- 26 Eylül 2009
- 354
- 1
- 43
Arkadaşlar dün histereskopi olmak için İstanbula gittik.Kliniği zorla bulduk.Pek de beğenmedik.Kendi dr'um olmasa kesinlikle öyle bir yere gitmezdik ama neyse ban narkoz verildi.Yalnız narkozu çok fazla vermişler herhalde çok zor ayıldım.Biraz kendime gelince eşim geldi yanıma.Histereskopi işlemi gerçekleşmemiş dedi.Ben şok oldum tabi.Neden dedim.Rahim ağzı kapalıymış açamamışlar dedi.Sonra dr'um geldi.Rahim ağzında çok fazla yapışıklığın vardı uğraştık açmak için ama açamadık dedi.Aleti falan gösterdi bununla bile açamadık dedi.Rahim ağzını 5 cm açılması gerekiyormuş açılmamış o kadar.Şimdi ne olacak dedik.Bana bir ilaç vereceklermiş onunla da açılmazsa yakma işlemi yapacaklarmış.
Bir de dr bizim açtığımız kadarıyla rahimde başka problem yoksa normal yolla hamile kalabileceğimi söyledi.
Ben bu işten birşey anlamadım.Bana 2 kez tüp bebek uygulandı.Kataterle rahime embriyo kondu.Bunu nasıl farketmediler?
Zaten ben normal yolla 4 kez hamile kaldım.Histereskopi işlemini de ben istedim zaten.
Arkadaşlar daha önce böyle birşey duyan veya başına gelen var mı acaba?
caliskusum seydamim saolun gittik yaptik alisverisimizi bide ceza yedik 50 lik yolda 68 le gitmisiz ne bilem biz otobanttan ciktik bi baktik polisleriniz durdurdular bizi:dilcikar:amaan neyse bol bol gezdik kocisle ayiptir solemesi 250euro harcamisiz oh be iyi geldi para harcamasi tesekkur ederim ikinizede
günaydın kızlar bugün 14:00 da randevum var 10:30 gibi çıkacağım inşallah miniğimin kalp atışlarını duyacağım, koşa koşa yetiştirmeye geleceğim sizlere duanızı esirgemeyin bizden sizleri öpüyorum çok çok
Canim aramiza hosgeldin cok gecmis olsun.mrb arkadaşlar... benim sorunum sizinle aynı olsa da kaynağı biraz faklı... bende paylaşmak ve deneyimlerinizden faydalanmak istedim...
öncelikle hamile kalmak için çabalayan herkese bol şanslar.. çabalarının karşılığını alıpta hamile kalanlara da allah kolaylık versin..
benimkalp kapağım 11 yıl önce değiştirildi ve mekanik takıldı.. dolayısı ile her gün düzenli olarak kan sulandırıcı ilaç almak zorundayım... kapağımın bozulmaması için... ilerde çocuk sahibi olmak istersem, kullandığım kan sulandırıcı bebeğin gelişimine zararlı ve bende clexan kullanmak zorundayım... ama çok endişeliyim bu konuda... hem kapağım bir zarar görmemesi gerekir, hemde bebeğimin.. allah korusun iğne yetersiz geldiğinde oluşabilecek bir pıhtı benim hayatıma mal olucak.. ama diğer yandan da çocuğumun olmasını çok istiyorum... 5 ay sonra düğünüm var, nişanlım ve ailesi durumu biliyorlar ve anlayışlı davranıyorlar bu konuda....
umarım herşey yolunda gider ve bende çocuk sahibi olabilirm...
sevgiler..
Kızlar kan deĞerİm 1000 Çıktı rabbİme ŞÜkÜrler olsun bİrde pıt pıtı duysam rabbİm yardım et bİze
tünaydın herkese opuyorumnanaktan
bugun papatyacığımın doğumu var.allah ağsalim kucağına almayı nasip etsin.allaha emanet olsun ikiside :Saruboceq:
sülalcim bugun kontrolun vardı sanırım inşallah ii haberlerle geliceksin dualarım sizinle :Saruboceq:
yerimseniben
bugun biraz hasta oldu cemrecik teyzesi.ateşlendi.iileşsin ööle ısır :ecrin_bebek:
opuyorumnanaktan
cok sevindim elifcim..inşalah yarında güel haberlerle mutlu ediceksin bizleri :Saruboceq:
:Saruboceq:
canım hoşgeldin cok gecmiş olsun..eminim cok zor günler gecirdin :çok üzgünüm: inşallah bundn sonra hersey istediğin gibi olur :Saruboceq:
özlemcim nasılsın?nasıl oldun :çok üzgünüm:
Sen kendini niye bu kadar yoruyonnnnn :mymeka:ne yapalım canım ya!ev işi,daha bitmedi.bulaşıkları makineye attım.evi süpürdüm.tuvaletleri banyoyu yıkadım.evi silecek halim kalmadı.kafamçokkarıştı
:1shok::1shok::1shok: :teytey::teytey::teytey::teytey: gözünüz aydinn opuyorumnanaktanKızlar size şok bi haber vereyim. Bizim içn inanılmaz bir süpriz oldu. Ablamda 3 aylık evli . Bugün tahlil yaptı ve sonuçlar pozif çıktı . Bu işe ne dersiniz. Annem havalara uçmuş durumda. Allahım olmayanlara sağlıkla tez vakitti versin
tamam canim yaparimmopuyorumnanaktançalıkuşum nasılsın canım güzelim ya!benim msn de sorun var.açılp kapanıyo ekleyemedim seni.sen beni ekle.özeline atarım msn adresimi
Arkadaşlar dün histereskopi olmak için İstanbula gittik.Kliniği zorla bulduk.Pek de beğenmedik.Kendi dr'um olmasa kesinlikle öyle bir yere gitmezdik ama neyse ban narkoz verildi.Yalnız narkozu çok fazla vermişler herhalde çok zor ayıldım.Biraz kendime gelince eşim geldi yanıma.Histereskopi işlemi gerçekleşmemiş dedi.Ben şok oldum tabi.Neden dedim.Rahim ağzı kapalıymış açamamışlar dedi.Sonra dr'um geldi.Rahim ağzında çok fazla yapışıklığın vardı uğraştık açmak için ama açamadık dedi.Aleti falan gösterdi bununla bile açamadık dedi.Rahim ağzını 5 cm açılması gerekiyormuş açılmamış o kadar.Şimdi ne olacak dedik.Bana bir ilaç vereceklermiş onunla da açılmazsa yakma işlemi yapacaklarmış.
Bir de dr bizim açtığımız kadarıyla rahimde başka problem yoksa normal yolla hamile kalabileceğimi söyledi.
Ben bu işten birşey anlamadım.Bana 2 kez tüp bebek uygulandı.Kataterle rahime embriyo kondu.Bunu nasıl farketmediler?
Zaten ben normal yolla 4 kez hamile kaldım.Histereskopi işlemini de ben istedim zaten.
Arkadaşlar daha önce böyle birşey duyan veya başına gelen var mı acaba?
Geçmiş olsun canım. O stresi yaşayıp sonuç alamaman kötü fakat belki sorun budur ve tedavi edilince sorunsuz hamile kalabilirsin,her şerde bir hayır vardır.
ooohh iyi yaptiniz canim sefan olsun gez hayatimmmŞeniz
sülallllll canim tüm dualarimla seninleyim bitanem Insallah duyarsin pit pit lariopuyorumnanaktan :Saruboceq:
Canim aramiza hosgeldin cok gecmis olsun.
Bence simdiden böyle seylerle kafani yorma. Ozamana kadar ne ilaclar daha cikar.
Hem senin durumunda olupta yinede igneyle bebek sahibi olan kisiler var internette okudum bu heparin ignesini arastirdigimda.kaydirigubbakcemile5
:teytey::teytey::teytey::teytey: artsin artsin delikafaduldendelikafadulden
Gecmis olsun cemrecigimize celenim.
Paparya süreyya sabahtan beri benimde aklimda.
Toplantidan yeni geldim ve inan orda bile aklimdayadi. Allahim yardimcisi olsun.
Ne olurrrrrrr berline degil bize gelin :umursamaz: hem 3 ülke birden gezmis olursunuzzzz.delikafadulden
Sen kendini niye bu kadar yoruyonnnnn :mymeka:
Kocis pislettiyse o temizlesin kaydirigubbakcemile3
:1shok::1shok::1shok: :teytey::teytey::teytey::teytey: gözünüz aydinn opuyorumnanaktan
tamam canim yaparimmopuyorumnanaktan
:1shok: hülya ben böyle birsey hic duymadim nasil yani ya :uhm: Bana mutlaka kürtajlarda bir hap veriyorlardi adini suan bilmiyom ama o hap okadar etkiliki hemen kanama basliyordu ve rahim agzi bayagi aciliyordu bende.
Tabiki bende cok agri yapiyordu bu hap ama yinede almaya razi olurdum hep cünkü öbür türlü girerken biryere zarar vermesinler diye bu hapi kullanmayi tercih ediyorlardi burdaki doklar
Tamam canim bende eve gidince bakarim ismine.Çalıkuşu arkadaşım belki ilaç vericez dediler ya o haptan vericeklerdir belki.İlacın ismini alınca ben sana yazarım canım.
Canım arkadaşlarım. Ben dünden beri iğnelerimi yapmaya başladım. Doktorum tüm imkanlarını seferber etti. Cuma günü keseyi görmemiz gerekiyormuş nolur bi dua edin kalp atışlarını ve keseyi göreyim. Rabbime yalvarıyorum. Korkularım var halen. Darısı tüm diğer arkadaşlarıma olur inşallah tez vakitte. Ben bugün farklı bir iğne daha olmaya gidecem. Sonrasında izin aldım evde dinlenecem. Hepinize kucak dolusu sevgiler. Kendinize ii bakın dualarınızı eksik etmeyin.,
çok sevindim canım allah tamamına erdirsin inşallah...slm pıhtıdaşlarım uzun zamandır sizlere yazmıyorum..ama takip ediyorum hep,ravzacım,limburgcum,geleveracım çok geçmiş olsun..elifcim seninde gözün aydın rabbim sağlıklı bir şeklde kollarına almayı nasip etsin
kızlarr bugün ben test yaptım bu arada :lepi:sonuç POZİTİFFF ama şuan inanamıyorummm..Allahım neolur sağlıklı sıhhatli sonuna kadar gitmesini nasippp et.yalvarırım bana dua edin desteğinize çok ihtiyacım var..sizi seviyorum
canım yaa bende iğne kullanmama rağmen düşüğüm oldu. bunu duyduğuma üzüldüm.inşallah bizlerde böyle bir problem yoktur..genetik doktorumuz iğneye cevap vermeyen kadınların kromozom yapılarında bozukluk olabilir dedi.biliyosun bende iğneye rağmen bebeğimi kaybetmiştim.yani hiç hayırlı haberler alamadım.
amin amin...:Saruboceq:lalalalalala laaa herkes hamile olsun
heryer çocukla dolsun
2010 pıhtıların senesi olsun
minik pıhtıcıklar birer birer gelsin
lalalalala laaaaa
sülalcim hayırlı haberlerini bekliyorum...günaydın kızlar bugün 14:00 da randevum var 10:30 gibi çıkacağım inşallah miniğimin kalp atışlarını duyacağım, koşa koşa yetiştirmeye geleceğim sizlere duanızı esirgemeyin bizden sizleri öpüyorum çok çok
inşallah sende sülal de duyarsın dünyada ki o en güzel sesiii...Kızlar kan deĞerİm 1000 Çıktı rabbİme ŞÜkÜrler olsun bİrde pıt pıtı duysam rabbİm yardım et bİze
ozporcum 3 gebeliğimdede hiç kalp atımı duyamadım... o kadar çok istemiştim kii...canım ben o sesi duyduğumda sevincimden ağlamıştım.o ses çok güzel ses.umarım hep minik bebeğinin o güzel kalp atışlarını duyarsın.ne diyelim darı hepimizin başına
Aslihan dualar kac oldu canim yarin öglene kadar bitirebilecekmiyiz ?
Kızlar size şok bi haber vereyim. Bizim içn inanılmaz bir süpriz oldu. Ablamda 3 aylık evli . Bugün tahlil yaptı ve sonuçlar pozif çıktı . Bu işe ne dersiniz. Annem havalara uçmuş durumda. Allahım olmayanlara sağlıkla tez vakitti versin