Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Nolursunuz canlarım sizler bana uğurlu geldiniz. dualarını eksik etmeyen hepinizden allah razı olsun. Bugün kan testi yapmam için baya hepiniz söylediniz ve yaptım. şuan eve iğne olmaya gidiyorum sizleri çok seviyorum

– elfida , şarkısının sözleri ;

yüzün geçmişten kalan
aşka tarif yazdıran
bir alaturka hüzün
yüzün kıyıma vuran
anne karnı huzur
çocukluğumun sesi
senden bana
şimdi zamanı sızdıran..

elfida ;
bir belalı başımsın ( sen eski bir şarkısın.! )
elfida ;
beni farketme sakın
omzumda iz bırakma
yüküm dünyaya yakın
elfida ;
hep aklımda kalacaksın.!

şımartılmamış aşkın
sessizliğe yakın
kimbilir kaç yüzyıldır
sarılmamış kolların
sisliydi kirpiklerin
ve gözlerin yağmurlu
yorulmuşsun ,
hakkını almış yılların.!

elfida ;
bir belalı başımsın ( sen eski bir şarkısın.! )
elfida ;
beni farketme sakın
omzumda iz bırakma
yüküm dünyaya yakın
elfida ;
hep aklımda kalacaksın.!

kızlar selam uzun zamandır gıremıyorum ınternete yuksek tansıyon yuzunden ve basımdakı dayanılmaz acıdan dolayı hamıle arkadasları tebrık edıyorum allah tamamına erdırsın ınsallah saglıkla sıhatle dılıyorum bu arada grıp oldum ve ıyıcene dokuluyorum grıp ıcın varmı tavsıyelerınız

bebek ıyı teyzesı ellerınden oper gecen pazartesı ıkılı testını yaptırdık sukur bı sorun yok

maşallah kuzuyaaaaaa..... bizlerde iyiyiz... topiğimiz sarsıntılı günler geçirdi ama şimdi herkes gayet iyi...inşallah birdaha buradan hiçççç kötü haber duymuycaz inşaaaaaaallllllllllllaaaaaaaaaahhhhhhh..... (bunları biliyormusun....ravza,limburg bebeklerini kaybettiler... allah birdaha yaşatmasın... bende 8 haftalık bebeğimi kaybettim)

aaaaaaaaa yine kaçmışınız kızlarrrrrrr yapmayın şöyleeeeee bu ara konuşmak istiyorum çok ..... kimseyi bulamıyorm :dilcikar: klava:

ayyyyyyyyyyyyyyy nasıl uzuldum nıye nasıl oldu sebeb neymıs

ravza lımburg basınız sagolsun canlarım ınanın cok uzuldum allah bırdaha boyle bı acı yasatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…