- 22 Temmuz 2009
- 1.377
- 5
[color="ındigo"]lımburg1985 cim sana ozel mesaj gondermelk icin cok ugrastım ama beceremedim bi turlu.. Seninle konusmaya cok ihtiyacım var[/color]
ay canım benım ya kusura bakma alısverıse gıdecez kocamla sımdı cıkmam lazım ama ozelden aldım adresı gelınce eve eklıycem o zaman konusalm olurmu canım kususra bakma lutfen yoksa mutlaka kalır konusurdum
Bayılırım Şevval Sam a ,sesinede,fiziğinede. Sende ona benziyorsan Allah nazarlardan korusun seniiiiiiiiiiiiiiiiiii.Aminnnnnnnnn. : ) .
geldimmmmyaz kız yazzzzz
dur bakayim tekrarcanım ya hangı adres hangının depo aachende olacaktı realde galıba daha once gıttık ama kaydetmemısız adreslerı depo turk marketıne gıdıcem kusura bakma ıs cıkardım sana ama
aaa gittinmi canim ya Insallah bulursunay canım benım ya kusura bakma alısverıse gıdecez kocamla sımdı cıkmam lazım ama ozelden aldım adresı gelınce eve eklıycem o zaman konusalm olurmu canım kususra bakma lutfen yoksa mutlaka kalır konusurdum
karnimi doyurdum ve sendika secimlerine katildim oyumu verdim geldimeeeeeeeeee çalıkuşu nereye gitmiş
çalıkuşum hiç pas vermiyon arkadaşım senağlamaama küstüm haa ayran içtik ayrı düştük:gitme:
Ebrarcigim iyiyim canim sen nasilsin evet valla aynen kürlere devaammmmmÇALIKUŞUM nasılsın canım ?kürlere devammı ?
celenim bacıım hoşgeldin gülüm benim opuyorumnanaktan
büşracım sen nasılsın tatlım, aldın mı kromozom sonuçlarını?
dualarimiz seninle rabbim korktuguna ugratmasin ins cnm benimCanım arkadaşlarım. Ben dünden beri iğnelerimi yapmaya başladım. Doktorum tüm imkanlarını seferber etti. Cuma günü keseyi görmemiz gerekiyormuş nolur bi dua edin kalp atışlarını ve keseyi göreyim. Rabbime yalvarıyorum. Korkularım var halen. Darısı tüm diğer arkadaşlarıma olur inşallah tez vakitte. Ben bugün farklı bir iğne daha olmaya gidecem. Sonrasında izin aldım evde dinlenecem. Hepinize kucak dolusu sevgiler. Kendinize ii bakın dualarınızı eksik etmeyin.,
evet cnm su iiiii ler basimiza cok dert acack:teytey::teytey: canim benim gözünaydin.
Inan bana az cok tahmin ettim cünkü kahverengi hic sasmazzzzz kaydirigubbakcemile3
Canim gecmis olsun
cokacimcoook celen banada yap su corbandan
Canikom gecmis olsun :teselli:
mafoldumben
Ayneennnnn canim benimde IIIII sorunum var bendede yok onun icin SIKILIYORUMU yazamiyorum :roflol::kedi:
:umursamaz::dilcikar: ben görmedim alacaginiz olsun. Ben yokken koyarsiniz resimleri.
Dün o toplanti senin bu benim derken eve ölü gibi zor gittim.
Canim gözün aydin opuyorumnanaktan
:sm_confused::uhm: ben anlamadim valla. Acaba arkadasin senin hamis oldugunu anlayipta agzindan laf almak icinmi söyledi bunlari sana CADIARZU cünkü benim cevremdede var böyleleri sirf benden laf almak icin ah seni rüyamda hamile gördüm yok bilmem neee ufff hem bosver herkes kendigi gördügü rüyadan sorumlu.
limburg cnm sen gittin bile alisverise bense yeni gördüm mesaji neyseki calikusu yardimci olmus sana öptüm cnmherkese merhabalar SEYDAM ve CALIKUSU sizden hemen cevap bekliorum bugun almanyada resmi tatil varmi?bizim burda varda.biz bugun real e ve depo ya gitmek istiyoz bize en yakin yer aachen ama aksadan beri ugrasiom adres bulamadim bana yardim ci olurmusunuz lutfen
ooowwww kıyamam sana beeennnnn :teselli: yılbasında allah nasip ederse berline gelmeyi planlıyoruz nihayet yeşil pasaportlarımızı aldık zemuszemus ozaman gelir yaparım ben sana Şeniz hiç olmadı sen gel ben bakarım sana delikafaduldenburnum akiyo bideeee :çok üzgünüm: öksürüyom bide basim agriyo bide halsizim ama limon depoluyom masam limon agacina döndü kaydirigubbakcemile3 biryandada kokulu mumlar iyi geliyo opuyorumnanaktan valla ama senin su corban olsaydi simdi fena olmasdi yani :çok üzgünüm:
dualarimiz seninle rabbim korktuguna ugratmasin ins cnm benim
evet cnm su iiiii ler basimiza cok dert acack))))
limburg cnm sen gittin bile alisverise bense yeni gördüm mesaji neyseki calikusu yardimci olmus sana öptüm cnm