- 27 Ekim 2007
- 1.901
- 7
aranızda hic mthfr a1298c homozigot mutant ve protein s eksikili sorunu olan yokmu bu konuda biriyle konusmaya cok ihtiyacım var
bilmek istedigim sey beslenmenizde yasamıanızda degismesi gereken bisi varmı diyet falan yapmamaız gerekiyrmu, bi yerde okudum homozigot olanların kalp damar hastalgına yakalanma riski yuksek mis bunun icin ne yapmalıyım
Canım yazmıştım sana sayfanın başında..s eksikliğim yok ama homozigotluk var bende de
canım cok saol..rabbım herkesın gonlune gore versıninsallah cnm rabbim gönlüne göre versin bende kayseriliyim))
MASALLAH SIZE INSALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALIRSIN YAVRUNU
:teytey::teytey: canim benim gözünaydin.
QUOTE]
calıkusu canım cok saol..rabbım herkese versın...
saglıklı hayırlı evlatlar..
bi şansımı deniyeyim dedim belkide kuşum belkide öyledir bugün son yarın meraklı bekleyişim bitiyor inşallah yüzüm güler melekimin pıt pıtları başlamıştır benim için bu gece uyumadan önce amin demeyi unutmayın kızlar :kedi:
sullalcım gozunaydın...
senel aynı sanırım haftalarımız 7 haftalıkkaydirigubbakcemile5
senle konusmustuk sana dr ısmı sormustum..suan yıne mustafa basbugamı gııdyorsun...
memnunmusun
Dinamisscim bende homozigotum,dün kan pıhtılaşma zamanı testi yaptırdım, referans aralığı 5-10 iken bendeki sonuç 2,95 çıktı. Bu testten yaptırdın mı? Sen hangi iğneyi kaç oranında kullanıyorsun?
aslıhancımm bende 30 tane okuyabildim canım benide eklermisinnn