Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

[color="ındigo"]lımburg1985 cim sana ozel mesaj gondermelk icin cok ugrastım ama beceremedim bi turlu.. Seninle konusmaya cok ihtiyacım var [/color]

ay canım benım ya kusura bakma alısverıse gıdecez kocamla sımdı cıkmam lazım ama ozelden aldım adresı gelınce eve eklıycem o zaman konusalm olurmu canım kususra bakma lutfen yoksa mutlaka kalır konusurdum

Kızlar merhaba umarım iyisimnizdir geçmişi okuyamıyorum çünkü çok yoğunum denetimde şirketimiz ve yeni müfettiş olmuş bir arkadaş tarafından denetleniyoruz denk gelmiş olanlar bilir çok fazla evrak isterler neyse onlarında işi tabiki ebroşum kuşum nasılsın

yaz kız yazzzzz
geldimmmm
canım ya hangı adres hangının depo aachende olacaktı realde galıba daha once gıttık ama kaydetmemısız adreslerı depo turk marketıne gıdıcem kusura bakma ıs cıkardım sana ama
dur bakayim tekrar
ay canım benım ya kusura bakma alısverıse gıdecez kocamla sımdı cıkmam lazım ama ozelden aldım adresı gelınce eve eklıycem o zaman konusalm olurmu canım kususra bakma lutfen yoksa mutlaka kalır konusurdum
aaa gittinmi canim ya Insallah bulursun

eeeeeeeeee çalıkuşu nereye gitmiş
karnimi doyurdum ve sendika secimlerine katildim oyumu verdim geldim

Son düzenleme:
selam arkadaşlar hepiniz iyisinizdir inşallah .buara pek giremedim özledim hepinizi ..
baharım saol tatlışkom ben iyiyim sen nasılsın ?işlerinde kolaylıklar diliyorum canım..

çalıkuşum hiç pas vermiyon arkadaşım senağlamaama küstüm haa ayran içtik ayrı düştük:gitme:

Canim geleveram bak internetten bunlari buldum ama sen tabiki doktoruna sor canim.
Mole : almancasi Windei tükcesi bos gebelik (ama bu sende bulunmamis)
Atipi:Bir hücrenin boyutları, boyanma durumu, çekirdek biçimi ve çekirdek-sitoplazma oranı gibi fiziksel özellikle-rnin değişerek benzer normal hücrelerden farklılaşması. Senin bu OK
Nekrotik = ölü hücre
Desidua = Anat Mukoza Plesentada olusuyor (Balgam)
Endomektium = Ince Balgam bebegi tutan
Iltihabi zaten buda iltihab biliyorsun
Gestaysonel bunu bulamadim canim

( iltihabi nekrotik desidua gestaysonel endomektium ve plasental vıllus yapıları.... sadece bunlarmi yaziyo canim , baska ne yaziyo canim)

celenim bacıım hoşgeldin gülüm benim opuyorumnanaktan

büşracım sen nasılsın tatlım, aldın mı kromozom sonuçlarını?

İyiyim canım saol sen nasılsın
daha alamadım sonuçları salı inşallah alıcam
bende sabırsızlıkla bekliyorum
p.tesi işe başladım buarada onun için giremiyorum nete
Akşam geliyorum yorgun oluyorum
Gelirgelmez hemen yemeğe başlıyorum yemeğimizi yiyoruz
Sonrada koçiş geçiyo pc başına kalkmıyorklava:
onun için yazamıyorum size hiç takipde edemiyorummafoldumben
ama hepinizide çok merak ediyorum
umarım herkes iyidir

selam kızlar benım raporda sureklı sorun cıkıyor..
cıkan raporda ılac ıcın 1X1 yazdılar
recetede 2X1 yazdılar dr cok al ılacı elınde bulusnsun dıye receteyı bu sekılde yazdı..ama sen gunde bır vur dedı
eczacı kabul etmıyor bunu.dr raporu desgıtıremem dıyor

raporda gebelık bslangıcı ve gebelın dogum tarıgı yazması gerekıyormus
benım raporda tek gebelık bslangıcı yazıyor
.eczacıda ısrarala
gebelıgın son dogum tarıhıde yazılması gereklı dıyor, :mymeka:
hastanenın raporundada boyle bırsey yok :mymeka:
eczaneyle dr arasında kaldım..kım haklı kım haksız anlamadım:gitme:

dualarimiz seninle rabbim korktuguna ugratmasin ins cnm benim

evet cnm su iiiii ler basimiza cok dert acack ))))
limburg cnm sen gittin bile alisverise bense yeni gördüm mesaji neyseki calikusu yardimci olmus sana öptüm cnm

ooowwww kıyamam sana beeennnnn :teselli: yılbasında allah nasip ederse berline gelmeyi planlıyoruz nihayet yeşil pasaportlarımızı aldık zemuszemus ozaman gelir yaparım ben sana Şeniz hiç olmadı sen gel ben bakarım sana delikafadulden

dualarimiz seninle rabbim korktuguna ugratmasin ins cnm benim

evet cnm su iiiii ler basimiza cok dert acack ))))

limburg cnm sen gittin bile alisverise bense yeni gördüm mesaji neyseki calikusu yardimci olmus sana öptüm cnm

seydam nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…