Canikom tatil falan yok kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktanherkese merhabalar SEYDAM ve CALIKUSU sizden hemen cevap bekliorum bugun almanyada resmi tatil varmi?bizim burda varda.biz bugun real e ve depo ya gitmek istiyoz bize en yakin yer aachen ama aksadan beri ugrasiom adres bulamadim bana yardim ci olurmusunuz lutfen
bende öptüm canimCanım çok teşekkür ederim, aklıma takılan soru olursa rahatsız ederim yine seni,öpüyorummmmmmmmmm.
kızlar bu gün depresyondan çıktım.... mutluyum.... kpss kitaplarımı aldım ders çalışmaya başladım ve şubatta kısmet olurya yükseklisansımı yapcam ... birşeylerle uğraşmak beni oldukça rahatlattı ve yeni kararlar almakta tabiki...
çalıkuşuuuuuuu ben seni ekledimmmmm
canikom bakicam birazdan bende seni ekleyeyim.
Leyn sabahtab beri senin su sonuclari arastiriyom internette valla sadece yazilananlarin anlamlarini buldum almanca yonra onlari türkceye cevirdim istersen yazarim ama kafani karistirmak istemem sonucta doktorun dedikleri önemli canikom
aslihan, denden, gulus, limburg, sülal h kızlar hepinize selam. nasılsınız. bizim internetleri çalışma nedeniyle kapatıyorlar. sabah 09-12.30 14-17 arası internet yok. tam siz muhammet ederken ben ve reisdevrim sizden uzakta kalıyoruz.
Ne okuduğumu bile karıştırdım. hamile olan arkadaşlar gözünüz aydın.
Sanırım bu arada grip olan arkadaşlarda var geçmiş olsun.
aslıhan canım duanın sayısı kaç oldu takip edemiyoruz fazladan okuruz da. sayı azalınca olmazsa kalan sayıyı paylaşalım ona göre okuyalım.hesaplar tam olsun diye.vereliniortak
yaz kız yazzzzz
kızlar bu arada benim avatarımdaki şevval sam beni ona çok benzetirler ve aynı benzeyen bir fotom var onu koyamıyorum o yüzden bunu koydummmm....
breslauer straße 35
52068 mitte, aachen
0241 94996-0
depo anlagenbau ug (haftungsbeschränkt)
friedrich-list-allee 10, 41844 wegberg
canim sana iki adres buldum umarim size yakindir