bak yeni fark ettim bu mesajini cnm sana noluyor böyle bak kendinde inacli birisin niye bukadar stres yapiyorsun cok üzülüyorum ben bu bebek sana ve bize gelecek ama sabrimizin sonunda gelecek dayanbe güzelim sabir et rabbimden gecme su sonuclarini al bakalim herseyin hayirlisini dile burayida ihmal etme seni merak ediyorum kaydirigubbakcemiledört yıllık evliyim canım inan artık çok yoruldum.gerildim.psikolojim bozuldu.üç gündür hasta yatıyorum.bugün biraz iyiyim.allahtan ümit kesilmez bunun da bilincindeyim.ama bilmiyorum.artık biyerde tıkandım.sinirlerim boşaldı.ağlama krizlerine girdim.neden böyle oldu.bilmiyorum.ama şimdi kendimi toparladım daha iyiyim canım.
ewt canım benim görümcemm görmüşş kalbide temizdirr yani benim hakkımda kötü düşünmezz o yüzden inandımm rüyasınaa inşlah canım inşlahh
bende 1 seneden beri hamile kalamıyorumm daha bekliyoruzzz sen nasıl karar verdin tüp bebek aşamasına beklemekmi istemedin yoksa bi sorunmu cıktı
canım hangi tetkiklerr onlarrrrr sakıncası yoksa sorabilirmiyim
ozporum canimin ici ömrümü yedin kiz bi gecmisi oku artik bu testte bi problem yoktur burda bize 6 aydan 6 aya yapilan bi test bu bisey cikmayacak sakin oll :1hug:tşkederim canım,inşlh dediğin gibi olur.aslında beni daha çok geren lütfü hocanın rahimimden aldığı o sıvı patolojiye gönderildi.rahimağzı kanseri için araştırılıyo.hiç bu yokken bide bu çıktı başıma.aslında almasını istemedim.neden gerekli gördü bunu da bilmiyorum.sende bu hastalık var diye almadım dedi.zaten her kadının senede birkere bu testi yaptırması gerekli dedi.ama yinede korkuyorum.onun sonucuda bir hafta sonra çıkacak.bi rahatsızlığım yok ama insan sonuç çıkana kadar tedirgin olyo işte.
rahim filmi. antikor testi, aslında kromozam testide yaptırmayı düşünüyorum ama işte bilmiyorum ya... şimdilik eksiklerm bunlar...:hulya:
rahim filmi. antikor testi, aslında kromozam testide yaptırmayı düşünüyorum ama işte bilmiyorum ya... şimdilik eksiklerm bunlar...:hulya:
cok iyi yapmissin cnm ne güzel moral olmustur evet buranin polisleri bayabi cin oluyorlar adim basida radar var bidahaki sefere dikkat cnm öptüm senii:1hug:
Türkiyede nasil cekiyorlar ? Burda narkoz veriliyo uyaninca hersey bitmis oluyobende rahim filminden çok korkuyorum erteleye erteleye aha bu zaman oldu. burda medikal park da yaptırmayı düşündüm bi ara bi arada ünivetsidede yaptırayım dedim ama işte bilmiyorum ya ne yapacamkafamçokkarıştı
allah kabul etsin cnm ben iyiym bi gelisme yok sali günü gidecegim doktora onu bekliyorum esas sen ne yapiyorsun bayan stres cok takiyorsun sen
insallah görürsün cnm rabbim seninle olsun bebegini korusun inssagliklada kucagina versinArkadaşlar merhaba . Doktoruma değerimin 1000 olduğunu söyleyince adam havalara uçtu sanki. Cumartesi artık keseyi görcez. Nolursunuz dualarınıza benide katın bu sever yavrum benimle olsun. Allah sizlerede nasip eyllesin.
Arkadaşlar merhaba . Doktoruma değerimin 1000 olduğunu söyleyince adam havalara uçtu sanki. Cumartesi artık keseyi görcez. Nolursunuz dualarınıza benide katın bu sever yavrum benimle olsun. Allah sizlerede nasip eyllesin.