Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım sanırım bu iğne dozajı kilo ile alakalı ise bana 0.4 lük yeter.
benim boy168-170 civarı kilo 54...

Kızlar size şok bi haber vereyim. Bizim içn inanılmaz bir süpriz oldu. Ablamda 3 aylık evli . Bugün tahlil yaptı ve sonuçlar pozif çıktı . Bu işe ne dersiniz. Annem havalara uçmuş durumda. Allahım olmayanlara sağlıkla tez vakitti versin

ne yapalım canım ya!ev işi,daha bitmedi.bulaşıkları makineye attım.evi süpürdüm.tuvaletleri banyoyu yıkadım.evi silecek halim kalmadı.kafamçokkarıştı

oooyy canımm bu ev işlerinin biteceği yok inannn hergün hergün aynı şey bıkıyoruz vallaa bide morali bozuk oldumu insanın daha bi istemeyerek yapıooo kafamçokkarıştı

slm ozpor iyiyim ne yapayım sesizce sizi takip ediyorum yazacak pek bişeyim yok o yüzden bende sizi konuşmaları takip ediyorum sen nasılsın doktora gitmişsin hayılı haberler almışsındır umarım

amin canımmmm allah hayırlısıyla kucağına versin iki kardeş birden aynı anda hamiş kalmışsınız ne güzel ikiz gibi olur onlarrrr ay ne güzell olurrrr

slm ozpor iyiyim ne yapayım sesizce sizi takip ediyorum yazacak pek bişeyim yok o yüzden bende sizi konuşmaları takip ediyorum sen nasılsın doktora gitmişsin hayılı haberler almışsındır umarım

canım eşimle benden kromozom analizi testi istedi.sonuçlar bir aysonra çıkacak.duruma göre ben gerekli şeyleri söyliyeceğim dedi.ama büyük ihtimal temiz çıkar dedi.biz aklımızda kalmasın neden yapmadık demeyelim dedi.daha bir ay var açıklanmasına bekliyoruz işte.allah hepimize iyi habeler almayı nasip etsin..:Saruboceq::Saruboceq:

çalıkuşum nasılsın canım güzelim ya!benim msn de sorun var.açılp kapanıyo ekleyemedim seni.sen beni ekle.özeline atarım msn adresimi

Arkadaşlar dün histereskopi olmak için ıstanbula gittik.Kliniği zorla bulduk.Pek de beğenmedik.Kendi dr'um olmasa kesinlikle öyle bir yere gitmezdik ama neyse ban narkoz verildi.Yalnız narkozu çok fazla vermişler herhalde çok zor ayıldım.Biraz kendime gelince eşim geldi yanıma.Histereskopi işlemi gerçekleşmemiş dedi.Ben şok oldum tabi.Neden dedim.Rahim ağzı kapalıymış açamamışlar dedi.Sonra dr'um geldi.Rahim ağzında çok fazla yapışıklığın vardı uğraştık açmak için ama açamadık dedi.Aleti falan gösterdi bununla bile açamadık dedi.Rahim ağzını 5 cm açılması gerekiyormuş açılmamış o kadar.Şimdi ne olacak dedik.Bana bir ilaç vereceklermiş onunla da açılmazsa yakma işlemi yapacaklarmış.
Bir de dr bizim açtığımız kadarıyla rahimde başka problem yoksa normal yolla hamile kalabileceğimi söyledi.
Ben bu işten birşey anlamadım.Bana 2 kez tüp bebek uygulandı.Kataterle rahime embriyo kondu.Bunu nasıl farketmediler?
Zaten ben normal yolla 4 kez hamile kaldım.Histereskopi işlemini de ben istedim zaten.
Arkadaşlar daha önce böyle birşey duyan veya başına gelen var mı acaba?

ay canım çok geçmiş olsun ya!nedir şu kadınların çektiği çile ya!canım o yapışkanlık genellikle kürtajlardan sonra fazla kazımaktan olyomuş,benim başıma böyle bişey gelmedi ama.eminim böyle durumla karşılaşan arkadaşlarımız vardır.nediyeyim canım ya allah acil şifalar versin hepimize.

elifim, ne kadar güzel bir haber bu. Allah hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi. Ne güzel her anınızı paylaşarak geçirirsiniz hamileliğinizi,aynı şeyleri yaşamak ve paylaşacak bir yakınının olması çok güzel,aynı buradaki gibi.Çok mutlu oldum senin adına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…