oo benimm 20 sinde canımm ben birden aynı gün die hatırladımda test yapsammıki die düşünüyorumm cıkarmıkiii geçen sene bu ay hamile kalmıştımmmm belki yine bu ay olurrrr umut işteee
zeynom saol :çok üzgünüm: ama maalesef atesi düşmediği gibi ishali de basladı :a015:celencim minik zigotcan nasıl olduu canımm iyimi birazz oyy kıyamam ben onaaaaa yaaaaaaa
ooo daha 8 gün var. bence acele etme.inşallah hamilesindir.....:hulya: eğer adetlerin düzenliysen 3 gün kala yap ama daha önce yapma .negatif çıkıyo o zaman erken olduğu için mi yoksa bebiş yokta ondan mı negatif bilemiyoz .stres yapıyoruz. en iyisi sen biraz daha beklekaydirigubbakcemile2
ooo daha 8 gün var. bence acele etme.inşallah hamilesindir.....:hulya: eğer adetlerin düzenliysen 3 gün kala yap ama daha önce yapma .negatif çıkıyo o zaman erken olduğu için mi yoksa bebiş yokta ondan mı negatif bilemiyoz .stres yapıyoruz. en iyisi sen biraz daha beklekaydirigubbakcemile2
Tamam canim bende eve gidince bakarim ismine.
Peki tekrarmi yapacakar histereskopiyi ?
oyy kıyamam uzun sürerse zayıflarda pammikim
ılık suya bal eritip versen annem bana hep öle yapardı hatırlıyorumm ama sen bilirsin canımm dr.a götüreceksen o daha iyisini bilirr allahım tez zamnda şifasını versin fazla çektirmesin mniğimizeeee ben hiç dayanamam bebişlerin hasta olmasınaa senağlama
oo benimm 20 sinde canımm ben birden aynı gün die hatırladımda test yapsammıki die düşünüyorumm cıkarmıkiii geçen sene bu ay hamile kalmıştımmmm belki yine bu ay olurrrr umut işteee
hülyacım geçmiş olsun canım benimm öncelikleee
histeroskopi öle heryerde çekilmez canımm yaa neden daha iyi bir yere gitmedinn bak hem kendinde beğenmediğini söylemişsin beliki ellerinde imkanlar yoktu yada işin eğli biri değildi açamadı ben rahimde yapışıklık die bişi duydumm canımm ondandaa allahımm korusun hepimizi ama odaa cok nadir oluomuş yani artık zamnımızda keskin küretler fln yokyaa senin düşüklerin nasıl olmuştu canımm yapışıklık varsa nasıl hamile kalabilirmişsinki normal yolla anlayamadımmm pöfsssssss
Bende bakiyom o diziye evet ferideyi biliyom ay cok komik kiz aslihan niye böyle oluyo acaba kaydirigubbakcemile3çalıkuşum dua sayımız, 1766 . Yarına kadar çok dua edersek yetiştirebiliriz tabi ki.Ama benim bildiğim kadarıyla ve sorup öğrendiğim kadarıyla,süre sınırlaması yok.Erken bitirmenın faydası olabilir belki,onu bilmiyorum.
Bu arada atv de canım ailem dizisi var belki izliyorsundur. Orada Feride adlı bir karakter var. senin yazılarını okurken beynim otomatikman onu canlandırıyor. Neden bilmiyorum? Beynim senin yazılarınla onun görüntüsünü birleştirdi. İlginç di mi? :) .
Bencede Mutlaka baska biryerde yaptir canim.Histereskopi işlemini önümüzdeki ay yapıcaklar.Çünkü yarın da çocuğun kontrolü var.Sonra hafat sonu da girince araya rahim duvarı kalınlaşacağı için sonraki aya kaldı yani.yalnız eşimle de konuştuk aynı yere gitmiycez bu kez.
benim edet günüm de 19 unda canım..ben o erken testlerden aldım yaptım..negatif çıktı..onlara pek güvenmemek lazım aslında ..şidi adet dönemimi bekliyorum..bende daha önce yine bu sıralar hamile kalmıştım..belki yine olur..bekleyip görelim..kimbilir aynı anda veririz belki müjdeyi..opuyorumnanaktan
Zeynom arkadaşım ben de biliyorum.Kliniği görünce ben de çok şaşırdım.Ama benim ilk tüp denememi yaptığım Florans Nıghtıngelin dr'u (çünkü bir daha tüp denersek yine oraya gidicez)önerdi.Ben de kendi dr'um bir de iyi bir hastanenin dr'u .Öyle kötü bir yerde bu işlemi yapmak istemez herhalde dedik.Bir de nasıl olsa tüp bebeği o yapacak o görsün rahimi dedik ama yanılmışız yani.
Benim 3 tane kürtajım var 8haftalık civarında hepsi.hatta son kürtajım 2 defa yapıldı 4 bile sayabiliriz.Zaten son kürtajın üstünden 1,5 yıl geçti.Bu süre zarfında 2 tüp bebek denedik ikisi de biyokimyasal gebelikle sonuçlandı.
Bu arada karıştırmıyorsam senin görümcen mi seni rüyasında hamile görmüştü canım.İnşallah hamilesindir canım ya.Hamile haberlerini alınca benim içim bir tuhaf oluyor sanki ben hamile kalmışım gibi.
tabi gel cnm benim basimin üstünde yeriniz var seve seve agirlarim sizi keske olsa:1hug:seydam bende geleyimmi sana
cok iyi yapmissin cnm ne güzel moral olmustur evet buranin polisleri bayabi cin oluyorlar adim basida radar var bidahaki sefere dikkat cnm öptüm senii:1hug:caliskusum seydamim saolun gittik yaptik alisverisimizi bide ceza yedik 50 lik yolda 68 le gitmisiz ne bilem biz otobanttan ciktik bi baktik polisleriniz durdurdular bizi:dilcikar:amaan neyse bol bol gezdik kocisle ayiptir solemesi 250euro harcamisiz oh be iyi geldi para harcamasi tesekkur ederim ikinizede
evet cnm olsun bende iyiyim neolsun oglum okulda esimde iste ben yanlizimmCanım sağol iyiyim, sen nasılsın?
Sen yazdığında çıkmışım ben maalesef..
insallah güzel haberi alirsinda bizde seviniriz cnm birazda iyi haberler olsun artik cnm ins:1hug:Evet yarın pıt pıt duycam değilmi inşallah umarım rabbim Allahım sen bize herkese yardım et
yok canım ya daha eksik tetkiklerim var bu ay tamamlarsam inşallah aralıkta çalışırızlülülülülülüufff beleyeyim ama bu adet günleri yaklaşınca acbalar artıyo yaaa sinir oluoyorummm aslında test yapmayı fln düşünmüyodumm ama görümcem hamilemisin deyince...neysee zaten memlekete gitmeden kan testi yaptıracaktım onu bekleyeyim
sen naptın canımm sence bu ay bebiş gelecekmii sana prolaktinlerde düştüüü bekliyomusunn
bakalım inşallah zeyno yla birlikte verirsiniz müjdeleri haaa ne dersin..benim edet günüm de 19 unda canım..ben o erken testlerden aldım yaptım..negatif çıktı..onlara pek güvenmemek lazım aslında ..şidi adet dönemimi bekliyorum..bende daha önce yine bu sıralar hamile kalmıştım..belki yine olur..bekleyip görelim..kimbilir aynı anda veririz belki müjdeyi..opuyorumnanaktan
Bende bakiyom o diziye evet ferideyi biliyom ay cok komik kiz aslihan niye böyle oluyo acaba kaydirigubbakcemile3
Bencede Mutlaka baska biryerde yaptir canim.
Hapin ismini ögren doktordan, bende eve gidince sana yazayim.
Birde benim histereskopi kagitlarina bakayim nasil yapmislar bu islemi yazarim aksam canim .