yoruldum
dün lütfü beyle tanıştık:)),önce kayıt yaptılar,lütfü beyi nerden buldunuz dediler netten (kk dan)dedim ordaki kadın nasıl güldü.sonra doktor geldi..benden önce bir kişi vardı.diyarbalırdan gelmiş.aminiosentez yaptırdı,21 haaftalık sanırım bebekte problem var.allahım yardımcısı oll:Saruboceq:
nese ben giridim tansiyonum ölçüldü.sora ultrason ,şuan 4+6 yım.doktor suan kese boyutunun normal olduğunu,03 iğneye başlamam gerektiğini söledi.doktor beklediğimdem çok daha iyiydi.bizde birde kan uyuşmazlığı var onun hakkında bilgi verdi.dün ilk iğnemi oldum ufffffffffffff ne yaktı..nese doktor hazır sevkli gelmişsiniz hacettepede raporunuzu çıkartın dedi.bu arada bazı tahliller verdi ama onlar yetişmedi.pztesiye kaldı.eğer bi aksilik olmazsa(inşallah allahım sen koru) 12 aralıkta tekrar gitcem
çok endişeliyim,heran kanamam gelecek diye..çok şükür şuan eskisi gibi sancım yok..size bişi sorcam kanaması olupta hamileliği devam eden oldumu birde kaçıncı haftada kanama oldu.
hepiniziopuyorumnanaktanöpüyorum pıhtıdaşlarım..sizin duanıza çok ihtiyacım var

canım sende herhangi pıhtılaşma bozukluğu var mı yoksa sana da önlem amaçlı mı iğneyi vermişlerdi. eğer hamile kalırsam önlem amaçlı 0.4 lük iğne ile başlanacakmış. bana coraspirin hiç söylenmedi bende içsem mi ki? şimdi sadece elevit ve folbiol, gyno ferro sanal kullanıyorum. doktorum adetin gecikince iğneye başlayacağız dedi. bakalım herşeyin hayırlısı umarım Allah istyeyen herkese nasip eder.

dilay banada pıhtılaşma sorunu ile ilgili hiçbir test yaptırmamıştı doktorum,gebelik öncesi 3 ay coraspin,folbiol,ve neuvitan(b vitamini) kullanmamı söylemişti,günün geçer geçmezde iğneye başlayacağını söylemişti.Doktorumun dediklerini yapım ve şu an da 0,4 clexane iğne ile devam ediyorum 8+2 oldum ve kalp atışlarınıda duyduk 6+6 da inşallah sonuna kadar devam eder ve Allah isteyen herkese nasip eder,sağlıklı hamilelikler ve bebekler

günaydın..geçmişe baktım..kötü haberler aldıkça moralim bozuluyo..esraben canım dualarımız seninle..allahım birdaha hiçbirimize yaşatmasın o acıları..

herkeslere günaydınn..geçmişe bakamadım dün çok yoruldum
dün lütfü beyle tanıştık:)),önce kayıt yaptılar,lütfü beyi nerden buldunuz dediler netten (kk dan)dedim ordaki kadın nasıl güldü.sonra doktor geldi..benden önce bir kişi vardı.diyarbalırdan gelmiş.aminiosentez yaptırdı,21 haaftalık sanırım bebekte problem var.allahım yardımcısı oll:Saruboceq:
nese ben giridim tansiyonum ölçüldü.sora ultrason ,şuan 4+6 yım.doktor suan kese boyutunun normal olduğunu,03 iğneye başlamam gerektiğini söledi.doktor beklediğimdem çok daha iyiydi.bizde birde kan uyuşmazlığı var onun hakkında bilgi verdi.dün ilk iğnemi oldum ufffffffffffff ne yaktı..nese doktor hazır sevkli gelmişsiniz hacettepede raporunuzu çıkartın dedi.bu arada bazı tahliller verdi ama onlar yetişmedi.pztesiye kaldı.eğer bi aksilik olmazsa(inşallah allahım sen koru) 12 aralıkta tekrar gitcem
çok endişeliyim,heran kanamam gelecek diye..çok şükür şuan eskisi gibi sancım yok..size bişi sorcam kanaması olupta hamileliği devam eden oldumu birde kaçıncı haftada kanama oldu.
hepiniziopuyorumnanaktanöpüyorum pıhtıdaşlarım..sizin duanıza çok ihtiyacım var
elikler herkese günaydın...
ESRAcım benim en son 10-11 haftalıktı bebeğimin kalbi durdu kanamam olmamıştı sonra kalbi durduğu için alındı.
fakat 7 haftalıkken az bir kanamam oldu kırmızı parlak bir kanama oldu birkez geldi ve sonra birkaç saat içinde tamamen kesilmişti.sonra hiç kanamam olmadı 11 haftaya kadar.

önc

kızlar malesef kalp atışını alamadık daha doğrusu kalp atışı olmuş bir gün kadar daha büyümüş embiryo sonra yine kalbi durmuş pazartesi veya salı hangi gün daha iyi hissedersem kürtaj olmak için gideceğim bakalım hayırlısı
canım allahtan hayırlısını istemekten başka çaremiz yok.
çok geçmiş olsun:gitme:
allah sabır versin

nergiscim benim genetik sorunum çıktı eşimin çıkmadı... çakan sonucum şu inv9 (p11 q13) diye birşey... ama birsürü genetikçiye ve kadın doğumcuya sordum aynı sorun eşimdede olsaymış bizim bebeğimiz hep düşermiş ama yalnız bende olduğu için bir sorun olmuyor yeryüzünde milyonlarca insanda var ve hepsinin bebeği var dedi genetikci bana... veee lütfü hocada dediki "bu sonuca göre en kötü ihtimalle senin gibi bir çocuğun olur" kaydirigubbakcemile3

hoca sana çok güzelsin demek istemiş sanırım opuyorumnanaktan

Arkadaşlar hepinize merhaba. Yarın doktora gidiyorum Keseyi görcez. Nolur dua edin bu sefer ellerim boş dönmüyeyim. Yalvarıyorum Allahıma.

allahım inşallah :Saruboceq:

teşekkürler canım...bense hiç kalkmadan yattım gebelikte..birtek tuvalete izin vardı..ne olduğunu bilmeden yat diyolar sadece:umursamaz:

ya bazı doktorlar nasıl doktor olmuş zaten şaşıyorum.
kanama harici bizim yatak istirahati yapmamız doğru değil ki!

canderya sen iğne kullandığın halde düştü yanlış hatırlamıyosam.doktorlar ne dedi bu duruma:uhm:

canım daha önceki gebeliklerimde kalp atımı bile duyulmamıştı benim
3. de kalp atışları duyuldu 6. hafta falandı hatta kalp atımlarını aldığımızda. neyse.5. haaftada iğneye başladım.
ve kalbi durdu.
gelelim sorunun cevabına.
benim doktorum doçent"mert göl" çanakkale ünv. hast. doktoru.
her kontrolüme ona gitmiyordum.haftada bir özel hastane var orada bir doktora gidiyordum tatil dönüşü bir gittim kalp atımı yok.ama ben hissetmiştim çünkü tatilde hep doktora gitmek istedim ama bir hastane bulamadık düzgün.
sonra ben özel hastaneden çıktım ünv.hastanesine kendi doktoruma gittim.
vajinal ultrason ile baktı ve maalesef kalp atımı yok.dedi
ve ama üzülmek yılmak yok bunu bile başarmak ilerlediğimizi gösterir dedi.
yüzünden onundda çok üzüldüğü besbelliydi.ama yapıcak bişey yoktu.21 temmuzdu operasyon ile alındı :gitme: şimdi ne güzel doğumu bekliyor olcaktım.bunları hiç düşünmemeye çalışıyorum ama bastırılmış duygularım bazen farklı şekillerde çıkıyor.

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:14 Kasım)
(celen35)............. CEMRE'MİZ .... 1 yaşındaaaa..........Rabbim sağlıklı, güzel bir ömür versin.. maşallah...
(şen)................... Pelinsu.............11 aylık (maaşallah)
(yaren76)..............Ecesu ..............8 aylık (maaşallah)
(lal82)...................Ege..................6 aylık (17nisan dogumlu) (maaşallah)
(Marguerite)..........Azat..................5 aylık (maaşallah)
güneş5.................Selin ................5 aylık (maşallah)
gelgit)...................Yağız............... 3 aylık (27 temmuz doğumlu) (maşallah)
nazlı03..................Efe...................2 aylık (maaşallah)
seybay................... ???
29selvihan.............İpek selin..........2 aylık (20 ağustos doğumlu) (maşallah)
ecesem................Bora .................2 aylık (10 eylül)
sido .....................Doruk ...............2 aylık (11 eylül)
eserizmir...............Poyraz .............1 aylık (15 Eylül)
meryemmeryem.....Hakan ............. 1 aylık (25 eylül)
çiçeklara...............Ecrin Naz...........1 aylık (8 Ekim)
funda1980.............Efe Berk.............3 haftalık (20 Ekim)
bkale (bahar).........Doğa ................ 2 haftalık (27 Ekim)

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
sılaya...........................40 haftalık (erkek) (sılayadan haber var mı?)
papatyasüreyya............37 haftalık (kız) (12 Kasım'da doğuma gidiyor..dualarınızı eksik etmeyin)
smmm06.....................33 haftalık (erkek)
Dinamiss.....................25 haftalık (kız)
umutsevgim.[sibel]........23 haftalık (kız)
nilüfersahh....................22 haftalık (erkek)
kardelen86....................19 haftalık
simge...........................19 haftalık (kız)
aslgkh..........................18 haftalık
gulsummm....................17 haftalık
_beray_........................16 haftalık
göbete..........................15 haftalık (erkek)
umutluyuz ....................15 haftalık
gülay30.........................14 haftalık
melek76........................14 haftalık ( çookk çalıştı, başardı.. sizlerde örnek olsun hanımlar..!!!)
hatice0666.....................13 haftalık
kelebek01......................12 haftalık (kalp atışları duyuldu )
Cherry76........................10 haftalık
hummu85.......................10 haftalık (kalp atışları duyuldu maşallah)
denden............................8 haftalık
elifim...............................4 haftalık
esraben...........................4 haftalık

bned evarım benım 18 haftalık cınsıyetı bellli değil bır dr kız diğeri ise erkek de olabılır dedı ılerleyen haftalarda tam net belli olur bende cleaxne 0.4 ve babyprın kullanıyorum genetık kan pıhtılaşmaıs varmış az da olsaa

X