Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Geçmiş olsun canım. O stresi yaşayıp sonuç alamaman kötü fakat belki sorun budur ve tedavi edilince sorunsuz hamile kalabilirsin,her şerde bir hayır vardır.

ooohh iyi yaptiniz canim sefan olsun gez hayatimmmŞeniz

sülallllll canim tüm dualarimla seninleyim bitanem Insallah duyarsin pit pit lariopuyorumnanaktan :Saruboceq:
Canim aramiza hosgeldin cok gecmis olsun.
Bence simdiden böyle seylerle kafani yorma. Ozamana kadar ne ilaclar daha cikar.
Hem senin durumunda olupta yinede igneyle bebek sahibi olan kisiler var internette okudum bu heparin ignesini arastirdigimda.kaydirigubbakcemile5

Kızlar kan deĞerİm 1000 Çıktı rabbİme ŞÜkÜrler olsun bİrde pıt pıtı duysam rabbİm yardım et bİze

:teytey::teytey::teytey::teytey: artsin artsin delikafaduldendelikafadulden

Gecmis olsun cemrecigimize celenim.
Paparya süreyya sabahtan beri benimde aklimda.
Toplantidan yeni geldim ve inan orda bile aklimdayadi. Allahim yardimcisi olsun.
Ne olurrrrrrr berline degil bize gelin :umursamaz: hem 3 ülke birden gezmis olursunuzzzz.delikafadulden

ne yapalım canım ya!ev işi,daha bitmedi.bulaşıkları makineye attım.evi süpürdüm.tuvaletleri banyoyu yıkadım.evi silecek halim kalmadı.kafamçokkarıştı
Sen kendini niye bu kadar yoruyonnnnn :mymeka:
Kocis pislettiyse o temizlesin kaydirigubbakcemile3
:1shok::1shok::1shok: :teytey::teytey::teytey::teytey: gözünüz aydinn opuyorumnanaktan

çalıkuşum nasılsın canım güzelim ya!benim msn de sorun var.açılp kapanıyo ekleyemedim seni.sen beni ekle.özeline atarım msn adresimi
tamam canim yaparimmopuyorumnanaktan

:1shok: hülya ben böyle birsey hic duymadim nasil yani ya :uhm: Bana mutlaka kürtajlarda bir hap veriyorlardi adini suan bilmiyom ama o hap okadar etkiliki hemen kanama basliyordu ve rahim agzi bayagi aciliyordu bende.
Tabiki bende cok agri yapiyordu bu hap ama yinede almaya razi olurdum hep cünkü öbür türlü girerken biryere zarar vermesinler diye bu hapi kullanmayi tercih ediyorlardi burdaki doklar

Çalıkuşu arkadaşım belki ilaç vericez dediler ya o haptan vericeklerdir belki.İlacın ismini alınca ben sana yazarım canım.

hülyacım geçmiş olsun canım benimm öncelikleee
histeroskopi öle heryerde çekilmez canımm yaa neden daha iyi bir yere gitmedinn bak hem kendinde beğenmediğini söylemişsin beliki ellerinde imkanlar yoktu yada işin eğli biri değildi açamadı ben rahimde yapışıklık die bişi duydumm canımm ondandaa allahımm korusun hepimizi ama odaa cok nadir oluomuş yani artık zamnımızda keskin küretler fln yokyaa senin düşüklerin nasıl olmuştu canımm yapışıklık varsa nasıl hamile kalabilirmişsinki normal yolla anlayamadımmm pöfsssssss

Özlemmmmm kiz benim yerimede kil hayatim allah kabul etsin bende baslamak istiyom ama cok tembelim ben yaa

hülyacımm vajinadan veriolar son kürtajımda banada vermişlerdii ama bi defalık adını dr.yemi soracaksınn kutusuyla getirmiolarkii yalnızz cok feci sancısı oluo kanama yapıo ama biz osamn hamileydik sende nasıl etki gösterir bilemicemm

çok sevindim canım allah tamamına erdirsin inşallah...
genetik doktorumuz iğneye cevap vermeyen kadınların kromozom yapılarında bozukluk olabilir dedi.biliyosun bende iğneye rağmen bebeğimi kaybetmiştim.yani hiç hayırlı haberler alamadım.
canım yaa bende iğne kullanmama rağmen düşüğüm oldu. bunu duyduğuma üzüldüm.inşallah bizlerde böyle bir problem yoktur..
lalalalalala laaa herkes hamile olsun
heryer çocukla dolsun
2010 pıhtıların senesi olsun
minik pıhtıcıklar birer birer gelsin
lalalalala laaaaa
amin amin...:Saruboceq:
sülalcim hayırlı haberlerini bekliyorum...
Kızlar kan deĞerİm 1000 Çıktı rabbİme ŞÜkÜrler olsun bİrde pıt pıtı duysam rabbİm yardım et bİze
inşallah sende sülal de duyarsın dünyada ki o en güzel sesiii...
canım ben o sesi duyduğumda sevincimden ağlamıştım.o ses çok güzel ses.umarım hep minik bebeğinin o güzel kalp atışlarını duyarsın.ne diyelim darı hepimizin başına
ozporcum 3 gebeliğimdede hiç kalp atımı duyamadım... o kadar çok istemiştim kii...
Aslihan dualar kac oldu canim yarin öglene kadar bitirebilecekmiyiz ?

inşallah bitiririz kızlar bu akşam oturup okuyacam inşallah...zemuszemus

selam kızlar dün girememiştim bu gün papatyadan bir haber varmı diye girdim ama sanırım yok. inşallah herşey yolunda gider...
ZEYNOcum sen nasılsın?

canderyacanım ya sen 1.68 boyla 54 kilodasın... bende 1:58 boyla 56 kilodayım ....biraz dikkat etsem iyi olacak sanırım...

iyiym nergiscim saol sen nasılsınnnn bide bişi sorcam canım senin reglin ne zamn oludu sankim ikimiznde aynı gün die hatırladımdaaa

çalıkuşum dua sayımız, 1766 . Yarına kadar çok dua edersek yetiştirebiliriz tabi ki.Ama benim bildiğim kadarıyla ve sorup öğrendiğim kadarıyla,süre sınırlaması yok.Erken bitirmenın faydası olabilir belki,onu bilmiyorum.

Bu arada atv de canım ailem dizisi var belki izliyorsundur. Orada Feride adlı bir karakter var. senin yazılarını okurken beynim otomatikman onu canlandırıyor. Neden bilmiyorum? Beynim senin yazılarınla onun görüntüsünü birleştirdi. ılginç di mi? :) .

canım kasım 6 da oldum ama 10 gün gecikmeli oldu...ben senin gününü tam hatırlayamadım ya..

ne güzel habeer.çifte mutluluk dedikler ibu galiba:içelim:

kızlarr ya görümcem beni rüyasında görmüş ama sölemedi ne olduğunu hamilemisn die sorduuu bende bilemiyorum oladabilir olmayadabilir dedimm ama acaba test yapsammmmı kii kız beni şüphede bıraktı ne güsellll düşünmüodumm artık aklıma soktu yine hınzırrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…