Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugünde ne var anlamadım fisfisfis canım işin konusunda çok fazla bilgim yok :sm_confused: ama çizimlerini İstanbula yada başka yerlere göndersen homeofis olarak çalışamaz mısın yani evden çizimleri yapıp göndererek :uhm:
hımmm anladım canım bende mesleğimden o kadar alakasız bir şehirde yaşıyor ve çalışıyorum kiii.... eğer çalışmak istiyorsan hiç durma kendine göre yine seni mutlu edebilecek başka şeyler bul taa kiii kendi mesleğini yapana kadar en azından oyalanmış olursun hoş ben iş yerinde bile sıkılıyorum ama delikafaduldencanımm ben evde oturup hayatta çizim yapamamki ben gerberciyim yani büyük çizim bilsayrının olması gerek ayrıcaa daha gerekli olan bir sürü malzeme var ben bunları alıpp çizim yaparsam bana bayağı bi tuzluya mal olurrrr o yüzden şimdilik oturuyorumm canımm bakalımmm kafama takarsam başka bişiler bakarımmm
teşekkür ederin celen35.. hoşbulduk.. .. dediğin gibi.. umarım bundan sonra herşey güzel olur..:)))
sevgiler..
canım aramıza hoşgeldin.yazdıklarını okudum da üzüldüm.evlenince herşey yolunda gider.sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın.tekrar hoşgeldin canım.zemuszemus
hoşbulduk canım.. güzel dileklerin için teşekkür ederim..
ama sen de kendini çok yıpratma. kendini üzdüğün, stres yaptığın sürece sağlığını kaybedersin... beklediğin gün muhakkak gelicektir... lütfen biraz daha sabret canıma.s.
tşkederim canım,inşlh dediğin gibi olur.aslında beni daha çok geren lütfü hocanın rahimimden aldığı o sıvı patolojiye gönderildi.rahimağzı kanseri için araştırılıyo.hiç bu yokken bide bu çıktı başıma.aslında almasını istemedim.neden gerekli gördü bunu da bilmiyorum.sende bu hastalık var diye almadım dedi.zaten her kadının senede birkere bu testi yaptırması gerekli dedi.ama yinede korkuyorum.onun sonucuda bir hafta sonra çıkacak.bi rahatsızlığım yok ama insan sonuç çıkana kadar tedirgin olyo işte.
canlarım hepinize merhaba. Ben az önce bi kan testi daha yaptırdım. Değerin 2 katına yükselmesi gerekiyormuş . 2000 lerde olması lazımmış. Doktorumda yarın keseyi görmek için çağrıyor ama ben de gitmek istemiyorum korkuyorum. Nolur dua edin kalp atışlarını duyayım bu mutluluğu sizinle paylaşayım.
kızlar ınsallah ıkınızde hayırlı haberlerle donersınızgünaydın kızlar bugün 14:00 da randevum var 10:30 gibi çıkacağım inşallah miniğimin kalp atışlarını duyacağım, koşa koşa yetiştirmeye geleceğim sizlere duanızı esirgemeyin bizden sizleri öpüyorum çok çok
canım merhaba hosgeldın oncelıkle daha cok zaman sımddıden sıkma kendını olur ınsallahmrb arkadaşlar... Benim sorunum sizinle aynı olsa da kaynağı biraz faklı... Bende paylaşmak ve deneyimlerinizden faydalanmak istedim...
öncelikle hamile kalmak için çabalayan herkese bol şanslar.. çabalarının karşılığını alıpta hamile kalanlara da allah kolaylık versin..
Benimkalp kapağım 11 yıl önce değiştirildi ve mekanik takıldı.. Dolayısı ile her gün düzenli olarak kan sulandırıcı ilaç almak zorundayım... Kapağımın bozulmaması için... Ilerde çocuk sahibi olmak istersem, kullandığım kan sulandırıcı bebeğin gelişimine zararlı ve bende clexan kullanmak zorundayım... Ama çok endişeliyim bu konuda... Hem kapağım bir zarar görmemesi gerekir, hemde bebeğimin.. Allah korusun iğne yetersiz geldiğinde oluşabilecek bir pıhtı benim hayatıma mal olucak.. Ama diğer yandan da çocuğumun olmasını çok istiyorum... 5 ay sonra düğünüm var, nişanlım ve ailesi durumu biliyorlar ve anlayışlı davranıyorlar bu konuda....
Umarım herşey yolunda gider ve bende çocuk sahibi olabilirm...
Sevgiler..
herkese merhaba
yeni gelenlere hoşgeldiniz
doğuma gidenlere hayırlı doğumlar
hasta olanlara acil şifalar
biz de bugün 8 haftamızı bitirdik teyzeleri,kalp atışlarını 6+6 da duymuştum,cumartesi kontrolümüz var
hımmm anladım canım bende mesleğimden o kadar alakasız bir şehirde yaşıyor ve çalışıyorum kiii.... eğer çalışmak istiyorsan hiç durma kendine göre yine seni mutlu edebilecek başka şeyler bul taa kiii kendi mesleğini yapana kadar en azından oyalanmış olursun hoş ben iş yerinde bile sıkılıyorum ama delikafadulden
herkese merhaba
biz de bugün 8 haftamızı bitirdik teyzeleri,kalp atışlarını 6+6 da duymuştum,cumartesi kontrolümüz var
umut_sevgim nasılsın canımmmm iyisindir inşlahhhh
herkese merhaba
sükür ıyıyım canım pek gıremıyorum bu ara sen nasılsınnnn