Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sayfalar almıs basını gıtmsı valla okumaktan yoruldum bıtırdım amaaa nıyeeeee aksamları boyle guzel sohbetler yapıyosunuzzzzz gunduzde olsun bananeeee ben aksam gelemıyorummmmmm:sinifsinif:

elifcim

cok sevındım gozunaydın tebrık ederım ınsallah hamılelıgın sorunsuz ıstedıgın gıbı olur.darıısı basımıza.

Canım arkadaşlarım. Ben dünden beri iğnelerimi yapmaya başladım. Doktorum tüm imkanlarını seferber etti. Cuma günü keseyi görmemiz gerekiyormuş nolur bi dua edin kalp atışlarını ve keseyi göreyim. Rabbime yalvarıyorum. Korkularım var halen. Darısı tüm diğer arkadaşlarıma olur inşallah tez vakitte. Ben bugün farklı bir iğne daha olmaya gidecem. Sonrasında izin aldım evde dinlenecem. Hepinize kucak dolusu sevgiler. Kendinize ii bakın dualarınızı eksik etmeyin.,

ınsallah hersey yolunda gıder canım degerın kactı pekı keseyı gormeden ıgneye basladınız anladıgım kadarıyla

krizantem bende seninle aynı dertten sıkılıyorum kız oku oku bitmiyo yaa az sonra net gidicek zaten hep akşamları sohbetin dibine vurmuş hatunlar:KK43:(

bu aradaelifim canım sanada hayırlı uğurlu olsun bebeğin. inşallah allahın izniyle kesiyide bebegide görürsünüz. sanırım sen keseyi görmeden iğneye başladın galiba dimi

kızlar biliyorum bıktınız benden ama ne olur bana yardımcı olun
fotumu okuyorum biri heterozigot biri khomozigot
nedir bunlar ne farkları var benim kadın dogum doktoru dogru durust naçıklamadı bana mtfht a1268c homozigot olunca ne oluyor insan, kanım pıhtılasıyormu durduk yerde veya ne oluyor..
ben simdiye kadar iki kurtak 3 kulak ameliyatı bir burun ameliyatı birde 15 yasında saglıklı bir oglum var ilk esimden onuda sezeryan ile dunyaya getirdim benim kanım pıhtılasmadı hic bi sorun yasamadım nedir simdi bu mtfhr a1268c homozigort beni neler bekliyor hiç bişi bilmiyorum okuyorum anlamıyorum :KK43: :KK43: :KK43:

nasıl beslenmem lazım bu gen bozuklugunun risklerini nasıl ber taraf edebilirim aranızda hic mthfr 1298 homozigot olan varmı benimle tecrubelerini paylasabilir mi

reiscim aynen oyle muhabbet aksamları oluyo ama ben yaklaymıyorum valla ayy kıss senın bu ınetrenet olayı ne zaman bıtecek?

melekcim doğumgünümü kutladığın için çok teşekkür ederim canım. bende seninkini takvimime not aldım:)))))

bu aradacanderyacım evet değerlerimiz aynı sanırım. pa-1 heterozigot benimde. ama ben biraz tombişim o yüzden 0,6lık koruyucu iğne kullanıcaksın dedi doktor. yani birazda bu iğne dozu kiloyla alakalı sanırım. sana 0,4 lük yeter gibi geliyo bana.

canım 2 gündür hacettepe hastanesindeyim.özele gitmeme rağmen çok yoruldum.bekle bekle başım ağrıdı.bide doktorum çok geç geldi.tam işlemlerimizi yaparken bilg.sistem bozuldu.genetik bölümünde hasta çocukları görünce çok gerildim.ve üzüldüm.birazda halime şükrettim.

canım inan seni çok iyi anlıyorum bizde günlerce tahlil peşinde hacettepede uğraştık. ve benide en çok yıkan genetik bölümündeki o özürlü çocuklar oldu ve inan o an halimize şükrettim düşüklerime şükrettim düşünebiliyomusun. belkide allah bizi bunları görmemiz ve şükretmemiz için o bölüme gönderdi diye düşündüm. evet canım tahlil sonuçlarını beklemek çok gergin bir süreç seni çok iyi anlıyorum. o yüzden ben nodülü hiç karıştırmadım ve kurcalamadım çünkü artık tahlil sonucu bekliycek halim kalmamıştı inan bana gögsümün arası ağrımaya başladı son zamanlarda heyecandan ve stresten. ama kromozomlarda birşey çıkmıyo için rahat olsun benim en çok gerildiğim nokta bu testi ama genelde temiz çıkıyo.

Bi yakınım beni rüyasında görmüş; amcasının kızı ki vefat etmiş biri, benim bebeğime örgü patik ceket kazak filan örmüş getirmiş ama ben çocuğuma giydirmiyormuşum niye ona örüyorsun diyormuş rüyasında gören arkadaş bana ör onu tanımazsın, yok diyormuş ona örücem onun bebeği var sende bişi yok kaçtır götürüyorum giydirsin diye bir türlü beğenipte benim ördüklerimi giydirmiyo bebeğine diyormuş sabah sabah yolumu kesip anlattı kızcağız hamile olduğumdan haberi yok ama belki tahmin etmiş olabilir ayyy şimdi bu nekine??? bu arada perşembeye sor bir gün!!!!

Günaydın kızlar:))

Sülalcim rüya için bir şey yazamayacağım, hiçç anlamam böyle yorum yapmaktan falan maalesef:KK43:

Reis canım benim bence yapılsın artık şu netiniz yaaa.

Reis bu arada Ankara'ya bir dahaki gelişinize ayaralayabilirsek görüşelim, tanışalım artık ne dersin?

nasıl beslenmem lazım bu gen bozuklugunun risklerini nasıl ber taraf edebilirim aranızda hic mthfr 1298 homozigot olan varmı benimle tecrubelerini paylasabilir mi

Canım benim değerlerim de şu şekilde: protein s, protein c nin normal, Faktör V leiden analizinin normal, protrombin gen mutasyonu normal,
MTFHR gen mutasyonu Mutant 1298AC heterozigot ve Mutant 1298CC Homozigot.

Canım benim de bir değerim homozigot bir değerim heterozigot gördüğün gibi..Beslenme şeklim ile ilgili herhangibir ek düzenleme yapmadı doktorum.
Sadece hamile kalmadan önce 3 ay günde bir bebe aspirini ve iki tane de folic asit kullanmıştım, şimdi de 0.2 lik clexane iğne kullanıyorum.

kIZLAR HAMİLEYİM ALLAHIM YARDIM ET BANA NOLUR NOLUR AĞLIYORUM ŞUAN

:teytey::teytey: canim benim gözünaydin.
Inan bana az cok tahmin ettim cünkü kahverengi hic sasmazzzzz kaydirigubbakcemile3

kızlar selam uzun zamandır gıremıyorum ınternete yuksek tansıyon yuzunden ve basımdakı dayanılmaz acıdan dolayı hamıle arkadasları tebrık edıyorum allah tamamına erdırsın ınsallah saglıkla sıhatle dılıyorum bu arada grıp oldum ve ıyıcene dokuluyorum grıp ıcın varmı tavsıyelerınız
Canim gecmis olsun

gülaycım lütfen sen üzülme..allah böyle istedi ve oldu.rabim tekrarını yasatmasın.
canım cok gecmiş olsun sanada.grip için en etkili tavuk sulu corba.ben hamileyken bununla atlatmıstım.tavsiye ederim.
göğsü hasla.hiç yağ koymadan.sonra onlarıküçük parca haline getir.kaynayınca içine sehriye at.onlarda pişince 1 limon suyu 1 yumurta ve 1 kase yoğurdu baska bir kapta karıstır ve içine yavascca dök.o da pişince tamam inşallah şifa olur :Saruboceq:
cokacimcoook celen banada yap su corbandan

kızlar kaç gündür hastayım.biraz sayfaları okudum.elifcim.hayırlı olsun canım.ben iyiyim.dört gözle sonuçlarımı bekliyorum bakalım.şu kromozom testi beni korkutuyo.genetik doktoru,iğneye yanıt vermeyen kadınlarda kromozomlarda birsorun olma olasılı yüksek dedi.inşlh temiz çıkar sonuçlarım.lütfü bey,bir sorun olacağını zannetmiyorum dedi.ama bakalım hayırlısı olsun.
Canikom gecmis olsun :teselli:

canım benım umudu%uzu yıtırmıycez tabıkı sakınnnnnnnnnn ama sakınnnnnnnnn yanlıs anlasılmasın herkes yasadıgı acıyı kendı bılır ben kımseyı kucumsemıyorum sakınnn boyle algılanmasın bak bana ben 5.5 aylıktım onu hıssettım sancısını cektım dogurdum kucakladım kara topraga verdım yınde umutluyum sende ve herkesde boyle umutlu olsun moralımız yerınde olsunkı bebıslrımız gelsın ınsallah napalım bak burda kac kısıyız bırtek bız degılızkı bunu yasayan olacak ınsallah bırgun ınan buna
mafoldumben
:roflol:eek:lur ama nasil olacak o benim klavyeden öyle cikiyor yoksa böylemi I oda büyük olur napacaz acilen bebek sart sana cnmyerimseniben
Ayneennnnn canim benimde IIIII sorunum var bendede yok onun icin SIKILIYORUMU yazamiyorum :roflol::kedi:

Kızlar bu sefer yaptım galiba :) Unutmayın , silicem sonra...celen silmeyi biliyo , olmadı ona sildiririm :)
:umursamaz::dilcikar: ben görmedim alacaginiz olsun. Ben yokken koyarsiniz resimleri.
Dün o toplanti senin bu benim derken eve ölü gibi zor gittim. :nazar:

ben ılk gırmıyorum..
ama ıkı aydır bıraz kafam rahatlasın dıye sıteye gırmıyordum...:gitme:
evet suan 7 haftalık hamıleyım..kap atısının duydum cok sukur..
ınsalalah hep atar bu pıt pıtlar:Saruboceq::Saruboceq:
Canim gözün aydin opuyorumnanaktan

Bi yakınım beni rüyasında görmüş; amcasının kızı ki vefat etmiş biri, benim bebeğime örgü patik ceket kazak filan örmüş getirmiş ama ben çocuğuma giydirmiyormuşum niye ona örüyorsun diyormuş rüyasında gören arkadaş bana ör onu tanımazsın, yok diyormuş ona örücem onun bebeği var sende bişi yok kaçtır götürüyorum giydirsin diye bir türlü beğenipte benim ördüklerimi giydirmiyo bebeğine diyormuş sabah sabah yolumu kesip anlattı kızcağız hamile olduğumdan haberi yok ama belki tahmin etmiş olabilir ayyy şimdi bu nekine??? bu arada perşembeye sor bir gün!!!!
:sm_confused::uhm: ben anlamadim valla. Acaba arkadasin senin hamis oldugunu anlayipta agzindan laf almak icinmi söyledi bunlari sana CADIARZU cünkü benim cevremdede var böyleleri sirf benden laf almak icin ah seni rüyamda hamile gördüm yok bilmem neee ufff hem bosver herkes kendigi gördügü rüyadan sorumlu.

X