- 10 Haziran 2008
- 137
- 1
Arkadaşlar nolur yardım edin dualarınıza ihtiyacım var tekrar bir olumsuzluk yaşamak istemiyorum nolur yardım edin dua edin.
kIZLAR HAMİLEYİM ALLAHIM YARDIM ET BANA NOLUR NOLUR AĞLIYORUM ŞUAN
kIZLAR HAMİLEYİM ALLAHIM YARDIM ET BANA NOLUR NOLUR AĞLIYORUM ŞUAN
gülayyyyyyyyyyyy nerelerdesin hadi kaybolma sakın bize kendini anlat nasılsın ne almdesin...
gülay geçmiş olsun... bebiş nasıl iyidir inş... :ecrin_bebek:
bebek ıyı teyzesı ellerınden oper gecen pazartesı ıkılı testını yaptırdık sukur bı sorun yok
gülayyyyyyyyyyyy nerelerdesin hadi kaybolma sakın bize kendini anlat nasılsın ne almdesin...
maşallah kuzuyaaaaaa..... bizlerde iyiyiz... topiğimiz sarsıntılı günler geçirdi ama şimdi herkes gayet iyi...inşallah birdaha buradan hiçççç kötü haber duymuycaz inşaaaaaaallllllllllllaaaaaaaaaahhhhhhh..... (bunları biliyormusun....ravza,limburg bebeklerini kaybettiler... allah birdaha yaşatmasın... bende 8 haftalık bebeğimi kaybettim)
ayyyyyyyyyyyyyyy nasıl uzuldum nıye nasıl oldu sebeb neymıs
maşallah kuzuyaaaaaa..... bizlerde iyiyiz... topiğimiz sarsıntılı günler geçirdi ama şimdi herkes gayet iyi...inşallah birdaha buradan hiçççç kötü haber duymuycaz inşaaaaaaallllllllllllaaaaaaaaaahhhhhhh..... (bunları biliyormusun....ravza,limburg bebeklerini kaybettiler... allah birdaha yaşatmasın... bende 8 haftalık bebeğimi kaybettim)