Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Geleveracım , canım benim , gerginliğin birazda kanamanın devam etmesinden , canım hormonların 40 güne kadar normale dönmüyor...Hormonların normale dönünce kendini çok daha iyi hissedeceksin canım...Ve bu sefer her şey yolunda gidecek inşaallah , hem daha senin için de dua okucaz canımcımmm...

İnşaallah beklediğin sonuçlar da güzel çıkar canımm...17 sinde mutlu bir şekilde bize son durumu anlatırsın inşaallah...
Canım ben iyiyim çok şükür , troidlerim düzelince daha bi mutlu oldum :)

ZEYNOM10 cnm evet protein s degerim düsüktü ama suan normale dönmüs bende senin gibi düsündüm igne kullanirim yeterli olur diyordum ama benim durumum baska baska yönlere dogru gidiyor simdide yumurtaliklarimdaki hormonda bi sorun var bilmiyorum allah büyük

Reisdevrimcim , demek çalışmalara başlıyorsun...Hadi canım krizantemle aynı anda güzel haberlerinizi bekliyoruz ( tercihen bu ay tabikideee)...

İnşaallah beklediğin sonuçlar da güzel çıkar canımm...17 sinde mutlu bir şekilde bize son durumu anlatırsın inşaallah...
Canım ben iyiyim çok şükür , troidlerim düzelince daha bi mutlu oldum :)
insallah zaten listende artik tedavi seklimi biran önce görmek istiyorum cok sevindim troidinin düzeldigine benim eltimdede var onunda bi tane oglu var onunda degerleri normaldi simdi yine bebek istiyor ama olmuyor yüksek cikiyor ilac kullaniyor ama olsada sakat olma ihtimali varmis oda cok mutsuz suan icin erteledi allah yardimcisi olsun allahim seni ve bebisini korusun tatlim

kahvemlokummmmmmmmmm kız ses versene nerelerdesin sen yaaaaaaaaa çokmu çalışıyosun yine((((((((((((((((

kız, kk yı açmamla öğrencilerin kapıyı çalması bir oluyor... haliyle ben burdayım emmeee yokum aslında kaydirigubbakcemile3

papatyacığım, bir taraftan yemek yerken okuyordum yazdıklarını.. sırtıma dizildi lokmalarım... çok gerildim.... çok geçmiş olsun canım... inş perşembe günü sağlıkla alırsın kucağına kızını da bütün bu sıkıntıları unutursun.. Allah yardımcın olsun canım...

kız sen niye böyle stres oldun onu anlamadım... bunlar jinekolojik muayenede yapılan rutin şeyler... sıkıntı mı arıyon sen hı?

çok merak ettik seni... gözün aydın.. Allah güzel bir ömür yazsın inş Efe Berk'e... adıyla yaşasın....

ZEYNOCUM profildeki o taylı şey benim ikiz karseşimin kızı yeğenim adıda saregül 3 yaşında benim fıstığım alşlah hepimize nasip etsin

hay maşallah...

gözün aydın canım..

[

ay canım ya demek ot kafa haaaakaydirigubbakcemile3
inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsınnn:Saruboceq:
Allah analı babalı büyütsün tatlım...doya doya kokla meleğini bizler içindeopuyorumnanaktan

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:9 Kasım)
(celen35)........ CEMRE'MıZ ... 1 yaşındaaaa..........Rabbim sağlıklı, güzel bir ömür versin.. maşallah...
(şen).............. pelinsu..........11 aylık (maaşallah)
(yaren76).........ecesu ......... 8 aylık (maaşallah)
(lal82)..............ege..............6 aylık (17nisan dogumlu) (maaşallah)
(Marguerite).....azat.............5 aylık (maaşallah)
güneş5............selin ............5 aylık (maşallah)
gelgit)..............yağız.......... 2 aylık (27 temmuz doğumlu) (maşallah)
nazlı03.............efe..............2 aylık (maaşallah)
seybay................... ???
29selvihan.......ipek selin.....2 aylık (20 ağustos doğumlu) (maşallah)
ecesem............Bora ..........1 aylık (10 eylül)
sido .................Doruk ........1 aylık (11 eylül)
eserizmir.......... Poyraz ..........1 aylık (15 Eylül)
meryemmeryem......Hakan .... 1 aylık (25 eylül)
çiçeklara...............Ecrin Naz... 1 aylık (8 Ekim)
funda1980.............Efe Berk......2 haftalık (20 Ekim)
bkale (bahar)..........Doğa ....... 2 haftalık (27 Ekim)

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
sılaya..........................40 haftalık (erkek) (sılayadan haber var mı?)
papatyasüreyya............36 haftalık (kız) (12 Kasım'da doğuma gidiyor..dualarınızı eksik etmeyin)

smmm06.....................32 haftalık (erkek)
Dinamiss.....................24 haftalık (kız)
umutsevgim.[sibel]........22 haftalık (kız)
nilüfersahh...................21 haftalık (erkek)
kardelen86...................18 haftalık
simge...........................18 haftalık (kız)
aslgkh..........................17 haftalık
gulsummm....................16 haftalık
_beray_.........................15 haftalık
göbete...........................14 haftalık
umutluyuz .....................14 haftalık
gülay30..........................13 haftalık
melek76.........................13 haftalık ( çookk çalıştı, başardı.. sizlerde örnek olsun hanımlar..!!!)
hatice0666......................12 haftalık
kelebek01.......................11 haftalık (kalp atışları duyuldu )
Cherry76..........................9 haftalık
hummu85.........................9 haftalık (kalp atışları duyuldu maşallah)
sülal.................................6 haftalık

limburgcum canım sen nasılsın nasıl oldun

bu arada biz işte bildiğin gibiyiz limburgcummm sen nasılsın napıyosun
saolun canlarım ıyıyım rabbım her gecen gun sabır ve guc verıyor
canım yaaaaaaa nıye boyle yapıorsun agla zırla bagır cagır kıme ne yaaaaaa kım ıcın guclu gorunmeye calısyorsun sen bıırak su mılletı ben artık kımseyı takmıorum bu acıları yasayan ceken bızız baslarına gelmedıgı ıcın ( rabbım yınede nasıp etmesın)kımse bızı anlayamaz ben bıle hala bı gulup bı aglıorum baze mutlu bazen huzunlu napalım yanı bız cekıyoruz bunları rabbım sabrını verıcek gecıcek ınsallah bunları yasarkende ne kadar sabredersek o kadar mukafat gorucez ınsallah
canım benım ya saol allah razı olsun.senı cok merak ettık cok buyuk uzuntuyle okudum ınsallah rabbım yuzunu guldurucek zaman hemen gecsın hayırlısıyla ve bebısını kucakla ınsallah canım benım opuyorum cok
canım bencede uzulme onlar hep yapılan testler ınsalah temız cıkacak hepsı opuyorum senıde
ay canım ne guzel kavusmussun yavruna hayırlısıyla allah analı babalı saglıkla buyutsun ınsallah optum ıkınızıde
ayy belim ağrıdı kızlar , ben biraz dinleneyim...öptüm hepinizi şekerler...

canım sen dınlen yorma kendını optum

sülalcim dıyarsın meleğinin pıtpıtını allahın izniyle, yeter ki içini ferah tut tatlım.

paptyacım allaha emanet olun, perşembe meleğin geliyor :Saruboceq:

fundacım hadi gözün aydın, analı bablı inşallah tatlım

geleveram herşey insan için, beterin beteri var...koyver gitsin, içine atma...kendine ve eşine yaparsın canikom, değmez, allah bundan sonra esirgesin meleklerimizi inşallah :Saruboceq:

Limburgcum tatlım canım bacım benim opuyorumnanaktan

her geçen gün rabbim sabrını veriyor değil mi hamdolsun :Saruboceq: sabrının, sabrımızın karşılığın alıcaz inşallah limburgcum, allah yar ve yardımcımız olsun, gönlümüzün muradını versin hızırlığı yetiştirsin :Saruboceq:

Melekcim güzel haberlerle gelmişsin çok şükür tatlım, allah sonuna kadar esirgesin yavruşla seni ve tüüüüm hamişleri inşallah

hosgeldın canım nasılsı yorucu bır gunu daha bıtırdın hadı.uzat ayaklarını dınlen artık
ah canım, dinlenmeye fırsatım yok ki... öğrencilere çalışma yaptırdım, onların değerlendirmesini yapacağız yarın derste.. çalışmalarını bilgisayarda düzenlemem gerekiyor... çok işim var çokk...

Sağol canımm.
Sen ne yaptın tatlım?Tekrar idrar testi yapacaktın?Seninkide bu ay değişik bişey oldu gerçekten...Ama nedense ben hala umut etmek istiyorum :)

he ya çok değişik oldu.. eşek sıpası... yarın sabah yapacağım canım.. ya korkuyorum ya çift çizgi çıkarsa diye :kedi: .. o zaman yine hastane yolu görünür..
ula sürekli midem bulanıyor :jeyyar:

kahvemlokumun yoksam adetin tam sökmedi miiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile5

gıııııııı niye çatlatıyorsun adamı bacım şimdi yapsan nolur ki hain bi bayram ederdik :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…