- 30 Haziran 2009
- 1.560
- 2
krizantem aynı soruyu aynı anda sormayı nasıl başardık biz yavrumakannehir
reiscim aynen oyle muhabbet aksamları oluyo ama ben yaklaymıyorum valla ayy kıss senın bu ınetrenet olayı ne zaman bıtecek?
canım 2 gündür hacettepe hastanesindeyim.özele gitmeme rağmen çok yoruldum.bekle bekle başım ağrıdı.bide doktorum çok geç geldi.tam işlemlerimizi yaparken bilg.sistem bozuldu.genetik bölümünde hasta çocukları görünce çok gerildim.ve üzüldüm.birazda halime şükrettim.
nasıl beslenmem lazım bu gen bozuklugunun risklerini nasıl ber taraf edebilirim aranızda hic mthfr 1298 homozigot olan varmı benimle tecrubelerini paylasabilir mi
kIZLAR HAMİLEYİM ALLAHIM YARDIM ET BANA NOLUR NOLUR AĞLIYORUM ŞUAN
Canim gecmis olsunkızlar selam uzun zamandır gıremıyorum ınternete yuksek tansıyon yuzunden ve basımdakı dayanılmaz acıdan dolayı hamıle arkadasları tebrık edıyorum allah tamamına erdırsın ınsallah saglıkla sıhatle dılıyorum bu arada grıp oldum ve ıyıcene dokuluyorum grıp ıcın varmı tavsıyelerınız
cokacimcoook celen banada yap su corbandangülaycım lütfen sen üzülme..allah böyle istedi ve oldu.rabim tekrarını yasatmasın.
canım cok gecmiş olsun sanada.grip için en etkili tavuk sulu corba.ben hamileyken bununla atlatmıstım.tavsiye ederim.
göğsü hasla.hiç yağ koymadan.sonra onlarıküçük parca haline getir.kaynayınca içine sehriye at.onlarda pişince 1 limon suyu 1 yumurta ve 1 kase yoğurdu baska bir kapta karıstır ve içine yavascca dök.o da pişince tamam inşallah şifa olur :Saruboceq:
Canikom gecmis olsun :teselli:kızlar kaç gündür hastayım.biraz sayfaları okudum.elifcim.hayırlı olsun canım.ben iyiyim.dört gözle sonuçlarımı bekliyorum bakalım.şu kromozom testi beni korkutuyo.genetik doktoru,iğneye yanıt vermeyen kadınlarda kromozomlarda birsorun olma olasılı yüksek dedi.inşlh temiz çıkar sonuçlarım.lütfü bey,bir sorun olacağını zannetmiyorum dedi.ama bakalım hayırlısı olsun.
mafoldumbencanım benım umudu%uzu yıtırmıycez tabıkı sakınnnnnnnnnn ama sakınnnnnnnnn yanlıs anlasılmasın herkes yasadıgı acıyı kendı bılır ben kımseyı kucumsemıyorum sakınnn boyle algılanmasın bak bana ben 5.5 aylıktım onu hıssettım sancısını cektım dogurdum kucakladım kara topraga verdım yınde umutluyum sende ve herkesde boyle umutlu olsun moralımız yerınde olsunkı bebıslrımız gelsın ınsallah napalım bak burda kac kısıyız bırtek bız degılızkı bunu yasayan olacak ınsallah bırgun ınan buna
Ayneennnnn canim benimde IIIII sorunum var bendede yok onun icin SIKILIYORUMU yazamiyorum :roflol::kedi::roflollur ama nasil olacak o benim klavyeden öyle cikiyor yoksa böylemi I oda büyük olur napacaz acilen bebek sart sana cnmyerimseniben
:umursamaz::dilcikar: ben görmedim alacaginiz olsun. Ben yokken koyarsiniz resimleri.Kızlar bu sefer yaptım galiba :) Unutmayın , silicem sonra...celen silmeyi biliyo , olmadı ona sildiririm :)
Canim gözün aydin opuyorumnanaktanben ılk gırmıyorum..
ama ıkı aydır bıraz kafam rahatlasın dıye sıteye gırmıyordum...:gitme:
evet suan 7 haftalık hamıleyım..kap atısının duydum cok sukur..
ınsalalah hep atar bu pıt pıtlar:Saruboceq::Saruboceq:
:sm_confused::uhm: ben anlamadim valla. Acaba arkadasin senin hamis oldugunu anlayipta agzindan laf almak icinmi söyledi bunlari sana CADIARZU cünkü benim cevremdede var böyleleri sirf benden laf almak icin ah seni rüyamda hamile gördüm yok bilmem neee ufff hem bosver herkes kendigi gördügü rüyadan sorumlu.Bi yakınım beni rüyasında görmüş; amcasının kızı ki vefat etmiş biri, benim bebeğime örgü patik ceket kazak filan örmüş getirmiş ama ben çocuğuma giydirmiyormuşum niye ona örüyorsun diyormuş rüyasında gören arkadaş bana ör onu tanımazsın, yok diyormuş ona örücem onun bebeği var sende bişi yok kaçtır götürüyorum giydirsin diye bir türlü beğenipte benim ördüklerimi giydirmiyo bebeğine diyormuş sabah sabah yolumu kesip anlattı kızcağız hamile olduğumdan haberi yok ama belki tahmin etmiş olabilir ayyy şimdi bu nekine??? bu arada perşembeye sor bir gün!!!!