Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

aslihan, denden, gulus, limburg, sülal h kızlar hepinize selam. nasılsınız. bizim internetleri çalışma nedeniyle kapatıyorlar. sabah 09-12.30 14-17 arası internet yok. tam siz muhammet ederken ben ve reisdevrim sizden uzakta kalıyoruz.
Ne okuduğumu bile karıştırdım. hamile olan arkadaşlar gözünüz aydın.
Sanırım bu arada grip olan arkadaşlarda var geçmiş olsun.

aslıhan canım duanın sayısı kaç oldu takip edemiyoruz fazladan okuruz da. sayı azalınca olmazsa kalan sayıyı paylaşalım ona göre okuyalım.hesaplar tam olsun diye.vereliniortak

herkese merhabalar SEYDAM ve CALIKUSU sizden hemen cevap bekliorum bugun almanyada resmi tatil varmi?bizim burda varda.biz bugun real e ve depo ya gitmek istiyoz bize en yakin yer aachen ama aksadan beri ugrasiom adres bulamadim bana yardim ci olurmusunuz lutfen
Canikom tatil falan yok kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

Canım çok teşekkür ederim, aklıma takılan soru olursa rahatsız ederim yine seni,öpüyorummmmmmmmmm.
bende öptüm canim

kızlar bu gün depresyondan çıktım.... mutluyum.... kpss kitaplarımı aldım ders çalışmaya başladım ve şubatta kısmet olurya yükseklisansımı yapcam ... birşeylerle uğraşmak beni oldukça rahatlattı ve yeni kararlar almakta tabiki...

çalıkuşuuuuuuu ben seni ekledimmmmm

Breslauer Straße 35
52068 Mitte, Aachen
0241 94996-0

DePo Anlagenbau UG (haftungsbeschränkt)
Friedrich-List-Allee 10, 41844 Wegberg

canim sana iki adres buldum umarim size yakindir

gelevera senin adına sevindim..
sülalciğim umarım yarın kalp atımını duyarsın bebişinin..mide bulantısı konusuna o kadar takılma bence..mide bulantısı herkeste aynı olmaz..içini rahat tut..

kızlar bu gün depresyondan çıktım.... mutluyum.... kpss kitaplarımı aldım ders çalışmaya başladım ve şubatta kısmet olurya yükseklisansımı yapcam ... birşeylerle uğraşmak beni oldukça rahatlattı ve yeni kararlar almakta tabiki...

çalıkuşuuuuuuu ben seni ekledimmmmm

canikom bakicam birazdan bende seni ekleyeyim.
Leyn sabahtab beri senin su sonuclari arastiriyom internette valla sadece yazilananlarin anlamlarini buldum almanca yonra onlari türkceye cevirdim istersen yazarim ama kafani karistirmak istemem sonucta doktorun dedikleri önemli canikom

canikom bakicam birazdan bende seni ekleyeyim.
Leyn sabahtab beri senin su sonuclari arastiriyom internette valla sadece yazilananlarin anlamlarini buldum almanca yonra onlari türkceye cevirdim istersen yazarim ama kafani karistirmak istemem sonucta doktorun dedikleri önemli canikom

yaz kız yazzzzz

Sülal canım miden bulanmıyor sanırım, bundan dolayı da endişelenme, bulantı çoğu insan da 7-8. haftalarda başlar zaten tatlım.
ınşallah güzel haberler alacaksın yakında, meraklanma :)

aslihan, denden, gulus, limburg, sülal h kızlar hepinize selam. nasılsınız. bizim internetleri çalışma nedeniyle kapatıyorlar. sabah 09-12.30 14-17 arası internet yok. tam siz muhammet ederken ben ve reisdevrim sizden uzakta kalıyoruz.
Ne okuduğumu bile karıştırdım. hamile olan arkadaşlar gözünüz aydın.
Sanırım bu arada grip olan arkadaşlarda var geçmiş olsun.

canım iyiyim sen nasılsın ya bu internetiniz hep bu saatlerde olmayacak mı yani sizin işyerinde ihtiyaç duyulmuyor mu başka konular için? açıkcası bende korkuyorum bende yakalanırsam asresi yasaklarlar bizde net şart kullanıyoruz sürekli ama adresler yasaklı
yaaa ama siz yoksunuz ben üzülüyorummm :çok üzgünüm:

aslıhan canım duanın sayısı kaç oldu takip edemiyoruz fazladan okuruz da. sayı azalınca olmazsa kalan sayıyı paylaşalım ona göre okuyalım.hesaplar tam olsun diye.vereliniortak

1636 dayız canım,tamam canım şöyle bi 3000 i bulalım kalan sayıyı paylaşalım nedersinizz?

kızlar bu arada benim avatarımdaki şevval sam beni ona çok benzetirler ve aynı benzeyen bir fotom var onu koyamıyorum o yüzden bunu koydummmm....

kızlar bu arada benim avatarımdaki şevval sam beni ona çok benzetirler ve aynı benzeyen bir fotom var onu koyamıyorum o yüzden bunu koydummmm....

Bayılırım Şevval Sam a ,sesinede,fiziğinede. Sende ona benziyorsan Allah nazarlardan korusun seniiiiiiiiiiiiiiiiiii.Aminnnnnnnnn. : ) .

breslauer straße 35
52068 mitte, aachen
0241 94996-0

depo anlagenbau ug (haftungsbeschränkt)
friedrich-list-allee 10, 41844 wegberg

canim sana iki adres buldum umarim size yakindir

canım ya hangı adres hangının depo aachende olacaktı realde galıba daha once gıttık ama kaydetmemısız adreslerı depo turk marketıne gıdıcem kusura bakma ıs cıkardım sana ama

LIMBURG1985 cim sana ozel mesaj gondermelk icin cok ugrastım ama beceremedim bi turlu.. seninle konusmaya cok ihtiyacım var :KK43: :KK43: :KK43:

X