[color="ındigo"]herkese merhaba arkadaslar... Homozigot arkadasınız geldi :) [/color]
herkesin facebooku vaaarrr ama benim yoookkkk ve sizleri çok merak ediyorum ama göremiyorum mafoldumben
Arkadaşlar merhaba . Doktoruma değerimin 1000 olduğunu söyleyince adam havalara uçtu sanki. Cumartesi artık keseyi görcez. Nolursunuz dualarınıza benide katın bu sever yavrum benimle olsun. Allah sizlerede nasip eyllesin.
Zeynom arkadaşım ben de biliyorum.Kliniği görünce ben de çok şaşırdım.Ama benim ilk tüp denememi yaptığım Florans Nıghtıngelin dr'u (çünkü bir daha tüp denersek yine oraya gidicez)önerdi.Ben de kendi dr'um bir de iyi bir hastanenin dr'u .Öyle kötü bir yerde bu işlemi yapmak istemez herhalde dedik.Bir de nasıl olsa tüp bebeği o yapacak o görsün rahimi dedik ama yanılmışız yani.
Benim 3 tane kürtajım var 8haftalık civarında hepsi.hatta son kürtajım 2 defa yapıldı 4 bile sayabiliriz.Zaten son kürtajın üstünden 1,5 yıl geçti.Bu süre zarfında 2 tüp bebek denedik ikisi de biyokimyasal gebelikle sonuçlandı.
Bu arada karıştırmıyorsam senin görümcen mi seni rüyasında hamile görmüştü canım.İnşallah hamilesindir canım ya.Hamile haberlerini alınca benim içim bir tuhaf oluyor sanki ben hamile kalmışım gibi.
CANIM BEN PROFSYNEL SPORCUYUM O NEDENLE SEN BENİM KİLOMU KRİTER ALAM.canderyacanım ya sen 1.68 boyla 54 kilodasın... bende 1:58 boyla 56 kilodayım ....biraz dikkat etsem iyi olacak sanırım...
ZEYNOM canım bugün öğlen selam vermişsin bize ama ben derse girmiştim.daha yeni girdim siteye.amin canımmmm allah hayırlısıyla kucağına versin iki kardeş birden aynı anda hamiş kalmışsınız ne güzel ikiz gibi olur onlarrrr ay ne güzell olurrrr
teşekkür ederim canım,inşallah..seni çok merak etmiştim hep yazdım sana sen yokkenesraben canım tebrik ederim çok sevindim inşallah sağlıkla hamiş kalırsın
gülsüncüm hoşgeldin canım inşallah düğününden sonra hamiş haberlerini alırız ve sağlıklı bir hamişlik geçirip bebeişine kavuşursun
çoookk geçmiş olsun kıyamam ben kuzumaiiyim cnım cemre atesli onu avutuyorum habire :ecrin_bebek:
zeynom beni biliyosun işte ne kadar paniktim bir ara aklım fikrim hamile kalmadaydı..2 ay kaç tane test aldım kaç para verdim onlara hatırlamıyorm..en sonunda bana hamileliği hatırlatacak herşeyi rafa kaldırdım(topik dahil,hep okudum ama yazmadım)nese bu ay test bile almadım bak sonuçç :)) kib sıkma canınıoo benimm 20 sinde canımm ben birden aynı gün die hatırladımda test yapsammıki die düşünüyorumm cıkarmıkiii geçen sene bu ay hamile kalmıştımmmm belki yine bu ay olurrrr umut işteee
çok sağol nergiscim..dua et nolurçok sevindim canım allah tamamına erdirsin inşallah...
canım yaa bende iğne kullanmama rağmen düşüğüm oldu. bunu duyduğuma üzüldüm.inşallah bizlerde böyle bir problem yoktur..
amin amin...:Saruboceq:
sülalcim hayırlı haberlerini bekliyorum...
inşallah sende sülal de duyarsın dünyada ki o en güzel sesiii...
ozporcum 3 gebeliğimdede hiç kalp atımı duyamadım... o kadar çok istemiştim kii...
inşallah bitiririz kızlar bu akşam oturup okuyacam inşallah...zemuszemus
yarın gitcem allah nasip ederse :)))slm kızlar ankarada hacettepede profosör lütfü önderoğluna giden var mı ...
aminnnn aslihanımmm opuyorumnanaktanesraben,tebrik ediyorum canım,Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin,öpüyorum.
Nuraycım 130 duanı yazdım,teşekkür ederimm.
hehehehe de mi yaaacanımm kırmızıları gördüm diye bir gittin pir gittin bu isyankarlığın işe yaradımı ne.hemen hamişş kaldınn bendemi gitsem napsammm:):)işin şakası bi tarafadaaa cokk sevindimm canımmm yaaa inşlah sağlıkla alacaksın bebişini kucağınaa allahıma emanetsinizzzzz
gülüşcüm sen napiosun canımmmmm
teşekkür ederim canım inş en yakın zamanda başınaaaaa (aminnn)esraben;
canım çok çok tebrik ederim hihoyyyt :teytey: :teytey: :teytey: hihoyyyt darısı hepimizin başına hayırlısıyla inşallah
osporcum canım;
yapma böyle canım benim ama bu kadar kendini üzme eminim tüm sonuçların normal çıkacaktır belkide daha yüksek dozajda iğne kullanman gerekiyordu ya sağlıklı insanlar bile hiç sebep yokken düşük yapabiliyor bu yüzden endişelenmek boşuna üzülmek yok tamam mılmaz:
canımsınopuyorumnanaktancanim yaaa ne guzel tebrik ederim insallah RABBIM sonuna erdirsin
oh beeeee son gunlerde kara bulutlar dagildi ne guzel bol gunesli gunler geldi oh oh artik herkesden guzel haberler gelsin insallahhhhhhhhh
bir oglusumuz daha geliryor canim gozun aydin
oh ohhh masallah size canim
aminnnnnnnnnn insallahhhhhh ne guzel yazmissin canim
hahhhh soyle neymis o 3 aymis pehhhh bekle dur bosuna gecsin zaman
ya bende isterim banada gel lutfennnnnn
inş canımsın krizantem inş...allahım tamamını göstersin inş hayırlısıyla.bana ve herkeseesraben
canım gozunyadın ınsallah hersey ıstedıgın gıbı olur.
sağol dinamisim canımsın,..hep beraber inş sonuna dek:Saruboceq:Çok çok tebrikler Esraben, inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım
aminnnn celenim bitanesinkaydirigubbakcemile5ayy cok sevindim yaaa zemuszemus tbrk ediyorum esracım.rabbim hayırlısıyla zamanında kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:
allaha emanet de sen..rabbim korusun biz koruyamayız..esracım coraspin aldınmı?folik asit falan?
hERKESE Merhaba arkadaslar... homozigot arkadasınız geldi :)
merhaba canım.hoşgeldin ŞenizHerkese merhabalarrrrrrr
hosbulduk canim nasilsinselammm...ben de heterozigot kaydirigubbakcemile3
merhaba canım.hoşgeldin Şeniz
kızlar yarın lütfü hocaya gidiyorum bakalım doza ne diyecek bana dua nolurrr..
zeynocum yukarda yazmayı unuttum ,hem bu ay benim eşim şehir dışındaydı ,yani adetim biter bitmes 2.gününde bide adetime 6 gün varken yapabildik..tuttu (ama hangisi)hiç umudum yoktu nasip yaaa..aklından çıkarmak lazım gerçekten
hadi bakalim hayirlisiyla git gel insallah ayy ne guzel iki kez olmus ama tutmus hersey nasip canimcanımsınopuyorumnanaktan
limburg merhaba cnm nasilsin?
evet cnm bende iyiyim iyi oldu ekledigin biraz karisikti iyi oldu senin yolladigin bende kabul ettim:1hug:saol canim sen nasilsin ekledim bu arada
evet şenim evetttt:lepi:,ama çok korkuyorum inş tamına kadar gider..çokk geçmiş olsun canım allah şifa versin..nazaar değmiştir belki size bi okunsanızesracımm hamile misin? bakamıyorum bu ara yavv, kızçe rahatsız birazda..
canımmm harika bi haber bu, rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah...öptüm
hosbulduk canim nasilsin
hadi bakalim hayirlisiyla git gel insallah ayy ne guzel iki kez olmus ama tutmus hersey nasip canim
esracımm hamile misin? bakamıyorum bu ara yavv, kızçe rahatsız birazda..
canımmm harika bi haber bu, rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah...öptüm