Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

herkese günaydın
sülalcim ben de çok iyi bilmem ama ölü birini rüya da görmek güzeldir ve eğer bebek erkekse murat kız ise birazcık ama azıcık sıkıntı diye biliyorum ki rüyalara takılma her zaman iyiye yormak lazım
ozpor canım geçmiş olsun
gülaycım dikkat et kendine tansiyon çok önemli hamilelikte

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:11 Kasım)
(celen35)............. CEMRE'MıZ .... 1 yaşındaaaa..........Rabbim sağlıklı, güzel bir ömür versin.. maşallah...
(şen)................... Pelinsu.............11 aylık (maaşallah)
(yaren76)..............Ecesu ..............8 aylık (maaşallah)
(lal82)...................Ege..................6 aylık (17nisan dogumlu) (maaşallah)
(Marguerite)..........Azat..................5 aylık (maaşallah)
güneş5.................Selin ................5 aylık (maşallah)
gelgit)...................Yağız............... 3 aylık (27 temmuz doğumlu) (maşallah)
nazlı03..................Efe...................2 aylık (maaşallah)
seybay................... ???
29selvihan.............ıpek selin..........2 aylık (20 ağustos doğumlu) (maşallah)
ecesem................Bora .................2 aylık (10 eylül)
sido .....................Doruk ...............2 aylık (11 eylül)
eserizmir...............Poyraz .............1 aylık (15 Eylül)
meryemmeryem.....Hakan ............. 1 aylık (25 eylül)
çiçeklara...............Ecrin Naz...........1 aylık (8 Ekim)
funda1980.............Efe Berk.............3 haftalık (20 Ekim)
bkale (bahar).........Doğa ................ 2 haftalık (27 Ekim)

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
sılaya...........................40 haftalık (erkek) (sılayadan haber var mı?)
papatyasüreyya............37 haftalık (kız) (12 Kasım'da doğuma gidiyor..dualarınızı eksik etmeyin)
smmm06.....................33 haftalık (erkek)
Dinamiss.....................25 haftalık (kız)
umutsevgim.[sibel]........23 haftalık (kız)
nilüfersahh....................22 haftalık (erkek)
kardelen86....................19 haftalık
simge...........................19 haftalık (kız)
aslgkh..........................18 haftalık
gulsummm....................17 haftalık
_beray_........................16 haftalık
göbete..........................15 haftalık
umutluyuz ....................15 haftalık
gülay30.........................14 haftalık
melek76........................14 haftalık ( çookk çalıştı, başardı.. sizlerde örnek olsun hanımlar..!!!)
hatice0666.....................13 haftalık
kelebek01......................12 haftalık (kalp atışları duyuldu )
Cherry76........................10 haftalık
hummu85.......................10 haftalık (kalp atışları duyuldu maşallah)
sülal................................7 haftalık
elifim...............................4 haftalık

Son düzenleme:
bi şansımı deniyeyim dedim belkide kuşum belkide öyledir bugün son yarın meraklı bekleyişim bitiyor inşallah yüzüm güler melekimin pıt pıtları başlamıştır benim için bu gece uyumadan önce amin demeyi unutmayın kızlar :kedi:

Sülalcim inanki dün gece senin için de buradaki bütün arkadaşlarım içinde dualar ettim de uyudum..Halimi görseniz bir elimde karnımda dua ediyorum, kızım da dualara ortak olsun diyorum:)
ınşallah hepiniz için, kendim için ettiğim dualar, dilekler kabul olur:)

aranızda hic mthfr a1298c homozigot mutant ve protein s eksikili sorunu olan yokmu bu konuda biriyle konusmaya cok ihtiyacım var

teşekkürler dinamiscimmmm inşallah tüm duaların kabul olur bitanem inşallah hepimizin de hakkımızda hayırlısı

ne öğrenmek istiyorsun esteryacığımmm hepimizde var pıhtılaşma sorunu kimimiz heterezigot kimimiz homozigotuz değişik değişik hepimizin sorunu ama temelde tedavimiz aynı yüksek doz folbiol alıyoruz bi çoğumuz aspirin ve kesinlikle iğne bunun dışında neyi bilmek istiyorsun ? Canlı doğumlarımız var çok şükür bir sürü, genelde bir çoğumuzun en az üç düşüğü var bol bol dua edip bebiçkolarımızı kucağımıza almayı hayal ediyoruz hepimiz işte böyleeesositososito

bilmek istedigim sey beslenmenizde yasamıanızda degismesi gereken bisi varmı diyet falan yapmamaız gerekiyrmu, bi yerde okudum homozigot olanların kalp damar hastalgına yakalanma riski yuksek mis bunun icin ne yapmalıyım

bilmek istedigim sey beslenmenizde yasamıanızda degismesi gereken bisi varmı diyet falan yapmamaız gerekiyrmu, bi yerde okudum homozigot olanların kalp damar hastalgına yakalanma riski yuksek mis bunun icin ne yapmalıyım

canım zaten sigara ve alkole dikkate temen gerekiyor ileriki yaşlarında da çünkü ister hetero ister homo zigot sonuçta pıhtılaşma sorunumuz var senin dediğin rahatsızlıklar tansiyon ve veya kolestrol sorunuyla beraber hayatımızı tam anlamıyla etkilemiş oluyor ancak hamilelik için herhangi bir diyete girmeye yada bazı besinleri hayatından çıkarmana gerek yok sigara ve alkole dikkat o kadar lmaz:

kızlar hepinize cevaplarınız ve ilginiz icin cok tesekkur ederimi, hayatımda bu tur rahatsızlıklardan haberim yoktu dun den beri şoklardayımm. kafam allak bullak.. bu testi yaptırmasaydım hic haberim bile olmayacaktı

esterya canım bizim için en önemlisi hayatımızın hiçbir dönemi pıhtılaşma sorunumuz olduğu için doğum kontrol ve benzeri hapları kullanmamak çünkü pıhtılaşma faktörümüzü artıyor gerisinde diğer insanlar neye dikkat ediyorsa bende ona dikkat ediyorum bu kadar canımcım endişelenicek bişey yok yani tedbirli ol yeter opuyorumnanaktan

Canım yazmıştım sana sayfanın başında..s eksikliğim yok ama homozigotluk var bende de

Dinamisscim bende homozigotum,dün kan pıhtılaşma zamanı testi yaptırdım, referans aralığı 5-10 iken bendeki sonuç 2,95 çıktı. Bu testten yaptırdın mı? Sen hangi iğneyi kaç oranında kullanıyorsun?

insallah cnm rabbim gönlüne göre versin bende kayseriliyim ))
canım cok saol..rabbım herkesın gonlune gore versın
ne guzel kayserılı gormek

MASALLAH SIZE INSALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALIRSIN YAVRUNU

saol canım...
ınsallah saglıkla olur...sızlerde aynı seylerı yasadınız bılıyorsunuz korkuları endıselerı..kucaklarımıza alana kadr surecek sanırm bu kaygılar:gitme:

canım ben heterozıgotum ve bu kan pıhtılasma zamanı testı nedır tam olarak anlayamadım ben ıstesem sımdı gıdıp yaptırabılırmıyım bu neyı gosterıyo bana bıraz acıklarmısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…