Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ağlamaya ağlamaya herşeyi içime ata ata bu hale geldim canım dün bi patladım.eşimde yoktu evde bi güzel ağladım.iyi oldu aslında biraz kendime geldim.canım ben aslen zonguldaklıyım.yakınımda ailemden kimse yok yani derdimi anlatacak bi sizler varsınız.insan derdini anlatmayınca dert içini yakarmış,aynen ben de öyle oldum.ama şimdi çok iyiyim.takmıycam kafama şapkadan başka bişey ya!kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
cok iyi yapmissin rahatlamissin bende se nle ayniyim cnm seni anliyorum paylasacak kimsenin olmayisi insani yipratiyor benim eltilerim var ama herseyde paylasilmiyorki gercekten cok üzülüyorum seni burdan agliyorum diye okuyunca kendine dikkat et bu bebekler stresli bi karindada durmuyor biliyorsunn:1hug:

esraben canım tebrik ederim çok sevindim inşallah sağlıkla hamiş kalırsın
gülsüncüm hoşgeldin canım inşallah düğününden sonra hamiş haberlerini alırız ve sağlıklı bir hamişlik geçirip bebeişine kavuşursun

o radarlara ben haftada en az 3 defa ise giderken yada eve giderken hep ayni yerlerde el salliyom.kaydirigubbakcemile3 Bizede fenalik geldi inan ama simdiye kadar iki defa yakalandim normalde hizli kullannmam arabayi ama iste acelem oluncada biraz basiyom gaza. :eek: ozamanda yakaliyorlar :nazar:

Türkiyede nasil cekiyorlar ? Burda narkoz veriliyo uyaninca hersey bitmis oluyo
ünivde narkoz vermiyolar.. özeldeki dr konuşup narkoz istemeyi dşünüyorum...
canım rahim filmi inan abartıldığı gibi birşey değil..yani korku yüzünden erteliyorsan değmez canım ertelediğine..bittikten sonra bu mu yani diyeceksin emin ol..biz kadınlar ne acılar çekiyoruz..rahim filmi onun yanında hafif kalır..biraz yoğun bir adet sancısı düşün..zaten ne olduğunu anlamadan bitiyor..toplasan 5 dk.bişey..rahat ol canım..ben anestezisiz çektirdim..dr.um anestezi önermedi ..hiç te gerek yokmuş gerçekten..ama iyi bir yerde çektir mutlaka..
yaaa canım çok tatlı benim bilmiyorum ki....:kedi:

Kızlar size şok bi haber vereyim. Bizim içn inanılmaz bir süpriz oldu. Ablamda 3 aylık evli . Bugün tahlil yaptı ve sonuçlar pozif çıktı . Bu işe ne dersiniz. Annem havalara uçmuş durumda. Allahım olmayanlara sağlıkla tez vakitti versin
aaa ne guzel ayni anda ayni seyleri yasayacaksiniz cifte mutluluk size masallah
Arkadaşlar dün histereskopi olmak için İstanbula gittik.Kliniği zorla bulduk.Pek de beğenmedik.Kendi dr'um olmasa kesinlikle öyle bir yere gitmezdik ama neyse ban narkoz verildi.Yalnız narkozu çok fazla vermişler herhalde çok zor ayıldım.Biraz kendime gelince eşim geldi yanıma.Histereskopi işlemi gerçekleşmemiş dedi.Ben şok oldum tabi.Neden dedim.Rahim ağzı kapalıymış açamamışlar dedi.Sonra dr'um geldi.Rahim ağzında çok fazla yapışıklığın vardı uğraştık açmak için ama açamadık dedi.Aleti falan gösterdi bununla bile açamadık dedi.Rahim ağzını 5 cm açılması gerekiyormuş açılmamış o kadar.Şimdi ne olacak dedik.Bana bir ilaç vereceklermiş onunla da açılmazsa yakma işlemi yapacaklarmış.
Bir de dr bizim açtığımız kadarıyla rahimde başka problem yoksa normal yolla hamile kalabileceğimi söyledi.
Ben bu işten birşey anlamadım.Bana 2 kez tüp bebek uygulandı.Kataterle rahime embriyo kondu.Bunu nasıl farketmediler?
Zaten ben normal yolla 4 kez hamile kaldım.Histereskopi işlemini de ben istedim zaten.
Arkadaşlar daha önce böyle birşey duyan veya başına gelen var mı acaba?
ALLAH ALLAH COK SASIRDIM NEYSE INSALLAH BIRDAHAKNE OLUR CANIM GECMIS OLSUN
kızlarr ya görümcem beni rüyasında görmüş ama sölemedi ne olduğunu hamilemisn die sorduuu bende bilemiyorum oladabilir olmayadabilir dedimm ama acaba test yapsammmmı kii kız beni şüphede bıraktı ne güsellll düşünmüodumm artık aklıma soktu yine hınzırrrr
AYY HADI INSALLAH MALUM OLMUSTUR BELKI AMA SEN BEKLE CANIM DAHA ERKEN YAPMAN ICIN
o radarlara ben haftada en az 3 defa ise giderken yada eve giderken hep ayni yerlerde el salliyom.kaydirigubbakcemile3 Bizede fenalik geldi inan ama simdiye kadar iki defa yakalandim normalde hizli kullannmam arabayi ama iste acelem oluncada biraz basiyom gaza. :eek: ozamanda yakaliyorlar :nazar:

Türkiyede nasil cekiyorlar ? Burda narkoz veriliyo uyaninca hersey bitmis oluyo
AY NE COK GULDUM SANA COK YASA EMI OPUYORUM CANIM
calikusi cnm nasilsin? radarlara dikkat asiri var sanki bide yolkenarinda arbayla bekleyip cekiyorlar onlara rastladinmi?
BIZIMKIDE OYLEDI CANIM
herkesin facebooku vaaarrr ama benim yoookkkk ve sizleri çok merak ediyorum ama göremiyorum mafoldumben
BENIMDE YOK BENDE MERAK EDIYOOMMMMMMMMM
iiyim cnım cemre atesli onu avutuyorum habire :ecrin_bebek:

AYY CANIM YA GECMIS OLSUN COK

X