Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızz sendenn fecüüüüü bi anne olurr haa şimdi bebişin kollarındaa hayal ettim seniii yakışıooooo kızzzzzzz inşlahh o günleride görürüzzz deryacımmmerdeke gezmelere gelirsinizzz bizde gelirizzzzz takılırızz ohh ne güzel olurrrr

gelmem mi çıtırım yaaaa.
walla erdek te çok güzel bi yer.
207 de gelmiştim bi daldım bi daldım orda :lepi:
sanada dalmayı öğretirim kaydirigubbakcemile
hihoyyythihoyyythihoyyyt

limburg cum, sağol canım ya, alıştım biraz daha iyiyim, kızçe ateşlendi birkaç gündür onunla uğraşıyoruz, çok üzüldüm ağladım ne zormuşşş :1no2:, doğana kadar sıkıntı doğduktan sonra sıkıntı offf vermiycem bu kızı ben kocaya filan yaa:umursamaz:
iyisin di mi canım biraz daha...

o şencim sıkıntılarınn bundan sonra başlıo küçükken yaramazlık yaptuğımda yada annemi üzdüğümde seninde yavryn sana aynısı yapsın derdi kızz ben bu kadının beddualarıyla anne olursam olurum hani anne bedduası tutarmışyaaaaakaydirigubbakcemile3

gelmem mi çıtırım yaaaa.
walla erdek te çok güzel bi yer.
207 de gelmiştim bi daldım bi daldım orda :lepi:
sanada dalmayı öğretirim kaydirigubbakcemile
hihoyyythihoyyythihoyyyt

öğretirsinn vallahhh şimdi dahabi güzell kızz bu yaz belkiim buluşuruz ordaaa ha nedersinnnnyerimseniben

limburg cum, sağol canım ya, alıştım biraz daha iyiyim, kızçe ateşlendi birkaç gündür onunla uğraşıyoruz, çok üzüldüm ağladım ne zormuşşş :1no2:, doğana kadar sıkıntı doğduktan sonra sıkıntı offf vermiycem bu kızı ben kocaya filan yaa:umursamaz:
iyisin di mi canım biraz daha...

ayyyy kiyamam ben ona ya canim benim.ya olmayanin bir derdi var olanin bin derdi galiba canim yaaa insallah atlatirsiniz bir an once RABBIM sifa versin.cok sukur canim ya iyiyim napalim RABBIM boyle munasib gormus ama inaniyorum bir gun nasip edecek banaopuyorumnanaktan

bikaç kere denedimdee reklam fln girmeyipte ben sinir olmadıkça o dizinin tadı cıkmıo ama iyi bi siteyse özelime yaz deryacımmmm

sitenin adını özeline yazdım kızzzzzz
öğretirsinn vallahhh şimdi dahabi güzell kızz bu yaz belkiim buluşuruz ordaaa ha nedersinnnnyerimseniben

walla gelirim kız bi yaz olsun ordayım :eek:

merhaba kızlar nasılsınız
,

saol canım iyilik sen nasılsın

iyiyim limburgcumm kociş gelecekte bi yandan masayı hazırlıyorum biyandan sizlere bakıyorummm ayy iyice ailemden biri oldunuzz 1 gün bakmasam özlüyorum sizi

kızlar bu gün perşembeydi demiii reisdevrim nie yoktu kiii merak ettim şimdii
canım reisim ben senin doğum gününü kutlayamadıdım canımmm iyiki doğmuşsun kızzzz nice mutlu umutlu senelere canımmmm inşlah bidahaki seneye bebişin kucağında kutlayacaksınnnnn a.s.a.s.cok öptüm seniii

iyiyim limburgcumm kociş gelecekte bi yandan masayı hazırlıyorum biyandan sizlere bakıyorummm ayy iyice ailemden biri oldunuzz 1 gün bakmasam özlüyorum sizi
walla benimde öyle ailem gibisiniz.okulda tenefüslerde bile bakıyorum siteyekaydirigubbakcemile2

inşlah deryacımm ayarlarız canım konuşuruz osamn
tabi canım yaz olsun bakalım bi inşlallah allah kısmet ederse görüşürz

iyidir adet olacak gibi karnımın altı ağrıyor beyaz akıntım varr ayaklarım ağrıyor ama adetime 7 gün var kızlar ya

zeynom, merhaba canım,kızçeyle meşgulüz bu ara azcık rahatsızda...kocişini doyurmaya gittin sanırım,hadi afiyet olsun...

X