melekcim doğumgünümü kutladığın için çok teşekkür ederim canım. bende seninkini takvimime not aldım:)))))
bu aradacanderyacım evet değerlerimiz aynı sanırım. pa-1 heterozigot benimde. ama ben biraz tombişim o yüzden 0,6lık koruyucu iğne kullanıcaksın dedi doktor. yani birazda bu iğne dozu kiloyla alakalı sanırım. sana 0,4 lük yeter gibi geliyo bana.
slm kızlar ankarada hacettepede profosör lütfü önderoğluna giden var mı ...
canderya200+, ozpor
kızlarrr nasılsınızzzzzz
ne yapalım canım ya!ev işi,daha bitmedi.bulaşıkları makineye attım.evi süpürdüm.tuvaletleri banyoyu yıkadım.evi silecek halim kalmadı.kafamçokkarıştı
Kızlar size şok bi haber vereyim. Bizim içn inanılmaz bir süpriz oldu. Ablamda 3 aylık evli . Bugün tahlil yaptı ve sonuçlar pozif çıktı . Bu işe ne dersiniz. Annem havalara uçmuş durumda. Allahım olmayanlara sağlıkla tez vakitti versin
aaa ne kadar güzel haber bu.inşlh bebeklerinizi kucağınıza alırsınız..amin canımmmm allah hayırlısıyla kucağına versin iki kardeş birden aynı anda hamiş kalmışsınız ne güzel ikiz gibi olur onlarrrr ay ne güzell olurrrr
slm ozpor iyiyim ne yapayım sesizce sizi takip ediyorum yazacak pek bişeyim yok o yüzden bende sizi konuşmaları takip ediyorum sen nasılsın doktora gitmişsin hayılı haberler almışsındır umarım
canım ben o sesi duyduğumda sevincimden ağlamıştım.o ses çok güzel ses.umarım hep minik bebeğinin o güzel kalp atışlarını duyarsın.ne diyelim darı hepimizin başınaTeşükkerler çok muktluşum. Birde pıt pıtı duysam tamam canlarım
canım ben o sesi duyduğumda sevincimden ağlamıştım.o ses çok güzel ses.umarım hep minik bebeğinin o güzel kalp atışlarını duyarsın.ne diyelim darı hepimizin başına
Teşükkerler çok muktluşum. Birde pıt pıtı duysam tamam canlarım
Arkadaşlar dün histereskopi olmak için İstanbula gittik.Kliniği zorla bulduk.Pek de beğenmedik.Kendi dr'um olmasa kesinlikle öyle bir yere gitmezdik ama neyse ban narkoz verildi.Yalnız narkozu çok fazla vermişler herhalde çok zor ayıldım.Biraz kendime gelince eşim geldi yanıma.Histereskopi işlemi gerçekleşmemiş dedi.Ben şok oldum tabi.Neden dedim.Rahim ağzı kapalıymış açamamışlar dedi.Sonra dr'um geldi.Rahim ağzında çok fazla yapışıklığın vardı uğraştık açmak için ama açamadık dedi.Aleti falan gösterdi bununla bile açamadık dedi.Rahim ağzını 5 cm açılması gerekiyormuş açılmamış o kadar.Şimdi ne olacak dedik.Bana bir ilaç vereceklermiş onunla da açılmazsa yakma işlemi yapacaklarmış.
Bir de dr bizim açtığımız kadarıyla rahimde başka problem yoksa normal yolla hamile kalabileceğimi söyledi.
Ben bu işten birşey anlamadım.Bana 2 kez tüp bebek uygulandı.Kataterle rahime embriyo kondu.Bunu nasıl farketmediler?
Zaten ben normal yolla 4 kez hamile kaldım.Histereskopi işlemini de ben istedim zaten.
Arkadaşlar daha önce böyle birşey duyan veya başına gelen var mı acaba?