*********yaaaaaa kızlar benim geçen salıydı benim kürtajım ama kanamama kesilmedi halaa geçen yıl olduğumda 4 5 gün sürmemişti sanırım kesilmişti... şimdi spor yaparken kasık ağrılarım da var... ya bu dr güvenmemiştim bir sorunmu oldu allah korusun ....... yarın kontrole gidicem bakalım ama kendi suçu olduğu için bir sorun olsada söylemez......... hemen sizinkileri anlatın bana nasıl olmuştu kanamalarınız ağrılarınız.... :umursamaz:
canım benim belki dr.un önceki kürtajında tampon koymuştur ondanda kanaman fazla olmayabilirr benim ilk düşüğümde aynen öle olmuştu çünküü ikincide başka bi dr.a kürtaj olmuştum oda koymamışş bayağı bi fazla kanamam olmuştu
canım birde kürtajlardan sonra yatıp dinlenmek gerek hafife almamak gerek tüplerin tıkanmasına yol açabiliyormuş allah korusunnn
Canım benim kanamam kürtajdan sonra 3-4 gün sürüp (ki o da çok azdı) kesilmişti ama mesela tanıdığım bir arkadaşımın da 8-9 gün adet kanaması gibi sürdüğünü biliyorum. Sanırım bu durum kişiden kişiye baya bi değişiklik gösterebiliyor.
ewt kişiden kişiyede değişebilirde dinamiscim bazı dr.lar tampon koyuyorlar kürtajdan sonraa 3 4 gün sonra içinizden koca bi pamuk düşmedimi sizinnn benim düştüü cok korkmuştumm hemn dr.umu aradım tompon loymuştum dedi cok utanmıştımmm:kedi:
kaydirigubbakcemile3
ay yok buay hergun yapmıyoz bızde ıste senınde bugun 13. gun dımı sende gun asırı yapıyosun sanırım en ıyısı bu aslında ama bakalım bu seferde boyle deneyelım bakalım olacakmı ınsallah olur ya bakarsın aynı gun haber veırırz mujdemızıkaydirigubbakcemile2
inşlah olurda bebişini kucağına alırsın bu sefer tatlımmm
canım geçen ay bende öle deniedim ama olmadı nası denersem deneyim gelmiyoo sıpaa bu ayda stres yok dedimm ama yine var heraldeeeeee
Gelevera arkadaşım senin 4-5 gün kanaman olması normal.Kanama olmaması iyi değil canım.Benim son kürtajım senin gibi 8 haftalık uyutularak yapılmıştı.İlk gün bile doğru düzgün kanamam olmamıştı ve o yıl öğrenciydim.Sınavlarım da bitmişti.Kürtajdan sonra raporlu olduğum için temizlik falan yaptım tabi.Sonra 4.gün ben de acayip bir sancı başladı.Eşim hatta bana sen rahat durmadın onun için falan diye kızdı bana.Neyse o gece ben sabahı zor yaptım.O gün için de dr'um kontrole çağırmıştı.Dr ultrasonda baktı rahim kanı atamamış ondan sancı yapıyor diyor.Bana bir ilaç yazmıştı içersen kanaman başlar dedi.Biraz uzattım kusura bakma.Ben ilacı içtim ama sancılar o kadar sıklaştı ki dayanamıycak hale geldim ben.Eşim eve geldi ben ağlıyorum ağrıdan ve bir damla bile kan gelmiyor.Hemen dr'u cepten aradı eşim ben konuşucak halde değilim.Dr hemen gelin bir kürtaj daha yapalım dedi.Yürüycek halim bile yoktu.Ben hiçbir kürtjımı uyanık olmamıştım.Ama bu kez sancım o kadar çokki gözüm hiçbirşey görmedi.Dr kocaman bir enjeksiyonla kapkara kıvamlı bir kan çekti rahimden.Yarım saat sonra sancım geçti.dr'a çok kızmıştım o zaman bana o kadar sancı çektirdi diye.
offf canıımmm benim cok zor olmuşşşş allah bidaha yaşatmasınnnn kızmaktatada haklısın bence bu dr.ların ihmalkarlığı beni öldürüyorrrr:mymeka:
kIZLAR HAMİLEYİM ALLAHIM YARDIM ET BANA NOLUR NOLUR AĞLIYORUM ŞUAN
canımm gözün aydınnn inşalahh bu seferrr mutlu son alacakk bebişini alacaksın kucağına inşlahh rabbim yardımcın olsunnnnnnnn:Saruboceq:
vala bende bulunan bir değer değil bilmiyorum... ama çok tehlikeli olmasagerek.... benneyaptımki
aynı değerr reiscimdede cıkmıştı
deryacım onada bi sor istersen bilgilendirmiştir o gacıı o şimdiye kadar kendini
hoşcakalın kızlar sonra konuşuruz. spor vakti... öptüm
ohh ne güzell koşumu yapıosun canımmmm