mrb canım bende bu sebepten ve kromozom bozuklugu yuzunden 4tane dusuk yasadım.tedavı gordum genetık arastırma yapıldıktan sonra tupbebek yaptık suan 11+5gunluk hamısım.hergun clexan o4luk ıgne ve bebek aspırını kullanıyorum.hıc uzulme ve canını sıkma emınım senınde cok guzel bır melegın olucak.allah yardımcımız olsun.doktorunla bu konu uzerınde ıyıce konus.tahlıllerını ıhmal etme.hatta ben normal yolla hamıle kalmak ıcın bekledım ve ıgnelerı onden kullandım.ama esımle aramızda kromozom uyusmazlıgı oldugu ıcın bebek ozurlu olmasın dıe tup yaptırdık.ıyı sanslar
teşekkürler arkadaşlar ben çok kasıyorum kendimi hemşirelere rahatım ama eşime gelince kasıyorum kendimi ne yapsam bilmiyorum yardımcı olun lütfennnn
kızlar bir şey sormam gerekiyor.
dün akşam yoldan geldim.uyuyakalmışım.
gece 12 de vurduğumuz iğneyi 5 de vurdum sabaha karşı.
çok kötüyüm.
bebeğime bir şey olmuşmudur diye çok kafama taktım.
inşallah canım..o kadar rahatsızımki anlatamam..bence olmamıştır çünkü doktorum saatlerin pek önemi yok demişti içini rahat tut
merhaba.neden gece yarısı vuruyorsun iğneyi.birşey olmamıştır sanırım.
Saruboceq
doktorundan haber gelince bizide bilgilendirirmisin
benimde midem bulanıyor ama çok fazla istifrar etmiyorum ama tiksinti bende de var ben birde işe gidiyorum 1 saat gidiş birde geliş 2 saat çok zor oluyor korkuyorum aslında bebeğime bir şey olmasındana.sEFTELYASU seninle aynı haftadayıız galiba bende 9 haftalıkım.nasıl geçiyor senin.benim berbat.aşırı istifra ediyorum.sende varmı bulantı falan 3 kilo verdim.vücudum ne yesem kabul etmiyor.su bile içemiyorum.ev devamlı kokuyor geliyo bana.
merhaba arkadaşlar.bşy sorcam bu kan pıhtılaşması doğum şeklini etkiliyomu acaba? birinden duymuştum sezeryan oluyo diyede.kafama takıldı.bilgisi olan varmı
arkadaşlar günlük 1 saat yol gidip 1 de geliyorum benim durumumda olan varmı çok tedirginim bir şey olurmu acaba doktor 20 günlük rapor veriyor heyet raporu 45 günmüş ama benim gittiğim hastane veremiyormuş heyet raporu alan varmı lütfen yardımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?