Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım gülaycım sen tansiyonunu nasıl kontrol altında tutabiliyorsun .... hamilelikte yüksek tansiyon tehlikeli biliyorsun... dikkat et kendine...

ravza lımburg basınız sagolsun canlarım ınanın cok uzuldum allah bırdaha boyle bı acı yasatmasın

gülaycım lütfen sen üzülme..allah böyle istedi ve oldu.rabim tekrarını yasatmasın.
canım cok gecmiş olsun sanada.grip için en etkili tavuk sulu corba.ben hamileyken bununla atlatmıstım.tavsiye ederim.
göğsü hasla.hiç yağ koymadan.sonra onlarıküçük parca haline getir.kaynayınca içine sehriye at.onlarda pişince 1 limon suyu 1 yumurta ve 1 kase yoğurdu baska bir kapta karıstır ve içine yavascca dök.o da pişince tamam inşallah şifa olur :Saruboceq:

celen hatırlıyorum sen bir defasında demiştinki... hersene aynı ayda hamile kalıp aynı ayda düşük yaşıyordum... bunların sebebi sadece pıhtılaşmaydı dimi... geriye kalan zamanları merak ediyorum yani senede bir kez hamile kalabiliyormuşsun yaa diğer zamanlar senmi istemiyordun istemiyorsan neden istemiyordun.... hani belki gereksiz bir soru ama öğrenmek istedim... son fıstıkcıkla nasıl devam ettiniz yola...içinden gelmezse anlatmayabilirsin .....

FAKTOR V=Normal
FAKTÖRII(PROTHROMBıN) G20210A= Normal
MTHFR C677T= Normal
MTHFR A 1298C= Normal
PAI 4G/5G= Heterozigot

hepsi tamam da bu PAI böle olunca nooluyoo bilen var mı???

kızlar hamileyim allahım yardım et bana nolur nolur ağlıyorum şuan

cok sukur kac gundur guzel bır haber aldık hadı gozun aydın canım rabbım hayırlısıyla sorunsuz nasıp etsın ınsallah bak bız sana demedıkmı bır an ınce ıgnelerıne basla canım

KIZLAR ıNTERNETTEN BUNU BULDUM...SANIRIM BENıM SONUCUN HETEROZıGOT ÇIKMASI ÇOK ÖNEMLı DEĞıL.

PAI-1 4G-5G: Tek nükleotid delesyon/insersiyon (4G/5G) mutasyonudur. Plasminojen Aktivatör ınhibitör 1 (PAI1) konsantrasyonunun artmasına bağlı olarak fibrinolitik aktivite bozulur ve trombotik olaylara yatkınlık artar.

Homozigot Normal 5G/5G
Homozigot Mutant 4G/4G Trombotik olaylara yatkınlık ileri derecede artmıştır.
· Heterozigot taşıyıcılarda 4G/5G Trombotik olaylara yatkınlık hafif derecede artmıştır.

canım bende sana aynısını yazacaktım benim sonuçların arkasındaki açıklamada aynen öyle yazıyordu

canım benim belki dr.un önceki kürtajında tampon koymuştur ondanda kanaman fazla olmayabilirr benim ilk düşüğümde aynen öle olmuştu çünküü ikincide başka bi dr.a kürtaj olmuştum oda koymamışş bayağı bi fazla kanamam olmuştu
canım birde kürtajlardan sonra yatıp dinlenmek gerek hafife almamak gerek tüplerin tıkanmasına yol açabiliyormuş allah korusunnn

ewt kişiden kişiyede değişebilirde dinamiscim bazı dr.lar tampon koyuyorlar kürtajdan sonraa 3 4 gün sonra içinizden koca bi pamuk düşmedimi sizinnn benim düştüü cok korkmuştumm hemn dr.umu aradım tompon loymuştum dedi cok utanmıştımmm:kedi:

inşlah olurda bebişini kucağına alırsın bu sefer tatlımmm
canım geçen ay bende öle deniedim ama olmadı nası denersem deneyim gelmiyoo sıpaa bu ayda stres yok dedimm ama yine var heraldeeeeee

offf canıımmm benim cok zor olmuşşşş allah bidaha yaşatmasınnnn kızmaktatada haklısın bence bu dr.ların ihmalkarlığı beni öldürüyorrrr:mymeka:

kIZLAR HAMİLEYİM ALLAHIM YARDIM ET BANA NOLUR NOLUR AĞLIYORUM ŞUAN

canımm gözün aydınnn inşalahh bu seferrr mutlu son alacakk bebişini alacaksın kucağına inşlahh rabbim yardımcın olsunnnnnnnn:Saruboceq:

vala bende bulunan bir değer değil bilmiyorum... ama çok tehlikeli olmasagerek.... benneyaptımki

aynı değerr reiscimdede cıkmıştı
deryacım onada bi sor istersen bilgilendirmiştir o gacıı o şimdiye kadar kendini

hoşcakalın kızlar sonra konuşuruz. spor vakti... öptüm

ohh ne güzell koşumu yapıosun canımmmm

kızlarr bi geçmişi okuyayım dedimdi hemen dağılmışsınızzz yaaaaaa
funda1980, gulus27, LIMBURG1985 kılzarr sizler ne yapıosunuz bakalımmmm iyisinizdir inşlahhh

Kızlar şimdi dr den geldim,tüp bebekçi dr diyorki,corasprini bırak,tüp bebek deneyen arkadaşlar,siz ne yapmıştınız. Bana cuma günü lucrin iğne vermişlerdi,10 mg.Adetin ilk günü 5 e düşür dediler dün adet oldum 5 vuruldum. Bugünde 5 vurulucakmışım ,yarından itibaren,lucrin 5 ve gonal-f 200 mg kullanacamışım.ptesi tekrar çağırdılar.Eksik bir şey var mı?kızlar artık dr lerede güvenmiyorum,sizlerin tecrübeleri daha değerli benim için lütfen yardımcı olun.

aslıhancım ben sabahtan beri 80 tane okudum akşam yine devam ederim
herkese iyi akşamlar ben evime gidiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…